C’est un super compromis entre fauteuil et bain de soleil. Sa conception et les micro billes lui permettent d’épouser parfaitement les courbes du corps ce qui le rend très agréable et confortable.... Ver mais
Alles verliep naar wens maar bij zitzak2 was de ritsluiting van de binnenzak foutief en hebben we zelf aan elkaar moeten naaien om de isomoblikjes te kunnen omkapen. Dag 1 vlotte reactie op mails echt... Ver mais
Super klantvriendelijke ervaring! Een van de meest prettige klant ervaringen die ik ooit heb gehad, pro actief en super vriendelijk geholpen toen ik met een mix up probleem bij Sit&Joy aankwam. A... Ver mais
Langere leveringstermijn, verkeerd artikel, retours gaf niet de optie verkeerd artikel, retourslabel duurt dan ook weer dagen. Bellen en wachtbandje dat na 2min afgebroken wordt met 'probeer het later... Ver mais
Welkom bij Sit&Joy, waar comfort, kwaliteit en stijl samenkomen om jouw leefruimte te transformeren. Wij zijn trots op onze uitgebreide selectie zitzakken die niet alleen een perfecte aanvulling zijn op elk interieur, maar ook ongeëvenaard comfort bieden. Bij Sit&Joy geloven we dat iedereen verdient te ontspannen in stijl, en daarom zetten we ons in om producten te leveren die aan deze visie voldoen.
Fahrenheitstraat 5, 7701 BV, Dedemsvaart, Holanda
Não respondeu a avaliações negativas
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Leuke en mooie zetel! Hij valt in de smaak, ook van bezoekers
Niet goed we waren heel de dag thuis en jullie kwamen het een dag later brengen en toen waren we niet thuis nu moeten we het ophalen jullie houden je niet aan je afspraak heb nu heel de dag voor niks thuis zitten wachten
Super klantvriendelijke ervaring!
Een van de meest prettige klant ervaringen die ik ooit heb gehad, pro actief en super vriendelijk geholpen toen ik met een mix up probleem bij Sit&Joy aankwam. Altijd fijn als een bedrijf je daar in je verwachting kan overtreffen.
Ik heb onlangs twee Hawaï zit/ligzakken besteld en ik wilde er uiteindelijk toch eentje ruilen voor de Bali. Ik vond zelf de Hawaï niet zo fijn zitten, ik gleed er af en eigenlijk is deze alleen superfijn om als loungebed te gebruiken.
In de eerste instantie was het lastig om in contact te komen met de verkopende partij; het telefoonnummer op Google klopte niet en is op de website zelf lastig te vinden, maar toen we eenmaal contact hadden was de service heel netjes en erg vriendelijk. Er werd meegedacht en ik kon de zitzak ter plaatse komen omruilen, wat fijn was zodat ik hem in het weekend al lekker kon gebruiken.
Snelle levering van twee top-artikels. We zijn ontzettend tevreden.
Track&trace werkt niet, ik rekende op snelle levering, ik krijg geen reactie over de leverdatum. Ik heb echt al spijt van mijn besyelling. Ik krijgvenkel beoordelingsmails, geen antwoorden.
Super snel geleverd en echt een Top product ontvangen 👌🏽👍
Fijne overzichtelijke site, goede service en mogelijkheid via Klarna te betalen
Très chouette coussins pour les chiens et service rapide 👍
Binnenzak was niet volledig dicht geritst. Hierdoor was het een bende met de zak openen. Allemaal losse bolletjes. Verder een prima product en snel geleverd
Prachtige stoelen, zien er mooi uit. Goede levering, eigenlijk niet in de juiste week. Ik had een leverweek aangegeven, maar ze kwamen te vroeg!
Over de kwaliteit op de lange duur kan ik nog geen review geven, ze zijn net binnen.
Onze katten zijn gek op de kussens van pets&joy, goede kwaliteit en worden hier enorm gewaardeerd. Snelle en nette verzending.
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.