Veja o que dizem as avaliações
Städet gick jättebra och min hyresvärd var jättenöjd vid besiktning. Min lägenhet på 28kvm tog ca 4h. Riktigt bra pris (även för en student) och min hyresvärd bad även om kontaktuppgifter till fö... Ver mais
Detalhes da empresa
- Mudanças
- Limpeza
- Serviço de Limpeza
- Serviços Diarista
- Serviço de remoção e limpeza residencial
- Serviço de transporte e armazenamento de móveis
SEM Städ & Flytt är en flyttfirma och städfirma med huvudkontor i Jönköping och lokal närvaro i över 52 städer i Sverige – från Umeå i norr till Ystad i söder. Vi erbjuder flyttjänster och städtjänster för privatpersoner och företag och arbetar enligt principen “lokalt nära dig i din stad”, med lokala team i varje stad. Vi är verksamma i bland annat Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala, Västerås, Örebro, Linköping, Helsingborg, Lund och Jönköping. Vi har över 14 års erfarenhet, utbildad personal, ansvarsförsäkring och följer Mäklarsamfundets riktlinjer. Vi erbjuder 7 dagars städgaranti och har kundbetyg 4,8 av 5,0. Flyttstädning, dödsbotömning, hemstädning, storstädning, dödsbostädning och flytthjälp erbjuds. Se vår webbplats för alla orter och tjänster.
Informações de contato
Respondeu a 85% das avaliações negativas
Normalmente responde dentro de 2 semanas
Vi är jättenöjda med vår hemstädning
Vi är jättenöjda med vår hemstädning. Ruth är alltid i tid och gör ett toppenjobb!
Är supernöjd med flyttstädet utfört av…
Är supernöjd med flyttstädet utfört av Salomon från Tega Städ och Service som var otroligt noggrant utfört och kontakten både innan, under och efter städet var jättebra. Också nöjd med servicen och kontakten med SEM Städ & Flytt och kan varmt rekommendera dom. Detta var andra gången jag använde mig av SEM Städ & Flytt och har varit väldigt nöjd båda gånger. Första gången var i Borås och denna gång Stockholm.
Anlitade för flyttstäd
Anlitade för flyttstäd, hade lämnat kvar tallrikar som nya husägaren hade köpt utav mig, och en stege för att ta ner lamporna. När jag åker dit för att se att de är städat upptäcker jag att det knappt var städat. och mina tallrikar och stegen är borta. får jaga kundtjänst som skickar dit en ny städgrupp, dock kan dom inte lokalisera mina grejer. Nya städgruppen kommer dit sent på eftermiddagen och har inga lampor med sig, så jag fick låna ut lampor åt dom. Efter mycket om och men hittar dom tallrikarna och stegen. Dom sa, dom tar saker dom hittar så får man ringa in och be om det, men i detta fall hade dom ändå lämnat saker dom hittat, som troligtvis inte var något att ha. Huset blev tillslut super fint städat. men Detta tog alltså mig 3-4 dagar att krångla om, det blev två extra turer till huset. kompensation ? ja 600 kr erbjöd dom mig. jag sa finns inte en chans att jag tänker betala hela fakturan. Så dom erbjöd mig att få halva fakturan i presentkort på gogift. Jag tackade ja för att slippa ha något att göra med dom. Hade den första killen kommit ifrån början, ist för dom som inte alls kunde städa, då menar jag att dom inte ens dammade av fönsterbrädan och även stal, då hade jag gett firman 5 stjärnor.
Så bra service
Så bra service, pris och utförande! Rekommenderar!!
Bra kommunikation
Bra kommunikation och ingen anmärkning på städningen.
Pålitlig personal
Flyttstädning utfördes mycket bra. Det var lätt att komma överens om tid att åtgärda minde fel dagen efter. Det var glädjande att se att anställda var engagerade att göra ett utmärkt jobb.
Väl utfört jobb
Väldigt rent överallt i lägenheten
Väldigt rent överallt i lägenheten. Trevlig personal.
Smidigt, bra och trevligt
Trevlig personal - snabbt och metodiskt arbete - inget krångel med fakturor och annat.
Mycket bra.
Mycket bra.
Kont per tel m frågor, trevligt bemötande.
Kan varmt rekomenderas!
Trevlig bemötande
Trevlig bemötande. Professionell personal.
Lätt och snabb kommunikation. Mina föräldrar är jätte nöjda med städningen.
Snabb och trevlig återkoppling
Snabb och trevlig återkoppling vid offertförfrågan. Och trevliga städare som gjorde ett bra jobb vid vår flyttstädning. Rekommenderar dem verkligen.
Rent o snyggt…
Var på plats vid avtalad tid städade vår lägenhet helt enligt alla önskemål!
Super, luktade fräscht i hela lägenheten!
Rekommenderas
Toppen
Bra bemötande, toppenjobb med flyttstädningen och var också väldigt servicevänliga då vi bokade med kort varsel, vilket de löste utan problem och hittade en tid som passade. Lättillgängliga och nåbara via både sms/mail/samtal. Kommer att anlitas igen om behov uppstår.
Mycket prisvärt och noggrant…
Mycket prisvärt och noggrant städföretag som gjorde min flyttstädning åt mig i Skänninge!
Kan varmt rekommenderas!
//Maja
Proffsigt företag både vi kontakt med…
Proffsigt företag både vi kontakt med kundservice och utförd tjänst. Bokade flyttstädning via telefon med hjälp av trevlig personal. De som utförde städningen var på plats i utsatt tid och gjorde ett felfritt och godkänt städ utan behov av korrektion. Kan varmt rekommendera SEM städ!
Eloge till Sofie +++++
Sofie på SEM-Städ hanterade vårt flyttstäd på ett korrekt sätt och vi önskar er en fortsatt god affärsverksamhet. Tack för all hjälp!
/ Anders & Adrian

Resposta de SEM Städ & Flytt
Bra utförd städning efter flytt
Bra utförd städning efter flytt, smidiga att hitta lösningar med och bra kontakt före och efter utförd tjänst

Bättre än bra!
Vi är mer än nöjda med flyttstädningen av våran lägenhet i Borås, bra kontakt och punktlig personal samt proffesionellt och noggrant utfört.
SEM Städ & Flytt rekommenderas!

Resposta de SEM Städ & Flytt
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.