Jeg har som flere andre været glad for produktet. Synes det var smart med alt-i-én. Jeg har heller ikke modtaget de to seneste leveren er. Ved nærmere undersøgelse kan jeg se, at penge er trukket d.... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
A empresa respondeu
Lidt svært at give feedback ,der skal jo lige lidt mere tid til at fortælle om det har ændret eller forbedret noget 😊det jeg kan sige lige nu er at jeg kan smage fiskeolien ikke så behageligt men hv... Ver mais
A empresa respondeu
De flotteste vitaminer jeg nogen sinde har set. De dufter vidunderligt af citrus, giver inden eftersmag eller opstød og er lette at sluge. Jeg har kun taget dem i en uge, men er allerede ret begejstr... Ver mais
Detalhes da empresa
- Loja de vitaminas e suplementos
- Serviço de fitness e nutrição
- Centro de Saúde e Beleza
- Farmácia Online
- Farmácia
Escrito pela empresa
Senndaïa Vitals er kostilskud udviklet på en unik teknologi, som kombinerer vitaminer og mineraler med flydende algeolie. Vi har fravalgt alt unødvendigt, det betyder, at du kun får de vitaminer og mineraler du har brug for, intet andet.
Informações de contato
Kattesundet 4 , 1458, København K, Dinamarca
- support@senndaia.com
- senndaia.com
Hurtigt levering
Hurtigt levering, eksklusiv indpakning og allerede efter få dage, mærker jeg en markant forandring fysisk og psykisk!

Fuld tilfredshed med produktet
Fuld tilfredshed med produktet. Emballagen er i top, men fordyrer sandsynligvis produktet.
Desuden er der et abonnement, som kunden gøres opmærksom på, men er en måde at bondefange kunder på.

Elsker konceptet… men
Elsker konceptet! Men synes det er rigtig ærgerligt at få et nyt plastik glas hver måned… Et input herfra kunne være at lave et glas til pillerne i rigtigt glas også sende pillerne i en mere bæredygtig indpakning. Men det er også min eneste kritik, er spændt på at se om jeg kan mærke en ændring i min krop efter længere tid.

Resposta da Senndaïa
Fantastisk koncept og god service
Fantastisk koncept og god service - så nemt med en pille der dækker mit behov

Hej. Vedr. levering ☺️🙏
Hej. Jeg er tilfreds med jeres produkt men ikke jeres arb. partner i forhold til levering som var ved forkerte dør igen og jeg kunne havet mistet mit produkt. Jeg tager selv kontakt til Dao 🥺☺️🙏

Resposta da Senndaïa
Endelig nogle vitamin piller jeg får taget hver dag!
Endelig nogle vitamin piller jeg får taget hverdag!
De er så flotte, dufter lidt af citron og er nemme at synke og så bliver de sendt til mig automatisk når det er ved at være tid til at købe flere.
Jeg er så glad for, at jeg endelig har fundet en vitaminpille jeg får taget hverdag.

Resposta da Senndaïa
De flotteste vitaminer jeg nogen sinde…
Jeg har kun taget dem i en uge, men er allerede ret begejstret!

Hurtig og nem bestilling
Hurtig og nem bestilling.
Min bestilling ankom dagen efter, og jeg er meget glad for produktet.
En god oplevelse og anbefaling herfra!

Resposta da Senndaïa
Jeg glæder mig til at prøve det ,det…
Jeg glæder mig til at prøve det ,det var hurtig levering og god vejledning

Hurtig ekspedition
Jeg har kun været i gang en lille uge, så jeg kan endnu ikke udtale mig om virkningen. Derimod kan jeg sige at kapslerne både syner og dufter lækkert, og de glider let ned 😊

Resposta da Senndaïa
Hurtigt sendt afsted og modtaget pakken…
Hurtigt sendt afsted og modtaget pakken straks.

Vitaminpiller til Kvinder
Modtog min bestilling dagen efter.
Den flotteste indpakning og bøtte til deres ALT-I-EN vitamin pille til kvinder.
Har spist dem i 3 dage nu, og er indtil nu vild med dem. Får alt jeg har brug for i bare to piller om dagen, også er glasset virkelig fint og pynter flot

Resposta da Senndaïa
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.