Banner for Sensorem

Sensorem Avaliações 611

O TrustScore é 4.5 de um total de 5

4,6

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Vi er veldig fornøyd med produktet, betryggende både for vår mor og oss som pårørende. Superenkelt å sette opp og å bruke. Vi har «øvelse» en gang pr mnd noe som er veldig lurt for å trygge oss alle

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Ett bra alternativ och/eller komplement till kommunalt erbjudna säkerhetslarm. Självklart avgör användarens behov hur mycket denna prisvärda lösning hjälper anhöriga med stöd eller återkoppling. I vår... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Empresa de Eletrônicos
  2. Serviço de Comércio Eletrônico
  3. Fornecedor de equipamentos para mobilidade
  4. Serviços de cuidados para idosos
  5. Empresa de Software

Sobre Sensorem

Trygghetslarm som fungerar överallt (även utomhus) och ökar friheten för användaren

Sensorem erbjuder ett trygghetslarm i form av en snygg smartklocka som fungerar både inomhus och utomhus med möjlighet att larma genom en knapptryckning. Med inbyggd högtalartelefon och GPS som visar användarens position, kan hjälp snabbt tillkallas vid behov. Vid larm ringer klockan upp förvalda anhöriga och om ingen skulle svara kopplas samtalet till Sensorems larmcentral som är öppen dygnet runt.

Kostar från 249kr/mån – utan bindningstid och klockan ingår

Sensorems trygghetslarm beställs enklast via hemsidan och kostar från 249kr/månad och har ingen bindningstid.

Informações de contato

4,6

Excelente

O TrustScore é 4.5 de um total de 5

611 avaliações

Respondeu a 100% das avaliações negativas

Normalmente responde dentro de 1 semana

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Initiala kontakten var mycket bra

Initiala kontakten var mycket bra. När det visade sig att den inte fungerade på platsen då gissningsvis mobiltäckningen var sviktande så valde jag att avsluta vilket jag har mailbekräftelse på. Har sedan dess fått nya fakturor och påminnelser och Sensorem svarar inte på något av mina mail. Gör rätt och få betyget jag annars skulle gett.
Uppdatering: Har nu fått återkoppling från Sensorem och ett mycket bra bemötande och lösning på problemet. Därför uppdaterar jag betyget till vad det skulle varit om inte jag haft fakturaproblemet.

14 de abril de 2026
Avaliação não solicitada

Resposta de Sensorem

Kul att höra att du är nöjd.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Vi er veldig fornøyd med produktet

11 de março de 2026

Hyggelig å høre!

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Vildledende salgsmateriale

Synes absolut det er vildledende markedsføring at udfærdige salgsmateriale på dansk på bl.a. FB for et sikkert udmærket produkt og når man så lægger en ordre kommer der ingen bekræftelse og efter rykker for denne kommer den og så var der lige den tilføjelse at alarmcentralen kun talte svensk eller engelsk. Det er ikke OK. Jeg kender mange potentielle brugere der her i DK kun forstår og taler dansk
Det må være en ommer hvis man vil sælge til brugere i Danmark

19 de março de 2026
Avaliação não solicitada

Resposta de Sensorem

Hej. Vi beklager, hvis du fandt dette misvisende. Der er ikke sendt nogen alarm ud, og vi opkræver selvfølgelig ikke noget.

Det er rigtigt, at vores alarmcentral ikke taler dansk i dag - det har taget længere tid end forventet at få dette på plads, vi forventer at have dette på plads i de kommende måneder.

Hvis brugeren ringer i dag, kommer det først til vores alarmcentral (som taler svensk og engelsk), men hvis det er en nødsituation, vil opkaldet blive viderestillet til 112, som kan sende en ambulance osv. Hvis opkaldet er forbundet til 112, er det dansk personale, som brugeren taler med på samme måde, som hvis de havde ringet 112 fra starten.

Jeg forstår, hvis du er skuffet, men du stadig er interesseret i tjenesten, du kan komme tilbage om et par måneder, og vi vil forhåbentlig have en dansktalende alarmcentral på plads.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Upplevelse har jag som tur är inte…

Upplevelse har jag som tur är inte varit med om.
Däremot är jag nöjd med hanteringen vid beställning och enkelheten med installation.
Vid prov fungerade uppkoppling och ljudöverföringen bra.

13 de fevereiro de 2026

Resposta de Sensorem

Kul att höra att du är nöjd!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Superbra klocka/gps/larm till min…

Superbra klocka/gps/larm till min virriga gamla mamma. Vi barn är larmmottagare och kan se var hon befinner sig samt ringa till henne. Hon behöver inte trycka på någon knapp för att svara utan samtalet går fram direkt. Även hon kan ringa oss eller trycka på larmknappen för att få kontakt.
En del småfel i programmeringen har upptäckts vilket snabbt har åtgärdats av Kundtjänst. Även utanför arbetstid. Mycket trevlig och hjälpsam personal som tagit problemen på allvar och hjälpt oss så allt fungerar som det ska!!
Stort tack till alla inblandade!!

17 de fevereiro de 2026

Resposta de Sensorem

Kul att höra att du är nöjd! :)

Perfekt!

Veldig lett å ta i bruk. Betryggende både for bruker og pårørende

13 de fevereiro de 2026

Resposta de Sensorem

Hyggelig å høre at du er fornøyd!

Fantastisk klocka

Fantastisk klocka. Känns väldigt tryggt att jag har koll på min mamma som snart blir 90 år.
Jag hade givit 5 stjärnor om batterilängden hade varat lite längre.

11 de março de 2026

Resposta de Sensorem

Tack för ditt meddelande och att du hör av dig.

Roligt att du är nöjd. Gällande batteritiden ser det normalt ut i våra ”loggar”, dvs att batteritiden är cirka 5 dagar. Du är givetvis välkommen att höra av dig till vår kundtjänst om du skulle uppleva någonting annorlunda.

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.