Skinnylove Avaliações

3.011
O TrustScore é 4.5 de um total de 5

4,4

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Spijtig dat als de verkeerde potten worden afgestuurd dat je dan niet alles terug opnieuw krijgt. Regelmatig al eens besteld maar ik zal niet meer bestellen....

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Super snelle levering (minder dan 24u). Wat een service!!! Ook tevreden van de producten. Enkel de ochtend en namiddag drank krijg ik niet binnen. Smaken verschillen natuurlijk 🤷‍♀️

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Top producten top bedrijf die ieder van ons op een andere manier verandert voor het leven omdat het werkt

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Skinnylove heeft leven veranderd in positieve zin ❤️ 7 op 7 coaching Ben nu anderhalf jaar bezig en mijn gewicht is -19kilo maar dat niet alleen dankzij skinnylove kan ik terug rustig slapen door... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Beleza e bem-estar

Wat doet SkinnyLove voor jou? ✅ Vet verbranden ✅ Energie & vitaliteit ✅ Stralende huid ✅ Geen maaltijdvervanger ✅ 100% natuurlijk en veilig ✅ Doe het nu

Informações de contato

Excelente

O TrustScore é 4.5 de um total de 5

3 mil avaliações

Pede aos clientes que avaliem

Respondeu a 100% das avaliações negativas

Normalmente responde dentro de 24 horas

Todas as avaliações

(3.011)

123 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Super produkten

Super produkten, goeie bereikbaarheid, snelle levering, duidelijke communicatie. Beveel het zeker aan!

26 de janeiro de 2026

Resposta da Skinnylove

Hartelijk bedankt Ingrid 🙏 Sinds 1972 doen we ons uiterste best 🙏 Vele gezonde groeten, Alain Indria

Goede produkten

Goede produkten, een aanrader.
Een vlotte ser ice ook.

16 de janeiro de 2026

Resposta da Skinnylove

Hartelijk bedankt Georgette voor deze mooie review 🙏 Geniet van Beauty Booster en LeverDetox 🙏

Heel goed

Ondersteund mij bij mijn suikercravings

19 de janeiro de 2026

Resposta da Skinnylove

Pascale, dank je wel voor je reactie.
Belangrijk om te weten: een gewoonte veranderen (zeker suikercravings) gebeurt zelden op één dag. Daarom adviseren we GlucoStop altijd minstens 3 maanden, zodat je lichaam én je brein de tijd krijgen om echt om te schakelen.
Wil je naast minder suikerdrang ook effectief afslanken, dan kan je GlucoStop perfect combineren met LeverDetox. Die ondersteunt je lever, waardoor je lichaam vet opnieuw efficiënter gaat verbranden.
Heb je nog vragen over je gezondheid of wil je even persoonlijk afstemmen?
We zijn 7 op 7 bereikbaar via WhatsApp op 0472 97 10 73 — dag en nacht.
Gezonde groeten,

Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Ik heb niet het resultaat dat men had…

Ik heb niet het resultaat dat men had aangegeven

19 de janeiro de 2026

Resposta da Skinnylove

Fabienne, bij de mensen werkt GlucoStop heel snel.
Maar als je al lang en sterk suikerverslaafd bent, kan het wat meer tijd vragen.
Belangrijk advies (en dat klinkt misschien raar): blijf snoepen.
Je zal merken dat snoep minder lekker begint te smaken. En dát is exact de bedoeling. Zo leren je hersenen dat ze suiker niet meer nodig hebben.
Dat proces vraagt tijd, daarom adviseren wij minstens 3 maanden gebruik.
U gebruikt GlucoStop nu pas 6 dagen, dat is te kort om een conclusie te trekken.
We nemen graag even persoonlijk contact met u op om mee te kijken.
En wie ook echt wil afslanken, combineert GlucoStop best met LeverDetox voor een sneller en stabieler resultaat.
Het komt helemaal goed hoor!
Vele gezonde groeten,

Resposta da Skinnylove

Dankjewel voor je fijne review én je feedback!
We doen inderdaad ons best sinds 1972 als duurzaam familiebedrijf om onze acties en kortingen eerlijk en toegankelijk te houden, zodat mensen op een haalbare manier kunnen starten.
Fijn dat je dat apprecieert 🙏
Vele gezonde groeten, Alain Indria

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Op´uchting

De mensen geen valse hoop geven met de belofte dat ge binnen de twee weken 5 kilo gaat afvallen, want dan komt de aap uit de mouw dat ge lever detox en glucostop moet bijkopen
Pure geldklopperij
En dan de garantie niet goed geld terug geloof ik ook niet

7 de janeiro de 2026

Resposta da Skinnylove

Deze review werd geschreven na vier dagen gebruik.
In die periode heeft u ook uw geld teruggekregen, conform onze tevredenheidsgarantie — zoals we dat altijd correct doen.
U gaf zelf aan eerder Ozempic te hebben geprobeerd en daar na 1 week mee te zijn gestopt wegens neveneffecten. Dat bevestigt net hoe persoonlijk zulke trajecten zijn.
Wij hebben u aangeraden om GlucoStop eventueel te combineren met LeverDetox voor een sterker en sneller totaalresultaat. Dat zag u niet zitten, wat uiteraard uw goed recht is.
Kijk even naar de resultaten van deze klant : MIN 9 KILO OP 1 MAAND : en enkel met GlucoStop. https://youtu.be/f3kuv1XXMKk?si=Yk_KpMPqArNC6W8_
Zoals ik u telefonisch zei: u bent steeds meer dan welkom hoor.
Vele gezonde groeten, Alain Indria

Een gezonde routine.

De producten van Alain en Alida van Skinnylove maken al 8 jaar onderdeel uit van mijn dagelijkse routine. Het zijn stuk voor stuk goede gezonde producten die ook effectief werken. Ik start en eindigt de dag met deze top producten.

6 de novembro de 2025

Lieve Sigrid, dankjewel 🙏
Dat onze producten al 8 jaar deel mogen uitmaken van jouw dagelijkse routine raakt me oprecht. Het is precies waarvoor ik dit al die jaren doe:
mensen ondersteunen met eerlijke, doordachte producten die je dag beter laten beginnen én eindigen.
Dankjewel voor je vertrouwen — het motiveert me om elke dag opnieuw met zorg en overtuiging verder te creëren.
Gezonde groeten,
Alain

Een tevreden klant

Een product dat zijn werking goed doet. Zeer zeer tevreden.

29 de dezembro de 2025

Resposta da Skinnylove

Trudi, beste wensen en een super gezond 2026! Enorm bedankt voor deze mooie review.
Alain en het ganse SkinnyLove Team.

Kwaliteit en kwantiteit gegarandeerd

Kwaliteit en kwantiteit gegarandeerd , dit werkt echt sinds gebruik van skinny love voel ik me 100 k beter al goed wat kilo's kwijt zonder sport gewoon levenstijl aanpassen , doen vaak kortingen en zijn 24/24 bereikbaar , zeer tevreden klant

29 de dezembro de 2025

Resposta da Skinnylove

Maaike, eerst en vooral een gelukkig en gezond 2026! Enorm bedankt voor deze mooie review, dat doet ons echt goed. Vele gezonde groeten, Alain en het ganse SkinnyLove Team

Snelle levering gemakelijk

22 de dezembro de 2025

Resposta da Skinnylove

Hartelijk bedankt voor uw mooie review. Vergeet niet dat we 24/7 gratis coaching geven via WhatsApp op 0032472971073. Vele gezonde groeten, Alain Indria

TOP producten ..

TOP producten ... aan haalbare prijzen als de discounts goed zitten!

2 de dezembro de 2025

Resposta da Skinnylove

Hartelijk bedankt Xavier! We wensen jou en je hele familie een super gezond 2026! Vele gezonde groeten, Alain & Alida

Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

EERSTE BESTELLING

OMDAT BIJ MIJN EERSTE BESTELLING DAT IK BIJ JULLIE DEED ER AL IETS FOUT LIEP KREEG IK HET VERKEERDE PRODUCT MOET ER WEL BIJ ZEGGEN DAT IK SNEL HET JUISTE HEB AAN GEKREGEN

15 de dezembro de 2025

Dag Johnny,
bedankt voor je eerlijke review en je begrip.
Het klopt dat er bij je eerste bestelling iets misliep, en dat nemen we ook volledig op ons.
We hebben dit onmiddellijk rechtgezet en het juiste product zo snel mogelijk nagezonden. Fijn om te lezen dat dit vlot is opgelost.
Mocht je nog vragen hebben of ergens hulp bij nodig hebben, mag je ons altijd rechtstreeks contacteren via WhatsApp op 0032472971073.
Vele gezonde groeten,

Vlugge levering

Vlugge levering

27 de dezembro de 2025

Resposta da Skinnylove

Dank je Monique! We kunnen snel leveren omdat we zelf alles doen. We hebben 1000m2 voor productie en logistiek. En dan doet Bpost ook erg hun best. Belgisch duurzaam en gezond daar gaan we voor, al 53 jaar. Ik wens je een super gezond 2026. Alain en het ganse SkinnyLove Team

Heel goede producten!

Heel goede producten!

Gebruik al enkele jaren de producten van skinnylove en voel me veel beter, meer energie.
Heb artrose en ook dit is veel verbeterd

8 de dezembro de 2025

Resposta da Skinnylove

Hartelijk bedankt Marina 🙏 We wensen jou een ongelooflijk gezond 2026, vele gezonde groeten, Alain Indria