Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Bestelling gedaan en betaald, bleek niet leverbaar. Geen geld terug, maar andere kleuren uitzoeken. Welke kleuren wel leverbaar waren, werd er niet bijverteld… Uiteindelijk bh’s ontvangen (na lange... Ver mais

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Bestelling gedaan op 8 mei nu 1 juni nog steeds niets binnen duurt wel erg lang zeg. Wanneer mag ik deze bestelling ontvangen.....

Detalhes da empresa

1. Loja de lingerie

Bij Monavida geloven we dat elke vrouw zich zelfverzekerd en comfortabel moet voelen, elke dag opnieuw. Onze bh's zijn ontworpen met liefde en aandacht voor detail, zodat jij kunt stralen in je eigen huid. Van perfecte pasvormen tot zachte stoffen, wij zorgen ervoor dat je jezelf kunt omarmen met stijl en comfort. Omdat jij het verdient om jezelf te zijn, op je best. 💖 Dank je wel voor je vertrouwen in ons! We kijken ernaar uit om deel te zijn van jouw dagelijkse routine. 🤗

Informações de contato

2,9

Bom

O TrustScore é 3 de um total de 5

240 avaliações

Respondeu a 100% das avaliações negativas

Normalmente responde dentro de 1 semana

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Bestelling gedaan op 8 mei nu 1 juni…

Wanneer mag ik deze bestelling ontvangen.....

1 de junho de 2026

Hoi Brenda,

Wat vervelend om dit zo te lezen. Het spijt ons enorm dat je bestelling er na al die tijd nog steeds niet is. We begrijpen volledig hoe frustrerend het is om zo lang te moeten wachten, zeker als je er al naar uitkijkt.

We gaan direct naar je bestelling kijken om te achterhalen wat er aan de hand is en nemen zo snel mogelijk contact met je op via mail met een update over waar je pakket is en wanneer je het kunt verwachten. Dat is niet de ervaring die we je willen geven, en we willen dit graag voor je oplossen.

Als je in de tussentijd vragen hebt, mail dan gerust naar info@monavida.nl met je bestelnummer, dan helpen we je direct verder.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Ik ben helemaal bij met mijn nieuwe BH

Ik ben helemaal bij met mijn nieuwe BH. Hij zit lekker, van goede kwaliteit en ik voel me er vrij in.

Hoi Laerke,

Ontzettend bedankt voor je lieve review! Wat fijn dat je helemaal blij bent met je nieuwe BH. Het is prachtig om te horen dat hij lekker zit, dat je de kwaliteit goed vindt en dat je je er vrij in voelt. Dat gevoel van vrijheid en comfort de hele dag door is precies waar we bij Monavida naar streven.

We hopen dat je nog lang van je BH gaat genieten. Mocht je vragen hebben of ergens hulp bij nodig hebben, staan we altijd voor je klaar via info@monavida.nl of op monavida.nl.

Perfecte pasvorm

Afgelopen week mijn nieuwe BH's mogen ontvangen. En ze zijn echt perfect. Je voelt ze bijna niet zitten en de cups zijn perfect. Mijn borsten hebben na lang zoeken een goede partner!

Hoi Agnes,

Ontzettend bedankt voor je lieve review! Wat fijn dat je nieuwe BH's zo perfect zitten en dat je ze bijna niet voelt. Het is geweldig om te horen dat de cups precies goed zijn en dat je borsten eindelijk de goede partner hebben gevonden na lang zoeken. Dat is echt waar we bij Monavida naar streven: BH's maken die comfortabel ondersteunen en zo natuurlijk aanvoelen dat je er de hele dag niet meer bij stilstaat.

We wensen je veel plezier met je nieuwe favorieten en hopen dat ze je nog lang blijven verrassen met hun comfort.

Mocht je vragen hebben of hulp nodig hebben bij een volgende bestelling, dan staan we altijd voor je klaar via info@monavida.nl of op monavida.nl.

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Sceptisch? Niet nodig, want het is het waard!

Ik was eerst sceptisch, maar uiteindelijk toch overstag gegaan. Heb met de actiecode 2+1 besteld. Helaas bleek dat de verkeerde maat te zijn. Contact met klantenservice gehad en die waren enorm behulpzaam. Omgeruild voor een andere maat en die is perfect. Fijne pasvorm, zacht materiaal en nog wel het beste; het sluit mooi aan. Bij bewegingen blijft alles op z'n plek zitten en puilt er niks uit. Alleen maar lof. Wel een kleine kanttekening, de levertijd is erg lang. En als ik nog een tip mag geven, de toevoeging van een rode kleur zou ik enorm waarderen 😉

30 de maio de 2026

Hoi Jolanda,

Ontzettend bedankt voor je eerlijke en uitgebreide review! Wat fijn dat je ondanks je scepsis toch de stap hebt gewaagd en dat het uiteindelijk helemaal goed is gekomen. We zijn blij dat ons team je snel kon helpen met het omruilen naar de juiste maat. Het maken van zachte, draadloze BH's die mooi aansluiten en bij bewegingen op hun plek blijven zitten is precies waar we bij Monavida naar streven, dus je woorden betekenen enorm veel voor ons.

We begrijpen dat de levertijd wat langer was dan gehoopt, en dat spijt ons. Je tip over een rode kleur nemen we graag mee, we zijn altijd op zoek naar mooie nieuwe kleuren om toe te voegen aan onze collectie. Mocht je in de toekomst vragen hebben of hulp nodig hebben, dan staat ons team voor je klaar via info@monavida.nl.

Hij zit perfect

Hij zit perfect
Heel fijne pasvorm
Model is ook top

Hoi Linda,

Ontzettend bedankt voor je lieve review! Wat fijn dat de pasvorm zo goed zit en dat het model helemaal je ding is. Het is prachtig om te horen dat je je er zo comfortabel in voelt. Het maken van BH's die perfect passen en de hele dag fijn zitten is precies waar we bij Monavida naar streven.

We hopen dat je nog lang van je nieuwe favoriete BH gaat genieten! Mocht je vragen hebben of ergens hulp bij nodig hebben, mail dan gerust naar info@monavida.nl of bezoek monavida.nl.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Eindelijk n bh die goed zit…

Goed contact zoeken mee naar n oplossing bh s zijn de beste ever

Hoi Kitty,

Ontzettend bedankt voor je lieve review! Wat fijn dat je eindelijk een BH hebt gevonden die goed zit, dat is precies waar we bij Monavida naar streven. Het is mooi om te horen dat het contact met ons heeft geholpen om de juiste oplossing te vinden. We nemen graag de tijd om samen met klanten de perfecte pasvorm te ontdekken, want iedere vrouw is anders.

Het doet ons goed dat je de BH's de beste ever vindt. Bij Monavida geloven we dat comfort en ondersteuning hand in hand gaan, en dat je je de hele dag prettig moet voelen in je lingerie.

Mocht je ooit nog vragen hebben of hulp nodig hebben bij een volgende bestelling, dan staan we altijd voor je klaar via info@monavida.nl of op monavida.nl.

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Goede communicatie en een mooi…

Goede communicatie en een mooi functioneel product

5 de maio de 2026

Hoi Marloeke,

Ontzettend bedankt voor je fijne review en je 4 sterren. Wat geweldig om te horen dat je tevreden bent over de communicatie en dat je de BH mooi en functioneel vindt. Precies dat streven we na bij Monavida: producten die niet alleen goed zitten en ondersteunen, maar waar je ook echt blij van wordt.

We waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je ervaring te delen. Dit soort feedback helpt ons om te blijven groeien en andere vrouwen te laten zien wat ze kunnen verwachten.

Mocht je in de toekomst nog vragen hebben of ergens mee willen sparren, dan horen we het graag. Je kunt altijd mailen naar info@monavida.nl.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

De bh zit perfect en is echt liftend

De bh zit perfect en is echt liftend. Ik heb er meteen nog 1 besteld

29 de maio de 2026

Hoi Carla,

Ontzettend bedankt voor je geweldige review! Wat fijn dat de BH zo perfect zit en je dat liftende effect geeft waar je naar zocht. Het is precies waar we bij Monavida naar streven: een BH die er goed uitziet, comfortabel zit en je de hele dag een fijn gevoel geeft.

Leuk dat je er meteen nog een hebt besteld, dat is het mooiste compliment dat we kunnen krijgen! We hopen dat je nog lang van je Monavida BH's gaat genieten.

Nieuwe BH

Na het ontvangen van de 3 bh's, heb geen andere meer aangehad. Ze zitten echt comfortabel geven je borsten een goede steun en zitten op de juiste plaats met een mooi decolleté.

15 de maio de 2026

Hoi Wilma,

Ontzettend bedankt voor je lieve review! Wat fijn om te horen dat je sinds het ontvangen van de 3 BH's geen andere meer hebt aangehad. Dat zegt alles. Het is prachtig dat je ze zo comfortabel vindt en dat ze je borsten goede steun geven op precies de juiste plaats, met een mooi decolleté. Het maken van BH's die de hele dag fijn zitten én er mooi uitzien is precies waar we bij Monavida naar streven.

We hopen dat je nog lang van je nieuwe favorieten gaat genieten! Mocht je ooit vragen hebben of hulp nodig hebben bij een volgende bestelling, staan we altijd voor je klaar via info@monavida.nl of op monavida.nl.

Ontzettend fijne pasvorm

Ontzettend fijne pasvorm, niets striemt of knelt, en tóch enorm veel ondersteuning!

29 de maio de 2026

Hoi Heidi,

Ontzettend bedankt voor je geweldige review! Wat fijn dat de pasvorm zo goed bevalt en dat je je comfortabel én ondersteund voelt. Het is precies waar we bij Monavida naar streven: BH's die je de hele dag kunt dragen zonder dat er iets striemt of knelt, maar die tegelijkertijd de ondersteuning bieden die je nodig hebt.

Het is heerlijk om te horen dat we die balans voor jou hebben gevonden. We hopen dat je nog lang van je nieuwe favoriete BH gaat genieten!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Ik ben superblij met deze bh's

Ik ben superblij met deze bh's. Ik had er eerst 1 gekocht, maar wist al snel dat ik er nog meer wilde. Dus nog 3 besteld. Ik ben er heel blij mee. Het enige jammere is dat de levertijd wat lang is. Maar verder geen klagen. Ik kreeg omdat het wat langer duurde zelfs 10 euro terug als tegemoetkoming.

27 de maio de 2026

Hoi Marianne,

Ontzettend bedankt voor je lieve review. Wat fijn om te horen dat je zo blij bent met de BH's dat je er direct meer hebt besteld. Dat is precies waar we bij Monavida naar streven: lingerie die zo comfortabel zit dat je er meerdere van wilt hebben.

We begrijpen helemaal dat de levertijd wat aan de lange kant was. Dat is niet de ervaring die we voor je willen creëren. Daarom vonden we het belangrijk om je een tegemoetkoming te sturen, omdat we weten hoe vervelend wachten kan zijn.

Het betekent veel voor ons dat je ondanks de wachttijd zo positief bent over de BH's zelf. We doen ons best om de levering zo soepel mogelijk te laten verlopen, en jouw feedback helpt ons daarbij.

Als je vragen hebt of ooit ergens mee zit, mail dan gerust naar info@monavida.nl. We helpen je graag verder.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Deze beha zit echt lekker en doet wat…

Deze beha zit echt lekker en doet wat ze beloven. Geeft mijn borsten een goeie vorm, knelt niet. Alle andere beha's die ik heb gehad in mijn leven deden maar één ding: niet knellen maar dan platte of hangende of uitwijkende borsten, of goeie vorm borsten maar knellen. Een ander problem is altijd afzakkende bandjes. Doet deze ook niet. Ik heb 52 jaar beha-dragen ervaring. Ik had 1 beha besteld om te proberen. Ga er zeker meer bestellen.

7 de maio de 2026

Hoi Jo,

Ontzettend bedankt voor je eerlijke en waardevolle review. Met 52 jaar beha-ervaring weet je precies waar je het over hebt, dus het betekent enorm veel voor ons dat je dit deelt. Wat fijn dat je eindelijk een BH hebt gevonden die beide werelden combineert: goede ondersteuning en vorm zonder knellen, én bandjes die op hun plek blijven. Dat is precies de frustratie die we bij Monavida willen oplossen, want je zou nooit hoeven kiezen tussen comfort en een mooie vorm.

Het is slim dat je eerst één BH hebt besteld om te proberen, en we zijn blij dat hij zo goed bevalt dat je er meer wilt bestelen. We hopen dat je nieuwe favoriete BH's je nog lang comfortabel en zelfverzekerd laten voelen.

Mocht je vragen hebben over pasvorm of een volgende bestelling, staan we altijd voor je klaar via info@monavida.nl of op monavida.nl.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Met 75E/F is het erg moeilijk fijne…

Met 75E/F is het erg moeilijk fijne bh's te vinden. Met de komst van de maat M+ heb ik bij Monadiva DE bh's gevonden. Alles past er goed in, niets knelt en een geweldige ondersteuning. Ondertussen bijna alle kleuren besteld

8 de maio de 2026

Hoi Sandy,

Ontzettend bedankt voor je lieve review. Wat fijn om te horen dat je bij Monavida eindelijk BH's hebt gevonden die echt goed zitten.

We begrijpen helemaal hoe uitdagend het kan zijn om comfortabele, ondersteunende BH's te vinden met maat 75E/F. Het feit dat je bij ons die combinatie hebt gevonden, dat alles er goed in past zonder te knellen én dat je de ondersteuning zo waardeert, is precies waar we bij Monavida naar streven. En dat je inmiddels bijna alle kleuren hebt besteld, maakt het helemaal compleet.

Het betekent enorm veel voor ons dat onze maat M+ voor jou zo goed werkt. Bedankt dat je de tijd hebt genomen om je ervaring te delen.

Mocht je ooit vragen hebben of hulp nodig hebben, mail dan gerust naar info@monavida.nl of bezoek monavida.nl.

Bezorging goed

Bezorging goed, heerlijk materiaal. Het model support is voor mij de beste keus, de dailey essentieel zakken de bandjes steeds af.

5 de maio de 2026

Hoi Monique,

Ontzettend bedankt voor je eerlijke review! Wat fijn dat de bezorging goed is verlopen en dat je het materiaal zo heerlijk vindt.

Super om te lezen dat het Support model voor jou de beste keus is. Wat je beschrijft over de bandjes van de Daily Essential herkennen we, dat kan gebeuren als de pasvorm nét anders zit. Iedere body is uniek, en soms werkt het ene model gewoon beter dan het andere. Goed dat je hebt gevonden wat bij jou het fijnst zit.

Het maken van zachte, ondersteunende BH's die de hele dag comfortabel blijven zitten is precies waar we bij Monavida naar streven.

Mocht je in de toekomst vragen hebben of hulp nodig hebben bij een volgende bestelling, mail dan gerust naar info@monavida.nl.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Makkelijk en snel geregeld online

Makkelijk en snel geregeld online, retouretiket gedownload en naar de post gebracht. Gratis retour kunnen sturen vind ik ook altijd fijn. Direct een bevestiging van de retour in de mail en goed op de hoogte gehouden van de verdere afhandeling.

12 de maio de 2026

Hoi Henriette,

Ontzettend bedankt voor je lieve review, wat fijn om te lezen dat alles zo soepel is verlopen voor je.

Het is precies wat we bij Monavida nastreven: een retourproces dat helder en ongecompliceerd is, zodat je zonder zorgen een product kunt uitproberen. Dat je direct een bevestiging ontving en goed op de hoogte werd gehouden van de verdere afhandeling, daar zijn we heel blij mee. We vinden het belangrijk dat je als klant altijd weet waar je aan toe bent, en het is fijn om te horen dat dit zo duidelijk voelde.

Mocht je in de toekomst vragen hebben of opnieuw iets willen bestellen, dan staan we altijd voor je klaar. Je kunt ons altijd mailen via info@monavida.nl of een kijkje nemen op monavida.nl.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Deze week de 3 bestelde Daily Essential…

Deze week de 3 bestelde Daily Essential bh's ontvangen.
De pasvorm is perfect en ze zijn stevig, maar toch lekker zacht.
Heel mooi onder een tshirt.
In het verleden droeg ik altijd beugelbeha's maar dit is een vele malen betere optie.
Mijn leeftijd is 68 jaar, veel ervaring dus op bh gebied.
Ik ben er superblij mee...
Echt een aanrader!

19 de maio de 2026

Hoi Brunette,

Ontzettend bedankt voor je lieve review! Wat fijn om te horen dat de pasvorm van je Daily Essential BH's perfect is en dat je ze zo stevig en toch lekker zacht vindt. En helemaal dat ze zo mooi zitten onder een t-shirt, dat is precies waar we bij Monavida naar streven.

Het betekent heel veel voor ons dat je na jaren ervaring met beugelbeha's nu hebt ontdekt dat dit een vele malen betere optie voor je is. Die overstap durven maken en dan zó blij zijn met het resultaat, dat is precies de ervaring die we voor onze klanten willen creëren: comfort en ondersteuning zonder beugels.

Dat je er superblij mee bent en het ook nog eens aanbeveelt, daar zijn we echt ontzettend dankbaar voor!

Opgelost

Na contact te hebben gehad komt alles nog goed. Bedankt voor het meedenken.

18 de maio de 2026

Hoi Rika,

Ontzettend bedankt voor je lieve review en je vertrouwen. Wat fijn dat we samen hebben kunnen meedenken en dat alles uiteindelijk toch nog goed is gekomen. Het is precies dit soort momenten waarom we er zijn: om samen met jou naar een oplossing te zoeken die écht werkt.

We waarderen het enorm dat je ons de kans hebt gegeven om het recht te zetten. Bij Monavida vinden we het belangrijk dat je niet alleen een mooie BH krijgt, maar ook een fijne ervaring van begin tot eind. Dat je dit zo waardeert, betekent echt heel veel voor ons.

Als er in de toekomst nog iets is, staan we altijd voor je klaar.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Het is altijd n beetje spannend om…

Het is altijd n beetje spannend om ondergoed online te kopen, maar deze BH's zijn alles wat men beloofd. De pasvorm is fantastisch, de kleuren komen exact overeen met de weergave op de site. Ik ben dan ook positief verrast over de producten en zal in de toekomst zeker nog een bestelling plaatsen.

15 de maio de 2026

Hoi Sylvia,

Ontzettend bedankt voor je lieve review. We begrijpen helemaal dat online ondergoed kopen spannend kan zijn, juist omdat je de pasvorm en het gevoel niet van tevoren kunt testen. Wat fijn dat de BH's alle verwachtingen waarmaken en dat de kleuren precies overeenkomen met wat je op de site zag. Het maken van BH's met een fantastische pasvorm die comfortabel zitten en er ook nog eens mooi uitzien is precies waar we bij Monavida naar streven.

We kijken ernaar uit om je volgende bestelling te verzorgen! Mocht je vragen hebben, mail dan gerust naar info@monavida.nl.

Echt een aanrader!

Ik heb altijd Bh's gedragen die je vaak goed moet trekken en niet goed stevig waren , snel kapot ook. Sindskort kwam ik achter monavida, ik heb om te proberen 1 besteld. Wat zit die fijn & het lijkt net alsof je geen bh aanhebt. Stevig & comfortabel dit is voor ze staan en het is echt zo! Echt een aanrader!!!

16 de maio de 2026

Hoi Nelianne,

Ontzettend bedankt voor je enthousiaste review! Wat fijn om te lezen dat je na alle eerdere BH's die snel kapot gingen of niet goed stevig zaten, nu bij Monavida terecht bent gekomen. "Net alsof je geen BH aanhebt" terwijl hij toch stevig en ondersteunend zit, dat is precies de balans waar we naar zoeken. Het is geweldig dat je dat verschil zo duidelijk ervaart.

Het maken van zachte, comfortabele BH's die de hele dag prettig dragen en tegelijkertijd goed ondersteunen is precies waar we bij Monavida naar streven. We waarderen het enorm dat je de moeite hebt genomen om deze ervaring te delen.

Zeer fijne bh,

Zeer fijne bh,
Alles zit op zijn in plaats,zonder scherpe beugels.
Ziet er mooi uit onder kleding,zelfs met grote maat.

16 de maio de 2026

Hoi Jolanda,

Onzichtbaar onder kleding ook in grotere maat, daar ontwerpen we bewust op. Fijn dat het zo uitpakt!

Groet, Elise

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.