Vi fik trykt 30 T.Shirts til en firmatur. -De blev helt perfekte! Kommunikation med diverse medarbejdere, både via mail og telefon, var fantastisk og deres serviceniveau fænomenalt! T.Shirtsene va... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
Vi har nu for 3. gang fået trykt t-shirt til foreningen. Meget stort udvalg af modeller og vi kunne vælge mellem 40 (FYRRE!) forskellige farver. Kvaliteten på t-shirt såvel som selve trykket er beste... Ver mais
Havde bestilt en række t-shirts med både farvetryk samt rent sort eller hvidt tryk. Selve t-shirts var faktisk af fin kvalitet (mærket ID Identity T-Time), men selve trykket var ringe. En af T-s... Ver mais
A empresa respondeu
Shirtdesign.dk gør en dyd ud af at hjælpe deres kunder, så de får en vare de kan være yderst tilfredse med. Jeg bestilte 28 tshirts med to separate designs, som desværre begge var i dårlig kvalitet, o... Ver mais
Detalhes da empresa
Escrito pela empresa
Vi producere stort set alt inden for print på tøj. Eget trykkeri med blandt andet Danmarks største digitale trykmaskine i vores produktion. Bestil online på vores hjemmeside ved nemt at uploade dit design, eller send os en mail. En garanti inden for kvalitet.
Informações de contato
Søren Nymarks Vej 21, 8270, Højbjerg, Dinamarca
- info@shirtdesign.dk
- shirtdesign.dk
Não respondeu a avaliações negativas
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Tip top oplevelse
Virkelig god service og rigtig fint print på t-shirt i super lækker kvalitet.
Jeg vil bruge samme firma i fremtiden.
Dårlig trykkvalitet
En af T-shirtsene havde decideret fejl i trykket. Men samlet for alle var, at trykkvaliteten var for dårlig. På nogle kunne man allerede se, at trykket “skallede af”, og efter første vask var trykket på alle t-shirts synligt blevet ringere.

Resposta de ShirtDesign.dk
Super kundeservice
Jeg bestilte lidt for sent en julegave, men Shirtdesign sørgerede for at jeg kunne modtage gaven før juleaften uden express levering eller ekstra gebyrer - super søde!
Jeg var lidt sent ude med julegaver
Jeg var lidt sent ude med julegaver. Shirtdesign sørgerede for at jeg kunne få den leveret før juleaften uden at betale ekstragebyr👍
Virkelig ringe kvalitet.
Virkelig ringe kvalitet.
Har fået lavet en cap med forskellig tekst og billeder. Modtog et produkt, hvor det ene mærke ikke var vedhæftet ordentligt og et andet var ikke gennemfarvet nok så Cap-farven skinnede igennem.
Herudover er cappen i virkelig ringe værdi. Firmaet har ønsket at udbedre det ene mærke der sad løst men det ændrer desværre ikke på den ringe kvalitet.
God kvalitet
Alt levede op til forventningerne og kvaliten var god og som forventet.
Varen med tryk blev mindst ligeså flot…
Varen med tryk blev mindst ligeså flot som forventet. Hurtig levering.
Super flot tryk og hurtig levering
Super flot tryk og hurtig levering. Nem og overskuelig hjemmeside med mulighed for at vælge placering og få preview. Har handlet der før, og vil også gøre det igen.
Super service!
God kvalitet og service med hurtig…
God kvalitet og service med hurtig levering.
Købte en polo med tryk
Købte en polo med tryk. Den var hurtigt klar til afhentning, og kvaliteten virker fin.
Varen (= t-shirten) kom ret hurtigt
Varen (= t-shirten) kom ret hurtigt, og det var et fint tryk. Jeg synes dog, at kvaliteten af t-shirten var noget tynd!
Tryk holder ikke til vask.
Tryk holder ikke til vask.
Jeg fik lavet tryk på t-shirts til et event. Jeg har siden set 6 af trøjerne, og på 4 af dem skalder trykket af. Jeg har selv to af de trøjer, og de er vasket ved 40 grader, på vrangen og ikke tørretubmlet. De er kun vaste 2-3 gange.
Det er meget ringe holdbarhed. de siger selv at de har 8 dages reklamation, men jeg når ikke lige at vaske en tshirt 2 gange på 8 dage.
Professionelle, hjælpsomme, og rigtig godt resultat
Jeg havde en helt igennem god oplevelse med ShirtDesign. Jeg havde lavet en fejl i placeringen af teksten på bagsiden af en babydragt, men de ringede mig op og kontaktede også via email for at sikre, at det var det, jeg ville have, inden de gik videre med at lave printet. Så jeg fik mulighed for, at rette det. Jeg var også lidt sent ude med at bestille, da jeg skulle bruge dragten inden en bestemt dato, og de var meget hjælpsomme med at få min bestilling færdig hurtigt og frem i tide. Jeg fik lavet to dragter med tryk, både kvalitet og farver var rigtig fint. Meget tilfreds, så varm anbefaling herfra.
Hurtig ekspedition. God kvalitet.
Ordentligt og hurtigt
Flot produkt + hurtig levering
Flot produkt, hurtig levering.
Bestilte t-shirts til en messe, de var så flotte og trykket på t-shirten sad bare helt perfekt...
Super!
Super behandling, da jeg var lidt presset med leveringen (gave), var de skarpe og fik sendt den af sted i en fart.
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.