Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Sandberg to firma z najwyższej półki, doskonałe innowacyjne produkty i profesjonalne wsparcie gwarancyjne. Po 4 latach użytkowania 2 powerbanków uległy one awarii. Zdlęcia i opis awarii wysłałem na em... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Vores powerbank var begyndt at bule, hvorefter Sandberg instruerede os i at smide den ud og ville sende os en ny. Skrev 16:45, sagen var afsluttet 18:45 samme dag.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Ich hab das Streamer USB Mikrophone Kit von Sandberg jetzt schon seit ein paar Jahren fast täglich im Einsatz und bin echt super zufrieden damit. Letztens ist mir dann leider eine der Feststellschra... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Köpte en ergonomisk mus, Vertical Mouse Pro, och tycker mycket om den. Jag har ganska stora händer, kanske lite över ”genomsnittet”, och den ligger skönt i handen och är lätt att kontrollera. Ett p... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Fabricantes de Hardware para Computadores

Escrito pela empresa

Sandberg står for kvalitet og brugervenlighed. Hvis det er vigtigt for dig at tilbehør har en høj kvalitet og er nemt at finde ud af at bruge, så skal du vælge Sandberg. Vores ideologi "IT is for everybody" er gennemført i alt hvad vi foretager os. Siden etableringen i 1985 har både den private forbruger, institutioner og virksomheder draget nytte af denne enkle filosofi. Distributører og forhandlere sætter pris på tilgængelighed, sortiment, enkle procedurer og den usædvanligt lave fejlrate. Hvert år kommer der over en halv mio Sandberg produkter ud til forbrugere i flere end 65 lande. Der er 5 års garanti på alle Sandberg produkter.

Informações de contato

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Sem histórico recente de pedidos de avaliações

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

4,9

Todas as avaliações

55 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Efter godt og vel

Efter godt og vel, bulede min Powerbank ud på begge sider.
Kontaktede SANDBERG og straks ydede de en super professionel service, ombytning af Powerbanken.
Så Powerbanken er nu på vej i Containeren med Elektronikaffald.

18 de maio de 2026

Hej Henning Lund-Hansen,

Tusind tak for din anmeldelse 😊
Vi er glade for at høre, at du oplevede hurtig og professionel service fra vores supportteam.
Vi sætter stor pris på, at du kontaktede os med det samme.
Du ønskes en god dag!

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Solcellepowerbank virker ikke efter et år

Efter blot et år, begyndte jeg at opleve problemer med min 420-55 solcellepowerbank.

Powerbanken viser, at den er fuldt opladet (den viser 4 ud af 4 streger ). Alligevel kan den kun lade en smartphone eller tablet på 5.000 mAh, ca. 10% strøm (nogle gange kun 6-7%), før powerbanken blinker, og viser, at den er løbet tør for strøm. Powerbanken (som er på 10.000 mAh), burde jo kunne lade telefonen nærmest to gange. Og det har den faktisk også kunnet tidligere, før problemet opstod.
Så enten lader powerbanken ikke ordentligt med strøm, når den ligger i solen, eller også er der noget der snyder den til at være løbet tør for strøm, selvom den ikke er det.
Den har virket upåklageligt indtil for nogle uger siden.

Jeg kontaktede Sandberg for hjælp, og de kom med nogle løsningsforslag, som jeg afprøvede, men som desværre ikke hjalp.
Derefter kunne de kun tilbyde at jeg henvendte mig til forhandleren for yderligere reklamation - og jeg har kontaktet forhandleren som vil have den sendt ind til reparation/undersøgelse.
Så nu står jeg til at skulle undvære powerbanken i en længere periode, nu her hvor jeg skal til at bruge den allermest.

Der var ellers 5 års garanti på, og jeg forventede derfor også, at der ville gå mere end et år førend jeg ville opleve problemer med den.

Jeg er utrolig ærgerlig over denne situation og er noget skuffet over Sandberg-produktet. Det plejer ellers ikke at være denne kvalitet eller service jeg oplever fra Sandberg.
Jeg forventede også noget bedre holdbarhed til en vare til 700 kr.

25 de abril de 2026

Hej Martin,
Tak for din feedback vedrørende Sandberg 420-55 Solar Powerbank.

Vi er naturligvis kede af at høre om din oplevelse, særligt når produktet tidligere har fungeret tilfredsstillende. Ud fra din beskrivelse tyder det desværre på en fejl på enheden.

Vi er glade for, at du allerede har været i kontakt med vores support og forhandler. Reklamation håndteres gennem forhandleren i henhold til den 24 måneders reklamationsret fra købsdatoen, hvor produktet kan blive undersøgt og evt. ombyttet eller repareret.

Vi beklager de gener, dette medfører, og håber du hurtigt får en løsning på sagen.

Dog vil vi gerne fra vores side sende dig en Sandberg erstatnings powerbank 421-05 😊
Besvar blot mailen fra vores support med adresse oplysninger til fragtlabel.

Vi ser frem til at høre fra dig!

Meine powerbank 421-06

Meine powerbank 421-06, die ich im April 26 neu erworben habe, ließ sich nur zögerlich laden ausserdem verschmutze das Textilteil, als es im Freien zu Laden war, sehr schnell. Auch löste sich der Stoff bei einem Ladeteil vom Paneel.
Auf meine erste email Reklamation bei Sandberg meldete sich umgehend ein Mitarbeiter und bot mir ein neues Teil als Ersatz an. In nur wenigen Tagen habe ich dieses erhalten. Das kann man erstklassigen Service nennen. Herzlichen Dank und eine dicke Empfehlung für Sandberg.

7 de maio de 2026

Hi Dieter,
Thank you very much for your detailed review and kind words.

We’re sorry to hear about the issues you experienced with your Sandberg Solar Powerbank, particularly regarding charging performance and the textile material. Your feedback is valuable and helps us improve our products.

At the same time, we truly appreciate your recognition of our support team. We’re glad we were able to resolve the issue quickly and provide you with a replacement that met your expectations.

Thank you again for your recommendation – it means a lot to us.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Er rigtig godt til freds med den power…

Er rigtig godt til freds med den power bank jeg har og ders kundeservice er hurtig og venlig ville helt sikkert anbefale dem

29 de abril de 2026

Hej Steffan,
Vi er glade for at høre du er både glad og tilfreds med vores powerbank produkt samt vores kundeservice😊

God kundeservice

28 de abril de 2026

Hej Jonas,
Tusind tak for din feedback!
Vi er rigtig glade for at høre, at du er tilfreds med vores kundeservice 😊

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Sandberg leverer produkter af virkelig…

Sandberg leverer produkter af virkelig god kvalitet til fornuftige priser. Deres kundeservice er imødekommende og hjælpsom, og man mærker tydeligt, at de går op i tilfredse kunder. En pålidelig virksomhed, der leverer hver gang.

27 de abril de 2026

Hej Mads,
Mangetak for din flotte anmeldelse!
Vi er rigtig glade for at høre, at du oplever både kvalitet og god service – det betyder meget for os 😊

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

special thanks to the Sandberg team and…

special thanks to the Sandberg team and especially to
Jesper Erik Raun for his professionalism and professional attitude.

24 de abril de 2026

Hi Koko Boko,
Thank you for your kind words!
We truly appreciate your feedback and are especially pleased to hear your recognition of Jesper's professionalism.
We’ll be sure to pass it on!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Super kundeservice og gode produkter.

Super kundeservice og gode produkter.

24 de abril de 2026

Hej Jakob,
Tusind tak for din feedback! Vi er rigtig glade for at høre, at du er tilfreds med både vores produkter og kundeservice 😊

Good support from Sandberg

Good support from Sandberg. I contacted them about a faulty cable, and they responded helpfully and handled it professionally. Nice to deal with a company that takes customer support seriously.

20 de abril de 2026

Hi Gudmundur,
Thank you for your kind words! We’re glad our support team could assist you quickly and professionally.
We truly appreciate your feedback.

Sandberg kan nemt anbefales

Sandberg tilbyder gode produkter, som nemt kan anbefales. Det er nemt at finde ud af hvad de forskellige produkter har af features, inde på deres hjemmeside, og produkterne er høj kvalitet, med lang garanti. Deres support kan man heller ikke klage over. Mit problem blev hurtigt løst og med en tilfredstillende løsning.

14 de abril de 2026

Hej Magnus Lund,
Mange tak for din flotte anmeldelse!
Det glæder os meget at høre, at du oplever både høj kvalitet, god garanti og nem adgang til produktinformation på vores hjemmeside. Vi er også glade for, at vores support hurtigt kunne hjælpe dig til en tilfredsstillende løsning. Din anbefaling betyder meget for os – tak fordi du valgte Sandberg! 😊

Meine 420-73 powerbank war 4 Jahre alt

Meine 420-73 powerbank war 4 Jahre alt, und wurde sehr oft genutzt.
Mir ist plötzlich aufgefallen, dass das Gehäuse etwas aufgebläht ist.
Ich habe das Gehäuse dann aufgeschraubt und schnell festgestellt, dass der Akku durch ist.
Zwei Mails später hat mir der Service das Angebot gemacht, ein kostenfreies Ersatzgerät zu erhalten.
Das Ersatzgerät ist heute bei mir angekommen.
Das ist Service, wie man ihn sich wünscht.

Von mir für die Powerbank und auch für den Service volle Punkte.

Danke.

14 de abril de 2026

Hi Volker Mueller,
Thank you very much for your great review!
We’re glad to hear that your Powerbank served you well for many years, and that our support team could quickly provide a satisfactory solution. It means a lot to us that you appreciate both the product and the service. Thank you for your trust and kind words! 😊

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Meine Powerbank lies sich nicht mehr aufladen

Meine Powerbank ließ sich nicht mehr laden und der Händler, über welchen ich letztes Jahr die PB gekauft habe, war zwischenzeitlich insolvent. Sandberg hat nach kurzer Schilderung die PB getauscht. Ich wurde von Jesper superfreundlich beraten und hatte innerhalb einer Woche Ersatz! Hier kaufe ich jederzeit wider!

26 de março de 2026

Hi Matthias Emmerlich,
Thank you very much for your kind review! 😊

We’re really glad we could help and get you up and running again quickly. Providing friendly and reliable support is very important to us, so it’s great to hear that you had a positive experience.

We truly appreciate your trust and look forward to serving you again in the future!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Super produkter og super service.

Super produkter og super service.
Respekt for at firma hvor man kan komme i kontakt med support som også yder support.
Sjældent set i dag i den branche.
Vælger Sandberg fremover..

23 de março de 2026

Hej Klaus
Tusind tak for din flotte anmeldelse! 😊

Vi er meget glade for at høre, at du både er tilfreds med vores produkter og den support, du har fået. Det betyder meget for os at være tilgængelige og kunne hjælpe vores kunder godt videre.

Tak for tilliden

Headset Ersatz-Ohrpads

1-AAAAA-Service, schnell und unkompliziert!!

9 de março de 2026

Hi Frank Schkade,
Thank you for your review!
Good to hear that you have ha a good experience with our support team.
Have a good day😊

Beste kundeservice noensinne

Har fått den beste kundeservice noensinne. Alt fra erstatning til rask oppfølging til imøtekommende dialog. Vil anbefale Sandberg til alle og absolutt handle her igjen.

3 de março de 2026

Hei Moss,

Thank you very much for your kind words! 😊

We’re delighted to hear that you had such a positive experience with our customer service and support. Your recommendation means a lot to us.

We look forward to serving you again in the future!

Outstanding Customer Service Experience

I had a very positive experience with this company’s customer support.

The backrest of my previous chair broke, so I contacted their support team for assistance. First, they sent me a replacement backrest, but unfortunately it turned out not to be compatible with my chair. After I reported the issue, they handled the situation quickly and professionally, and arranged to send me a completely new chair.

The entire process was smooth, fast, and clearly focused on customer satisfaction.

I would especially like to thank Jesper Erik Raun for his outstanding work. He was responsive, helpful, and committed to making sure my problem was fully resolved. His professionalism and dedication made a big difference.

Excellent service, great support, and a company that truly stands behind its products. Highly recommended.

16 de fevereiro de 2026

Hi Zarax Team,

Thank you very much for your kind review! 😊

We’re delighted to hear that you had a positive experience with our support team and that we were able to resolve the issue for you. Customer satisfaction is very important to us, so it’s great to know the process felt smooth and helpful.

A special thanks as well for your kind words about Jesper – we will be sure to pass them on.

We truly appreciate your recommendation!

God og hurtig support

Efter 2,5 år døde min powerbank. Jeg kontaktede Sandberg via hjemmesiden, og lavede en beskrivelse af problemet og vedhæftede dokumentation. Efter få dage fik jeg en besked tilbage om hvordan jeg måske kunne afhjælpe problemet. Det fungerede desværre ikke, og efter yderligere et par beskeder, fik jeg tilsendt en ny powerbank på garantien.

24 de fevereiro de 2026

Hej Thomas Larsen,

Tusind tak for din anmeldelse! 😊

Vi er glade for at høre, at du havde en god oplevelse med vores support, og at vi kunne hjælpe dig videre med en løsning. Det betyder meget for os, at vores kunder føler sig godt hjulpet.

Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Väldigt snabb och bra service på kvalitetsprodukter!

Väldigt snabb och bra service.
Jag har en Survivor Powerbank 96000 mah som är helt outstanding att ha med sig i bilen när man är på jakt då den kan ladda många olika produkter som ficklampor, mobiler, komradios etc.

23 de fevereiro de 2026

Hi Sven-Åke Wikers,

Thank you so much for your kind words! 😊

We’re happy to hear that you’re pleased with both our service and the quality of our products. It’s great to know that your Survivor Powerbank 96000 mAh has become a reliable companion on your hunting trips and keeps all your essential devices powered up.

Thanks again for your support

God prudukter

Har flere af jeres prudukter fra Earbuds ,powerbank Solsællepanel mv og er rigtig tilfreds med de prudukter jeg har har købt

16 de fevereiro de 2026

Hej H Flensted,
Vi er glade for at høre du er ivrig bruger af flere forskellige Sandberg produkter der virker hjemme hos dig i dit daglige setup.
Tak for din support😊

Great product

Great product , reliable and good service .Highly recommend Sandberg .

11 de fevereiro de 2026

Hi Manuel Garcia,
Thank you for your review!
It means a lot to us that you have had a good experience with both our products and support.
Wishing you a good day😊

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais