Zeer ruim aanbod. Vriendelijke dames, zij leggen alles goed uit qua maten in hun lives. Ook via whatsapp kan je vragen stellen en helpen ze je verder. Snelle levering en vlotte uitleg voor eventuele r... Ver mais
Retour binnen 14 dagen gemeld. Daarna opgestuurd met de post. Ze claimen dat je retour binnen 14 dagen bij hun binnen te zijn om het nog te kunnen accepteren. Totaal idioot! Dit is volkomen afhank... Ver mais
Ik heb nu meerdere keren hier besteld. Gewoon op de site en tijdens de stunts die ze wel een houden op hun tiktok live. Allemaal mega leuke items voor een redelijke prijs. Vaak net wat apartere items... Ver mais
Meine Tochter hat Stiefel für knapp 70 € bestellt, die auch sofort von ihrer Kreditkarte abgebucht wurden. 13 Tage später hat sie trotz diverser Rückfragen per E-Mail nicht einmal eine Information er... Ver mais
From Two Sisters, To Another
De flier, 6605ZR, Wijchen, Holanda
Respondeu a 59% das avaliações negativas
Normalmente responde dentro de 2 semanas
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Mijn ervaring met sistership is super positief! Ze hebben regelmatig leuke collecties en veel aan te bieden in de webshop en ook voor een betaalbare prijs. Als je vragen of advies nodig hebt qua maat helpen ze je altijd graag daarbij en ik vind het beide hele lieve en spontane meiden. Ook is de verzending snel wat heel erg fijn is als je last minute een outfit nodig hebt! Ik raad het iedereen aan.
Mijn favoriete webshop!
2 super leuke, spontane meiden die altijd heel eerlijk zijn. Ik koop hier vaak mijn kleren en ik ben altijd tevreden, de service is super. Ook met verzenden heb je het super snel binnen, dit is fijn voor als je last moment nog een outfit moet hebben. Ze hebben er van alles, voor ieder wat wils!
Enthousiaste leuke en eerlijke meiden, zijn eerlijk in hun advies en geven altijd ze zijn ook zo klantvriendelijk, ik raad de dames zeker aan om bij hun te bestellen leuke prijzen leuke items gekocht van goede kwaliteit. Ze pakken het live in
2 heerlijke zussen! Geven eerlijk hun mening, gaan je niet voorliegen! Staan paraat om u verder te helpen, niets is te veel al moeten ze heel hun collectie laten zien. Ik heb zeer graag met hun te doen. Ik shop zeer graag bij hun!
Super aardige zussen.
Als je iets niet weet qua maten dan helpen ze je met de goede maat.
Top service! Alles word altijd super snel verstuurd en is snel in huis.
Qua klanten service ook top geregeld! Als de meiden niet live zijn beantwoorden ze de vragen via hun chatbot op hun site! Mijn favoriete winkel ♡
Super leuke kleding, eerlijk advies en altijd vriendelijk.
Enorm Goede service. Probleem met een artikel netjes snel opgelost.
Leuke kleding! Goed geholpen ook door de lieve eigenaresses toen ik niet wist welke maat ik moest bestellen.
Leuke winkel en lieve meiden.
Bestel hier altijd mijn kleren en de levering is altijd snel!
#Loveforsistership🫶🏻
Super leuke webshop! Lieve meiden die erg behulpzaam zijn en eerlijk advies geven. Hier scoor ik vaak mijn leukste items voor naar kantoor of juist een feestje!
17:42 - Insta dm gestuurd aangezien ze niet reageren op mails. Houden vol dat omdat zij hebben getypt dat verzendkosten en retourkosten hanteren, bij het volledig retouren dit niet terug hoeven te storten. Ik ga zeker verdere stappen ondernemen.
Wees gewaarschuwd en koop hier niks. Onprofessioneel gedrag en kennen en hanteren de WETTELIJKE regels niet
15:32 - Tijdens een tiktok live een broek bestelt. Waren enthousiast aan het begin.
Tot dat je wilt retourneren.
Je wijst de dames op de wettelijke regel dat wanneer je de volledige bestelling retourneert OOK de eerst betaalde verzendkosten moet terug ontvangen.
Dus bestel je een broek van 49,95 en verzendkosten van 5,95. Krijg je dit dus BEIDE terug.
Dames weigeren dit te doen. Nogmaals een mail gestuurd met de wettelijke regels. Nu wachten op reactie.
Ook staat op de site dat als je wilt retourneren je een mail moet sturen en je dan de retourinstructies en retourformulier ontvangt. Heb beide niet gekregen.
Afhankelijk van de reactie en oplossing wordt deze review aangepast.
Hele slechte service! Ik had een broek besteld en toen ik hem retour stuurde moest ik alsnog €12,90 betalen. Dus ik heb geld uitgegeven maar ik heb NIKS! €12,90 verzendkosten klopt niks van. Dan wordt er gezegd; dat is voor versturen en retourneren… €12,90 naar de prullenbak gegooid dus…. Nogmaals slechte service!
2 super leuke meiden, heb toevallig net een bestelling gedaan! Zo top, laten ook alles duidelijk zien en zijn super lief!❤️
Ik ben zooooo tevreden over deze lieve dames🤩🤩
PostNL was mijn pakketje kwijt geraakt.. maar stond wel als bezorgd. Ik eas zo teleurgesteld.. maar ze hebben me direct geholpen. En mocht gewoon voor het bedrag uitkiezen wat ik wou❤️ Ik bestel vaker bij hun. Ze hebben hele leuke kleding en schoenen en accessoires. Zeker weten waard om een kijkje te nemen.. en uiteraard te shoppen. Xxx Michelle
Super lieve dames, als er iets is mag je het vragen krijg je een antwoord op je vraag, ze geven met liefde uitleg over alles! geweldige site geweldige Sisters❤️
Heb laarzen besteld pasten helaas niet heb ze terug gestuurt op 11 oktober en zijn 13 oktober bij hun aangekomen gemaild geappt gebeld en als nog hebben ze de retour nog niet door laten lopen heb via Klara achteraf betalen gedaan en nog steeds staat hij in afwachting van hun ik heb een mail ontvangen waar in staat we hebben 14 dagen de tijd om de retour te regelen en het geld terug te geven 13 oktober + 14 dagen kom ik uit op 27 oktober we gaan nu november in ze doen het allemaal lekker op hun gemak ik wil dat het geregeld word !!!!
Mijn favoriete webshop!
Leuke en betaalbare kleding en ook nog van goede kwaliteit.
Ik heb al meerdere bestellingen geplaatst en zal dit blijven doen.
Beide meiden die de webshop runnen geven je het perfecte maatadvies en zijn ook super gezellig.
Ik raad de webshop iedereen aan.
Verzending is ook altijd erg snel, heel prettig
wat een onwijs leuke en lieve meiden.
helpen je met alle liefde.
de service en verzending erg goed en super snel.
hele leuke actie met leuke kadootjes via tiktok.
kwaliteit is erg goed en staat duidelijk op de site hoe het valt en wil je toch extra info kan je altijd een berichtje sturen en word je super vriendelijk te woord gestaan door de dames
Als je iets koopt en het houd is het prima. Maar ik had een jurk geretourneerd, bevestiging van post nl dat het binnen was. Na een maand was er nog steeds niks verwerkt. Bericht gestuurd naar de klantenservice en steeds geen of laat antwoord. Heel vervelend om een maand achter je geld aan te moeten zitten…
Op dinsdag laarzen besteld, deze zouden de volgende dag geleverd worden. Echter hoorde ik helemaal niks, op verschillende manieren contact gezocht maar ze zijn gewoon niet te bereiken! Ik had ze zaterdag nodig maar nooit ontvangen. Vervolgens worden ze onverwachts een week later bezorgd, dus wil ik ze retour sturen. Ook niet mogelijk. Nog steeds geen contact mogelijk, link naar retour instructies werkt niet. Inmiddels een onderzoek laten starten via klarna. Deze site deugt echt niet!! NOOIT BESTELLEN!!!!
Superleuke betaalbare collectie, makkelijk te bestellen, goed contact bij vragen en tussentijdse update routing pakket. Als het dan aankomt verrassend en lief kaartje erbij.
Kortom zeer tevreden en ik word daar blij van👍🏻🌞😁 Ilonka
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.