Skinnylove Avaliações

3.013
O TrustScore é 4.5 de um total de 5

4,4

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Spijtig dat als de verkeerde potten worden afgestuurd dat je dan niet alles terug opnieuw krijgt. Regelmatig al eens besteld maar ik zal niet meer bestellen....

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Super snelle levering (minder dan 24u). Wat een service!!! Ook tevreden van de producten. Enkel de ochtend en namiddag drank krijg ik niet binnen. Smaken verschillen natuurlijk 🤷‍♀️

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Skinnylove heeft leven veranderd in positieve zin ❤️ 7 op 7 coaching Ben nu anderhalf jaar bezig en mijn gewicht is -19kilo maar dat niet alleen dankzij skinnylove kan ik terug rustig slapen door... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Beleza e bem-estar

Wat doet SkinnyLove voor jou? ✅ Vet verbranden ✅ Energie & vitaliteit ✅ Stralende huid ✅ Geen maaltijdvervanger ✅ 100% natuurlijk en veilig ✅ Doe het nu

Informações de contato

Excelente

O TrustScore é 4.5 de um total de 5

3 mil avaliações

Pede aos clientes que avaliem

Respondeu a 100% das avaliações negativas

Normalmente responde dentro de 24 horas

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Todas as avaliações

(3.013)

123 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Ik geloofde er eigenlijk niet in maar wou toch eens proberen.

Ik geloofde er eigenlijk niet in, maar wou toch proberen, omdat ik meer en meer begonnen wegen, wat slecht voor mijn rug en knieprothesen. Ik neem gewoon iedere avond een grote tas heet water met twee maatlepeltjes poeder erin. Het ruikt goed, en smaakt nog goed ook, en ja na 3 weken ben ik toch wel 3 kilootjes afgevallen. Ik twee potten bijbesteld en ben benieuwd naar het resultaat binnen 2 enkele maanden.

21 de outubro de 2025

Resposta da Skinnylove

Dag Isabelle, wat fijn om te horen dat onze producten al resultaat geven. Het is inderdaad superbelangrijk om zorg te dragen voor je lichaam. Fijn dat je begrijpt dat je gezondheid op de eerste plaats komt. Weet dat je altijd bij ons terecht kan voor al je gezondheidsvragen 7/7. Het enige wat je daarvoor hoeft te doen is een Whatsappje sturen naar 0472/971073
Ons team kan je dan gratis coaching geven👍
Ik stuur je alvast lieve groetjes en nog een leuk filmpje om je extra te motiveren.
Véronique Team SkinnyLove

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

mijn lichaam voelt zich een stuk beter…

mijn lichaam voelt zich een stuk beter met skinny love lever detox

27 de outubro de 2025

Resposta da Skinnylove

Hallo, ik wil je bedanken voor de mooie woorden en het doet me plezier dat je voelt dat onze leverdetox zijn werk doet.
Gezondheid is de belangrijkste factor en daarom dat we ook sterk inzetten om met onze producten iedereen hierbij te ondersteunen.
Ik wens je nog een prachtig weekend toe, geniet van het zonnetje ☀️
Gezonde groetjes, Véronique Team SkinnyLove

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Délicieuses Galettes sans gluten bien…

Délicieuses Galettes sans gluten bien croquantes et nourrissantes. Cela change du pain des fleurs!
Livraison par la poste sans aucun souci, j'en comande 12 ou 18 boîtes à chaque fois.

13 de outubro de 2025

Resposta da Skinnylove

Je suis heureux que nous crackers vous plaisent 👍
Bonne santé
Alain

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Overtuigd om product te kopen.

Overtuigd om product te kopen.
Of het werkt ? Tot hiertoe nog niet

13 de outubro de 2025

Resposta da Skinnylove

Bedankt Nicole, voor je vertrouwen en je bestelling.
De LeverDetox werkt vrij snel, vaak al binnen enkele dagen.
Veel gebruikers merken een vlottere stoelgang, een zuiverdere en zachtere huid en minder last van zuur of oprispingen.
Na enkele weken, zeker in combinatie met Glucose Stop, zie je vaak ook echt verschil op de weegschaal.
De LeverDetox staat bekend om zijn positieve werking bij vervetting van de lever (fatty liver disease).
Na enkele maanden gebruik horen we vaak van klanten dat hun arts zegt: “Amai, wat is er met uw leverwaarden gebeurd? Die zijn perfect!”
Neem het gerust door ’s ochtends en ’s avonds, het is ultragezond voor je lever en je algemene gezondheid

Gezonde Groeten,

Al 3 jaar een tevreden klant

Net als altijd (tenzij wegens staking van B-post of te druk maar dan wordt dit correct door skinnylove zelf gecommuniceerd) was mijn bestelling nu ook weer 1 dag na bestelling aangekomen. Die gasten doen zo hun best voor hun klanten en altijd met een vriendelijk woord of nodige uitleg. Zelden zo een prima service voor en na verkoop tegengekomen.

25 de outubro de 2025

Resposta da Skinnylove

Hartelijk bedankt Ise. Eerst en vooral dat je al zolang een trouwe klant bent. En superlief dat je jouw gezondheidsresultaten steeds met ons allemaal deelt. Vele gezonde groeten, Alain en het ganse SkinnyLove Team

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Het zijn natuurlijke producten die echt…

Het zijn natuurlijke producten die echt werken, en zelf de levering naar Spanje is binnen de week .

6 de outubro de 2025

Resposta da Skinnylove

Hartelijk bedankt Petra dat je al jaren een trouwe klant bent van SkinnyLove. Geniet van Spanje! Vele gezonde groeten, Alain en het ganse SkinnyLove Team

Gewoon eerlijke producten

Zeer behulpzaam,snelle levering en gewoon eerlijke producten.

1 de outubro de 2025

Resposta da Skinnylove

Hartelijk bedankt voor deze mooie review review 🙏 Inderdaad we maken eerlijke duurzame producten die werken. Fijn weekend, Alain Indria

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Ginger love is een zeer goed product

Ginger love is een zeer goed product, bestelling en levering gingen vlot.

9 de janeiro de 2025

Resposta da Skinnylove

Dag Bianca, dankjewel voor je mooie score. Onze Gingerlove producten zijn inderdaad heerlijk om te drinken. We hebben echt voor ieder wat wils en zetten vooral in op de gezondheid en het welbevinden van onze klanten. AX1 voor de spieren en reuma, onze SkinnyLove kuur om af te slanken, de leverdetox voor een gezonde lever, Beauty booster voor een gezonde huid, haren en nagels. Wist je trouwens dat we een vast cliënteel hebben die door het gebruik van onze Beautybooster geen psoriasis meer hebben? Geweldig toch? En onze primeur de Menopower, het topproduct dat elke vrouw in huis zou moeten hebben tegen stress, nachtelijk zweten en humeurschommelingen. Zo kan ik maar blijven doorgaan want we kunnen echt iedereen helpen😉
Spring gerust eens een keertje binnen om uitgebreid kennis te maken met onze producten, je bent van harte welkom.
Ik sluit af met een leuk filmpje dat ik voor jou heb uitgekozen, enjoy.
Lieve gezonde groetjes, Véronique Team SkinnyLove

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Snelle levering en vriendelijk…

Snelle levering en vriendelijk personeel.

15 de setembro de 2025

Resposta da Skinnylove

Dag Chantal, ik wil je namens ons ganse team bedanken voor je mooie woorden en de 5 sterren. Fijn dat je ons zo waardeert.
Volg je ons al op onze social media kanalen? Ik raad je zeker aan om dit te doen want hier worden heel leuke dingen op gepost en kom je ook steeds onze nieuwtjes te weten. Je gaat hier echt wel wat bijleren over een gezonde levensstijl en er worden ook regelmatig lekkere en gezonde recepten gepost😋
Als afsluiter van dit bedankje stuur ik nog een inspirerende getuigenis over onze lekker koffie, enjoy💚💛💚
Gezonde groetjes, Véronique Team SkinnyLove

Goed ontvangen

Toch goed ontvangen !
Vergissing en verwisseling met excuses.
Schoolstraat 21 b 9860 Oosterzele johan van Durme

8 de setembro de 2025

Beste Johan,

Bedankt voor uw bericht en onze excuses voor het ongemak 🙏. Wij verwerken dagelijks honderden pakketten en helaas gebeurt het in een uiterst klein percentage (0,002%) dat er eens iets misloopt met een bestelling.

Wij nemen onmiddellijk contact met u op om dit in orde te brengen. Indien u ons niet zou bereiken of als uw telefoon geblokkeerd is voor onbekende nummers, mag u ons altijd zelf bellen op +32 472 97 10 73.

We helpen u uiteraard met uw bestelling, en mocht u daarnaast nog vragen hebben rond gezondheid of het gebruik van onze producten, dan staan wij ook graag voor u klaar.

Met vriendelijke groeten,
SkinnyLove Team

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Incorrect instructions and gained instead of weight loss

The instructions that come with the product are incorrect. But more importantly, I gained 1,5 kg since using the product. So a waste of money (100 euros) unless you would like to gain…

4 de setembro de 2025

Dear customer,
We are sorry to read that the instructions were not clear for you. With SkinnyLove we have already guided more than one million people successfully to their healthy weight, so it would be very unusual that the instructions are incorrect. Still, we fully understand that for you the explanation may not have been clear enough.

We will contact you in English via WhatsApp to give you personal guidance. If you do not receive my message, please feel free to reach me directly on my private number: +32 472 97 10 73.

Best regards,
The SkinnyLove Team

Smaak moet u ding zijn

Smaak moet u ding zijn. De 1ste smaak besteld en oei wat is de smaak intens. Ik kreeg het niet binnen maar dan mijn zus weer wel. Ik raad aan om een punt te zoeken je het eerst kan proeven is tenslotte veel centen.... Had ik ook beter even bij nagedacht alvorens te bestellen 🫣

23 de janeiro de 2025

Resposta da Skinnylove

Dag Britt, wist je dat we ook een vele zachtere kuur hebben die veel toegankelijker is van smaak, namelijk de Fruity. Deze hebben we speciaal geproduceerd opdat we iedereen kunnen helpen om terug gezond én slank te worden. Je kan hem vergelijken met de smaak van een licht vruchtensapje, super lekker. Het enige verschil is dat je deze enkel koud mag drinken terwijl de Original zowel koud als warm gedronken mogen worden.
Moest je toevallig eens in de buurt van Kontich zijn, spring dan zeker even binnen om onze producten te proeven. Je bent alvast van harte welkom 💚💛💚

Super tevreden

Snelle en corrected levering

25 de agosto de 2025

Resposta da Skinnylove

Hartelijk bedankt Eddy voor deze mooie 5***** review!!
Vele gezonde groeten

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Snelle levering bij bestellingen…

Snelle levering bij bestellingen online.
Goede service,

Resposta da Skinnylove

Dag Ann, van harte bedankt voor je vijfsterrenreview.
Ons team van SkinnyLove doet altijd haar uiterste best om jullie zo goed mogelijk te helpen. Jullie gezondheid komt voor ons altijd op de eerste plaats. Je kan ons 7/7 bereiken via whatsapp door een berichtje te sturen op het nummer 0472/971073 .
Namens ons ganse SkinnyLove Team wens ik je heel veel succes en stuur ik je nog een fijne getuigenis door als klein bedankje🙏

Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Ik ben er meer dan 3 weken mee bezig en…

Ik ben er meer dan 3 weken mee bezig en nog geen kg vermagerd.. ook moet ik nog altijd veel winden laten, wat heel gênant is bij andere mensen.. neen ik vind het niet goed, sorry

Resposta da Skinnylove

Bedankt om je ervaring te delen. We begrijpen dat het wat teleurstellend voelt na 3 weken. Belangrijk om te weten: SkinnyLove werkt eerst diep vanbinnen – op je darmflora en metabolisme – en dat vraagt soms wat meer tijd, dan ga je vet beginnen verbranden 🔥
De winderigheid die je ervaart komt van de prebiotica: dat is eigenlijk een GOED teken dat je darmen terug tot leven komen. Hoe ONGEZONDER je darmflora is, hoe GEVAARLIJKER voor je gezondheid.
👉 Wil je nog SNELLER vet verbranden? Combineer dan SkinnyLove met onze LeverDetox. Die ondersteunt de lever, versnelt het proces en helpt meteen ook die winderigheid weg te nemen. Samen zorgen ze ervoor dat de kilo’s wél snel gaan verdwijnen.

Neem zeker even contact op via 0472 97 10 73, dan kijken we persoonlijk met je mee hoe je snel en gezond resultaat haalt.

Met warme groet,
Het SkinnyLove Team

Heel goeie service!!!

Heel goeie service!!!
Ook heel tevreden met alle producten die ik heb gekocht.
De leverdetox is…HET VAN HET!!!!
Compliment gehad van een collega dat mijn figuur heel opvallend gecorrigeerd is!!!!
Dankjewel SkinnyLove❤️😘

Resposta da Skinnylove

Dag Patricia, het doet ons deugd zo een lieve commentaar te lezen en willen je bedanken voor je mooie 5-sterren review.
Onze leverdetox is inderdaad één van onze topproducten.
Moest je eens in de buurt zijn, spring dan zeker even binnen zodat je kan kennismaken met de rest van ons uitgebreid assortiment.
Je bent alvast van harte welkom💚💛💚
Lieve groetjes, Véronique Team SkinnyLove

Super bedrijf

13 de agosto de 2025

Hoi Mirjam, wat een mooi compliment 🙏
Jullie zijn voor ons het allerbelangrijkste en wanneer we zien dat onze klanten blij, gelukkig en gezond zijn weten we dat we het goed doen.
Moest je ooit eens in de buurt zijn van onze shop in Kontich, kom dan zeker eens binnen zodat je eens wat dingetjes kan proeven . Het is trouwens altijd leuk om een face to face gesprek te hebben en zo wat ervaringen ui te wisselen.
Ik kijk er alvast naar uit om je eens te mogen verwelkomen.

Vlugge levering

14 de agosto de 2025

Resposta da Skinnylove

Hoi Christel, bedankt voor je mooie score.
We willen je laten weten dat we niet alleen voor snelle service zorgen, maar ook met ons hele team klaarstaan om je te begeleiden in je gezondheidsreis.
We zijn 7/7 bereikbaar via whatsapp op het nummer 0472/971073 voor je te helpen met al je gezondheidsvragen, maak hier zeker gebruik van 😉
Lieve maar vooral gezonde groetjes, Véronique Team SkinnyLove