Ik zocht een kleine hoekbank en ik vond een geschikte kleine hoekbank. Prima geholpen bij mijn keuze. Uitleg gekregen over welke elementen de prijs van een bank bepalen. Hierbij meegenomen naar een ui... Ver mais
Seats and Sofa’s is de “go to” winkel als het gaat om prijs kwaliteit verhouding en klantvriendelijkheid. We kwamen bij het filiaal in Drachten en werden vriendelijk verwelkomd door een verkoper. We h... Ver mais
Waardeloze service en totaal geen verantwoordelijkheid. Ze hebben ons eerst de verkeerde bank meegegeven zonder dit zelf te controleren. Vervolgens moesten wij dit probleem zelf oplossen door de... Ver mais
Seats and Sofas is uw specialist in zitmeubelen. Door de Giant Take Away formule is het mogelijk om tegen een voordelige prijs bankstellen, hoekbanken & loungebanken en fauteuils direct uit voorraad te leveren. Onze collectie wordt continu aangepast naar de laatste trends en is verkrijgbaar in een tal van bekledingssoorten en kleuren. Wij zijn erg benieuwd naar uw reviews en staan open voor uw klachten, zodat wij onszelf constant kunnen blijven verbeteren.
M.L. Kingsingel 10, 9203 JC, Drachten, Friesland, Holanda
Sem histórico de pedidos de avaliações
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Gister avond gebeld voor de betreffende hoek/slaapbank die we graag wilden. Bij binnenkomst stond een vriendelijke man die ons welkom heette en gelijk bij de bank bracht die we hadden gezien op de site. Nog andere banken bekeken, maar toch de bank gekocht die we wilden. Klantvriendelijkheid, begrip en respect voor de klant staan hoog in het vaandel bij seats and sofas. Hulp bij inladen ook top geregeld! Super mooie bankstellen e.d. voor geweldig lage prijzen! Wij zijn super blij met onze aankoop! Echte aanrader om eens langs te gaan!!

Resposta da Seats and Sofas - Drachten
12 maanden geleden een bankstel gekocht in Drachten met relax Seats voor meer dan € 5.000,- (order 10681592) Na 6 maanden relax Seats (2) stuk (wilden niet meer inklappen). Hierdoor hadden we twee “ligbedden” in de woonkamer. Heel gênant als je bezoek krijgt. Natuurlijk direct geclaimd bij S en S. Tot 2 keer toe, steeds na maanden wachten een “techneut” (niet van s en s) op bezoek, Zij kunnen het niet oplossen. Bankstel moet terug naar fabriek. Wachten nu al weer een week op bericht. Er gebeurt wederom gewoon niets! Wij zijn het zat, tijd om de koop te ontbinden. Desnoods maar via de rechtbank. Voor iedereen die dit leest: Seats en Sofa’s, begin er niet aan! Alleen maar ellende. Ze pakken je geld en laten daarna gewoon stikken. Never nooit meer Seats en Sofa’s!

Resposta da Seats and Sofas - Drachten
Gisteren bij Seats and Sofa’s in Drachten geweest, blijft toch wel m’n winkel om een bank te kopen. We zijn goed geholpen door Tim, een gedreven verkoper die weet waar hij over praat, ook meerdere stofstalen laten zien, en uiteraard een mooie deal met Tim en collega’s kunnen sluiten!

Resposta da Seats and Sofas - Drachten
We zijn erg goed geholpen. Geen opdringerige verkoper. Dacht goed mee. 14 jaar geleden ook bank gekocht en ook zeer tevreden. Ruime keus en diverse mogelijkheden om bank samen te stellen. Ook diversiteit in stofkeuzes.

Resposta da Seats and Sofas - Drachten
Bij binnenkomst werden we gelijk aangesproken of het onze 1e x was in de winkel, hij vroeg gelijk naar de lengte van de bank en had gelijk al een paar banken in gedachten en heeft ons een aantal banken laten zien. We hebben een mooie bank kunnen uitzoeken voor een mooie prijs!

Resposta da Seats and Sofas - Drachten
Goed geholpen, vriendelijke mensen!
Goede uitleg over soorten stof en kwaliteits verhoudingen!
Nu wachten tot ons nieuwe pareltje binnenkomt😀

Resposta da Seats and Sofas - Drachten
Mooie dure bank gekocht. Na een paar maanden de elektrische relaxseat kapot. Zitten nu al bijna 5 maanden met 2 kapotte relaxseats en er is nog geen uitzicht op een snelle oplossing.

Resposta da Seats and Sofas - Drachten
Vriendelijk geholpen door Jouke om een heerlijke relax fautail uit te zoeken , en meteen mee naar huis te nemen .

Resposta da Seats and Sofas - Drachten
We zijn bij binnenkomst vriendelijk ontvangen door Jouke. Na aantal banken te hebben bekeken hebben we en mooie bank uitgezocht die aan onze eisen voldeed. Met goed gevoel bank aangeschaft. Met en al fijn ervaren en kan ik iedereen aanbevelen om gerust kijkje te komen nemen bij de seats and sofas in Drachten.

Resposta da Seats and Sofas - Drachten
Behulpzame service en een goede prijs kwaliteit verhouding. Bank is een aanwinst in onze leefkeuken en vooral de opbergruimte is super handig.

Resposta da Seats and Sofas - Drachten
Met mijn kleinzoon met een beperkt budget waren we op 11 januari 2024 bij Seats & Sofas in Drachten.
We werden geholpen door Tim. Hij luisterde echt naar onze mogelijkheden en dacht creatief mee. Hij besprak meerdere mogelijkheden en uiteindelijk kwamen we tot een keus precies passend bij het budget en de smaak van mijn kleinzoon. Inmiddels zit mijn kleinzoon comfortabel op zijn bank. Evers en haar kleinzoon.

Resposta da Seats and Sofas - Drachten
Gister bij Saets en Sofas in Drachten geweest.
Wij werden hartelijk begroet door Tim en gaf ons gelijk een goed gevoel.Later kwam hij of we ook wat wilde drinken toen kregen we een heerlijk bakje koffie.Hij was niet opdringerig als we wat wilden weten stond hij voor ons klaar.Ik ben dan ook geslaagd voor mijn Bankje .
Wat lief personeel staat daar en wat mooi spul.Zeker een aanrader .

Prijs kwaliteit: uitstekend
Verkoop adviseur: uitstekend
Advies: uitstekend
Kortom een fijne winkel waar je goed word geholpen. Gister onze 2e bank hier weggehaald.
Erg tevreden.

Resposta da Seats and Sofas - Drachten
Wij zijn goed en snel geholpen door Marcel!
Een mooie bank voor een mooie prijs!
Wij zijn blij, bedankt!

Resposta da Seats and Sofas - Drachten
Vriendelijk en goed geholpen en zeer prettig zaken gedaan met de verkoper.
Fam Hooisma😀

+Goed geholpen.
+Ruim assortiment.
- Prijzen niet aangegeven op de producten.

Resposta da Seats and Sofas - Drachten
Wij hadden een klacht over een eerder aangeschafte bank. Deze klacht werd zeer serieus genomen door Manager Jouke van Seats&Sofas in Drachten.
Zeer vriendelijk, duidelijk, eerlijk. Zodoende is onze klacht tot onze 100% tevredenheid opgelost.
Respect voor Jouke, niet opdringerig ( zoals verkopers vaak kunnen zijn )
Tot de volgende keer Jouke 👍

Resposta da Seats and Sofas - Drachten
Aardig personeel en goed aanbod. Vooral veel aanbod met Relax functie wat er graag wilden.
Goed kunnen onderhandelen met Lucas.
Bedankt en we kijken uit naar de levering.

Resposta da Seats and Sofas - Drachten
Everything was excellent! The seller was very efficient and patient. The sofa arrived before scheduled and we are using it. The model is EDGE and it's very confortable! We love it!

Resposta da Seats and Sofas - Drachten
Lukas en Jouke. Ik heb bij jullie een prachtige bank gekocht en deze staat fantastisch. Erg behulpzaam en meedenkend. En leuk zaken doen met jou Jouke. Heel erg bedankt voor het meedenken. Zeker een aanrader!

Resposta da Seats and Sofas - Drachten
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.