Scandiatrafikskole Avaliações

O TrustScore é 5 de um total de 5

4,8

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Fik tilbudt Scandiatrafikskole af en ven der sagde det var et virkelig godt forløb. Både teori og kørsel. Og det skuffede ikke. Moussa var en fantastisk teorilærer der var god til at lære fra... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Køreskolen ligger godt placeret inde på Frederiksberg, med bus lige til døren. Selve undervisningen foregår på en behagelig måde, så man kan følge ordentlig med. Moussa, som er underviseren forkla... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Moussa har været en fantastisk underviser 🚗🔥 Jeg var på hans Formel 1-hold (lyndkursus) 🏎️💨 og han fik virkelig lært mig det hele på kort tid. Jeg fløj igennem forløbet. Bestod teoriprøven me... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Moussa er en fantastisk underviser som går ekstrem meget op i at du som elev får den bedste undervisning. Jeg er rigtig glad for al den gode service Moussa driver på trafikskolen. Mousa kan være hård... Ver mais

Detalhes da empresa

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Sem histórico recente de pedidos de avaliações

Não respondeu a avaliações negativas

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Todas as avaliações

18 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Kørelæreren Eduardo

Eduardo er en fantastisk dygtig og behagelig kørelærer. Han er en meget tålmodig underviser, der samtidig opmuntrer én, når man indimellem tvivler på egne evner. Samtidig er han fleksibel med tider og altid nem at få fat i. Også super god til at få fat i køreprøver. Jeg har haft et helt igennem super godt forløb med Eduardo. Kan klart anbefales!

26 de maio de 2022

Bedste trafikskole

Bedste trafikskole. Mega god og grundig teoriundervisning samt søde ansatte. Jeg havde især glæde af min kørelærer Yar, han er vildt god - han gjorde køretimerne både lærerige og sjove. Kan kun anbefale denne køreskole, det hele spiller bare og de har tilmed byens bedste priser!

12 de maio de 2022

Oplevelse hos Scandia Trafikskole

Oplevelse hos Scandia Trafikskole

Min kørelære Habib har hele vejen givet konstruktiv kritik. Alt han har påpeget, har givet mening og været brugbart i min kørsel. Vil klar anbefale Habib som Kørelære

Teorien blev forklaret på en letforståelig måde, hvor der også gøres brug af videoeksempler og andre visuelle (Moussas Biler) forklaringsmodeller, der knytter teorien til praksis allerede fra starten. Denne del blev altid efterfulgt af en teoriprøve tilpasset dagens teori. Efterfølgende var der undervisning og gennemgang af teoriprøve med en fast teorilærer (Moussa) hvor der var altid var mulighed for at stille spørgsmål og få forklaring på det. Derfor kun anbefale andre at tage kørekort hos Scandia Trafikskole.

6 de maio de 2022
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Den alle bedst køreskole i Danmark.

Den alle bedst køreskole i Danmark.
Bestået teoriprøven og køreprøven i først hug.
Fantastisk undervisning med masse af evaluerende prøver.
Min kørelærer var meget fleksibel, og meget rolige hele vejen i gennem.
Jeg vil stærkt anbefale Scandia Trafikskole til alle.
Tak Scandia Trafikskole.

3 de maio de 2022

KAN 100% ANBEFALES!

KAN 100% ANBEFALES!

Jeg startede på Scandia trafikskole i Januar måned, og det var den bedste beslutning jeg tog. Moussa lærte os alt det teoretiske, vi skulle lære.

Jeg havde de bedste oplevelser på de 3 måneder jeg gik på Scandia Trafikskole. Moussa hjalp os alle med at få bestilt de forskellige prøver.

Takkede være Moussa bestod jeg min teoriprøve på førsteforsøg og takkede være min kørelære Mohamed (Habib) bestod jeg min køreprøve på førsteforsøg.

3 de maio de 2022
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Moussa

Moussa, er et dissideret ubehageligt og magtsygt menneske! Han nedgør folk, så snart han får muligheden. Manøvrebanen var moussas moment to shine, hvilket betyd, vi andre måtte lide! En mand med så lidt medfølelse for en førstegangs kørende, bør ikke undervise. Han råber, sparker til bilen, og taler nedladende til dig. jeg er stadig rystet!
jeg råder alle til at søge andre steder hen!!!
hjælp jer selv!!!

15 de abril de 2022
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jeg har været utrolig glad for mit forløb på Scandiatrafik skole jeg vil gerne give kørelæreren Ibrahim en kæmpe ros der har ingen komplikationer overhovedet fremragende kørelektioner samt fleksibel planlægning

10 de abril de 2022

Kørelæreren Eduardo

Kørelæreren Eduardo, super gode oplivelse.
Har en gode overblik over bil og elevens handlinger, rigtig hurtig til at fange køreprøver. Personligt har jeg en meget travl hverdag, men det fungerede perfekt og han havde altid overskud, samt humør til mig, undervisningen kan ikke blive bedre.

Kan stærkt anbefales både Scandia og især Eduardo som har gjort et fantastisk arbejde.

25 de março de 2022

Best experience!

I have had the best experience with Scandia Trafikskole! The teacher, Moussa, is very knowledgeable, engaging, flexible with his students, and nice! The first aid instructor and drivers instructors I was assigned were all also incredibly nice and professional. It was overall just a great experience, and I am very happy I chose Scandia Trafikskole!! Highly recommended and huge thank you to Moussa for all your help! :D

24 de março de 2022

Eduardo super kørelærer

Eduardo super kørelærer, han var super hjælpsom. Han var hurtig til at finde prøver til mig. Han var også super engageret og han har motiveret mig hele tiden til at blive bedre og aldrig giv up. Han beroliget mig også meget selv om jeg var nervøs og han er så tålmødig. Jeg anbefaler ham helt sikkert. 100% skal I vælge ham!

23 de março de 2022

Kan 100% anbefales

Jeg har haft en super fed oplevelse med Scandia Trafikskole. Det var super nemt med hjælp fra Moussa med Teorien og den varmeste kørelærer i branchen nemlig Nesret🤙 Tak for denne gang

18 de março de 2022
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Min kørelærer var Edourdo.

Min kørelærer var Edourdo.
Han er Rigtigt god til at planlægge tider, du god til organisere tider, og du er god til at planlægge undervisningens forløb. Desuden er han også meget tålmodighed.
Verdens bedste kørerlærer klart anbefalet!

14 de março de 2022

Anbefalingsværdig køreskole

Super god køreskole med fantastisk undervisning. Moussa er god til at få dig til at koncentrer dig om undervisningen - som KUN er en fordel til teoriprøven. Altid god service og behandling samt overkommelige priser.

Du har min varmeste anbefaling !

15 de fevereiro de 2022
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

God køreskole og gode undervisere.

Jeg har været glad for at tage mit kørekort her. God teoriundervisning, hvor der både er video og fælles snak om tingene.
Køretimerne med læreren Eduardo har også været rigtig gode, hvor der har været fokus på at indarbejde gode vaner i trafikken. Det gjorde, at selv efter en pause på flere måneder fra kørslen føltes det naturligt for mig at komme tilbage på vejen og køre igen. Han kan helt klart anbefales!
Og sidst bestod jeg begge prøver i første hug - det skyldes i høj grad den gode undervisning.

10 de fevereiro de 2022

God opblevelse med ScandiaTrafikSkole

God opblevelse med ScandiaTrafikSkole. Startede mit Formel1 forløb i november og havde kørekortet i januar. Teorilæren Moussa var ivrig efter at lære fra sig, og min kørelærer Amir var dygtig og rar at køre med. Klart anbefales her fra.

23 de janeiro de 2022
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Det kan ikke anbefales til nogle, at tage kørekort her.

Jeg havde mildt sagt en forfærdelig oplevelse hos Scandia Trafikskole/Frederiksberg Køreskole.

Først og fremmest tager køreskolen alt for mange elever i forhold til dens kapacitet.

Jeg nåede at tage alle mine teorilektioner, inden jeg kom ud at køre. Dette er ikke kun ulovligt, men gav mig heller ikke mulighed for at øve min teori i praksis.

Hver gang jeg spurgte ind til, om jeg ikke snart fik en kørelære, fik jeg at vide at det ville jeg snart få, men at for nu, ville vi "bare" lige skrive nogle tilfældige datoer ind, så det så ud som om, jeg havde kørt.

Da jeg endelig fik min kørelære, var han altid forsinket, vi sluttede altid lidt tidligt, og han lærte mig ikke noget. Det var tydligt, at han var farlig at køre med. Han havde klart søvnmangel og fortalt ofte historier, om hvordan han arbejder 7 dage om ugen fra 06:00 til 23:00 med få pauser samt hvordan han falder om på sofaen, når han kommer hjem, fordi han konstant er træt. Jeg følte mig på ingen måde sikker, til gengæld følte jeg mig som en nem måde at tjene nogle hurtige penge på, der altid skulle afleveres kontant, og ofte kunne jeg ikke få kvittering, fordi han ikke lige havde mere papir i sin blok.

Sidst men ikke mindst mistede min kørelærer mine papir. Han gav mig skylden for det, og jeg skulle derefter bruge rigtigt meget tid på at få rekonstrueret papirene.

Efter denne forfærdlige oplevelse, skiftede jeg køreskole, og fik den bedst tænklige oplevelse. Men jeg ville gerne havde været foruden denne. Jeg vil derfor råde alle, der skal tage deres kørekort til, at I holder jer meget, meget langt fra Scandia Trafikskole/Frederiksberg Køreskole.

17 de janeiro de 2022
Avaliação não solicitada

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais