Oplichters
Nog niet eens een ster!
Heb eind juni schoenen besteld voor 94 Euro, tot nu toe niets ontvangen!!!!
Oplichters zijn het, vuile honden!
Sem histórico de pedidos de avaliações
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Nog niet eens een ster!
Heb eind juni schoenen besteld voor 94 Euro, tot nu toe niets ontvangen!!!!
Oplichters zijn het, vuile honden!
Ik heb een badpak gekocht waar ik lang op moest wachten.Komt uit China en slechte kwaliteit.Even retourneren is geen optie,allemaal voorwaarden waar je aan moet voldoen.
Dus niets kopen
Slechte winkel ,, heeel lang op bestelling gewacht.
De sneakers waren niet om aan te zien en met veel korting 60 euro betaald.
Retour via China moet dit zelf regelen kost ook veel geld .
Nu 40 % terug gekregen.
Niks kopen dus
Had 2 badpakken bestelt Een was compleet verkeerde maat Nu moet ik deze terug sturen naar China Kost veel geld en die kosten zijn voor mij Schandalig
Misleidend, schoenen komen uit China en retourneren is dramatisch duur.
Ik heb ze gemeld bij Stripe en Shopify in de hoop dag de website offline moet. Kreeg zelfs info om bij de douane een lager bedrag in te vullen, fraude
Plastieken schoenen, slechte kwaliteit, maat klopt niet, NIET KOPEN, KOMT VAN CHINA!!!!
Beste
Ik heb schoenen besteld op deze site, zogezegd leder omwille van een winkeluitverkoop in Nederland.
Deze schoenen zijn uit plastic materiaal vervaardigd. Ik heb contact opgenomen met Skinnya op 16 juni'26 om een artikel terug te sturen (schoenen te klein). Ik kan ze niet terugsturen omdat ze verzonden worden vanuit een internationaal magazijn (China dus) en te hoge retourverzendkosten.
Chinese plastiekbucht dus.
Mvg
Lieve Devriese
Niet bestellen!!!
Je moet erg lang op je bestelling wachten. Het komt blijkbaar niet uit " de winkel die gaat verbouwen" maar uit China. Het wordt geleverd in een plastic zak. De schoenen zijn te smal voor mij en hoewel en onder staat dat je 30 dagen hebt om het retour te sturen zonder een probleem geven ze als je het retour wils sturen omdat ze niet passen aan dat dit niet kan omdat het uitverkoop was!!! Zeer zeer slecht!!! Er bestaat gewoon een regel in Europa dat je altijd binnen 14 dagen terug mag sturen tenzij het bijv bederven kan oid..
Trap er niet in!!!
Dit bedrijf adverteert met leuke schoenen en twee keurig uitziende dames die net doen alsof hun winkel gaat verhuizen. In de praktijk krijg je slechte kwaliteit schoenen opgestuurd en mag je ze niet retourneren omdat ze afgeprijsd zouden zijn. Ik heb mijn order 1 dag na de bestelling geannuleerd maar dat kon niet meer volgens de zogenaamde klanten service. WEES GEWAARSCHUWD en TRAP ER NIET IN !!!!!!!!! Zeer misleidende reclame en advertentie!!!!!!