Op de 50Plus Beurs in Utrecht in aanraking gekomen met de Second Nature zeepvellen. Goede informatie, niet opdringerig. De zeepvellen hebben ook een lekkere geur. In gebruik wast het de kleding/wa... Ver mais
Heel erg fijne wasstrips welke je was goed schoonmaken en lekker fris laten ruiken. Heb van enkele merken uitgeprobeerd, waarvan ik deze van Second Nature het fijnst vind. Daarnaast ook snelle leve... Ver mais
Zojuist een nieuw pakket met wasstrips ontvangen, ik ben daar zeer tevreden over, de was wordt mooi schoon en ruikt lekker fris. Ik heb nu voor het eerst ook de handsoap besteld, een mooi aluminium fl... Ver mais
Ik heb deze wasstrips op de margriet winterfair gekocht en ben er tevreden over Ik zou een mail krijgen met daarin kortingscode en die heb ik niet gekregen. Ik heb mail gestuurd daarover en kreeg geli... Ver mais
Second Nature, waar luxe en duurzaamheid samenkomen. Onze missie is om het voor iedereen gemakkelijk te maken om bij te dragen aan een duurzame wereld. Niet met standaard 'groene' producten, maar met hoogwaardige items die goed zijn voor jou én de planeet. Join the movement en maak het verschil met dagelijks milieuvriendelijk gebruik men een premium levensstijl!
Hoofdstraat 275, 2171 BE, Sassenheim, Holanda
Pede aos clientes que avaliem
Não respondeu a avaliações negativas
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Heel goed product en een top service.
Kan het alleen maar aanraden. Fijn te doseren door te scheuren van de blaadjes.

Resposta da Second Nature BV
Goede communicatie over voortgang bezorging.
Snelle levering = altijd fijn!
Pakketje was-strips echter bij voordeur op de grond maar wel afgeschermd door onze papiercontainer :). Wellicht hebben wij de bel niet gehoord?

Resposta da Second Nature BV
Ik vind de was strips erg makkelijk in gebruik
Het is licht van gewicht je stopt de strip.in je wasmachine en je was wordt heerlijk schoon
Ik bestel altijd voor 1 jaar en het wordt de volgende dag thuisbezorgd
Dus geen gesleep meer van flessen

Resposta da Second Nature BV
Ik zou toch graag een fijne wasgeur willen

Snelle levering, goed verpak

Resposta da Second Nature BV
De wasstrips zijn praktisch, ruiken lekker en lossen compleet op in de was. Ook handig voor de handwas.

Resposta da Second Nature BV
Prima product, snel geleverd...goede digitale omgeving om te bestellen

Resposta da Second Nature BV
Gebruik de wasstrips al een aantal jaar en ben er heel tevreden over

Resposta da Second Nature BV
Snelle levering en een fijn product. Heel duurzaam verpakt in een passend doosje

Resposta da Second Nature BV
Daarnaast ook snelle levering.
Ben erg blij met deze wasstrips!

Resposta da Second Nature BV
Snel opgestuurd en een schone was.
Jammer dat er niet zoveel geur aan zat toen de was droog was maar het gaat tenslotte om een schone was

Resposta da Second Nature BV
De beste wasstrips koop ik bij second nature. Ik heb verschillende andere soorten geprobeerd maar ik kom altijd weer terug. Zodra ik besteld heb, hoef ik ook maar een paar dagen te wachten. Dan zijn ze al binnen.

Resposta da Second Nature BV
De doekjes zijn ook handig om mee te nemen op vakantie voor handwasjes.
Wol en zijde blijven mooi.
De was is zacht en ruikt lekker.
Je voorraad neemt veel minder ruimte in in je kast dan andere wasmiddelen.
Minder gebruik van plastic.
Bestel de wasstrips al ruim een jaar, super blij mee. Ruikt en wast goed, natuurlijke ingrediënten en de wasmachine blijft ook goed (geen aanslag). Ook super snel in huis!