Bestelling gedaan en betaald, bleek niet leverbaar. Geen geld terug, maar andere kleuren uitzoeken. Welke kleuren wel leverbaar waren, werd er niet bijverteld… Uiteindelijk bh’s ontvangen (na lange... Ver mais
Bestelling gedaan op 8 mei nu 1 juni nog steeds niets binnen duurt wel erg lang zeg. Wanneer mag ik deze bestelling ontvangen.....
Bij Monavida geloven we dat elke vrouw zich zelfverzekerd en comfortabel moet voelen, elke dag opnieuw. Onze bh's zijn ontworpen met liefde en aandacht voor detail, zodat jij kunt stralen in je eigen huid. Van perfecte pasvormen tot zachte stoffen, wij zorgen ervoor dat je jezelf kunt omarmen met stijl en comfort. Omdat jij het verdient om jezelf te zijn, op je best. 💖 Dank je wel voor je vertrouwen in ons! We kijken ernaar uit om deel te zijn van jouw dagelijkse routine. 🤗
Grote Voort 293 A, 8041BL, Holanda
Respondeu a 100% das avaliações negativas
Normalmente responde dentro de 1 semana
Wanneer mag ik deze bestelling ontvangen.....

Resposta da Monavida
Ik ben helemaal bij met mijn nieuwe BH. Hij zit lekker, van goede kwaliteit en ik voel me er vrij in.

Resposta da Monavida
Afgelopen week mijn nieuwe BH's mogen ontvangen. En ze zijn echt perfect. Je voelt ze bijna niet zitten en de cups zijn perfect. Mijn borsten hebben na lang zoeken een goede partner!

Resposta da Monavida
Ik was eerst sceptisch, maar uiteindelijk toch overstag gegaan. Heb met de actiecode 2+1 besteld. Helaas bleek dat de verkeerde maat te zijn. Contact met klantenservice gehad en die waren enorm behulpzaam. Omgeruild voor een andere maat en die is perfect. Fijne pasvorm, zacht materiaal en nog wel het beste; het sluit mooi aan. Bij bewegingen blijft alles op z'n plek zitten en puilt er niks uit. Alleen maar lof. Wel een kleine kanttekening, de levertijd is erg lang. En als ik nog een tip mag geven, de toevoeging van een rode kleur zou ik enorm waarderen 😉

Hij zit perfect
Heel fijne pasvorm
Model is ook top

Resposta da Monavida
Goed contact zoeken mee naar n oplossing bh s zijn de beste ever

Resposta da Monavida
Goede communicatie en een mooi functioneel product

De bh zit perfect en is echt liftend. Ik heb er meteen nog 1 besteld

Resposta da Monavida
Na het ontvangen van de 3 bh's, heb geen andere meer aangehad. Ze zitten echt comfortabel geven je borsten een goede steun en zitten op de juiste plaats met een mooi decolleté.

Resposta da Monavida
Ontzettend fijne pasvorm, niets striemt of knelt, en tóch enorm veel ondersteuning!

Resposta da Monavida
Ik ben superblij met deze bh's. Ik had er eerst 1 gekocht, maar wist al snel dat ik er nog meer wilde. Dus nog 3 besteld. Ik ben er heel blij mee. Het enige jammere is dat de levertijd wat lang is. Maar verder geen klagen. Ik kreeg omdat het wat langer duurde zelfs 10 euro terug als tegemoetkoming.

Resposta da Monavida
Deze beha zit echt lekker en doet wat ze beloven. Geeft mijn borsten een goeie vorm, knelt niet. Alle andere beha's die ik heb gehad in mijn leven deden maar één ding: niet knellen maar dan platte of hangende of uitwijkende borsten, of goeie vorm borsten maar knellen. Een ander problem is altijd afzakkende bandjes. Doet deze ook niet. Ik heb 52 jaar beha-dragen ervaring. Ik had 1 beha besteld om te proberen. Ga er zeker meer bestellen.

Resposta da Monavida
Met 75E/F is het erg moeilijk fijne bh's te vinden. Met de komst van de maat M+ heb ik bij Monadiva DE bh's gevonden. Alles past er goed in, niets knelt en een geweldige ondersteuning. Ondertussen bijna alle kleuren besteld

Resposta da Monavida
Bezorging goed, heerlijk materiaal. Het model support is voor mij de beste keus, de dailey essentieel zakken de bandjes steeds af.

Resposta da Monavida
Makkelijk en snel geregeld online, retouretiket gedownload en naar de post gebracht. Gratis retour kunnen sturen vind ik ook altijd fijn. Direct een bevestiging van de retour in de mail en goed op de hoogte gehouden van de verdere afhandeling.

Resposta da Monavida
Deze week de 3 bestelde Daily Essential bh's ontvangen.
De pasvorm is perfect en ze zijn stevig, maar toch lekker zacht.
Heel mooi onder een tshirt.
In het verleden droeg ik altijd beugelbeha's maar dit is een vele malen betere optie.
Mijn leeftijd is 68 jaar, veel ervaring dus op bh gebied.
Ik ben er superblij mee...
Echt een aanrader!

Resposta da Monavida
Na contact te hebben gehad komt alles nog goed. Bedankt voor het meedenken.

Resposta da Monavida
Het is altijd n beetje spannend om ondergoed online te kopen, maar deze BH's zijn alles wat men beloofd. De pasvorm is fantastisch, de kleuren komen exact overeen met de weergave op de site. Ik ben dan ook positief verrast over de producten en zal in de toekomst zeker nog een bestelling plaatsen.

Resposta da Monavida
Ik heb altijd Bh's gedragen die je vaak goed moet trekken en niet goed stevig waren , snel kapot ook. Sindskort kwam ik achter monavida, ik heb om te proberen 1 besteld. Wat zit die fijn & het lijkt net alsof je geen bh aanhebt. Stevig & comfortabel dit is voor ze staan en het is echt zo! Echt een aanrader!!!

Zeer fijne bh,
Alles zit op zijn in plaats,zonder scherpe beugels.
Ziet er mooi uit onder kleding,zelfs met grote maat.

Resposta da Monavida
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.