Bestilte en kunstig Phalaenopsis Orkidé hos Silkeplanter.dk, og hele oplevelsen fra bestilling til levering var super nem og problemfri. Det største wow-øjeblik kom da jeg pakkede orkidéen ud - kva... Ver mais
A empresa respondeu
Har netop købt ét af Silkeplanters kunstige træer – en Scindapsus (130 cm) - og wauw, det er virkelighedstro! Hurtig levering, og træet var i rigtig fin stand ved modtagelse, hvor det stod bundet fas... Ver mais
Dejlig oplevelse Jeg måtte prøve at erstatte mine planter, efter invadering af sørgemyg . Alle blev smidt ud, så glad var jeg for det rigtig gode alternativ, nemlig Silkeblomster. De er så virkelige... Ver mais
A empresa respondeu
I efteråret købte jeg vinranker og drueklaser. Begge dele var virkelighedstro og prisen fin. Jeg afhentede selv og fik et kig ind i deres showroom. Det var overvældende, deres træer og blomster er vir... Ver mais
A empresa respondeu
Hos Silkeplanter.dk finder du et stort udvalg af forskellige naturtro kunstige grønne planter, blomster & træer. Du finder også et stort udvalg af Capi krukker, som er vores specielt designede miljøvenlige letvægtskrukker, fremstillet af genbrugsplast. Vi har mere end 25 års erfaring inden for branchen og vi følger passioneret moden inden for plante og interiørbranchen, så vi altid er klar med den nyeste viden og tendenser inden for indretning med kunstige planter.
Lundagervej 25 m, 8722, Hedensted, Dinamarca
Respondeu a 100% das avaliações negativas
Normalmente responde dentro de 1 semana
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Virkelig glad for min nye plante - ser ægte ud og super flot!

Resposta de Silkeplanter
Det største wow-øjeblik kom da jeg pakkede orkidéen ud - kvaliteten er simpelthen imponerende. På afstand kan du slet ikke se forskel på en ægte og denne her. Luftrødderne og bladene er utroligt realistiske og gennemarbejdede.
Kan varmt anbefale Silkeplanter.dk til alle, der leder efter kunstige planter i høj kvalitet!

Resposta de Silkeplanter
Meget fint produkt, god service og hurtig levering

Resposta de Silkeplanter
Jeg ønskede en ombytning og I var hurtige og kun få dage. efter modtog jeg min nye vare. TAK

Resposta de Silkeplanter
Super flotte planter - meget naturtro. Kan varmt anbefales.

Resposta de Silkeplanter
Super flotte fresia-blomster og en lynhurtig levering!
Jeg er meget tilfreds 🥰

Resposta de Silkeplanter
Jeg modtog en rigtig fin plante, som ser rigtig naturtro ud. Er rigtig glad for den.

Resposta de Silkeplanter
Virkelig flotte planter, som holder længe.

Resposta de Silkeplanter
Man skal hen at røre ved planterne før det går op får én at de er kunstige

Resposta de Silkeplanter
Meget glad for mine køb af efterhånden mange planter, blomster, palme og efue til altanen.
De er meget naturtro - så mine gæster bliver forbavset over de ikke er ægte‼️

Resposta de Silkeplanter
Flotte og naturtro planter og super hurtig levering - selv i travl juletid.

God kommunikation.
Meget naturtro produkter.

Perfekt
Vi har handlet med Silkeplanter tidligere og også besøgt jeres showroom i Hedensted.
Vi er meget glade for jeres produkter i høj og naturtro kvalitet, så 5 stjerner og tommel op herfra.

Resposta de Silkeplanter
Hurtig levering, god kvalitet og værdi for pengene

Resposta de Silkeplanter
Flotte og naturlige blomster. Hurtig levering

Resposta de Silkeplanter
Købte tre forskellige planter, og er meget glad for dem. Ikke sidste gang, jeg handler hos Silkeplanter.

Resposta de Silkeplanter
Hurtig levering af fine planter
Det er ikke sidste gang jeg køber fra jer.

Resposta de Silkeplanter
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.