JMS-Vattenrening Avaliações 962

O TrustScore é 4 de um total de 5

4,2

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jag märkte direkt vid första kontakt (Martin Hübinette, Uppsalakontoret) att det här företaget är proffs och de vet vad de håller på med. Avhärdare modell mindre för den lilla familjen är nu på plats... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jag har fått vägledning och bra förslag på åtgärder gällande mitt vatten. Stefan Blidberg har varit mycket hjälpsam och förklarat hur det fungerar med att sätta in ett kolfilter hos mig . Han ha... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Mycket kunnig servicetekniker. Berätta och visa hur det fungera med vårt vattenfilter som tar bort kalk mm. Vi har haft det installerat sen aug 2024 och det har peppar peppar fungerat klanderfritt.

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Riktiga skojare. Vi har följt de råd och instruktioner vi fått. De ljuger, står inte för sina misstag, förklarar inte när vi frågar varför vissa saker inte står angivna i instruktionen Eller produk... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Fornecedor de filtros
  2. Encanador
  3. Purificadora de água
  4. Sistema hidráulico

JMS Vattenrening förser hushåll, fritidshus, lantbruk och samfälligheter över hela landet med anpassade vattenreningslösningar för ett friskare vatten. Vi finns nära dig och hjälper till med allt från analys till installation. Våra lokala vattenreningsexperter hjälper dig steg för steg - hela vägen. Från första kontakt till installerat och testat. JMS Vattenrening är en ledande leverantör av högkvalitativa produkter och tjänster inom vattenbehandling. Med en stark inriktning på kundnöjdhet strävar vi ständigt efter att överträffa förväntningarna och erbjuda enastående lösningar till våra kunder. Vår dedikerade och kunniga personal arbetar hårt för att skapa en positiv köpupplevelse, och vi är stolta över att leverera produkter av högsta standard. Vi förstår vikten av transparent kommunikation och snabb service. Vårt engagemang för att hålla våra kunder informerade och nöjda är tydligt genom vår snabba respons och effektiva problemhantering. Vi tar varje feedback på stort allvar och använder det som en möjlighet till förbättring. Vi strävar efter att bygga förtroendefulla relationer med våra kunder och vår hängivenhet till att uppfylla deras behov är grunden för vårt framgångsrika partnerskap. Vi välkomnar och uppskattar varje åsikt för att fortsätta växa och erbjuda enastående värde.

Informações de contato

4,2

Muito Bom

O TrustScore é 4 de um total de 5

962 avaliações

Respondeu a 100% das avaliações negativas

Normalmente responde dentro de 24 horas

Service personal. Smidigtsom behövde

Smidigt utfört arbete. Information och förklaring på de åtgärder som utfördes

Resposta da JMS-Vattenrening

Stort tack för ditt fina omdöme! Vad roligt att höra att du upplevde arbetet som smidigt utfört och att vår personal gav tydlig information och förklaring kring de åtgärder som genomfördes.

Vi uppskattar verkligen att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse.

JMS Vattenrening

Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Jag väntar fortfarande på leverans av…

Jag väntar fortfarande på leverans av salttablett. VI Service 24 mars glömdes tabletterna. Efter det har jag påmint två gånger och blivit lovade leverans.
/Åke Rikardsson

27 de março de 2026

Resposta da JMS-Vattenrening

Tack för din feedback. Vi beklagar verkligen att leveransen av salttabletter har missats och att du fått påminna flera gånger – det ska inte behöva ske.

Vi tar detta vidare och ser till att det löses så snart som möjligt.

Snabb och bra service

Snabb och bra service. Trevlig personal.

19 de março de 2026

Resposta da JMS-Vattenrening

Tack för ditt fina omdöme! Vi är glada att du uppskattade både vår service och vår personal.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Vi fick en genomgång av hela…

Vi fick en genomgång av hela anläggningen och tips hur vi kunde göra det andra filtret rent också

Resposta da JMS-Vattenrening

Stort tack för ditt omdöme! Vi är glada att höra att ni uppskattade genomgången av anläggningen och våra tips kring rengöring av filtret.

Bra genomfört arbete

Bra genomfört arbete, trevlig personal som lyssnar på kunderna.

25 de março de 2026

Resposta da JMS-Vattenrening

Tack för ditt fina omdöme! Vi är glada att höra att du är nöjd med arbetet och uppskattade vår lyhörda och trevliga personal.

Bra service

Bra bemötande

Resposta da JMS-Vattenrening

Tack för ditt omdöme! Vi är glada att du är nöjd med vårt bemötande.

Bra bemötande.

16 de março de 2026

Resposta da JMS-Vattenrening

Tack för ditt fina omdöme! Vi är glada att du uppskattade vårt bemötande – det är något vi lägger stor vikt vid i varje kundkontakt. Din feedback betyder mycket för oss och motiverar oss att fortsätta leverera hög kvalitet.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Bra bemötande och professionellt…

Bra bemötande och professionellt utförande

Resposta da JMS-Vattenrening

Tack för ditt fina omdöme! Vi är glada att du uppskattade både vårt bemötande och det professionella utförandet. Det är precis den upplevelsen vi vill ge alla våra kunder.

Bra jobb

Bra utfört jobb

Resposta da JMS-Vattenrening

Tack för ditt fina omdöme! Vi är glada att höra att du är nöjd med det utförda arbetet. Att leverera noggranna och kvalitativa lösningar är alltid vårt mål.

Snabb bra lösning

Resposta da JMS-Vattenrening

Tack för ditt fina omdöme! Vi är glada att höra att du är nöjd med den snabba och smidiga lösningen. Din feedback betyder mycket för oss och motiverar oss att fortsätta leverera hög kvalitet.

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

En mycket trevlig teckniker och bra…

En mycket trevlig teckniker och bra arbete

Resposta da JMS-Vattenrening

Tack för ditt fina omdöme! Vi är glada att höra att du uppskattade vår tekniker och att arbetet motsvarade dina förväntningar. Din feedback betyder mycket för oss och motiverar oss att fortsätta leverera hög kvalitet.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Bra service mycket bra engagemang från…

Bra service mycket bra engagemang från personalen mycket värdefull kunskap om vattenanalyser och mån om att man får rätt filter.

Resposta da JMS-Vattenrening

Stort tack för ditt generösa omdöme! Vi är väldigt glada att höra att du uppskattade både servicen och personalens engagemang, samt att du upplevde vår kunskap kring vattenanalyser som värdefull. Att säkerställa att varje kund får rätt filter och en lösning anpassad efter sina behov är mycket viktigt för oss. Tack för ditt förtroende!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Bra att ni tänker på att samköra kunder…

Bra att ni tänker på att samköra kunder på samma orter så att besöket inte blir så kostsamt.

Resposta da JMS-Vattenrening

Tack för ditt fina omdöme! Vi är glada att du uppskattar att vi samordnar våra besök – det är ett viktigt sätt för oss att hålla nere kostnaderna samtidigt som vi kan erbjuda en effektiv och hållbar service. Tack för att du uppmärksammar detta!

12 de março de 2026

Resposta da JMS-Vattenrening

Tack för ditt omdöme! Vi är glada att du uppskattade vår snabba service – det är något vi alltid strävar efter att leverera.

Mycket kunnig servicetekniker.

Mycket kunnig servicetekniker.
Berätta och visa hur det fungera med vårt vattenfilter som tar bort kalk mm.

10 de março de 2026

Resposta da JMS-Vattenrening

Tack för ditt fina omdöme! Vi är glada att höra att du är nöjd med både vår kunniga tekniker och hur filtret har fungerat sedan installationen.

Snabb service

Snabb & bra service,trevligt bemötande.

17 de março de 2026

Resposta da JMS-Vattenrening

Tack för ditt fina omdöme! Vi är glada att du uppskattade vår snabba service och det trevliga bemötandet.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Bra information av Norrköpingskontoret.

Bra information av Norrköpingskontoret.
Snabb hantering.

Resposta da JMS-Vattenrening

Tack för ditt fina omdöme! Vi är glada att du uppskattade informationen från Norrköpingskontoret och vår snabba hantering.

Bra upplevelse

Bra rådgivning, enkelt att få kontakt, lyhörda och perfekt installation!

Resposta da JMS-Vattenrening

Tack för ditt fina omdöme! Vi är väldigt glada att höra att du upplevde bra rådgivning, att det var enkelt att få kontakt med oss och att du uppskattade vårt lyhörda bemötande. Det känns extra roligt att installationen motsvarade dina förväntningar. Tack för ditt förtroende!

Allt var till belåtenhet

Allt var till belåtenhet

9 de março de 2026

Resposta da JMS-Vattenrening

Tack för ditt omdöme! Vi är glada att höra att allt var till belåtenhet och att du är nöjd med vår service. Det betyder mycket för oss.

Teamet på JMS Vattenrening

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.