Materiaal werd correct geleverd, enkel het afrekenen verliep niet zoals het moest. Na enkele vergeefse pogingen bleek mijn bestelling plots 5x uitgevoerd, annuleren kon niet via de site, dan maar tele... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
I am from California, USA. I chose Skate @ sea because of their broad selection of high-end products. Olivier Goud responded to my email request and he was enormously helpful! He helped me choose boot... Ver mais
Het artikel stond bij het bestellen op voorraad en te leveren binnen een aantal dagen. Dat was echter niet het geval, de specifieke uitvoering liet even op zich wachten, werd keurig gecommuniceerd. N... Ver mais
Na een bestelling geplaatst te hebben voor een nieuw skate frame en wieltjes bleken de wieltjes niet meer op voorraad te zijn. Vervolgens werd ik twee maal gebeld (de eerste keer nam ik niet op... Ver mais
Detalhes da empresa
Informação fornecida por fontes externas variadas
Schaats, Short Track, Skate en Skeeler specialist
Informações de contato
Parkzicht 7, 4414AE, WAARDE, Holanda
- +31(0)113501299
- info@skateatsea.nl
- skateatsea.nl
Pede aos clientes que avaliem
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Goede prijs
Goede prijs. Goede spullen. Goed geslepen.
Alleen de bezorging was wat later dan was aangegeven.
Goede service!
Goede service!
Ik had een paar veters besteld die bij ontvangst de verkeerde bleken te zijn. Gebeld en de juiste werden me meteen nagestuurd zonder problemen zonder het andere paar terug te hoeven sturen.
Prima service dus!
Skate at sea
Perfecte prijzen en een zeer snelle levering.
Kan niet beter
Dik in orde!
Dik in orde!
Goede service en erg snel geleverd
Clear recommendation...
It has been the first order at Skate@sea. I'm very content. Very good customer support. Questions and an estimation of which size to order had been made quickly and detailed and hit the point. I bought Powerslide XXX 125 speed skater. Size 44 fits exactly! Very quick shipping! Clear recommendation for this seller!
Problemen bij bestelling en levering
Vervelende bestelprocedure: site is de hele tijd aan het laden tijdens het invullen van persoonsgegevens.
Combinatie van postcode en huisnummer is onbekend voor systeem, dus moet ik zelf straat en plaats invullen. Prima, maar invoerveldjes zijn grijs dus ik kan niets invullen?!
Uiteindelijk bestelling weten te plaatsen en aangegeven op postkantoor af te willen halen. Bestellingstatus in account is wazig; ‘voltooid’ betekent bezorgd? Op het postkantoor weten ze van niets. Ik blijk het gewoon in de brievenbus te hebben gekregen, dit was echter nergens vermeld.
Wat een gedoe. Ik bestel hier niet weer.

Resposta da Skate@sea
Besteld en binnen een paar dagen in…
Besteld en binnen een paar dagen in huis!
Top en goede producten. Nog steeds plezier van.
Kocht een nieuw frame
Kocht een nieuw frame. alle bevestigingsboutjes kocht ik los. Maar dat was niet nodig, want deze worden bij het frame geleverd. Dus de beschrijving van het produkt had beter gekund. Skate@sea heeft, volgens mij, een enorme voorraad, maar daardoor zijn produkten soms lastig te vinden op de site. Snelle levering.
Aanrader
Goede prijzen, goede communicatie, snelle verzending. Aanrader.
23 december betaald en tot vandaag 5 …
23 december betaald en tot vandaag 5 januari niets meer gehoord.....
Ben benieuwd of ik wel wat toegestuurd krijg.

Resposta da Skate@sea
skate@sea blijkt een nevensite van …
skate@sea blijkt een nevensite van rolschaatsen.shop te zijn.
daar had ik geen geluk met het betalen
na contact opgenomen te hebben en naar deze site verwezen te zijn lukte alles wel
Jammer dat de wel gepubliceerde maat niet leverbaar was.
excuus gekregen en in overleg toch de kleinere maat gekocht en daar is de ontvangster hemel blij mee.

Resposta da Skate@sea
Na me online bestelling bleek het type …
Na me online bestelling bleek het type skate dat ik wilde voor me dochter er niet meer in haar maat te zijn.
Ik kreeg hier netjes een mailtje op met de vraag of ze misschien een ander paar konden sturen.
Telefonisch doorgegeven welk paar ik dan zou willen en dat was geen probleem een paar dagen later waren de skates binnen.
Speed skating equipment
Broad range of speed-specific products, good service, fast delivery. Prices with good value-for-money ratio. Highly recommended shop with nice, customer friendly stuff.
Ik heb een EVO klaponderstel bij jullie …
Ik heb een EVO klaponderstel bij jullie besteld .
was al een tijdje op zoek naar een klaponderstel die onder mijn zandstra schoenen paste .
Bij jullie kreeg ik het eerste advies dat dit onderstel te krijgen is met steekmaat 16.5 en 19,5 .
ze pasten er prima onder en het schaats perfect .Ben er blij mee en de levering was vlot
De bestelling werd echt heel snel …
De bestelling werd echt heel snel geleverd. Echter klopte de maat van de helm niet met wat er op de website stond. Hij was veel te klein dus helaas levert mij dit verzendkosten op. Deze kosten wil ik helemaal niet maken. Ook bestelde ik een EVO helm en zonder EVO logo. Een kennis heeft dezelfde helm en daarop staat een EVO logo, kwam ik achter toen ik hem net ging retourneren. Daarnaast zag ik ook dat de bandjes op een andere en prettigere manier in de helm waren bevestigd. Dit is zeker een van de redenen geweest om het product in een andere winkel te gaan kopen!

fatsoenlijke service, scherpe prijzen
scherpe prijzen, goede producten. een product was niet leverbaar. hiervoor is na contact met mij een goed alternatief geleverd. het enige dat beter had gekund is dat voor de verwachte afleverdatum gemeld was dat niet alle producten leverbaar waren. verder prima
Snelle levering en artikel zoals …
Snelle levering en artikel zoals beschreven.