Skinnylove Avaliações

3.011
O TrustScore é 4.5 de um total de 5

4,4

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Spijtig dat als de verkeerde potten worden afgestuurd dat je dan niet alles terug opnieuw krijgt. Regelmatig al eens besteld maar ik zal niet meer bestellen....

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Super snelle levering (minder dan 24u). Wat een service!!! Ook tevreden van de producten. Enkel de ochtend en namiddag drank krijg ik niet binnen. Smaken verschillen natuurlijk 🤷‍♀️

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Top producten top bedrijf die ieder van ons op een andere manier verandert voor het leven omdat het werkt

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Skinnylove heeft leven veranderd in positieve zin ❤️ 7 op 7 coaching Ben nu anderhalf jaar bezig en mijn gewicht is -19kilo maar dat niet alleen dankzij skinnylove kan ik terug rustig slapen door... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Beleza e bem-estar

Wat doet SkinnyLove voor jou? ✅ Vet verbranden ✅ Energie & vitaliteit ✅ Stralende huid ✅ Geen maaltijdvervanger ✅ 100% natuurlijk en veilig ✅ Doe het nu

Informações de contato

Excelente

O TrustScore é 4.5 de um total de 5

3 mil avaliações

Pede aos clientes que avaliem

Respondeu a 100% das avaliações negativas

Normalmente responde dentro de 24 horas

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Todas as avaliações

(3.011)

123 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

De producten zijn top

De producten zijn top , maar wel prijzig.

6 de março de 2026

Rita,
We begrijpen dat het een investering is.
Maar als je werkt met kwalitatieve, geconcentreerde extracten en resultaten wil, kan dat helaas niet tegen de prijs van een standaardproduct.
Wij kiezen bewust voor kwaliteit en effect — daarom bestaan we ook al meer dan 50 jaar.
Fijn om te lezen dat je de producten als top ervaart.
Vele gezonde groeten, Alain

Blij met AX1

Blij met AX1
Top product

3 de março de 2026

Resposta da Skinnylove

Enorm bedankt Gerrie voor deze mooie review van onze AX1. Als ex-topsporter had ik ooit een frozen shoulder. Dat is pas pijnlijk!! Zo is Ax1 ontstaan. Ik was zogoed als onmiddellijk pijnvrij. Ik ben blij dat jij ook zo blij bent met AX1

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Het product voldoet niet aan de…

Het product voldoet niet aan de verwachtingen

24 de fevereiro de 2026

Resposta da Skinnylove

Agnieszka, we hebben even gekeken en je bestelling is geleverd op 25 februari, dus je gebruikt GlucoStop nu nog maar ongeveer 2 weken.
Voor veel mensen voelen de effecten snel, maar bij anderen heeft het lichaam wat meer tijd nodig om zich aan te passen. Daarom adviseren wij ook altijd minstens 3 maanden gebruik voor een goed en stabiel resultaat.
GlucoStop werkt door de suikerdrang geleidelijk te verminderen, waardoor je hersenen stap voor stap die gewoonte loslaten. Dat proces kan dus wat tijd vragen.
We nemen graag even persoonlijk contact met je op om te kijken hoe je het gebruikt en hoe we je het best kunnen helpen.
Hier alvast een video van een klant die na 1 maand super gelukkig is met haar resultaten :https://youtu.be/Azo3OFEwc9U?is=_SPIM8CQWeR3c_FW
Gezonde groeten,
Alain

Super produkt

Super produkt, lekker . Val goed af en voel me veel minder opgeblazen.
Geen zin voor zoet en vooral ik ben en echte zoetekauw. Dit is echt nieuw voor mij.

2 de março de 2026

Resposta da Skinnylove

Hartelijk bedankt Daphne voor je mooie review! Vele gezonde groeten, Alain Indria

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Ze zijn altijd vriendelijk en geven…

Ze zijn altijd vriendelijk en geven heel goede uitleg

23 de fevereiro de 2026

Resposta da Skinnylove

Ria, enorm bedankt voor deze mooie 5 sterren! We doen ons uiterste best iedere dag en dit al sinds 1972. Vele gezonde groeten, Alain Indria

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Goede service, snelle levering
Weinig resultaat

3 de fevereiro de 2026

Resposta da Skinnylove

Sara, je gezondheid of metabolisme herstel je helaas niet op één week. Dat vraagt tijd.
Daarom adviseren wij altijd minimum 3 à 6 maanden gebruik voor optimaal resultaat.
Bij de ene gaat het snel, bij de andere geleidelijk — elk lichaam is anders.
We nemen persoonlijk contact met je op om samen te bekijken wat in jouw situatie het beste werkt.
Gezonde groeten,
Alain

Efficiënt

Efficiënt, duidelijk, altijd betrouwbaar

22 de janeiro de 2026

Hartelijk bedankt voor de mooie review 🙏 Vele gezonde groeten, Alain

Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

Skinnylove producten

Ik neem nu ongeveer 5 maanden skinnylove lever detox en bijna 2 maanden skinnylove glucostop en ik moet zeggen dat ik veel minder drang heb om te snoepen,ben ongeveer 2 kg vermagerd,maar mijn buik wil gewoon niet dunner worden en dat frustreert me enorm.Ik vraag me dus af of het nog zin heeft om geld te blijven besteden aan die producten.

5 de fevereiro de 2026

Resposta da Skinnylove

Het positieve eerst: minder snoepdrang en al 2 kg kwijt is géén toeval — dat toont dat je lichaam wél reageert op GlucoStop en LeverDetox.
Wat je beschrijft (dat vooral de buik hardnekkig blijft) zien we heel vaak en dat is helaas ook het laatst waar vet verdwijnt.
Belangrijk om te weten:
Buikvet is meestal geen “eetprobleem”, maar een hormonaal en lever-gerelateerd verhaal (insuline, stress, leververvetting).
Daarom kan het gebeuren dat:
gewicht al daalt
cravings weg zijn
maar de buik trager volgt
Dat betekent niet dat het product “niet werkt”, maar dat je lichaam nog bezig is met herstel en herprogrammering. Bij sommige mensen gebeurt die doorbraak na 2–3 maanden, bij anderen pas later.
Of het zin heeft om door te gaan?
Dat hangt af van je doel:
❌ verwacht je een snelle, lokale buik-verdwijntruc → dan bestaan die helaas niet
✅ wil je je suikerdrang onder controle, je metabolisme herstellen en stap voor stap vet loslaten → dan zit je op het juiste spoor
We nodigen je graag uit om even persoonlijk mee te kijken (dosering, timing, stress, slaap). Dat doen we niet automatisch in reviews, maar wel graag 1-op-1.
Je mag ons altijd rechtstreeks contacteren — we laten je hier niet alleen mee zitten.
Tot snel, Alain Indria