Da jeg handlet for første gang i Sana Bona jeg kunne ikke tenke meg at jeg kan få kontakt med så flott og hyggelige folk. Det fines ikke et problem som vi kunne ikke løse, Det er definitivt en nettbu... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
Har endnu engang benyttet dette site og er i den grad tilfreds med produkterne. Dog, som også pointeret sidst, kan der arbejdes med formidling ved ordre afsendelse. Men super produkter.
Pede aos clientes que avaliem
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Life Saving 4 Women in Meno Pause and with Menstrual Bleeding problems.
Jeg bruger CBDa Raw Hampe Juice kapsler til at forhindre at jeg dør af MenoPause styrtblødninger . Disse Moder Naturs Plante Power kapsler har decideret reddet mit liv. (Var lige ved at bløde ihjel i 2023 - indtil jeg begyndte at tage CBDa kapslerne - så normaliserede alt sig ). 100 Super Service og 100 % Super Godt og virksomt + tilfredsstillende produkt. Tak for jer Sana Nord .
God service og opfølgning
God service og opfølgning. Køb roligt dine produkter her.
Intil til idag ingen problemer.
Køb af hampte.
En perfekt købsoplevelse,med de bedste varer,og hurtig afvikling.
Jeg har købt deres Hemp juice kapsler…
Jeg har købt deres Hemp juice kapsler og tager 2 inden jeg går i seng, det har hjulpet mig med at sove dybere og længere. Jeg anbefaler det alle der er lidt stressede eller overgangsalder besvær 🙏
Fantastiske produkter der virker uden…
Fantastiske produkter der virker uden alskens kemi. Har nået at bruge Face wash og Raw cannabis moisturiser i kort tid og får allerede spørgsmål til hvilke produkter jeg anvender. Tænker Sana Nordic snart får flere kunder 🤩
Fremragende produkter
Fremragende produkter, god virkning, stabil kvalitet gennem ca. 10 år. Raw Juice kapslerne er klassikere. Den nye shampoo er også virkelig god, især hvis man har fået meget sol, virker den beroligende at bruge til hele kroppen.
Den bedste kundeservice og super hurtig…
Den bedste kundeservice og super hurtig levering. Handler der klart igen 👍🏻
Kvalitetsprodukter og hurtig levering
Superlækre kvalitetsprodukter, hurtig levering og god service. Og så har de jævnligt tilbud, selvom de i forvejen ikke er de dyreste på markedet. Kan klart anbefales!
Gode priser og hurtig levering
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.