Skandinavisk Motoroptimering AB - Göteborg Avaliações 17

O TrustScore é 3 de um total de 5

3,2

Vagnmakaregatan 12, 415 07 Göteborg, Ugglum, SE

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Vill tacka Oliver och Berra i Göteborg för ett otroligt engagemang, Jag hade problem med min adblue och dom löste det, dom stötte på problem längs vägen men dom gav sig inte för det! Super trevliga... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Mycket nöjd. Husbilen har fått bättre acceleration vilket ökar körsäkerheten. Spännande och trevligt då jag fick vara med vid installationen.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Bra, snabbt och kompetent arbete med optimeringen av motorn som dessutom utfördes under en lördag.

Detalhes da empresa

1. Fornecedor de afinadores

Vi inom Skandinavisk Motoroptimering har en flerårig erfarenhet från avancerad optimering av ett antal olika fordonstyper: personbilar, transportbilar samt inte minst husbilar och båtar. I alla våra uppdrag ingår analys & diagnos, installation och en treårig supportgaranti för att din optimering fortsatt ska att fungera perfekt. Vi samarbetar med team av ingenjörer som kontinuerligt utvecklar allt effektivare lösningar för allt fler biltyper och modeller. Vi verifierar alla optimeringar både före och efter ingreppet. Därigenom kan du själv se att ingreppet gav önskad effekt. I en tid när priset på drivmedel fortsätter att öka, märker vi också att intresset för motoroptimering ökar kraftigt.

Informações de contato

• Vagnmakaregatan 12, 415 07, Göteborg, Ugglum, Suécia

• 010-129 59 77

3,2

Bom

O TrustScore é 3 de um total de 5

17 avaliações

Pede aos clientes que avaliem

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Dom bör hålla sig ifrån att röra nånting på bilarna

Programmeringsjobbet funkade som det skulle. Men killarna ska nog hålla sig ifrån att röra bilarna. Det värsta felet dom gjorde var att dom inte satte tillbaka locket till elektronikboxen där motorstyrenheten sitter. Detta gjorde att det rann in regnvatten i elektronikboxen och sedan vidare in i kupén under mattan. Det gjorde att det kom väldigt mycket vatten i kupén innan det upptäcktes. Än så länge har jag inte fått några elfel, men vi får se hur länge det håller sig.

23 de novembro de 2022
Avaliação não solicitada
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Vill tacka Oliver och Berra i Göteborg…

Super trevliga och goa killar!
Rekommenderas starkt!

21 de novembro de 2022

Mycket nöjd

14 de outubro de 2021

Trevligt bemötande i Partille

Trevligt bemötande i Partille. Det kändes bra efteråt när bilen blev roligare att köra. Vid första lång resa till fjällen märktes också en sänkt förbrukning, bättre än väntat totalt sett alltså.

12 de fevereiro de 2021

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.