Saneco Bygg AB Avaliações

O TrustScore é 4.5 de um total de 5

4,4

Veja o que dizem as avaliações

Detalhes da empresa

1. Empresa de Construção
  2. também em
  3. Carpinteiro
  4. Empreiteira Geral
  5. Pedreiro
  6. Pintor
  7. Telhadista

Saneco Bygg AB är ett etablerat byggföretag i Stockholm med kontor på Lidingö och verksamhet i hela Storstockholm. Sedan 2013 har vi hjälpt privatpersoner, bostadsrättsföreningar, fastighetsägare, företag, försäkringsbolag och offentliga beställare att genomföra byggprojekt med tydlig planering, samordning och kvalitet genom hela processen. En viktig del av vår verksamhet är återställning efter vatten-, fukt-, brand- och andra byggskador. Vi kan ta ansvar för hela arbetsflödet, från inledande bedömning, kalkylering och rivning till återuppbyggnad, ytskikt och färdigställande. Genom att samordna berörda yrkesgrupper skapar vi en effektiv och välorganiserad process för både mindre och mer omfattande uppdrag.Som byggföretag i Stockholm arbetar vi även med renovering, ombyggnation, försäkringsskador, byggservice och entreprenad. Våra tjänster omfattar bland annat badrumsrenovering, köksrenovering, måleri, golvarbeten, snickeri, stambyten, dränering, rivning, sanering och markarbeten. Varje byggnad och varje projekt har sina egna förutsättningar. Därför anpassar vi planering, materialval och genomförande efter fastigheten, beställarens behov och uppdragets omfattning. Vi lägger stor vikt vid tydlig kommunikation, god tillgänglighet och lösningar som håller över tid. Saneco Bygg AB utför uppdrag på Lidingö, i Stockholm och i hela Storstockholm. Kontakta oss för att diskutera en kommande renovering, ett byggprojekt eller behov av återställning efter en skada.

Informações de contato

Excelente

O TrustScore é 4.5 de um total de 5

24 avaliações

Sem histórico recente de pedidos de avaliações

Não respondeu a avaliações negativas

Todas as avaliações

11 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Tack för en supersnabb insats i vårt…

Tack för en supersnabb insats i vårt kök på Saltsjöbadens Friluftsbad, Saltisbadet.
Så proffsigt! Mycket tacksam för att verksamheten kunde fortsätta utan avbrott.

9 de setembro de 2026

Hej Gunnel,

Tack för dina fina ord om vårt arbete på Saltsjöbadens Friluftsbad!

Vi är glada att vi kunde hjälpa er så snabbt med arbetet i köket och att verksamheten kunde fortsätta utan avbrott. När byggarbeten utförs i en pågående verksamhet är det viktigt att arbetet planeras och genomförs med så liten påverkan som möjligt.

Vi uppskattar att du lyfter fram både den snabba insatsen och hur arbetet utfördes.

Om ni behöver hjälp med byggservice, underhåll eller renovering på anläggningen framöver är ni varmt välkomna att höra av er.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Vi anlitade Saneco Bygg för en större…

Vi anlitade Saneco Bygg för en större renovering av vår övervåning och är otroligt nöjda med resultatet. Vi har anlitat dem tidigare och hade redan då väldigt bra erfarenheter, så när det var dags för den här renoveringen kändes det självklart att välja dem igen.

Från start till mål har allt fungerat väldigt bra. De är professionella, lösningsorienterade, lätta att ha att göra med och framför allt väldigt duktiga på det de gör.

Det märks att de bryr sig om slutresultatet och inte bara om att få jobbet gjort. De är noggranna med detaljerna, håller en bra dialog genom hela projektet och är alltid snabba på att lösa saker som dyker upp längs vägen. Resultatet blev faktiskt bättre än vi hade föreställt oss.

Efter flera projekt tillsammans kan vi verkligen säga att Saneco Bygg är ett företag vi litar på och utan tvekan kommer anlita igen. Vi är supernöjda och kan varmt rekommendera dem till alla som letar efter en seriös, skicklig och pålitlig byggfirma. Fem av fem från oss!

25 de setembro de 2026

Hej Robin,

Tack för ditt fina omdöme och för att ni återigen valde Saneco Bygg, den här gången för en större renovering av övervåningen.

Det är väldigt roligt att höra att resultatet blev bättre än ni hade föreställt er. Vi uppskattar också att du berättar hur samarbetet fungerade under renoveringen, från hantverkarnas noggrannhet och kommunikationen till hur frågor som uppstod längs vägen hanterades.

Att ni har anlitat oss för flera byggprojekt, känner fortsatt förtroende för vårt arbete och dessutom rekommenderar oss till andra betyder mycket.

När det blir dags för nästa renovering eller ett annat byggprojekt är ni varmt välkomna att höra av er!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Saneco har precis färdigställt ett…

Saneco har precis färdigställt ett stambyte i vår fastighet i Solna. Det är ju alltid ett jätteprojekt som påverkar många, men tack vare deras samlade projektledning flöt allt på helt enligt plan. Snabba svar och ett mycket professionellt utförande rakt igenom.

24 de setembro de 2026

Hej Ebba,

Tack för ditt fina omdöme om stambytet i er fastighet i Solna!

Ett stambyte påverkar många människor, och därför är det glädjande att höra att arbetet kunde genomföras enligt tidplanen och med fungerande kommunikation genom hela projektet.

Vi uppskattar att du lyfter fram vår projektledning, de snabba svaren och det professionella utförandet. Att ni är nöjda med hur ett så omfattande arbete genomfördes betyder mycket för oss.

Om ni framöver behöver hjälp med renovering, byggservice eller underhåll av fastigheten i Solna är ni varmt välkomna att höra av er.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Så bra från start till mål

Så bra från start till mål . Bra kommunikation under hela resan .

2 de outubro de 2026

Resposta da Saneco Bygg AB

Tack för de fem stjärnorna och för att du berättar hur du upplevde samarbetet med Saneco Bygg!

Det är roligt att höra att allt fungerade bra från start till mål och att du är nöjd med kommunikationen under hela arbetet. Vi uppskattar att du lyfter fram just detta.

Om du planerar en renovering eller behöver hjälp med byggservice framöver är du varmt välkommen att höra av dig igen.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Stort tack till hela teamet på Saneco…

Stort tack till hela teamet på Saneco för ett kanonjobb med utbyggnaden och renoveringen av vår butik Jack & Jones på Stockholm Quality Outlet i Järfälla! De fattade verkligen hur viktigt det var för oss att hålla tidsplanen inför nyöppningen. Riktigt snyggt och väl utfört.

7 de outubro de 2026

Hej Emma,

Tack för dina fina ord om vårt arbete med utbyggnaden och renoveringen av Jack & Jones på Stockholm Quality Outlet i Järfälla!

Inför en butiksöppning är tidsplanen viktig, och vi är glada att ni upplevde att vi tog hänsyn till era behov under arbetets gång. Att ni dessutom är nöjda med resultatet betyder mycket för oss.

Det är också uppskattat att du uppmärksammar hela teamets insats. Jag ser till att ditt beröm når alla som arbetade med projektet.

Om ni behöver hjälp med fler butiksrenoveringar, utbyggnader eller lokalanpassningar framöver är ni varmt välkomna att höra av er.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Efter en takbrand i en av våra…

Efter en takbrand i en av våra kommersiella fastigheter i Huddinge fick vi blixtsnabb hjälp av Sanecos jourverksamhet. De var på plats direkt, säkrade upp byggnaden och tog sedan hand om hela skadeåterställningen på ett otroligt strukturerat sätt.

7 de outubro de 2026

Hej Fredrik,

Tack för ditt fina omdöme och för förtroendet att hjälpa er efter takbranden i Huddinge!

Vid en brandskada är det viktigt att snabbt säkra fastigheten och komma vidare med skadeåterställningen. Vi är därför glada att du lyfter fram vår snabba jourinsats och hur arbetet genomfördes från början till slut.

Det betyder mycket att ni är nöjda med både den akuta hjälpen och den fortsatta återställningen av fastigheten. Vi uppskattar att du delar med dig av era erfarenheter.

Om ni framöver behöver hjälp med brandskador, andra byggskador eller byggservice i era fastigheter är ni varmt välkomna att höra av er.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Anlitade Saneco för en ganska…

Anlitade Saneco för en ganska omfattande lokalanpassning av vårt nya kontor i Danderyd. De bidrog till smarta lösningar under resans gång och fixade allt från väggar till sista touchen på måleriet. Flexibla att jobba med och slutnotan stämde precis med offerten.

3 de setembro de 2026

Hej Micaela,

Tack för ditt fina omdöme och för att ni valde Saneco Bygg för lokalanpassningen av ert nya kontor i Danderyd!

Vi är glada att våra lösningar under arbetets gång kom till nytta och att ni uppskattade flexibiliteten i samarbetet. Det är också roligt att höra att ni är nöjda med resultatet, från arbetet med väggarna till det avslutande måleriet.

Att slutkostnaden stämde med offerten är en viktig del av ett väl genomfört byggprojekt. Vi uppskattar att du uppmärksammar även detta.

Om ni planerar fler kontorsanpassningar, renoveringar eller behöver hjälp med byggservice framöver är ni varmt välkomna att höra av er.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Riktigt proffsiga och otroligt smidiga…

Riktigt proffsiga och otroligt smidiga att ha att göra med! Vi fick hjälp med både golvslipning och målning och är supernöjda med resultatet. Allt gick sjukt snabbt och kommunikationen fungerade klockrent från start till mål. Kan varmt rekommendera!

31 de agosto de 2026

Hej David,

Tack för dina fina ord om Saneco Bygg och arbetet med golvslipningen och måleriet!

Kul att höra att ni är så nöjda med resultatet och att arbetet gick snabbt och smidigt. Vi uppskattar också att du lyfter fram bemötandet och den goda kommunikationen från början till slut.

Tack för förtroendet och för att ni rekommenderar oss vidare. Om ni behöver hjälp med golvslipning, måleri eller andra renoveringsarbeten framöver är ni varmt välkomna att höra av er igen.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Ett tryggt och superproffsigt byggföretag som jag varmt rekommenderar

Jag har varit både försäkringskund via Trygg Hansa och privatkund till Saneco under 10 årstid och är otroligt tacksam och nöjd med deras arbete, bemötande och professionalitet som byggföretag. De har alltid levererat enligt överenskommelse och alltid i tid med fantastiska resultat. Dessutom varit en trygg rådgivare i svåra situationer som vattenläckor och korta tidsfrister vid renoveringar och komplicerade arbeten.
Jag rekommenderar dem varmt till mitt nätverk och kommer fortsätta att anlita Saneco vid behov.

16 de abril de 2026

Hej Kristina,

Tack för ditt fina och personliga omdöme om Saneco Bygg!

Att du har anlitat oss under tio års tid, både vid försäkringsskador och för privata renoveringar, betyder mycket. Vi är glada att du genom åren har känt dig trygg med vårt arbete, vårt bemötande och den rådgivning du fått.

Du beskriver också situationer med vattenläckor, korta tidsramar och komplicerade byggarbeten. Det är värdefullt att höra att vi har kunnat hjälpa dig även när förutsättningarna varit utmanande och att arbetet har utförts enligt överenskommelse.

Vi uppskattar verkligen ditt långvariga förtroende och att du rekommenderar oss vidare.

När du behöver hjälp med en framtida renovering, byggservice eller en ny byggskada är du varmt välkommen att höra av dig igen.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Fantastisk återställning av min…

Fantastisk återställning av min vattenskadade lägenhet. Effektiva och snabba lösningar på allt. Fenomenal hantverkare som med punktlighet, skicklighet och noggrannhet återställde lägenheten med ett mer än perfekt resultat. Tack!

10 de dezembro de 2025

Hej Tatjana,

Tack för dina fina ord om återställningen av din lägenhet efter vattenskadan!

Vi är glada att arbetet gick snabbt och att du är nöjd med slutresultatet. Det betyder mycket att du uppmärksammar våra hantverkares punktlighet, skicklighet och noggrannhet.

Efter en vattenskada är det viktigt att återställningen fungerar bra hela vägen. Därför uppskattar vi att du berättar om både de snabba lösningarna och hur arbetet utfördes.

Om du behöver hjälp med renovering, byggservice eller andra byggarbeten framöver är du varmt välkommen att höra av dig.

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Ett oseriöst företag som i vårt fall på…

Ett oseriöst företag som i vårt fall på uppdrag av Trygg-Hansa efter en vattenskada i kök,vardagsrum och hall.
Saneco har fått lägga om parkettgolvet 3 gånger på grund av att arbetet ej varit fackmannamässigt utförd.Jag och min familj har fått flytta ut 3 gånger på grund av dessa Saneco.Förstår inte hur Trygg-Hansa fortfarande använder dessa som entreprenörer.Jag har varit nära på att byta försäkringsbolag just på grund av det.
Parkett golvet sviktar,knackar finns ingen expansion utrymme mellan vägg och golv.
Önskar att man kunde lägga upp en video så att ni andra får se hur Saneco bygg lämnar efter sig.
Jag kommer reklamera golvet 4 gången nu.
Har anlitat ett ombud som kommer driva ärendet för att stämma Saneco

2024-2025 har Saneco lyckats förstöra för mig och min familj.

Skulle det va någon som är intresserad av att se video på golvet som Saneco bygg har utfört är ni välkomna att maila mig.

Håll er borta från Saneco

23 de abril de 2025
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Renovering av ett badrum där jobbet var…kasst

Renovering av ett badrum där jobbet var ganska enkelt eller normalt genomförande , men de krånglar till det och har de använder ord som inga fattar. Allt extra som ska göras tar de x 5 i kostnader. Vill man bli lurad och har mer än ett år på sig kör man denna firman annars är nog detta det värsta jag har varit med om.

samtliga hanterverkare har ingen aning vad som ska göras när de kommer, har fel verktyg med sig , listan är lång .

Rekommenderas inte , och trygghansa bara sväljer att de är sämst i klassen.

2 de junho de 2025

Fuktskada

Vår familj drabbades av en fuktskada vilket minst sagt vände upp och ner på livet. Då vi aldrig haft ett försäkringsärende tidigare så var vi både orolia och förvirrade i början. När allt var klart med försäkringsbolaget förtod vi att detta är något som tyvärr tar lite tid, När väl arbetet var godkänt och gick byggprocessen smidigt. vi vill höja och tacka Saneco för deras lösningsorienterade inställning som gjorde stor skillnad under arbetet, efter lite kompormisser fick vi både ett drägligt liv under tiden och en väldigt bra slutprodukt!

1 de agosto de 2024

Hej D.H,

Tack för att du delar med dig av familjens erfarenheter efter fuktskadan och för dina fina ord om Saneco Bygg!

Vi förstår att det var en påfrestande tid för er, särskilt eftersom ni inte tidigare hade behövt hantera ett försäkringsärende. Därför är det glädjande att höra att återställningen fungerade bra när arbetet väl kunde påbörjas.

Vi uppskattar att du lyfter fram vår lösningsorienterade inställning och att vi tillsammans kunde hitta lösningar som underlättade er vardag under byggtiden. Att ni dessutom är nöjda med slutresultatet betyder mycket för oss.

Tack för ert förtroende! Om ni behöver hjälp med renovering, byggservice eller andra byggarbeten framöver är ni varmt välkomna att höra av er.

Saneco - Trygg Hansa

Har Trygg Hansa som försäkringsbolag och har vid 2 tillfällen måttet använda Saneco som är deras enda partner vid skada (vattenskada). Första gången fick vi en väldigt klar beskrivning av Saneco på vad som skulle göras. Det blev inte utförd alls som beskrivits men vi kom ingen vart.. har numera 2 olika golv på samma yta. Fick tyvärr en ny skada orsakat av kylen men inte alls lika illa. Besiktningsmannen har rapporterat till Trygg Hansa att ingen skada finns på golvet även om det finns båda tydliga märken och att golvet har rest sig. Saneco har rapporterat att det är fett på golvet som kan städas bort(!?) Besiktningsmannen måste haft en riktigt dålig dag! Trygg Hansa i sin tur litar fullt och helt på Saneco så vi blir stående med ett golv som vi antigen måste reparera själva eller som representanten for Trygg Hansa meddelade min sambo per telefon att vi får stå för ny besiktning själva. Undvik båda bolagen!

18 de setembro de 2024

Fantastisk service.

Drabbades av en vattenskada och tilldelades Sanecobygg med projektledaren
Igor. Det var min Lucky Day. Igor och Sanecobygg har varit en oerhört trygg partner genom skadan från besiktning till rivning och återställande. Personalen är fantastiskt duktiga, från rivare till snickare, målare och plattsättare och med Igor i fronten som styrt och lett arbetet har det rullat på exakt enligt plan. Säger någon onsdag kl 08 så är det onsdag kl 08. Jag har fått hjälp med materialval, med designen, med kunnande, med förslag, med allt. När de ändå var där passade jag på att beställa lite målning här och lite annat där vilket utfördes med samma professionalism. Det märks att personalen är väl omhändertagna och trivs med det de gör. Varje gång någon varit på plats så städas arbetsplatsen minutiöst efteråt så det har i praktiken inte märkts att de varit där under dagen, kanske är det självklart för vissa men det är inget jag upplevt tidigare. För mig är nu Sanecobygg ett självklart val om/när jag ska renovera framöver. Jag kan idag öppna dörren till vad jag anser är världens vackraste badrum - i mina ögon och jag är glad varje gång jag går in i rummet.
Stort Tack Sanecobygg

18 de setembro de 2024

Hej Wallman,

Tack för ditt fina och utförliga omdöme om Saneco Bygg!

Vi är glada att du har känt dig trygg genom hela arbetet efter vattenskadan, från besiktning och rivning till återställningen av lägenheten.

Det betyder mycket att du lyfter fram hantverkarnas skicklighet, punktlighet och noggrannhet. Vi uppskattar också att du berättar om den hjälp du fick med materialval och praktiska lösningar, att tidplanen hölls och att arbetsplatsen lämnades välstädad efter varje arbetsdag.

Att du dessutom är så nöjd med ditt nya badrum och blir glad varje gång du går in där är väldigt roligt att höra. Ditt beröm ska självklart föras vidare till alla som arbetade med projektet.

Tack för förtroendet! Om du framöver planerar en ny renovering eller behöver hjälp med andra byggarbeten är du varmt välkommen att höra av dig igen.

Kan varmt rekommendera Sanecco

Kan varmt rekommendera Sanecco! De hjälpte oss med en omfattande renovering och vi har mycket nöjda genom hela utförandet. Vi hade nära dialog med vår projektledare som alltid fanns tillgänglig om frågor uppstod, de kom i tid, höll tidsplanen och var överlag väldigt serviceminded. Vi blev mycket nöjda med slutresultatet och kände oss trygga med att jobbet blev utfört precis så som vi önskat! Kan varmt rekommendera Sanecco vidare!

5 de agosto de 2024

Resposta da Saneco Bygg AB

Tack för ditt fina omdöme och för att ni rekommenderar Saneco Bygg!

Vi är glada att ni är nöjda med renoveringen och att resultatet blev precis som ni hade önskat på. Det är också roligt att höra att ni kände er trygga under hela arbetet.

Du lyfter fram den nära kontakten med projektledaren, att ni snabbt fick svar på era frågor och att tidplanen hölls. Det uppskattar vi att du berättar om, eftersom kommunikationen är en viktig del av ett välfungerande renoveringsprojekt.

Tack för ert förtroende! Om ni planerar fler renoveringar eller behöver hjälp med byggservice framöver är ni varmt välkomna att höra av er igen.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jag har anlitat Sanecobygg vid flera…

Jag har anlitat Sanecobygg vid flera tillfällen, både privat och till vårt firma. Saneco har alltid genomfört samtliga arbeten enligt önskemål, inom angiven tidsram och till överenskommen budget. Vi är oerhört nöjda med deras flexibilitet, vilja att hjälpa och deras utförda arbete.

12 de setembro de 2024

Håller vad man lovar

Föreningen har haft större och mindre arbeten som gjorts av Saneco. De kommer på utsatt tid och håller tidsplan. Även vid akuta problem har de kommit snabbt. Vi upplever att vi alltid kan ringa och ställa frågor och blir alltid positivt och proffesionellt bemötta av all personal.
De har gjort ett flertal arbeten i vår Brf och vi har alltid varit oerhört nöjda, rekommenderar dem varmt.

18 de julho de 2024
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Varning för detta företag!

Varning för detta företag!

Anlita aldrig Saneco för ngn form av arbete i ditt hus. Som så många andra fick jag kontakt med dom genom Trygg-Hansa och dumt nog tog jag det som någon form av indikation på kvalitet. Saneco är allt annat än kvalitet. Dom har orsakat en obeskrivlig mängd trassel och strul och det är med enorm marginal den sämsta entreprenad jag någonsin sett.
I korthet är alla problem sprungna ur usel projekt- och arbetsledning. Deras egen kvalitetsuppföljning är inte att lita på. Ekonomin runt deras entreprenad är kaos.

Den här recensionen är inte skriven för att ge Saneco tips för förbättring (för det ser jag som en omöjlighet) utan enbart som en varning för alla som är på väg att anlita dom.

Undvik till varje pris!

31 de dezembro de 2023

Oseriöst företag

Oseriöst företag. Dom fick arbetet genom trygg hansa. Massor med grejer ha gått fel från början, är extremt dålig med kommunikationen, och fakturerade typ 15% för mycket för tjänster dom inte utförde. Efter 2 år ha dom redan behövd komma tillbaka 5 gången för att fixa grejer som ha gått sönder men det verkar lättare att få tag i kungen än få ett svar från en av deras projektledare

3 de abril de 2024