Seats and Sofas - Drachten Avaliações 454

O TrustScore é 4.5 de um total de 5

4,3

M.L. Kingsingel 10, 9203 JC Drachten, Friesland, NL

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Ik zocht een kleine hoekbank en ik vond een geschikte kleine hoekbank. Prima geholpen bij mijn keuze. Uitleg gekregen over welke elementen de prijs van een bank bepalen. Hierbij meegenomen naar een ui... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Gisteren bij Seats and Sofa’s in Drachten geweest, blijft toch wel m’n winkel om een bank te kopen. We zijn goed geholpen door Tim, een gedreven verkoper die weet waar hij over praat, ook meerdere sto... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Seats and Sofa’s is de “go to” winkel als het gaat om prijs kwaliteit verhouding en klantvriendelijkheid. We kwamen bij het filiaal in Drachten en werden vriendelijk verwelkomd door een verkoper. We h... Ver mais

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Waardeloze service en totaal geen verantwoordelijkheid. Ze hebben ons eerst de verkeerde bank meegegeven zonder dit zelf te controleren. Vervolgens moesten wij dit probleem zelf oplossen door de... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Loja de sofás
  2. Loja de Móveis
  3. Loja de artigos domésticos
  4. Loja de móveis para sala de estar

Seats and Sofas is uw specialist in zitmeubelen. Door de Giant Take Away formule is het mogelijk om tegen een voordelige prijs bankstellen, hoekbanken & loungebanken en fauteuils direct uit voorraad te leveren. Onze collectie wordt continu aangepast naar de laatste trends en is verkrijgbaar in een tal van bekledingssoorten en kleuren. Wij zijn erg benieuwd naar uw reviews en staan open voor uw klachten, zodat wij onszelf constant kunnen blijven verbeteren.

Informações de contato

• M.L. Kingsingel 10, 9203 JC, Drachten, Friesland, Holanda

• 512543141

4,3

Excelente

O TrustScore é 4.5 de um total de 5

454 avaliações

Sem histórico de pedidos de avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Onlangs hebben wij een nieuwe bank…

Onlangs hebben wij een nieuwe bank aangeschaft bij Seats and Sofas en wij zijn er ontzettend blij mee! Het winkelen was een aangename ervaring. De medewerkers waren vriendelijk en behulpzaam, en ze namen de tijd om al onze vragen te beantwoorden.

De bank zelf is niet alleen stijlvol, maar ook erg comfortabel. Wij hebben er voor gekozen een ruime hoekbank die perfect aansluit bij ons interieur. De stof voelt hoogwaardig aan en is gemakkelijk te onderhouden. Wat wij ook waarderen, is de mogelijkheid om verschillende kleuren en stijlen te combineren, zodat je echt iets unieks kunt creëren.

Over het algemeen zijn wij zeer tevreden met onze aankoop en zouden wij Seats and Sofas zeker aanbevelen aan vrienden en familie die op zoek zijn naar een nieuwe bank. De combinatie van kwaliteit, comfort en klantenservice maakt het een uitstekende keuze!

Beste Feikje,

Wat een prachtige review, hartelijk dank daarvoor! Wij zijn blij om te horen dat u zo tevreden bent met uw nieuwe bank en dat uw winkelervaring zo positief is verlopen. Het is mooi dat u precies de bank heeft gevonden die past bij uw interieur en wensen.

Wij wensen u veel plezier met uw aankoop en danken u voor uw aanbeveling. Wij hopen u in de toekomst weer te mogen verwelkomen!

onverwachtse kerstaankoop ;-)

Even kijken op tweede kerstdag werd onverwachts een metamorfose van de woonkamer.
We zijn fijn geholpen, hadden voldoende aanbod in hetgeen we zochten, zijn op de verschillende opties gewezen en hebben uiteindelijk een keuze gemaakt. De volgende dag de bank opgehaald, ook weer netjes geholpen, banken waren keurig verpakt. 2 jaar garantie is ook mooi meegenomen.

Beste Ymie,

Hartelijk dank voor uw uitgebreide review! Wij zijn blij dat u een fijne ervaring heeft gehad tijdens uw onverwachte bezoek op Tweede Kerstdag en dat u een mooie keuze heeft kunnen maken. Het is goed om te horen dat alles naar wens was, inclusief de verpakte banken en de garantie.

Wij wensen u veel plezier met uw aankoop en hopen u weer te zien bij Seats and Sofas!

Aardige verkoper

Aardige verkoper. Kwam als een gastheer op ons af, stelde zich netjes voor en overhandigde ons het boekje met de prijzen voor de verschillende opties. Bleef in onze buurt om te helpen maar hield ook zijn afstand zodat we toch wat privacy hadden. Daar houden wij van. Niet opdringerig maar wel in de buurt blijven om onze vragen te beantwoorden.

Beste Quintin,

Dank u voor uw mooie review! Het is fijn om te horen dat onze verkoper u op een prettige en niet opdringerige manier heeft geholpen. Wij hopen dat uw keuze volledig naar wens is en dat u tevreden bent met uw aankoop.

Mocht u nog vragen hebben, horen wij dit graag. Bedankt voor uw vertrouwen!

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

We werden heel netjes geholpen door…

We werden heel netjes geholpen door Tim, en kregen antwoorden op al onze vragen.
We zijn erg tevreden, nu wachten op onze bank.

Beste Akkelien,

Hartelijk dank voor uw positieve review. Wat fijn om te horen dat u zo goed geholpen bent door Tim en dat hij al uw vragen naar tevredenheid heeft beantwoord. Wij wensen u alvast veel plezier met uw nieuwe bank. Mocht u in de tussentijd nog iets willen weten, dan kunt u altijd bij ons terecht.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Aardige personeel met verstand van…

Aardige personeel met verstand van zaken

14 de dezembro de 2024

Beste Bennie,

Hartelijk dank voor uw positieve review! Wat fijn om te horen dat ons personeel in Drachten u goed van dienst kon zijn en u met hun kennis en service tevreden bent. Wij streven er altijd naar om klanten zo goed mogelijk te helpen en uw feedback bevestigt dat we op de juiste weg zijn.

Mocht u in de toekomst nog vragen hebben of opnieuw onze hulp nodig hebben, dan staan wij uiteraard weer voor u klaar. Nogmaals dank voor uw mooie woorden!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Erg tevreden over de winkelervaring

Erg tevreden over de winkelervaring. Verkoper was zeer behulpzaam. De bank heeft een langere levertijd dus over de bank zelf kan ik nog niks zeggen, al zat deze in de winkel erg lekker.

13 de dezembro de 2024

Beste Msp,

Dank u voor uw review! Het is goed om te horen dat u een prettige winkelervaring heeft gehad en dat de bank in de winkel naar wens was. We hopen dat de levering binnenkort plaatsvindt en dat u net zo tevreden zult zijn met het gebruik ervan.

Wij staan altijd klaar om u verder te helpen!

Heel vriendelijk ontvangen

Heel vriendelijk ontvangen en er werd ons de tijd gegund om rond te kijken. Lekkere koffie gehad en goed advies. De verkoper was geduldig bij het uitzoeken van de juiste kleur.

10 de dezembro de 2024

Beste Anita,

Bedankt voor uw hartelijke feedback! Het is geweldig om te horen dat u zich welkom voelde en rustig de tijd heeft gekregen om de juiste keuze te maken. Onze medewerkers doen hun best om een ontspannen en comfortabele winkelervaring te bieden, en het is fijn dat u dit zo heeft ervaren.

We wensen u veel plezier met uw aankoop en verwelkomen u graag in de toekomst weer bij ons.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Ten eerste bij binnenkomst werden wij…

Ten eerste bij binnenkomst werden wij vriendelijke begroet door Tim en konden we rustig rondkijken zonder dat we ons onder druk gezet voelden. Ten tweede en dat was voor ons een hele belangrijke kregen wij een mooie deal ivm de Black Friday actie die ze nog mochten aanbieden, alleen waren mijn man en ik huiverig om ja te zeggen gezien onze eerdere ervaring in 1 van hun andere filialen. Maar Tim heeft ons heel goed geholpen en onze zorgen weggenomen.
Wij zijn dit keer met een geruster gevoel weggegaan en hebben er een heel mooi bankstel aan over gehouden.
Tim nogmaals bedankt.

7 de dezembro de 2024

Beste Cheryl Lakeman,

Bedankt voor uw uitgebreide en positieve review. Het is fijn om te lezen dat Tim u zo goed heeft geholpen en uw zorgen heeft weggenomen. We zijn blij dat u met een gerust gevoel onze winkel heeft verlaten en wensen u veel plezier met uw nieuwe bank!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Erg vriendelijk geholpen bij de…

Erg vriendelijk geholpen bij de vestiging in Drachten door Tim. Onze wensen werden goed gehoord en we hebben een prachtige bank uit weten te kiezen.

6 de dezembro de 2024

Beste Jan,

Hartelijk dank voor uw positieve woorden over onze vestiging in Drachten en over Tim! Wat fijn dat hij uw wensen goed heeft gehoord en u heeft geholpen bij het kiezen van een prachtige bank. Veel plezier ermee!

Erg prettig geholpen

Erg prettig geholpen. Mijn oog viel op een fauteuil, ik twijfelde, wilde even (telefonisch) overleggen. Tijdens overleg kreeg ik een kopje koffie. Besloten de stoel te kopen, bleek dat er nog 200 euro van de prijs af ging. Attent geholpen de stoel in de auto te plaatsen.
EW

30 de novembro de 2024

Beste Egbert,

Dank u wel voor uw mooie review! Wat fijn dat u zo prettig bent geholpen tijdens uw bezoek aan onze vestiging in Drachten. Wij zijn blij dat u uiteindelijk voor de fauteuil heeft gekozen en dat u zelfs nog een aantrekkelijke korting kreeg. Ook het helpen met het inladen hoort bij onze service. Wij wensen u veel plezier met uw nieuwe stoel en hopen u snel weer te mogen verwelkomen!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Nette winkel, met vriendelijk personeel

Bij binnenkomst werden we al hartelijk begroet door Matthias, en de hulp die wij van hem kregen was professioneel en vriendelijk

19 de novembro de 2024

Beste mevrouw Kleingeerts,

Dank u wel voor uw mooie feedback! Wat fijn om te horen dat u hartelijk werd begroet bij binnenkomst in onze winkel in Drachten. We zullen Matthias zeker laten weten dat u zijn professionele en vriendelijke hulp op prijs heeft gesteld. Wij zijn blij dat wij aan uw verwachtingen hebben kunnen voldoen en hopen dat u tevreden bent met uw aankoop.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Zeer tevreden met nieuwe bank opgehaald op 1 november!

Op 1 november mijn hoekbank opgehaald was veel eerder binnen dan verwacht en zo ontzettend blij en als klap op de vuurpijl heeft mijn moeder spontaan ook een nieuwe bank gekocht die we gelijk mee konden nemen! Dankzij het super advies en service van wederom Tim!!!!

1 de novembro de 2024

Beste B Lubbersen,

Hartelijk dank voor uw positieve feedback! We zijn blij te horen dat u zo tevreden bent met uw nieuwe hoekbank en dat alles zelfs sneller geleverd werd dan verwacht. Het is fantastisch dat uw moeder ook een bank heeft kunnen uitkiezen en meeneemt. Wij zullen uw complimenten zeker doorgeven aan Tim!

Veel keus

Veel keus, veel mogelijkheden wb aanpassingen en vriendelijk en duidelijk geholpen

24 de novembro de 2024

Beste Laurens Eijgelaar,

Hartelijk dank voor uw positieve review! Het is fijn om te horen dat u tevreden bent over onze ruime keuze en de mogelijkheden voor aanpassingen. Wij vinden het belangrijk dat onze klanten vriendelijk en duidelijk geholpen worden, en het is goed om te weten dat dit bij u het geval was.

We hopen dat u veel plezier heeft van uw aankoop en zien u graag terug bij Seats and Sofas!

Ik werd goed geholpen

Ik werd goed geholpen door Wieger. Hij dacht goed mee en probeerde het zo goed mogelijk te regelen.

24 de novembro de 2024

Beste Doaa,

Hartelijk dank voor uw fijne review! Het is goed om te horen dat Wieger u naar tevredenheid heeft kunnen helpen en met u heeft meegedacht. Dit is precies het niveau van service dat we onze klanten willen bieden.

Wij wensen u veel plezier met uw aankoop en hopen u in de toekomst weer te mogen helpen.

hoekbank

We kwamen om ons te oriënteren op een nieuwe hoekbank, bij binnenkomst werden we vriendelijk ontvangen door Jouke, door wie uiteindelijk ook naar volle tevredenheid verder zijn geholpen. We kregen de vrijheid om rustig rond te kijken, met ondertussen een lekker bakje koffie/chocomel. Uiteindelijk toch ook nog een keuze kunnen maken voor een bank, welke naar eigen wens kon worden aangepast, met Joukes' deskundige hulp. We hebben het bezoek als erg ontspannen ervaren en uiteindelijk met een mooie bank in de bestelling en een glimlach weer vertrokken. Over de bank zelf kunnen we uiteraard nog niks zeggen omdat deze over een tijdje wordt geleverd, maar de service hebben wij zeker als positief ervaren. Tot zover dus tevreden klant!

21 de novembro de 2024

Beste Postma,

Hartelijk dank voor uw uitgebreide en positieve review! Wat fijn dat u zo ontspannen en deskundig bent geholpen door Jouke en dat u een hoekbank heeft kunnen samenstellen die volledig naar uw wens is. We zijn blij dat u onze service als positief heeft ervaren.

Veel plezier met de voorpret van uw nieuwe bank, en we kijken ernaar uit u in de toekomst weer te mogen verwelkomen in Drachten!

Ontzettend goed geholpen door Lucas

Ontzettend goed geholpen door Lucas. Alle mogelijke opties doorgenomen welke bank passend zou zijn bij onze woonkamer. Veel is mogelijk.
Ze staan paraat als je hulp nodig hebben, maar weten ook de afstand te bewaren als je zelf even wilt rondkijken.

18 de novembro de 2024

Beste Iris,

Hartelijk dank voor uw mooie review! Wat fijn om te horen dat Lucas u zo goed heeft geholpen en samen met u alle opties heeft doorgenomen. Het is geweldig dat u de ruimte kreeg om rustig rond te kijken en dat onze service daarbij goed op uw wensen aansloot.

Veel plezier met uw nieuwe bank, en we hopen u in de toekomst weer te mogen verwelkomen bij Seats and Sofas in Drachten!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Black friday aanbiedingen deze week bij…

Black friday aanbiedingen deze week bij Seat and Sofas. Ik zocht een hoekbank
Eerst gebeld met filiaal in Drachten.
Later op de dag naar seat and sofas. Bij binnenkomst winkel begroet door Jouke de filiaal manager. Hij liet mij diverse modellen zien . Een mooie info map met div modellen en prijzen. Toen aan d'r koffie. Na het bekijken van een 4 tal.modellen mijn keuze gemaakt en deze
Gekocht.
Alles ging zeer vlot en klant vriendelijke medewerkers die goed meedenken.
En als klap op de vuurpijl een mooi prijsje ! Top

13 de novembro de 2024

Beste Herman,

Hartelijk dank voor uw positieve review! We zijn ontzettend blij om te horen dat u zo goed geholpen bent door Jouke, de filiaalmanager, en dat u tevreden bent met de service in onze winkel in Drachten. Het doet ons plezier dat de klantvriendelijkheid van onze medewerkers en het uitgebreide assortiment aan banken goed in de smaak vallen.

We hopen dat u veel plezier zult hebben van uw nieuwe hoekbank en danken u voor uw vertrouwen in Seats and Sofas.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Super goed bank en nog beter het prijs…

Super goed bank en nog beter het prijs is mooi laag, je krijgt ook de aandacht dat jij wil en goed advies

10 de novembro de 2024

Beste Chad,

Bedankt voor uw mooie woorden! Het is geweldig om te horen dat u tevreden bent met zowel uw bank als de betaalbare prijs. We streven ernaar om onze klanten de aandacht en het advies te geven die ze nodig hebben om een weloverwogen keuze te maken. Wij hopen dat u veel plezier beleeft aan uw nieuwe bank en staan altijd klaar om te helpen als u nog vragen heeft.

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Leuk gehoolpen

Leuk gehoolpen

10 de novembro de 2024

Beste Dijkstra,

Bedankt voor uw review! We zijn blij dat u het leuk vond om bij ons geholpen te worden en dat u zich op uw gemak voelde tijdens uw aankoop. We streven ernaar om onze klanten op een prettige manier te begeleiden, en het is fijn te horen dat u deze ervaring ook heeft gehad.

Aanrader!

Prima deal gesloten, vriendelijk en behulpzaam personeel.

3 de novembro de 2024

Beste Overwijk,

Dank voor uw positieve beoordeling! Wat fijn dat u een goede deal heeft gesloten en tevreden bent met onze vriendelijke en behulpzame service. Wij waarderen het vertrouwen in onze producten en hopen dat uw aankoop een waardevolle aanvulling zal zijn in uw huis.

Seats and Sofas

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.