Second Nature BV Avaliações

O TrustScore é 4.5 de um total de 5

4,5

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Op de 50Plus Beurs in Utrecht in aanraking gekomen met de Second Nature zeepvellen. Goede informatie, niet opdringerig. De zeepvellen hebben ook een lekkere geur. In gebruik wast het de kleding/wa... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Heel erg fijne wasstrips welke je was goed schoonmaken en lekker fris laten ruiken. Heb van enkele merken uitgeprobeerd, waarvan ik deze van Second Nature het fijnst vind. Daarnaast ook snelle leve... Ver mais

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Zojuist een nieuw pakket met wasstrips ontvangen, ik ben daar zeer tevreden over, de was wordt mooi schoon en ruikt lekker fris. Ik heb nu voor het eerst ook de handsoap besteld, een mooi aluminium fl... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Ik heb deze wasstrips op de margriet winterfair gekocht en ben er tevreden over Ik zou een mail krijgen met daarin kortingscode en die heb ik niet gekregen. Ik heb mail gestuurd daarover en kreeg geli... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Lan house

Second Nature, waar luxe en duurzaamheid samenkomen. Onze missie is om het voor iedereen gemakkelijk te maken om bij te dragen aan een duurzame wereld. Niet met standaard 'groene' producten, maar met hoogwaardige items die goed zijn voor jou én de planeet. Join the movement en maak het verschil met dagelijks milieuvriendelijk gebruik men een premium levensstijl!

Informações de contato

Excelente

O TrustScore é 4.5 de um total de 5

258 avaliações

Pede aos clientes que avaliem

Não respondeu a avaliações negativas

Todas as avaliações

27 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Super product mega service

Heel goed product en een top service.
Kan het alleen maar aanraden. Fijn te doseren door te scheuren van de blaadjes.

2 de dezembro de 2025

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Goede communicatie over voortgang…

Goede communicatie over voortgang bezorging.
Snelle levering = altijd fijn!
Pakketje was-strips echter bij voordeur op de grond maar wel afgeschermd door onze papiercontainer :). Wellicht hebben wij de bel niet gehoord?

26 de novembro de 2025

Resposta da Second Nature BV

Dankjewel voor je review. Helaas hebben wij geen invloed op de kwaliteit van de bezorgdienst. Uiteraard nemen wij dit wel mee bij onze jaarlijkse keuze met welke bezorgdiensten we werken. Veel wasplezier!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Ik vind de was strips erg makkelijk in…

Ik vind de was strips erg makkelijk in gebruik
Het is licht van gewicht je stopt de strip.in je wasmachine en je was wordt heerlijk schoon
Ik bestel altijd voor 1 jaar en het wordt de volgende dag thuisbezorgd
Dus geen gesleep meer van flessen

18 de novembro de 2024

Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

Ik zou toch graag een fijne wasgeur…

Ik zou toch graag een fijne wasgeur willen

22 de setembro de 2025

Resposta da Second Nature BV

Hoi Jeanette, dankjewel voor je review. Wij hebben bewust gekozen voor geen synthetisch parfum dus daarom is de geur milder dan je wellicht gewend bent van andere merken. Onze wasstrips zijn hypo-allergeen en daarom dus geen synthetisch parfum wat beter is voor de huid.

De wasstrips zijn praktisch

De wasstrips zijn praktisch, ruiken lekker en lossen compleet op in de was. Ook handig voor de handwas.

12 de setembro de 2025

Bedankt voor de review!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Goed product en snelle levering

Daarnaast ook snelle levering.

Ben erg blij met deze wasstrips!

26 de agosto de 2025

Resposta da Second Nature BV

Bedankt voor de mooie woorden!

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Snel opgestuurd en een schone was.

Snel opgestuurd en een schone was.
Jammer dat er niet zoveel geur aan zat toen de was droog was maar het gaat tenslotte om een schone was

22 de agosto de 2025

Resposta da Second Nature BV

Dankjewel voor de review! Onze wasstrips zijn hypoallergeen en daarom zit er geen zware geur aan omdat we geen synthetisch parfum gebruiken, maar wordt je was wel schoon :)

De beste wasstrips

De beste wasstrips koop ik bij second nature. Ik heb verschillende andere soorten geprobeerd maar ik kom altijd weer terug. Zodra ik besteld heb, hoef ik ook maar een paar dagen te wachten. Dan zijn ze al binnen.

25 de agosto de 2025

Resposta da Second Nature BV

Wat goed om te horen! Dankjewel!

Handig op vakantie

De doekjes zijn ook handig om mee te nemen op vakantie voor handwasjes.
Wol en zijde blijven mooi.
De was is zacht en ruikt lekker.
Je voorraad neemt veel minder ruimte in in je kast dan andere wasmiddelen.
Minder gebruik van plastic.

25 de agosto de 2025

Mijn go-to wasstrips

Bestel de wasstrips al ruim een jaar, super blij mee. Ruikt en wast goed, natuurlijke ingrediënten en de wasmachine blijft ook goed (geen aanslag). Ook super snel in huis!

14 de julho de 2025

Goede communicatie

Goede communicatie, komen alle afspraken na

1 de agosto de 2025

Resposta da Second Nature BV

Ja, ook dat vinden wij heel belangrijk! Bedankt!