Selfmade Sverige AB Avaliações 11.098

O TrustScore é 4.5 de um total de 5

4,6

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

Handlade i Malmö i lördags av en väldigt otrevlig dam. Nonchalant och var inte speciellt hjälpsam. Väldigt surt och otrevligt bemötande. Henne undviker jag nästa gång! Mannen i kassan däremot.. så... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Great service both in store and online. I've been using selfmade for a long time. The people in store are always absolutely lovely and incredibly helpful. The web shop is easy to use, the fabric i b... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Perfekt blixtlås till enastående pris, köpte fel först försökte avbeställa det men det gick ej jag skickade tillbaka det fick pengarna tillbaka på det och även frakten på 69 kr de var inte dåligt Self... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Loja de Tecidos
  2. Atacadista de Tecidos
  3. Loja de Hobbies

Sobre Selfmade Sverige AB

Selfmade® – material för dig som vill skapa själv

Hos Selfmade® hittar du tyger, symönster, garn och sybehör i god kvalitet. För dig som vill sy, sticka och skapa egna plagg och projekt. Vi vänder oss både till den erfarna och till dig som är i början av din kreativa resa.

Familjeägt företag med erfarenhet sedan 1980

Vi är ett familjeägt företag med rötter tillbaka till 1980. Det betyder många års erfarenhet av textilier och hantverk, och en stark respekt för kvalitet, kunskap och noggrannhet i allt vi gör.

4 butiker och en trygg webbshop

Du hittar oss både online och i våra 4 fysiska butiker. Här kan du uppleva materialen, känna kvaliteten och få personlig vägledning. Handlar du i vår webbshop gör du det tryggt och säkert.

Material och vägledning som hjälper dig hela vägen

Vi säljer inte färdiga produkter. Vi ger dig materialen och kunskapen du behöver för att komma i mål med ditt projekt. Vårt sortiment är noggrant utvalt med fokus på funktion, hållbarhet och design som fungerar i vardagen.

En smidig och trygg köpupplevelse

Oavsett om du syr kläder till dig själv, dina barn eller ditt hem, ska det kännas enkelt och inspirerande att handla hos oss. Därför arbetar vi kontinuerligt med att göra vår webbshop tydlig, våra produkttexter informativa och vår service hjälpsam.

Kvalitet, transparens och god service

Vi värdesätter kvalitet, transparens och god service. Vårt sortiment följer tidens uttryck, men vår inställning är densamma som alltid. Noggrannhet, yrkeskunnande och respekt för hantverket.

Har du handlat hos oss?
Vi blir väldigt glada om du vill dela med dig av din upplevelse.

Informações de contato

Respondeu a 94% das avaliações negativas

Normalmente responde dentro de 1 semana

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Alldeles för lång leveranstid

Alldeles för lång leveranstid, då jag fick köpa på annat håll...också! Inga besked!! Sista gången!!

5 de março de 2026

Resposta de Selfmade Sverige AB

Jag beklagar att det tagit lång tid. Paketet har lämnat vårt lager som det ska men det är transportsätt brev som är långsamt. Vi har vårt lager i Danmark och de har, som vi långsam leverans med varannan dag. Vi ser på om det är ett alternativ värt att ha på sidan och hoppas aatt det flyter bättre nästa gång du beställer.

Sköter sig utmärkt

Jag är kund här länge, säkert tio år och då de hette Stoff och Stil. Alltid varit nöjd med dem, aldrig några problem och mycket roliga produkter. Eftersom det aldrig varit problem vet jag inte hur de sköter sådana!

27 de janeiro de 2026
Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

Handlade i Malmö i lördags av en…

Mannen i kassan däremot.. så trevlig
Han borde ha kurs för denna lilla mörkhåriga dam!!

14 de março de 2026
Avaliação não solicitada

Resposta de Selfmade Sverige AB

Vi beklagara att du inte känt dig väl bemött i butiken och tar det givetvis vidare till butikschefen.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Great service both in store and online

Great service both in store and online.
I've been using selfmade for a long time. The people in store are always absolutely lovely and incredibly helpful. The web shop is easy to use, the fabric i bought was delivered quickly and was exactly what i needed.

26 de fevereiro de 2026
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Handlat hos er i flera år och har…

Handlat hos er i flera år och har alltid vari nöjd. Denna gång får nog bli den sista. Vi skickade efter tyger som enligt beskrivningen skulle passa till dukar. Det blev inte alls så för oss, enormt tunt och glesvävt, nopprigt, skrynkligt efter tvätt som ej går att mangla eller styka slätt.

27 de maio de 2025

Resposta de Selfmade Sverige AB

Vi beklagar att du inte var nöjd med tyget denna gång. Vi vill gärna att du kontaktar vår kundtjänst så att vi kan hjälpa dig. Mejla bilder på hur tyget ser ut så återkommer vi till dig.

Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

Jag tyckte klänningen blev för snäv…

Jag tyckte klänningen blev för snäv över höften och insnittet kommer I sidan istället för uppifrån som ritats på bilden. Materialet på mönstret var väldigt bra

18 de fevereiro de 2026

Resposta de Selfmade Sverige AB

Tack för din feedback. Om det inte är så att du kanske har valt en för liten storlek så får du gärna kontaka vår kundservice så kan de ta det vidare till mönsterkonstruktören. Mejla sverige@selfmade.com

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.