Bestel hier niet! Oplichters! Product werd besteld en betaald, na bestelling geen enkele vorm van communicatie via mail of facturatie naar de klant toe. Na bijna een maand is mijn pakketje toegekome... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
Ik heb 2 pakken besteld van North Face. Nog steeds niet binnen is meer dan 5 weken geleden. Geen reactie op mails die ik heb gestuurd. Voel me opgelicht.
Beste, ik ontving zonet deze bestelling. De staat van dit product is gewoon onaanvaardbaar. * het toestel is gebruikt * het scheerblad vertoont tal van krasjes / gebruikssporen * het to... Ver mais
Jammer genoeg lag mijn eerste bestelling aan het diggelen heb dit ook aan jullie gemeld jullie waren zo lief om mij nieuwe tassen op te sturen ze waren al beter verpakt maar jammer genoeg weer eentje... Ver mais
Sem histórico recente de pedidos de avaliações
Jah erg bedankt ik zag de aanbieding en…
Jah erg bedankt ik zag de aanbieding en heb bestelt groetjes abdel
Nave exectly 0 problemen
Pakket niet geleverd
Maand geleden iets besteld. Bestelling niet ontvangen. Via contact formulier en via de e-mail die op de site staat contact gezocht. Via het contact formulier kreeg ik antwoord dat het pakket ergens vast zat en ik mijn adres moest bevestigen en er dan een nieuw pakket zou worden toegestuurd. Na een week niks gehoord te hebben een mail gestuurd dat ik mijn geld terug wilde. Dag later hebben ze dit wel gelijk geregeld, en wordt het bedrag terug overgemaakt. Via het email adres kreeg ik een reactie dat er nooit via mijn naam en ordernummer en bestelling is geplaatst.
Lange wachttijd
Product is goed alleen duurde wat…
Product is goed alleen duurde wat langer door corona neem ik aan
Er word helemaal niet ingelicht wanneer…
Er word helemaal niet ingelicht wanneer of hoe het zal komen enz en het duurde te lang dan beloofd
Good quality at good price.
Zeer lang moeten wachten
4 december mijn bestelling geplaatst…
4 december mijn bestelling geplaatst vol enthousiasme na het zien van het filmpje en de foto’s van de trimmer. Een prachtige promotie op het artikel, al helemaal blij natuurlijk heb er zelfs 2 besteld. (Na vele mails)1 maand later krijg ik eindelijk 1 pakje aan,... zit er een volledig andere trimmer in. Ben benieuwd naar het volgende pakje 😂 ik ga me er zelfs niet druk in maken. Maar hier bestel ik nooit meer.
veel te lange levertijd
veel te lange levertijd. begin december besteld en nog steeds niet toegekomen
Schandalig levering veel te laat ik…
Schandalig levering veel te laat ik krijg veel andere en slechte kwaliteit spullen dan die ik besteld heb contact heel moeilijk te bereiken antwoorden na 3-4 dagen terug mensen pas op
Good working tool
Duurde beetje lang voordat ik de…
Duurde beetje lang voordat ik de sloffen had, komen over Zee 😜 maar heb een blij kind thuis! Daar doen we het voor
perfecte en snelle service,ik bestel…
perfecte en snelle service,ik bestel hier vaker grts
Ik heb besteld en het is denk nu 3…
Ik heb besteld en het is denk nu 3 weken geleden of meer en heb nog niks binnen dit gaat te foute kant op😡😤😡!
EXCELLENT PRODUCT
Ik ben heel tevreden
Ik ben heel tevreden! Alleen duurt het te lang voordat het verzonden is, maar dat komt waarschijnlijk door de Corona.
Good service.i received my item in a…
Good service.i received my item in a good packed.
De pakket is onverzorgd aangekomen
De pakket is onverzorgd aangekomen. Er waren scheuren in de pakket. De tondeuse zelf hing met stof, precies alsof het gebruikt was. Teleurgesteld!