Hjemmesiden virker til at være fake. Har lavet en "bestilling" og nu findes vores "order" ikke og den forhandler hvor bilen skulle stå kender ikke til siden eller den bil. Så mit råd, er lad vær... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
Jeg kan kun anbefale Seez! God kundeservice, personalet er virkelig hjælpsomme og flinke. Jeg elsker jeg min lille Hyundai i10 som blev leveret til min adresse og oven i købet fik jeg en lille gave... Ver mais
A empresa respondeu
Tusinde tak til Laura, som har ført mig sikkert gennem købet af vores nye Renault Captur. Hele vejen har det været en fed proces, hvor jeg er blevet godt informeret. Også stor tak til chaufføren,... Ver mais
Sidste år i august handlede jeg bil med Seez, og handelen gik fint. Den 29. april fik vi problem med bilen og prøver at kontakte seez på alle måder. Telefon nummer eksisterer ikke mere, og ingen mail... Ver mais
Detalhes da empresa
Escrito pela empresa
Seez er den nemme måde at købe bil på 100% online. På vores platform kan du vælge mellem hundredvis af kvalitetssikrede biler fra kendte forhandlere i hele landet. Derefter kan du let køb, finansiere, bytte din gamle bil and underskrive alle kontrakter fra de trygge rammer i dit eget hjem – eller hvorend du befinder dig. Vi sætter vores kunder først og gør det til en nem og problemfri oplevelse at købe en bil på nogle få minutter. På toppen skaber vi en sikkerhed, så du ikke behøver tænke på, om bilen er den helt rigtige for dig. Vi tilbyder nemlig 14 dages fri returret, så du efter at have fået bilen leveret, kan prøve den i 14 dage, og hvis den ikke lever op til dine forventninger, henter vi den igen. Kvit og frit.
Informações de contato
Copenhagen, Dinamarca
- Support@seez.dk
- seez.dk
Sem histórico de pedidos de avaliações
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Købte en bil igennem dem
Købte en bil igennem dem, der var lidt problemer i starten, men det blev løst til ug. Jeg kan kun anbefale dem.

Resposta da Seez
Jeg var på udkig efter en ny bil
Jeg var på udkig efter en ny bil, og seez var så hjælpsomme, hurtige og søde. Kan klart anbefale dem

Fantastisk god kundeservice
Fantastisk god kundeservice. Kender ovenikøbet flere som har bil herfra, så det skal min næste da klart også være😃

Resposta da Seez
Can't login to your account, En klage! A complaint!
Can't login to your account! the code comes to the email in 20 minutes!!!! and the login link waits only 5 minutes for the code to be entered from the email! are you idio..s there?!?!?
KOPI BREV:
Dear Customer,
We have this Monday received your Trustpilot review, regarding your problems accessing our portal and system.
It is of course our top priority that our portal and systems works at all times of the day. Therefor we ran an analysis of our systems on Monday after we received your report.
During the analysis, we found no errors in our system. And other orders had also been made in the same period.
Today we received your contact data from Trustpilot, and have thereby been able to find you in our system.
Here we can see that you have requested a password several times and that each time an email with a password has been sent to your provided email.
All sent without delay from our system.
In addition, we can inform you that the mail server you are using has proven extremely unstable during testing.
This is very likely why password mail has taken a very long time to be delivered and the fault is therefore not in our system.
It is of course real annoying, as a customer, to have this experience this we fully understand.
We simply have, due to data security, to have a limited time on our passwords.
But and off course, we would really like to help you with your order. And we’re able to create the order, on your behalf, in our system
thus avoiding the above problem.
You just have to contact us on either phone. 80 820 801 or e-mail: support...seez.dk between 10 - 18 every day and we will be at your disposal.
We look forward to hearing from you.
And at the same time we sincerely hope that you will reconsider your review of us, as our customer satisfaction means the world to us.
Et billede, der indeholder tekst
Automatisk genereret beskrivelse
*********************************************************'
Past to: Svar!!
Hej Kenneth!!!
Alle dine oplysninger er forkerte! Jeg vil skrive yderligere to klager mod dig med en detaljeret forklaring på dit dårlige arbejde!! Min mailserver fungerer idyllisk, og jeg behøver ikke fortælle eventyr, at du har lavet nogle tests! Jeg har fire videregående uddannelser, og jeg er ingeniør på en af disse fire! Andre danske servere som dba.dk, bilbasen.dk, Schibsted-konto via Bilbasen, dba, guloggratis.dk, bilka.dk og alle andre danske og svenske sider og servere fungerer perfekt sammen med min mailserver! Svar, anmodninger, bekræftelser, login-koder, registreringer og adgangskoder - alt fungerer godt! Adgangskoder til aktiveringer og registreringer sendes på 3-6 sekunder til min mail efter en anmodning på alle disse sider! MEN IKKE PÅ DIN HJEMMESIDE! Snyd ikke mig og andre kunder! Jeg ved, hvordan det var, og hvordan det virkelig er nu!
mvh Iaro

Resposta da Seez
I had a fantastic experience buying a…
I had a fantastic experience buying a car with Seez. This is the first car of my life and i dont have so much idea about it but the seez team is helped me alot. The service is great. quick response by call or email. Paper works are so easy. They deliver cars on the door free of cost with fantastic gifts. I am so happy to work with them and I highly recommend seez.dk easy and fast. 5 out of 5

Resposta da Seez
Jeg havde en kanon go oplevelse med…
Jeg havde en kanon go oplevelse med Seez👍
Da jeg ville købe ny bil.
Tusind tak for den super gode forklaring og tid du brugte på at forklare det hele👍
Og du ved selv hvem du er👍❤️
Det kan varmt anbefales..👍👍
Go service og garanti, det findes ikke bedre.
Bilen blev leveret lige til døren.
Den flinke og søde chauffør gav
sig rigtig god tid
til at gennemgå bilen med mig..
Alt var perfekt👍👍😍😍
Som lovet var den rigtig flot..
Tusind tak for den flotte gave jeg fik af Seez.💞

Super god købsoplevelse
Super god købsoplevelse. God rådgivning, hurtige svar og generelt bare en problemfri proces. Kan klart anbefale Seez - 10/10.

Resposta da Seez
Ekstrem god service, skal prøves
Mig og min kæreste købte en bil gennem Seez.dk, og det har vi på ingen måde fortrudt, vi har kun oplevet en ekstrem god service og en kæmpe hjælp igennem processen, for ikke at tale om den store indsats fra deres medarbejder, bilen blev leveret med en god instruktion fra chaufføren, som vejledet os gennem bilen, der var nogle meget små ting som vi bemærkede ved bilen, som de var gode og hurtige til at tage hånd om og gjord deres bedste i at løse, vi har på intet tidpunkt mødt modstand eller modvilje tvært imod, vi kan klart anbefale Seez.dk og vil helt klart benytte os af den service igen 😊

Resposta da Seez
Den bedste erfaring ved bil køb
God erfaring her fra. De hjælper og følger op på alt, fik en peugeot 3008 igennem dem. Så hvis i har brug for en bil, få den igennem seez :)

Resposta da Seez
det var en dejlig oplevelse at handle…
det var en dejlig oplevelse at handle med Seez. alt gik godt. Thumbs up til Kristian. Vil anbefale dem 100%

Super god service
Jeg købte bil hos seez. Det kan jeg klart anbefale
De har været utrolige hjælpsomme og imødekommende
Fik min bil leveret lige til døren på aftalte tidspunkt og fik en god gennemgang
I bilen lå en flot rød buket blomster som matchende min flotte røde bil og desuden en flot pakke med isskraber,lygte og drikkedunk

Resposta da Seez
Jeg kan kun anbefale Seez!
Jeg kan kun anbefale Seez!
God kundeservice, personalet er virkelig hjælpsomme og flinke.
Jeg elsker jeg min lille Hyundai i10 som blev leveret til min adresse og oven i købet fik jeg en lille gave med fra dem.
Jeg kunne godt finde på at købe bil der igen. 5 ud af 5.

Resposta da Seez
Tak for en god handel og et godt forløb…
Tak for en god handel og et godt forløb hele vejen igennem. Stor hjælpsomhed. Alt sammen mundede ud i en rigtig fin bil.

Resposta da Seez
Well if there is 10 stars I would give…
Well if there is 10 stars I would give it to them 🥰🥰🥰

Resposta da Seez
Jeg kontaktede jer Ang salg af min bil…
Jeg kontaktede jer Ang salg af min bil og køb af en anden. Efter Ca 10 dage har jeg intet hørt så jeg ser jer som noget useriøs og kan ikke anbefale jer

Resposta da Seez
Jeg har netop købt en bil gennem Seez
Jeg har netop købt en bil gennem Seez, som jeg er meget glad for! Seez har været utrolig hjælpsomme og meget nemme at komme i kontakt med gennem processen. Bilen kunne leveres hurtigt og så ud som og var i den stand, jeg så på billederne. Jeg vil klart anbefale Seez til andre, især hvis man er ny på bilmarkedet.

Resposta da Seez
Jeg har fået en dejlig professionel…
Jeg har fået en dejlig professionel behandling hele vejen i mit køb af min nye bil det er bare fungeret så det kan jeg godt anbefale til andre

Resposta da Seez
Fantastisk service og professionel…
Fantastisk service og professionel vejledning.
Flot og stort udvalg af fine biler.
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Kan kun anbefale Seez.dk.
Her får du personlig og nærværende rådgivning fra dygtige folk, der kun har interesse i at finde den perfekte bil til dig.

Resposta da Seez
Hej og tak for hjælpen☀️
Jeg har lige fået bil nr. 2 leveret fra seez. Da den første ikke lige var den familien havde regnet med. Absolut ingen problemer med at de hentede bilen igen👍
Nu prøver jeg nr. 2 i 14 dage.
Jeg har kun haft positive samtaler og hele forløbet er forløbet gnidningsfrit.
Kanon service og hjælpsomhed.
Jeg vil anbefale seez til en hver tid💪
Vi skulle bruge en ny bil
Vi skulle bruge en ny bil.
Det er perfekt service. Altid hjælpsomme.
Vi fandt en bil og fik betalt udbetaling men vi fortrød og det var intet problem at annullere ordren. Vi fandt en anden bil de havde og vi elsker den.
Bilen blev leveret hjemme ved vores hus.
Det kan kun anbefales
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.