Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Har netop modtaget leopard letvægts rollator str small til min svigermor som er ca 150 cm høj. Den lever 100% op til det lovede - god kvalitet og let at klappe ud og justere i højden. Løs bakke er s... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Indkøbsvognen Andersen royal hydro kører fantastisk let og godt, selv med mange kilo vægt. Takket være kuglelejerne i hjulene og den lette konstruktion. Tak til Senior24 for god service og en rigtig g... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jeg er bare SÅ glad for min nye rollator 😊 Den er virkelig skøn,nem at gå med og samtidig er den smart 😊 Den er let og meget nem at slå sammen og lægge i bilen 👏 Jeg vil helt sikkert anbefale d... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Varen kom dagen efter bestillingen. Godt emballeret. Varen levede fuldt ud op til mine forventninger. Glæder mig til at prøve den.

Detalhes da empresa

1. Fornecedor de equipamentos para mobilidade

Escrito pela empresa

Her på Senior24.dk finder du et udvalg af kvalitets produkter og hjælpemidler, som giver dig øget sikkerhed, mobilitet og tryghed, når du færdes udenfor og i dit eget hjem. Vi er autoriseret forhandler af alle produkter og er altid klar til at rådgive dig på telefon eller mail.

Informações de contato

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Pede aos clientes que avaliem

Respondeu a 100% das avaliações negativas

Normalmente responde dentro de 1 semana

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Køb af indkøbsvogn

Der er første gang jeg handler ved Senior24, jeg kun talte med flinke mennesker, så derfor mine anbefalinger til andre.

2 de dezembro de 2025

Hej Steen,

Tak for din fine anmeldelse af vores webshop. Den er vi glade for😊

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Hurtig og sikker levering.

Hurtig og sikker levering.

Måske lidt skuffet over kvaliteten og mgl returlabel. Sådan er det :-)

27 de novembro de 2025

Hej Pia,

Tak for din anmeldelse af vores webshop. Jeg er glad for at læse, at dine varer kom hurtigt frem til dig😊

Jeg er ked af at læse, at du har haft udfordringer med at returnere dine varer. Vi vedlægger ikke en udprintet returlabel i vores pakker, da langt størstedelen blot bliver kasseret uden at blive brugt.

I stedet kan man på vores returside selv lave en label. Denne returlabel kan man enten printe ud på en almindelig printer eller man kan vise en QR-kode i pakkeshoppen, og så printer de labelen for dig.

Du må meget gerne kontakte vores kundeservice - så hjælper vi dig videre😊

Jeppe, Senior24.dk

26 de novembro de 2025

Hej Lisbet,

Tak for din fine anmeldelse - jeg er glad for at dine varer kom hurtigt frem til dig.

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Lidt længere leveringstid end…

Lidt længere leveringstid end reklameret med! Men varen OK, da den kom!

3 de dezembro de 2025

Hej Anni,

Tak for din anmeldelse af vores webshop. Jeg er glad for at læse, at du er tilfreds med din vare.

Jeg er ked af at læse, at dine varer var længere tid undervejs - det er selvfølgelig ikke meningen.

Ekspedition

Ekspeditionen gik hurtigt

5 de novembro de 2025

Hej Heidi,

Mange tak for din fine anmeldelse af vores webshop.

Levering og produkt ok

I reklamerer med rabat kode men ingen rabat på etdyrt produkt

5 de novembro de 2025

Hej Frederik,

Jeg er uforstående overfor din kommentar ?

Som du kan se på shoppen, så får du faktisk en rabat på kr. 550,- og hertil en gratis taske med i prisen til en værdi af kr. 349,-.

Det synes jeg faktisk, er et temmeligt godt tilbud :-)

Morten, Senior24.dk

hurtig og korrekt levering

hurtig og korrekt levering. Fantastisk hjælpsomhed.

3 de novembro de 2025

Hej Freddy,

Mange tak for din fine anmeldelse - vi er glade for at kunne hjælpe.

Hurtig ekspedition

Hurtig ekspedition
Ubeskadiget pakke
Varen som forventet

29 de outubro de 2025

Hej Lisbeth,

Tak for din fine anmeldelse af vores webshop.

Fin og hurtig levering

Fin og hurtig levering

28 de outubro de 2025

Hej Jan,

Tak for din anmeldelse - jeg er glad for at læse, at dine varer kom hurtigt frem til dig.

Helle, Senior24.dk

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais