Fik tilbudt Scandiatrafikskole af en ven der sagde det var et virkelig godt forløb. Både teori og kørsel. Og det skuffede ikke. Moussa var en fantastisk teorilærer der var god til at lære fra... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
Køreskolen ligger godt placeret inde på Frederiksberg, med bus lige til døren. Selve undervisningen foregår på en behagelig måde, så man kan følge ordentlig med. Moussa, som er underviseren forkla... Ver mais
Moussa har været en fantastisk underviser 🚗🔥 Jeg var på hans Formel 1-hold (lyndkursus) 🏎️💨 og han fik virkelig lært mig det hele på kort tid. Jeg fløj igennem forløbet. Bestod teoriprøven me... Ver mais
Moussa er en fantastisk underviser som går ekstrem meget op i at du som elev får den bedste undervisning. Jeg er rigtig glad for al den gode service Moussa driver på trafikskolen. Mousa kan være hård... Ver mais
Detalhes da empresa
Informações de contato
Søndre Fasanvej 18B, 2000, Frederiksberg, Dinamarca
- 32202021
- info@scandiatrafikskole.dk
- scandiatrafikskole.dk
Sem histórico recente de pedidos de avaliações
Não respondeu a avaliações negativas
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Rigtig god køreskole
Rigtig god køreskole! Jeg havde Moussa som teorilærer, han var så god til at forklare det hele, han gennemgik rigtig grundigt teorilektionerne, han skabte så god stemning i undervisningen. Jeg syntes at man fik en god forståelse efter alle teoritimerne.
Jeg havde Shahid som kørelærer og jeg kan stærkt anbefale ham, han er tålmodig, han giver plads til at fejle og han var meget motiverende når alt var lidt svært.
Jeg har følt mig så tryk i deres hænder!
Fantastik forløb!!
Fantastik forløb!!!
Jeg var elev hos Scandia trafikskole, og har fået en rigtig god oplevelse under hele forløbet. I teoriundervisningen, havde vi Moussa og Suhail, som begge var meget engagerede i at lære fra sig. De begge gennemgik rigtig grundigt teorilektionerne, og var gode til at få alle elverne med. Efter hver teorilektion fik man en god forståelse for undervisningen. Dette har hjulpet med at skabe en god forståelse af trafikreglerne, og skabte dermed en selvsikker følelse til teoriprøven.
Til praktisk undervisning kørte jeg med Yar, som gjorde mig klar til køreprøven. Han var rigtig god til at få hjulpet en, når man havde det svært og var også rigtig tålmodig og motiverende. Han gjorde en opmærksom på ens fejl, så man kunne huske dem til næste gang. Dette gjorde, at jeg turde at spørge om hjælp, hvis der var noget jeg havde svært med, hvor Yar så var god til at forklarer og vise det grundigt for en. Dette resulterede i, at jeg bestod min køreprøve for første gang, og med ros fra sagkyndige.
Jeg giver det derfor fem stjerner.
Kun god oplevelse herfra
Kun god oplevelse herfra! Jeg havde Moussa til teori og han var bare supergod og super sød. Så havde jeg Shahid som kørelærer og han var bare god!
Jeg bestod teori og køreprøve første gang;)
Kan kun anbefale herfra:))
Meget god køreskole
Meget god køreskole. Jeg bestod første gang til både teoriprøve og køreprøve. Kan forslås
Anbefalingsværdig køreskole!
Anbefalingsværdig køreskole!
Jeg havde Moussa til teori og Yar som kørelærer. Begge havde meget fokus på ens egen læring, og var med en i hele forløbet fra a til z. Bestod teori- og køreprøve første gang, og det tog mig lige under 4 måneder at færdiggøre. Derudover er det en billig køreskole som kun er et plus.
Den bedste teorilære og den bedste…
Den bedste teorilære og den bedste kørelære. Med Scandia kan det kun gå godt!
Tak for en fantastisk oplevelse!!
Jeg vil varmt anbefale Scandia Trafikskolen! Moussa og Mohamed er utrolig dygtige og engagerede undervisere. Moussa gør teoritimerne spændende og lette at forstå, mens Mohamed er en fantastisk kørelærer, der sørger for, at man føler sig tryg og sikker bag rattet. Hele forløbet var professionelt, og jeg følte mig godt forberedt til både teoriprøven og køreprøven. Hvis du overvejer at tage kørekort, er Scandia Trafikskolen det oplagte valg. Tak for en fantastisk oplevelse!
Dygtige lærere
Jeg havde Moussa og Souhail som teorilærere. Begge er meget kompetent og dygtige til at formidle den viden man får brug for til at bestå sin teoriprøve.
Jeg fik Shahid som kørelærer. En mere tålmodig mand skal man lede længe efter. Han er rar at have ved sin side og er altid hjælpsom til at besvare de spørgsmål man har.
Alle tre lærere var med til at gøre mit forløb lærerigt, og jeg bestod begge prøver i første forsøg.
Mvh
Julius
Utrolig nemt forløb med en fremragende…
Utrolig nemt forløb med en fremragende teori lærer Moussa. Jeg er også ekstremt glad for at have haft Shahid som kørelærer, som har gjort det trygt og nemt at lære.
Moussa & Yar
Moussa & Yar
De virkelig gode til at lære fra sig super godt teoriforløb og køretimer. Nogle mega søde og rare mennesker som er gode til at rette på en uden at de er for skræppe og det gør det hele til en meget bedre oplevelse. Vil helt klart anbefale:)
Køreskolen ligger godt placeret inde på…
Moussa, som er underviseren forklarer og lærer godt fra sig.
Selve køretimerne foregik med en anden end underviseren, hvilket for mit vedkommende var rigtig fedt.
Yar, var en behagelig, rar, flink og god kørelærer. Han lærte godt fra sig og var god konstruktiv. Hverken for hård eller blød.
Overordnet har jeg været rigtig glad og taknemmelig for mit forløb på Scandia trafikskole.
Jeg vil gerne sige tusind tak for en…
Jeg vil gerne sige tusind tak for en god oplevelse fra Scandia køreskole. Jeg har bestået både teoriprøven og køreprøven ved første hug . Dette kan jeg ikke alene klar, så tusind tak til Moussa min teorilærer og tusind tak til Salman min kørelærer. De viser mig at det er professionel og tålmodig, hvilket hjælper det at jeg følge mig behagelig og mindre stressende under både teori timer og køretimer. Og tak til jeres Flexibilitet👍👍 Min køreprøve var blevet aflyst af Færdselsstyrelsen ,men så fik Moussa bestilles en ny køreprøv 5 dage senere. Jeg er meget taknemlig for jeres arbejde🙏🙏. Kan varmt anbefale Scandia køreskole til jer der snar skal tage et kørekort 👍👍🚗🚗🚗
Virkelig godt forløb
Jeg har haft Yar som kørelærer og han har hjulpet mig så meget gennem forløbet. Holdte en lang pause fordi jeg mistede modet efter jeg dumpede første gang og corona perioden kom lige efter og selvom jeg opgav det efter pausen, skubbede han mig til at komme igang igen og sørgede for at jeg nåede i mål og fik mit kørekort. Han var tålmodig og klædte mig virkelig godt på til teoriprøven som jeg bestod første gang, og til køreprøven så jeg fik det ved 1. Forsøg efter den lange pause! Vil klart anbefale ham!
Stor anbefaling
Bestod 1. Teori og 1. Praktiske prøve takket være Moussa og Yar. Stor anbefaling herfra 🙏
Scandia Køreskole har været en fantastisk oplevelse
Scandia Køreskole har været en enestående oplevelse for mig, især på grund af min kørelærer Shahid. Fra første køretime følte jeg mig i trygge hænder. Shahid er yderst professionel og tålmodig, hvilket gjorde hele læringsprocessen behagelig og mindre stressende. Hans rolige og opmuntrende tilgang gav mig den selvtillid, jeg havde brug for, især når jeg var nervøs eller usikker på vejen. Flexibiliteten i planlægningen af køretimerne gjorde det nemt at passe dem ind i min travle hverdag. Alt i alt kan jeg varmt anbefale Scandia Køreskole og især Shahid som kørelærer til alle, der ønsker en tryg og professionel køreuddannelse. Med Shahid ved min side følte jeg mig sikker og godt forberedt til køreprøven, og jeg er nu en selvsikker bilist takket være hans vejledning.
Jeg vil gerne sige Scandiatrafikskole…Tak
Jeg vil gerne sige Scandiatrafikskole og specielt kørerlærer Moussa kæmpe tak. Jeg har bestået og generhvervet kørekort til Bil, her hos Scandiatrafikskole. Jeg havde 1 fejl til teoriprøven og jeg brugte blot de programmer som jeg fik adgang til via køreskolen, øvede mig hjemme og gennemgik forløbet.
Jeg skulle have 2 kørelektioner før køreprøven. Moussa er en særdeles behagelig mand men da vi skulle køre, så blev Moussa skarp og intens, jeg fik en på opleveren....Jeg blev trafikopdraget, med ekspressfart.. Moussa delte sin viden og erfaring med mig så jeg var klar til køreprøven. Jeg bestod køreprøven uden problemer 3 dage senere, Tak for hjælpen. Venligst Andrew.
Rigtig dygtige undervisere
Rigtig dygtige undervisere + rigtig god pris. Bestod begge prøver første gang og på kort tid (selvom jeg holdte hvad der svarer til en 3 ugers pause) grundet den gode undervisning og effektive booking af prøver.
Fem stjerner herfra.
Fantastisk køreskole
Fantastisk undervisning med gode kørelærer, bestod begge prøver ved første hug. + det gik hurtigt, 2 måneder så var kortet i mine hænder😍
God pris
Fantastik køreskole der giver interesse til deres elever og holder en skarp pris. Stor anbefaling til Moussa og Shahid her fra.
Exceptional Driving School Experience!
Top-notch driving school! The instructors were incredibly patient and knowledgeable, making learning to drive a breeze. I passed my test with flying colors thanks to their expert guidance. Highly recommend to anyone looking to become a confident and safe driver!
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.