C’est un super compromis entre fauteuil et bain de soleil. Sa conception et les micro billes lui permettent d’épouser parfaitement les courbes du corps ce qui le rend très agréable et confortable.... Ver mais
Alles verliep naar wens maar bij zitzak2 was de ritsluiting van de binnenzak foutief en hebben we zelf aan elkaar moeten naaien om de isomoblikjes te kunnen omkapen. Dag 1 vlotte reactie op mails echt... Ver mais
Super klantvriendelijke ervaring! Een van de meest prettige klant ervaringen die ik ooit heb gehad, pro actief en super vriendelijk geholpen toen ik met een mix up probleem bij Sit&Joy aankwam. A... Ver mais
Langere leveringstermijn, verkeerd artikel, retours gaf niet de optie verkeerd artikel, retourslabel duurt dan ook weer dagen. Bellen en wachtbandje dat na 2min afgebroken wordt met 'probeer het later... Ver mais
Welkom bij Sit&Joy, waar comfort, kwaliteit en stijl samenkomen om jouw leefruimte te transformeren. Wij zijn trots op onze uitgebreide selectie zitzakken die niet alleen een perfecte aanvulling zijn op elk interieur, maar ook ongeëvenaard comfort bieden. Bij Sit&Joy geloven we dat iedereen verdient te ontspannen in stijl, en daarom zetten we ons in om producten te leveren die aan deze visie voldoen.
Fahrenheitstraat 5, 7701 BV, Dedemsvaart, Holanda
Não respondeu a avaliações negativas
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Bij de opzich vlotte levering bleek een verkerrd geleverd item te zitten. Er kwam geen reactie op mijn mail via het contactformulier. Ze zijn nahenoeg onbereikbaar. 1 x iemand gesproken die het zou regelen. Verkeerd geleverde item op eigen kosten geretourneerd. Maar het bestelde item nog steeds niet geleverd. Sindsdien telefonisch onbereikbaar.

Resposta da Sit&Joy
Ik bestel een zitzak en krijg een stoel ..
Ik zal er nog een kopen
comfortabel en veelzijdig van
uitstekend vakmanschap.
De zitzakken zijn zeer geschikt. De levering was perfect (had om levering binnen schooltijden gevraagd gezien het grote aantal zitzakken die ik had besteld).
Zitzak besteld via de website en keurig en snel geleverd! Blij mee.
Prachtig kussen en heel snelle levering! Helaas wil mijn hond er voorlopig nog niet op liggen maar dat zal wel goed komen.
Correcte en snelle levering
Ziet er ook degelijke kwaliteit uit
Had eerder rondo rood/grijs zakte na week al, en alleen als voetenbankje, nu geel/grijs 2x duurder, maar deze is topkwaliteit en ondersteund goed
Snelle verzending en levering. Mooie kwaliteit van het product. Kleur (chocolate) nog mooier dan op het scherm te zien was.
Snelle levering en mooie kussens erg blij mee
Zeer snelle levering en ligkussen voor de hond is een van de beste die ik tot nu toe online bestelde. Zeer degelijke kwaliteit!
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.