Vi fik trykt 30 T.Shirts til en firmatur. -De blev helt perfekte! Kommunikation med diverse medarbejdere, både via mail og telefon, var fantastisk og deres serviceniveau fænomenalt! T.Shirtsene va... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
Vi har nu for 3. gang fået trykt t-shirt til foreningen. Meget stort udvalg af modeller og vi kunne vælge mellem 40 (FYRRE!) forskellige farver. Kvaliteten på t-shirt såvel som selve trykket er beste... Ver mais
Havde bestilt en række t-shirts med både farvetryk samt rent sort eller hvidt tryk. Selve t-shirts var faktisk af fin kvalitet (mærket ID Identity T-Time), men selve trykket var ringe. En af T-s... Ver mais
A empresa respondeu
Shirtdesign.dk gør en dyd ud af at hjælpe deres kunder, så de får en vare de kan være yderst tilfredse med. Jeg bestilte 28 tshirts med to separate designs, som desværre begge var i dårlig kvalitet, o... Ver mais
Detalhes da empresa
Escrito pela empresa
Vi producere stort set alt inden for print på tøj. Eget trykkeri med blandt andet Danmarks største digitale trykmaskine i vores produktion. Bestil online på vores hjemmeside ved nemt at uploade dit design, eller send os en mail. En garanti inden for kvalitet.
Informações de contato
Søren Nymarks Vej 21, 8270, Højbjerg, Dinamarca
- info@shirtdesign.dk
- shirtdesign.dk
Não respondeu a avaliações negativas
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Perfekt betjening
Perfekt betjening - hurtig reaktion via mail, da bestilt produkt var udsolgt - med tilbud om andet mærke
Super god service og kvalitet!
Super god service og kvalitet!
Vi lagde en bestilling i ferien, men de svarede alligevel tilbage og bekræftede at de kunne levere det lige efter ferien og satte processen igang. Vi skulle bruge det til et video-shoot på en bestemt dag så der var et lille vindue til at kunne producere og levere vores bestilling, men de var fleksible og vi fik det til lovet tid. Kvaliteten var super god og trykke helt perfekt.
Skuffende - både produkt og deres kundeservice
Jeg købte en hoodie med print. Selve printet virkede flot - desværre var det fyldt med sorte fnuller under det (printet var lyserødt og det samme var blusen). Jeg tog kontakt til dem, og de sagde, at det var normalt at man ville kunne se blusen igennem. Sagen var bare den, at det var sorte tråde. De holdt meget fast i at det var grunden, så nu har vi en bluse med et print hvor det ligner, at der er pletter på, når man ser det fra en afstand. Super skuffende - for havde det ikke været for det, havde det været super fint.
Virkelig god og hurtig service!!
Virkelig god og hurtig service!!
Jeg bestilte en sen aften -med kort varsel en t-shirt med print og tryk, som skulle bruges til et arrangement. Produktet var uheldigvis i restordre, men en løsnings orienteret organisation var hurtig til at ændret ordren således, at produktet blev sendet rettidigt.
Virkelig dårlig pasform af dame tshirt
Bestilte tre t-shirts til min datter, to hvide og en sort.
Alle tre er til den store side i størrelsen men urimeligt små i ærmegab. Den sorte tshirt kan give sig og kan måske med lidt held komme i brug. De to hvide skal enten syes om eller er lige til skraldespanden.
Henvendte mig til shirtdesign men fik at vide at mål kan læses på deres hjemmeside. Problemet er blot at det ikke er mål på ærmegab. Fik tilbudt 25% rabat på bestilling af nye, men modtog aldrig rabatkode.
Skal du bruge sorte t-shirts i damemodel kan de lige gå an - men gå uden om øvrige farver eller find et andet sted at bestille.
ordre 30273

Resposta de ShirtDesign.dk
Perfekt!
Bestilte en 'Neutral - Mens fitted NE61001' t-shirt med DtG tryk, og jeg må sige at kvaliteten, pasformen, og ikk mindst trykket er langt over forventning! Bli'r ikk sidste bestilling herfra!
Super god service og fantastisk produkt!
Jeg bestilte en sweater som jeg skulle have inden for en uge. Jeg valgte derfor express levering for at være sikker på, at den ville nå frem i tide.
Dagen efter modtog jeg en besked om at den valgte vare ikke var på lager, og derfor ville jeg ikke kunne nå at få den på en uge. Der kunne dog bestilles en anden fra en anden leverandør. Det blev yderligere 100kr, hvilket selvfølgelig var ærgerligt, men jeg ville virkelig bare nå at have den.
Jeg skrev frem og tilbage med Heidi som var meget behjælpelig og fik svaret hurtigt på mine spørgsmål. Hun fik bestilt den anden trøje med det samme.
Jeg har fået trøjen idag, og den er bare perfekt! Super lækker kvalitet!
En virkelig god oplevelse, og jeg vil bestemt vende tilbage hvis jeg har andre ting der skal laves!
Eva
Jeg er meget imponeret af…
Jeg er meget imponeret af Shirtdesign.dk Fantastisk kvalitet, levering, information og korrespondance :) Det er ikke sidste gang, jeg får laver T-shirts hos dem :)
Perfekt!
Først gang med en online "plot and print" design. Hurtig respons, levering til tiden og top kvalitet! Er virkelig tilfreds med produktet og korrespondance.
Dejligt at mærke professionalitet fra a-z. Anbefales herfra!
Så fantastisk service og hurtig hurtig…
Så fantastisk service og hurtig hurtig behandlings og leverings tid kan helt sikkert anbefale dette sted det er virkelig til fulde stjerner :) er så tilfreds👍👍👍🙂
Bestilte min fars julegave i sidste uge…
Bestilte min fars julegave i sidste uge og har modtaget den i dag. Hold nu op hvor er den flot og er 100 på min far vil elske den når han åbner den op
Servicen er i TOP
Servicen er i TOP! Hold op hvor jeg har været besværlig, men det har ikke været noget problem. Det er blevet løst af Michael hver gang. Sikke en tålmodighed. Tusind tak for det!
Der er ingen tvivl om hvor jeg skal ligge mine fremtidige ordre.
Jeg skulle have lavet tryk på muleposer og den første jeg fik var sindssygt flot og det stod meget skarpt. Er fan! Så jeg glæder mig til at modtage min anden ordre.
Hilsen Anette
Jeg er rigtigt tilfreds med min ordre…
Jeg er rigtigt tilfreds med min ordre hos Shirtdesign. Jeg bestilte en enkelt trøje i str. M fra Neutral med en speciel forespørgsel som heldigvist kunne imødekommes, endda uden yderligere omkostninger. Trøjen ankom som lovet indenfor en uges tid, og printene er lavet i god kvalitet. Størrelsen er lige på kanten til at være for lille, så jeg vil vaske den meget skånsomt. Skulle den alligevel krympe i vask, ved jeg heldigvist hvor jeg kan bestille en ny nøjagtigt magen til. Netop dét taget i betragtning, er det en rigtig god pris for en trøje der er præcist som man vil have den.
LitterGo skulle optages til TV2
LitterGo skulle optages til TV2, så vi havde et akut behov for tryk. Det lykkedes perfekt med shirtdesign.dk at imødekomme vores behov.
Konge Service og Kvalitet!
Jeg har fået lavet / bestilt prints på tøj i mange år hos mange forskellige firmaer (privat)
Shirtdesign.dk slår dem ALLE med længder, aldrig mere dårlige prints, prints som går let af i vask, dårlige gummibogstaver strøget på tøjet som falder af.
Dette her er simpelthen den bedste kvalitet jeg nogensinde har set.
samtidig har de et rigtig fint udvalg af tøj,
De har i hvert fald fået en ny kunde, og jeg glæder mig supermeget til at vise mit nye tøj frem og se folk måbe "sådan en vil jeg også ha" Shirtdesign.dk tak!
Fantastisk oplevelse!
Virkelig god service, hurtig levering og stor tilfredshed med produktet! ShirtDesign.dk får en kæmpe anbefaling herfra :)
Super service og fantastisk hjælp.
Kan varmt anbefale ShirtDesign.dk - sikke en hurtig, venlig og fantastisk service. Professionelle mennesker, der gør et super flot stykke arbejde. En t-shirt er "designet" præcis som ønsket med motiv og tryk og mere til, alt er klaret og ekspederet på rekordtid med den bedste service og imødekommenhed. Tusinde TAK!
Det kan vist ikke gøres meget bedre..!
Vi har nu for 3. gang fået trykt t-shirt til foreningen. Meget stort udvalg af modeller og vi kunne vælge mellem 40 (FYRRE!) forskellige farver. Kvaliteten på t-shirt såvel som selve trykket er bestemt godkendt.
Der er super hurtigt og professionelt svar på alle henvendelser, både på chat og mail. Jeg brugte onlinedesigneren, der er nem og overskuelig. De bedste anbefalinger herfra.
Kvalitet = tip top.
Kvalitet = tip top.
Til rimelige priser!
Super nice kundeservice
Super nice kundeservice. Blev betjent af Michael og han var klar på en joke, bagefter var jeg lidt mere seriøs og spurgte om han kunne hjælpe mig med at finde en trøje til min ven. Han var hurtigt klar med et brugbart link.
- Tak for hjælpen :)
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.