Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

Detalhes da empresa

1. Serviço de Comércio Eletrônico
  2. Consultoria em negócios e TI
  3. Consultor
  4. Serviços de cuidados para idosos

Wera Welltech har en vision att hjälpa fler att få ett gott liv livet ut och ta hjälp av välfärdsteknik och e-hälsas möjligheter. Vi vill skapa en mer mänskligare omsorg och använda digitaliseringens möjligheter för att sprida mer livsglädje hela livet ut för både äldre, personal och anhöriga. Vi sprider användningen av digitala terapi och sällskapsdjur då alla kan inte ha levande djur och det är ett enkelt sätt att låta fler djurälskare känna den trygghet och glädje som djur ger. Det är viktigt med introduktion och att jobba personcentrerat, det så det blir så bra som möjligt för den enskilde. Vi erbjuder konsulttjänster till kommuner och företag där ett exempel kan vara att vi hjälper till med vision och digitaliseringsplan. Även inspirations föreläsningar håller vi gärna för er personal så förståelsen ökar vad digitalisering eller välfärdsteknik tex kan innebära för den. Vi samarbetar med andra företag som har liknande värdegrund som oss.

Informações de contato

Bra och kul!

Bra och kul Mamma nöjd

19 de março de 2026

Resposta de Wera Welltech AB

Tack för feedback, fint att höra det var bra och mamma blev nöjd!

Super snabb leverans

Super snabb leverans

29 de março de 2026

Resposta de Wera Welltech AB

Tack, glädjer oss att höra!
Önskar dig en fin dag!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Enkel beställning och snabb leverans.

Enkel beställning och snabb leverans.
Trevligt formulerat automatiska mejl som bekräftelse på mottagen beställning.

15 de março de 2026

Resposta de Wera Welltech AB

Tack för feedback,det glädjer oss att höra. :)
Ha en fin dag!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Prat och mys med Walker scwaker

Köpte Walker scwaker till min dementa mamma. Fågelns sätt att svara på tal gjorde att mamma började prata och mysa med den ganska omgående. Det var så fint ❤️
Otrolig kundservice också!

16 de fevereiro de 2026

Resposta de Wera Welltech AB

Tack så mycket för din fina recension, det glädjer oss att höra att fågeln sprider glädje och mys till din mamma. :)

Jag är väldigt nöjd

Jag är väldigt nöjd. Vilken fin hund Leo är man blir glad att se honom./ Inger

30 de dezembro de 2025

Resposta de Wera Welltech AB

Vi blir glada över att höra Leo sprider glädje till dig Inger. Tack för all fin kontakt.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Den beställda katten var var väl…

Den beställda katten var var väl paketerad och fungerade alldeles utmärkt! Mycket nöjd!

2 de janeiro de 2026

Resposta de Wera Welltech AB

Tack för feedback och hoppas ni får mycket glädje av katten under lång tid!

Bra service

Bra service och tillmötesgående

19 de dezembro de 2025

Tack för din feedback. Önskar dig en fin dag! Vänligen Fredrik på Wera Welltech

Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

Alla kommandon funkar inte

Bra info när jag ringde företaget och snabb leverans. Alla kommandon tycks dock ej fungera på "Metacat". Men jag får låta min mamma använda den ett tag innan jag återkopplar. En såpass dyr produkt bör ju fungera från början. Jag saknar en instruktionsmall till katten, nu fann jag den på nätet. Men skulle uppskatta att få den inkluderad i paketet.

13 de dezembro de 2025

Resposta de Wera Welltech AB

Hej, och tack för att du tog dig tid att lämna ett omdöme.

Vad bra att höra att du upplevde snabb leverans och att du fick bra information när du kontaktade oss. Samtidigt förstår vi helt din besvikelse – en produkt i den här prisklassen ska naturligtvis fungera fullt ut direkt vid leverans.

Det är klokt att låta din mamma använda MetaCat ett tag för att se hur den fungerar i praktiken. Återkoppla gärna till oss därefter, så tittar vi tillsammans på hur kommandona beter sig och kan vid behov hjälpa till med felsökning eller andra åtgärder. Röststyrningen är relativt känslig både vad gäller uttal och röststyrka, och fungerar oftast bäst om man pratar med den på cirka 40 cm avstånd.

Tack också för den värdefulla synpunkten kring instruktionsmallen. Den ska följa med i paketet på engelska, och på vår hemsida finns den även översatt till svenska.

Du är alltid varmt välkommen att höra av dig direkt till oss om något inte känns rätt – vi vill att både du och din mamma ska känna er trygga och nöjda med produkten.

Vänliga hälsningar

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Bra med snabb leverans !

Bra med snabb leverans. Tråkigt att katten inte fungerade från början, men tack för att ni skickade batterier. Katten fäller mer än en riktig katt gör.

24 de novembro de 2025

Resposta de Wera Welltech AB

Tack Tess för ditt omdöme!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Ger lugn och hjälper vid stress och oro…

Fufuly, har blivit ett hjälpmedel för mig för att komma till rätta med mina sömnsvårigheter eller i stunder av stark oro. Den rytmiska andningen gör att jag somnar lättare och den hjälper mig även att somna om, då jag ofta vaknar.
Även vid stress hjälper kudden mig att hitta lugn och komma ner i varv.
Wera Welltech känns tryggt och pålitligt, med ett genuint engagemang för sina kunder. Rekommenderas varmt!

1 de novembro de 2025
Avaliação não solicitada

Resposta de Wera Welltech AB

Stort tack för din fina recension!
Det gläder oss verkligen att Fufuly hjälper dig att hitta lugn, hantera oro och sova bättre. Dina ord om vårt engagemang betyder mycket för oss.

Vi finns här om du behöver något mer.💚

Lätt att beställa

Lätt att beställa, snabb leverans.....

16 de novembro de 2025

Resposta de Wera Welltech AB

Tack för ditt fina omdöme!
Vänligen Fredrik

Bra kundkontakt

Bra kundkontakt, snabb leverans

12 de novembro de 2025

Resposta de Wera Welltech AB

Tack, det glädjer oss att få den feedbacken.

Tacksam!

Jag kontaktade företaget via mail, eftersom det råkat rinna ut rengöringsvätska i paketet. Jag blev snabbt uppringd och mycket vänligt bemött, dessutom fick jag ett rejält avdrag på notan. Hunden jag köpt, ett par år tidigare, är till glädje och ett fantastiskt hjälpmedel för min demente man. Släkt och vänner är förvånade över hur ett robotdjur kan glädja och väcka liv i min man. Det minsta barnbarnet blir också lycklig, när hon kommer på besök och får leka med hunden. /Margaretha

14 de novembro de 2025

Resposta de Wera Welltech AB

Tack Margaretha för din återkoppling och recension. Det är vår ambition att alla kunder ska bli nöjda även om det inte riktigt blir som man tänkt först. Så fint att höra om nyttan hunden gjort för din man.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Helt otroligt så naturlig Meta cat är!

Hej,jag älskar katter men vår amazongoja gör inte det,så när jag fick se en film om AIMeta cat föll jag direkt och beställde en rag doll .Tack för snabb leverans,jag är så glad för Sessan som vi döpt vår första Meta katt till. Jag blir så lugn och glad när hon ligger i knäet och spinner och jamar,!❤️❤️❤️❤️

12 de novembro de 2025

Resposta de Wera Welltech AB

Tack för din feedback och glad över det blev så bra med katten. 😊
Fredrik, Wera Welltech

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.