Bestel hier niet! Oplichters! Product werd besteld en betaald, na bestelling geen enkele vorm van communicatie via mail of facturatie naar de klant toe. Na bijna een maand is mijn pakketje toegekome... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
Ik heb 2 pakken besteld van North Face. Nog steeds niet binnen is meer dan 5 weken geleden. Geen reactie op mails die ik heb gestuurd. Voel me opgelicht.
Beste, ik ontving zonet deze bestelling. De staat van dit product is gewoon onaanvaardbaar. * het toestel is gebruikt * het scheerblad vertoont tal van krasjes / gebruikssporen * het to... Ver mais
Jammer genoeg lag mijn eerste bestelling aan het diggelen heb dit ook aan jullie gemeld jullie waren zo lief om mij nieuwe tassen op te sturen ze waren al beter verpakt maar jammer genoeg weer eentje... Ver mais
Sem histórico recente de pedidos de avaliações
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Ik heb 2 pakken besteld van North Face.
Ik heb 2 pakken besteld van North Face.
Nog steeds niet binnen is meer dan 5 weken geleden.
Geen reactie op mails die ik heb gestuurd.
Voel me opgelicht.
Bestelling na meer dan een maand nog…
Bestelling na meer dan een maand nog steeds niet ontvangen.
Prima ervaring. Was huiverig gezien de reviews.
Was huiverig gezien de reviews.
Maar keurig en aardig snel de door mij bestelde sloffen ontvangen.
Erg blij mee!
Waardeloos
Oorbellen besteld, deze zijn nooit geleverd, bedrijf geeft aan om t huis te kijken en na te vragen bij de locale koeriersdiensten. Er lag niks rondom huis en t bedrijf heeft niet doorgegeven welke koerier gebruikt is. Weggegooid geld dus!
Ik heb de armbandjes nooit ontvangen!!
Ik heb de armbandjes nooit ontvangen!!! En met mij mail doen ze niets!!!
Wegens ziekte nu pas gebruikt.werkt …
Wegens ziekte nu pas gebruikt.werkt prima,voora lengte is voor onze tuin goed. Mevr.riphagen
Mooie oorbellen blij mee
Ik be zeer tevreden
Het duurde even maar daar kunnen jullie…
Het duurde even maar daar kunnen jullie ook niks aan doen het was het wachten waard
Horloge was stuk
wat een bedrog..
wat een bedrog... de foto's brengen alsof de lampjes van respectabele grootte zijn en dan de ontgoocheling bij levering wanneer blijkt dat ze amper 1cm in doorsnee zijn! Pure brik voor 25 euro! Je reinste oplichterij vind ik dat...
Ik heb heel lang op mijn bestelling…
Ik heb heel lang op mijn bestelling gewacht. De advertentie beloofd snelle levering......
Daarnaast ben ik al 1 oorbel verloren.
Zeer tevreden over het product.
Zeer tevreden over het product.
Nooit een bevestiging van betaling en levering gehad via e-mail. Dit leek me bizar
Greets
Patrick
Ik heb mijn bestelling nog steeds niet…
Ik heb mijn bestelling nog steeds niet binnen! Dat duurt nu wel heel erg lang!
Geen ontvangst , geen beoordeling
Ik kan nog niks beoordelen omdat ik een maand geleden besteld heb maar tot op heden niks ontvangen
Snelle levering. Had ze alleen iets groter willen en de sluiting was even lastig uitvinden.
Ik zit al erg lang te wachten op mijn…
Ik zit al erg lang te wachten op mijn bestelling - krijg ik een vraag hoe ik jullie vind. Raar dat mij niet verteld wordt wanneer ik de bezorging tegemoet kan zien. De track code werkt niet.
Erg jammer
Heel goed en mooi
Oosterse sfeerlampjes slinger voor…
Oosterse sfeerlampjes slinger voor buiten, in de tuin... Op foto heel mooi, in werkelijkheid... 😂😂, zijn goed voor in de kerstboom, echt teleurgesteld. Lampjes zijn zo groot als een... knikker.. Made in China, what ells.. Dikke brol.!!