SANI-DUMP | sanitair & tegels tegen bodemprijzen - Sani-Dump Zwolle Avaliações

O TrustScore é 4.5 de um total de 5

Marconistraat 10, 8013 PK Zwolle, Overijssel, NL

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

De spullen voor mijn nieuwe badkamer heb ik allemaal bij Sanidump Zwolle gekocht. Zij hebben mij super goed geholpen en alle producten zijn prachtig. De medewerkers hebben de badkamer opnieuw ingedeel... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Zijn prettig ontvangen en meer dan prima geholpen bij het uitzoeken van de badkamer spullen in Zwolle. Er werd op een geweldige manier meegedacht door Maurice over vooral een op maat gemaakte douche... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Wat een fijne winkelervaring! Alle tijd, hele goede suggesties, heel veel geduld als alles toch weer even anders moest, en uiteindelijk een super badkamer tegen een hele fijne prijs!! Echt een aanrade... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Prima advies gekregen en goede 3-D impressie. Nieuw badmeubel, kraan, spiegel, kast en douchewand besteld. Douchewand door fa van Rijn uit Rijssen ingemeten en geplaatst. Vakwerk. Rest gemonteerd d... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Loja de Acessórios para Banheiros
  2. Reforma de Banheiros

Sani-Dump is de speciaalzaak met gloednieuwe A-merken sanitair & tegels tegen absolute bodemprijzen. Het enige dat wij dumpen is de prijs! Wij kunnen alle A-merken leveren, uiteraard altijd tegen de beste prijs! Dat is Sani-Dump. Of u nu op zoek bent naar goedkoop sanitair, een hele luxe badkamer, designsanitair of alleen een badmeubel, vrijstaand bad, whirlpoolbad, kranen, douchewand of tegels, bij ons vindt u alles wat er op Sanitair & Tegel gebied te krijgen is onder 1 dak! Sani-Dump is uw specialist in Sanitair en Tegels.

Informações de contato

• Marconistraat 10, 8013 PK, Zwolle, Overijssel, Holanda

• 038 737 0067

Excelente

O TrustScore é 4.5 de um total de 5

26 avaliações

Sem histórico recente de pedidos de avaliações

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Todas as avaliações

200 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

We hebben een goede ervaring bij Sanidump…

We hebben een goede ervaring bij Sanidump Zwolle. Medewerkers zijn meedenkend, goed advies en nette prijs. Bij levering tegels bleken 2 pakken kapotte tegels te hebben, bij melding gelijk gehandeld en nieuwe tegels ontvangen.

13 de junho de 2025

Hi Erik,

Bedankt voor de positieve feedback. We zijn blij dat de levering van de tegels goed is opgelost. Veel plezier met de nieuwe badkamer!

Fijne winkel

Er werken leuke mensen bij sani-dump Zwolle.
Ze hebben mij zeer goed geholpen met het uitzoeken van een complete badkamer.
Nette prijs en goede kwaliteit.
Volgende keer ga ik er weer heen.

6 de junho de 2025

Hi Peter,

Bedankt voor uw positieve feedback! Wat fijn dat we u zo goed hebben kunnen helpen bij het uitzoeken van uw badkamer!

Bij sanidump Zwolle nu voor 2 x badkamer toilet gekocht

Bij sanidump Zwolle nu voor 2 x een nieuwe badkamer, toilet gekocht ivm verhuizingen. Geweldig geholpen, meedenken met indeling, kleur, materiaal. Kortom toppers daar.

1 de novembro de 2024

Hi Jack,

Wat fijn te horen dat we u zo goed hebben kunnen helpen bij de inrichting van uw badkamers en toilet! We waarderen uw positieve feedback enorm.

Fantastische ervaring

Hele goede ervaringen bij Sanidump Zwolle. Vriendelijk ontvangen bij binnenkomst, nemen alle tijd voor je. Je kan met een VR bril het resultaat van je ontwerp bekijken. Levering is soepel gegaan en toen we een probleem hadden met de aansluiting van het inbouwreservoir, zijn ze dit persoonlijk komen bekijken en hebben het opgelost. Iedereen is alleraardigst, behulpzaam en de sfeer is ontspannen. Niet onbelangrijk, de prijs kwaliteit is ook heel netjes. Wij kunnen Sanidump Zwolle bij iedereen aanbevelen.

8 de maio de 2025

Hi Sander,

Bedankt voor uw positieve review! We zijn blij te horen dat u een goede ervaring heeft gehad bij Sanidump Zwolle. We wensen u veel plezier met de nieuwe badkamer!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Prima advies gekregen en goede 3-D…

Prima advies gekregen en goede 3-D impressie.
Rest gemonteerd door aanbevolen montage bedrijf wat ook prima verlopen is. Ik ben zeer tevreden over de service van Sani dump Zwolle

30 de dezembro de 2024

Een aanrader

Zijn prettig ontvangen en prima geholpen bij het uitzoeken van de badkamer spullen in Zwolle.
Geen gepush dat je dit of dat zou moeten kopen maar er werd op een geweldige manier meegedacht over de inrichting van de badkamer.
Een mooie deal kunnen sluiten.
Kortom een aanrader

14 de novembro de 2024