Materiaal werd correct geleverd, enkel het afrekenen verliep niet zoals het moest. Na enkele vergeefse pogingen bleek mijn bestelling plots 5x uitgevoerd, annuleren kon niet via de site, dan maar tele... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
I am from California, USA. I chose Skate @ sea because of their broad selection of high-end products. Olivier Goud responded to my email request and he was enormously helpful! He helped me choose boot... Ver mais
Het artikel stond bij het bestellen op voorraad en te leveren binnen een aantal dagen. Dat was echter niet het geval, de specifieke uitvoering liet even op zich wachten, werd keurig gecommuniceerd. N... Ver mais
Na een bestelling geplaatst te hebben voor een nieuw skate frame en wieltjes bleken de wieltjes niet meer op voorraad te zijn. Vervolgens werd ik twee maal gebeld (de eerste keer nam ik niet op... Ver mais
Detalhes da empresa
Informação fornecida por fontes externas variadas
Schaats, Short Track, Skate en Skeeler specialist
Informações de contato
Parkzicht 7, 4414AE, WAARDE, Holanda
- +31(0)113501299
- info@skateatsea.nl
- skateatsea.nl
Pede aos clientes que avaliem
Geleverd zoals beloofd
Prijs goed verzending traag
Prijs goed verzending traag. Artikel zou volgens website op voorraad zijn, maar dit was niet zo (en toen dit duidelijk was, werd de status op de website ook niet aangepast). Artikel werd besteld door verkoper, maar 2,5 week later dan verwacht bij mij geleverd. Communicatie rondom vertraging werd niet zelf geïnitieerd door verkoper. Moest zelf mailen of er al wat meer bekend was. Aankoop gaf geen zeker gevoel.
Vriendelijk beantwoord
Vriendelijk beantwoord , toen PostNL te laat was met levering.
Bedroevend op meerdere vlakken
Bedroevend op meerdere vlakken.
Ten eerste: blauwe skates gekocht op de website. Na vijf dagen stilte zelf om uitleg gevraagd. Blijkt: blauw niet meer beschikbaar. Ok, maar dat kan je me ook zelf laten weten, toch.
Dan de zwarte besteld. Na eerste gebruik breekt een slotje. Foto opgestuurd. Antwoord: dit lijkt gevolg van een valpartij; geen garantie. Ook geen valpartij, kan ik u zeggen. Gewoon defect bij eerste gebruik.
Ik kwam enkel bij skate@sea omdat het de enige plek was waar deze skates nog beschikbaar waren maar mij zien ze in elk geval nooit meer terug.
Geweldige service
Ik had bij Skate@Sea een set Atom Boom Magic wielen besteld, waarvan 1 wiel na de eerste training direct defect was. Ik werd goed geholpen om het probleem op te lossen en ik draai nogsteeds mijn rondjes op deze geweldige wielen.
I ordered 5 products from skateatsea.nl…
I ordered 5 products from skateatsea.nl on 14 April. I planned to surprise my kid on his birthday but I haven't receieved anything yet. Please send me what I ordered or refune my money.
Oplossing
Door schaarste op de markt bij de wielen, toch een mooie oplossing gevonden samen!
Geen goede ervaring
Wielen besteld die op de website op voorraad waren, na anderhalve week niks te hebben ontvangen maar eens contact met hun opgenomen, bleek toch niet op voorraad beloofde het diezelfde week nog..helaas na een dikke week nog niks en beloofde het weer een week later.. daarna de koop maar geanulleerd en ergens anders besteld,daarna duurde het nog 5 mails en 5 telefoontjes voordat ik mn geld terug kreeg..dus geen skate@sea weer voor mij

Resposta da Skate@sea
Prima service
Bestelde wielen voor mijn skeelers bleken niet meer op voorraad. Na communicatie via mail en telefoon een goed alternatief gevonden, dat snel werd verzonden zonder meerkosten. Uiteindelijk ben ik heel blij met de nieuwe set. Goede zaak!
Mn eerste paar rolschaatsen
Na wat zoeken op internet kwam ik bij deze zaak terecht. Voor het eerst rolschaatsen kopen. Zo blij met goede adviezen en kundigheid. Top zaak, kan het iedereen aanraden. Daarnaast ligt het in een prachtige omgeving, geen straf om naartoe te rijden!
Too service!
Vervolgens werd ik twee maal gebeld (de eerste keer nam ik niet op) en ingelicht over het feit dat de bestelde kleur wieltjes niet meer op voorraad was, een ander kleurtje gekozen en direct opgelost en verzonden.
Ik waardeer de moeite die er werd genomen om contact met me op te nemen en samen tot een snelle oplossing te komen.
Een zaak die met de klant mee denkt en de tijd voor je neemt. (En dat al helemaal met de Corona drukte wanneer iedereen weer wil skeeleren)
Verloren dop
Ik was een dop verloren van mijn rollerskate.
Op Koningsdag belde ik met de vraag of ze open waren.
"O, dat kan wel hoor", was het antwoord in de telefoon. Dus ik ga ervan uit dat ze eigenlijk gesloten waren.
Een tijd afgesproken en op naar Waarde.
Ik kwam binnen in een walhalla van skates en ook rollerskates! Wat was dat leuk zeg! Ik heb saaie zwarte, en hier hadden ze allerlei verschillende kleuren! Gaaf!
Ik melde mijn probleem. Hij had nog geen doppen los te koop....
Hij dacht gelijk mee en keek of er een dop van een rollerskate uit de winkel op mijn rollerskate kon.
Dat kon!!
Hij ging gewoon een andere dop bestellen voor de rollerskate uit de winkel en dan kon ik deze gewoon meenemen.
Zo kon ik gelijk die middag weer op mijn rollerskates mijn rondje doen!!
Top service!
Doordat mensen mij op het dorp zagen rollerskaten werden mensen enthousiast over rollerskaten.
Zo heb ik al meerdere mensen kunnen doorverwijzen en allen waren ze verbaasd over een skate winkeltje in Waarde!!! 😃
Advies van een kenner en liefhebber
Advies van een kenner en liefhebber. Niet àlles in huis,maar wel veel. Niet altijd open, maar skates passen vergt aandacht en tijd, en een afspraak is zó gemaakt. Zeker het verwarmen en aantrekken van thermoplastisch schoeisel kost tijd. Gelukkig doen ze 't vormen nog met de vacuümpomp.
Uitstekend
Uitstekend, snelle afhandeling en verzending van de aangekochte artikelen.
Perfecte levering
Perfecte levering, perfect product. Alles top!
Volledig naar wens geholpen door…
Volledig naar wens geholpen door Skate@sea, ze hadden een deel van de bestelling niet op voorraad, maar hielden me daar goed van op de hoogte. Ivm een werkafspraak in de buurt kon ik de spullen in de winkel ophalen buiten de reguliere openingstijden om, ben daar goed en vriendelijk geholpen.
Zeer goeie communicatie!
Heeft nog veel Raps…
Heeft nog veel Raps klapschaatsonderdelen, goed contact, snelle levering binnen 4 werkdagen, ondanks drukte door het schaatster!
Paar schaatsijzers besteld die onder…
Paar schaatsen besteld die snel werden geleverd en prima passen. Helaas nog geen bijpassend skeeleronderstel erbij kunnen vinden die passen op breedte steek 175 mm. Maar dat gaat vast nog wel lukken.

Resposta da Skate@sea