Hoewel de Mekkerstee niets kan doen aan het niet leveren van het brievenbuspakje van PostNL, werd het na terugkomst van de betrokken persoon heel snel en accuraat opgepakt en verholpen. Ervoor, was er... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
Had een online bestelling gedaan die per post als kadootje naar iemand verzonden zou worden. Ze hebben netjes contact met mij gezocht en wegens de extreme warmte hun producten op dat moment niet wilde... Ver mais
Pakketje voor mijn vader zijn verjaardag was na 1,5e week nog niet aangekomen door vertraging bij bezorgdienst. Fijn contact gehad met de Mekkerstee, zowel per e-mail als telefoon. Ze hebben gezorgd v... Ver mais
Ik heb dit heerlijke pakje bij een vriendin laten bezorgen, die wel hard toe was aan een lief gebaar.. Door dit heerlijke brievenbuspakket hoefde ik ook niet bang te zijn dat ze wakker zou worden... Ver mais
Detalhes da empresa
Op geitenboerderij De Mèkkerstee beleef je de charme van het boerenleven. Ervaar de wellness van onze geiten en bezoek onze vernieuwde kinderboerderij. Geniet tussendoor van ons zelfgemaakt ijs of bezoek ons restaurant voor een heerlijke kop koffie met appeltaart. In onze kaasmakerij zie je hoe onze kaas wordt gemaakt en in onze landwinkel kun je terecht voor allerlei streekproducten. Je kunt nu ook al jouw favoriete boerderij- en streekproducten online bestellen in onze webshop.
Informações de contato
Hofdijksweg 34, 3253 KB, Ouddorp, Holanda
- 0187 684050
- info@demekkerstee.nl
- shop.demekkerstee.nl
Pede aos clientes que avaliem
Não respondeu a avaliações negativas
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Voortreffelijke uiteenzetting van hoe en wat.
Voortreffelijke uiteenzetting van hoe
en wat en wanneer en wat het kost.
Alles zag er goed en verzorgt uit
Alles zag er goed en verzorgt uit. Helaas zat het bestelde kaartje er niet bij. Daarom voor de ontvanger een 'zoektocht' van wie ze het had gekregen 😅.
Leuk product en op tijd geleverd
Leuk product en op tijd geleverd. Het door mij verkeerd doorgegeven afleveradres werd meteen gecorrigeerd en het kadootje kwam goed aan. De ontvanger was hier heel blij mee!
Wie waren mit der Abwicklung sehr…
Wie waren mit der Abwicklung sehr zufrieden und bestellen immer gerne bei ihnen.
Leuk brievenbuspakket met lekkere inhoud als kadootje.
Zocht een leuk kadootje en dit was weer eens iets anders. Ontvanger was zeer blij met het brievenbuspakket (2 stukjes kaas, worst etc). Rondgekeken en voor mezelf nog wat kaas, mosterd en boterkoek besteld. Snelle levering en service.
Alles keurig verzorgd en bezorgd.
Alles keurig verzorgd en bezorgd.
Bezorging was op een ander adres en vandaar kwam een hele enthousiaste reactie. Top!!
heerlijke kruiden en leuk kadootje
Ze verkopen ook suikervrije chocolade
Heerlijke suikervrije chocolaatjes besteld en de smaak is geweldig
Lekkere producten en snelle verzending
Lekkere producten en snelle verzending. Heel attent met extra’s. Aanrader!Linda
Lekkere streekproducten
Lekkere streekproducten, leuke verpakking, makkelijk te bestellen en snelle lebering
Prima verzorgd.
wat een gemekker :-)
snelle bezorging van het cadeau pakketje met overheerlijke producten. jullie krijgen gelijk een klant er bij
Goede service nadat pakketje zoek was…
Goede service nadat pakketje zoek was geraakt.
Netjes uitgezocht en afgehandeld! Mijn vriendin toch nog blij kunnen maken met een mooi pakketje van jullie door de brievenbus.
Prima webshop!
Een bestelling bij de Mèkkerstee-webshop wordt altijd snel, efficiënt en kundig uitgevoerd. Heb al menig pakket laten bezorgen en altijd ging het zonder problemen, snel en goed. De ontvangers vonden het ook altijd een leuke verrassing en waren heel tevreden over de kwaliteit van de produkten.