ShirtDesign.dk Avaliações 276

O TrustScore é 4.5 de um total de 5

4,3

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Vi fik trykt 30 T.Shirts til en firmatur. -De blev helt perfekte! Kommunikation med diverse medarbejdere, både via mail og telefon, var fantastisk og deres serviceniveau fænomenalt! T.Shirtsene va... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Vi har nu for 3. gang fået trykt t-shirt til foreningen. Meget stort udvalg af modeller og vi kunne vælge mellem 40 (FYRRE!) forskellige farver. Kvaliteten på t-shirt såvel som selve trykket er beste... Ver mais

Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Havde bestilt en række t-shirts med både farvetryk samt rent sort eller hvidt tryk. Selve t-shirts var faktisk af fin kvalitet (mærket ID Identity T-Time), men selve trykket var ringe. En af T-s... Ver mais

A empresa respondeu

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Shirtdesign.dk gør en dyd ud af at hjælpe deres kunder, så de får en vare de kan være yderst tilfredse med. Jeg bestilte 28 tshirts med to separate designs, som desværre begge var i dårlig kvalitet, o... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Estamparia
  2. Loja de moda masculina
  3. Loja de impressões e placas

Escrito pela empresa

Vi producere stort set alt inden for print på tøj. Eget trykkeri med blandt andet Danmarks største digitale trykmaskine i vores produktion. Bestil online på vores hjemmeside ved nemt at uploade dit design, eller send os en mail. En garanti inden for kvalitet.

Informações de contato

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Não respondeu a avaliações negativas

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Virkelig dejlige t-shirts i god…

Virkelig dejlige t-shirts i god kvalitet, flotte farver og med professionelt tryk. De går som varmt brød her i vores virksomhed!
Super service og levering, også efter 2. genbestilling - intet at klage over.

26 de agosto de 2022

Mangler retur

Har nu spildt omrking 1200 kr. på at finde en størrelse der passede mig, på en af tshirtsne var der en fejl og de andre var bare ikke tilstrækkelige i pasformen. Mangler virkelig en mulighed for retur eller få en procentdel af pengene tilbage hvis man ikke er tilfreds med pasform eller lignende, ligesom mange lign. sider tilbyder...

24 de agosto de 2022

Resposta de ShirtDesign.dk

Hej Oliver, vil du sende mig dit ordrenummer, så jeg kan ta et kig på denne ordre ?
Du har ret i, at vi ikke mulighed for at ta tøj retur med tryk på, det vi plejer at anbefale, og som alle andre trykkerier også gør, at at du kan starte med at købe en prøve uden tryk. Da det jo ikke er muligt at lave ordren om, efter den er trykt.
Men send mig venligst dit odrenummer, så skal jeg se hvad jeg kan gøre.

Mvh John

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Mangel fejl og mangler op ordre

Jeg er trofast kunde hos jer i flere år, hvor jeg 2 x årligt lægger en ordre på over 10.000 kr. Denne gang en ordre på over 17.000 kr.

Jeg lagde ordren før sommerferien, og betalte i starten af august. Det vil sige at ShirtDesign har haft massere af tid til at holde øje med lagerbeholdningen.

Men det har de ikke.

Da vi betalte, fik jeg en mail på at alt var i den skønneste orden. 10 min senere fik jeg en besked at to af størrelserne ikke var på lager....

Jeg fik at vide, at det er fordi de først bestiller trøjer, når der er betalt. Fair, men jeg syntes stadig det er for dårligt, at der ikke bliver holdt øje med lagerbeholdningen.

Vi kom frem til en løsning med en ny model uden ny afbetaling.

Næste problem:

Vi fik at vide at én af trøjerne havde en plet, og de beklagede i meget.
Der ville bestilt en ny trøje.

Vi modtager trøjerne. Der er ikke kun tale om én trøje, men fire trøjer med pletter.

Jeg skriver ind og klager.

I forklarer, at i ikke havde set de andre pletter, men de sikkert kan komme af i vask.

Hvorfor tilbyde én ny trøje, men når jeg skriver ind, at der er tale om flere, bliver der ikke tilbudt nye trøjer?

Jeg vasker trøjerne som anbefalet, men ingenting sker.

Endelig får jeg besked om der bliver trykket nye trøjer.

Jeg er træt af alle de fejl og mangler som har været ved denne ordre, og det er grunden til at det er sidste gang at jeg handler hos jer.

24 de agosto de 2022

Hej Bo Larsen.
Tak for anmeldelsen, jeg kan se at du har bestilt en T-shirt og en Hættetrøje fra ID, som de ikke har på lager da du bestilte, vi skriver derfor til dig, om du vil vente til den kommer på lager. Det vælger du at vente på, så vi er lidt overrasket over denne anmeldelse.

Vi kan ikke gøre så meget ved tøj, der er pludselig bliver udsolgt, eller ikke er på lager længere.

Mvh.
John

Late delivery

9 de julho de 2022

Hi Yasaman Yousefzadeh.

This ordre was suppose to be shipped the 11th of July, 6 working days after you placed the order (is also in the confirmation email you get right after ordering) But we shipped it already the 8th. two days before time.

Have a nice day.

John

Enormt dårlig service!

Enormt dårlig service!
Dårlig vejledning omkring størrelser.
I en model svarer Large til en xs.
Lovede nye gratis, men trak tilbuddet tilbage. 👎🏼
0 stjerner herfra!

3 de julho de 2022

Total dårlig oplevelse ingen service

Total dårlig oplevelse ingen service
28 mails for at de kunne forstå opgave
Trods det, blev logo på trøje lavet i forkert størrelse
De er blevet for arrogant og har glemt den service der bør ydes for kunden
Har fremsendt mail til pågældende medarbejder samt gjorde opmærksom i butik på min utilfredshed

Har siden hen fået dette svar fra shirtdesign!

Min mail til shirt design

Hej Michael

Jeg må sige at jeg er satans skuffet over jeres arbejde, tryk på T-shirt skulle være 18cm som jeg skrev til dig i mail de er blevet 24,5
Selve trykket ligner noget fra en hagesmæk og føles også sådan, skal det forstille at være gummitryk?
Samt at service omkring denne opgave er det dårligste jeg har oplevet

Deres svar

Tak for mailen.

Vi har snakket sammen om hvordan du snakkede til medarbejderen i forretningen, som ikke havde noget med dit tryk at gøre. Og også din tone her på mail.

Så vi er kommet frem til at vi ikke ønsker at handle med dig mere, og du er ikke velkommen i forretningen igen.

Det gælder alle tryksager, også klistermærker osv.

Vi har ikke nogen af dine filer mere og vi kommer ikke til at svare på flere af dine mails.

Hej
Tak for svar, det havde været bedere at i erkendte i ikke kunne løfte opgaven
Vedr samtale i butik
Blev vedkommende ikke talt grimt til men gjorde opmærksom på jeres manglende evne til at yde service og produkt ikke levede op til forventning !

Opsummering : må blive anklag mig for min tone og man slipper for at rette sin fejl
Og meget profesionelle at slette alle design uden dialog !

Tak for svar John
Der står i mail nr 18 fra 5/5 at de skal være 18cm !
Er uforstående af fremlægning at din medarbejder er rystet !
Fordi jeg var utilfreds med jeres arbejde
De andre på kontoret reagerede ikke på min henvendelse !
Og at din medarbejder har brugt så meget tid på min ordre, kan næppe være en god ting når man alligevel ikke har forstået opgaven

3 de junho de 2022

Hej Michael,

Vi bestræber os hver dag på at gøre vores kunder så glade som overhovedet muligt, og det kan også ses her på Trustpilot.

Alene det, at du skriver at din ordre har taget 28 mails! , for at bestille 10 t-shirts viser jo netop at den tid vores medarbejdere har brugt på din opgave er helt ud over det sædvanlige.

Jeg kan ikke se du i en af dine 28 mails har skrevet at du ønsker trykket i en anden størrelse, jeg kan se at der står 24cm i din ordrebekræftelse som du har godkendt. Jeg kan også se at vores medarbejder har været inde at redigere dit design, og fixet det i photoshop, da noget af kanten manglet på din fil, dette har vi ikke taget os betaling for heller.

Jeg var til stede da du hentet din ordre i dag, og verbalt overfaldte en medarbejder, som var godt rystet bagefter.

Vi vælger derefter at skrive til dig at du ikke er ønsket som kunde i vores butik længere, naturligvis kan jeg som ejer ikke have medarbejdere der står og er helt rystet efter at have gjort sit arbejde, og have udleveret en ordre til en kunde. I øvrigt en medarbejder der ikke aner noget om denne ordre.

Mvh.
John Brixen,
Ejer.

Super god service

Super god service. Vi bestilte hoodies med tryk til en lejrskole, og manglede én i leveringen. Vi henvendte os skriftligt - Allerede dagen efter, blev den eftersendt. Flot service...og stor tilfredshed herfra.

20 de maio de 2022
Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Selve trykket er højere kvalitet end…

Selve trykket er højere kvalitet end forventet, men billedet er af lavere kvalitet end regnet med, så er lidt ambivalent over det - kan sagtens også være min egen fejl for at bruge et billede i for lav opløsning. Tidligere når jeg har bestilt trøjer med eget tryk har det været omvendt hvor billedekvaliteten er højere og trykket er dårligere, så kan stadig anbefales. Bare vær sikker på billedekvaliteten er god nok, eftersom forhåndsvisningen på hjemmesiden kan være misvisende

9 de abril de 2022

Bestilte 3 modtog 1

Altså… Varen er fin (krus med eget tryk), har forespurgt om det var fordi de lige ville sikre sig at varen var ok inden de sender de to sidste. Spændende at se hvordan det håndteres, så indtil videre kun 2 stjerner.
Opfølgning: Håndtering af henvendelse lige i skabet. Ingen skam i at lave en fejl, bare man retter op på den. Fuld plade her fra :-)

9 de abril de 2022

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais