Skinnylove Avaliações

3.011
O TrustScore é 4.5 de um total de 5

4,4

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Spijtig dat als de verkeerde potten worden afgestuurd dat je dan niet alles terug opnieuw krijgt. Regelmatig al eens besteld maar ik zal niet meer bestellen....

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Super snelle levering (minder dan 24u). Wat een service!!! Ook tevreden van de producten. Enkel de ochtend en namiddag drank krijg ik niet binnen. Smaken verschillen natuurlijk 🤷‍♀️

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Top producten top bedrijf die ieder van ons op een andere manier verandert voor het leven omdat het werkt

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Skinnylove heeft leven veranderd in positieve zin ❤️ 7 op 7 coaching Ben nu anderhalf jaar bezig en mijn gewicht is -19kilo maar dat niet alleen dankzij skinnylove kan ik terug rustig slapen door... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Beleza e bem-estar

Wat doet SkinnyLove voor jou? ✅ Vet verbranden ✅ Energie & vitaliteit ✅ Stralende huid ✅ Geen maaltijdvervanger ✅ 100% natuurlijk en veilig ✅ Doe het nu

Informações de contato

Excelente

O TrustScore é 4.5 de um total de 5

3 mil avaliações

Pede aos clientes que avaliem

Respondeu a 100% das avaliações negativas

Normalmente responde dentro de 24 horas

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Todas as avaliações

(3.011)

123 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Fijne crackers goed vullen handig…

Fijne crackers goed vullen handig formaat..geen buikpijn na het eten..top product

26 de novembro de 2025

Resposta da Skinnylove

Hartelijk bedankt Petra. Ik heb 2.5 jaar lang gewerkt aan de receptuur voor onze SkinnyLove Crackers, geloof me, dit doet echt goed, om zulke comment te lezen! Vele gezonde groeten, Alain Indria

oprechtheid

duidelijke uitleg en niets is teveel . de producten die verkocht worden zijn eerlijke producten en je krijgt waar voor je geld.

30 de novembro de 2025

Resposta da Skinnylove

Hoi Ria, enorm bedankt voor je mooie woorden en super score. Wij willen dat iedereen de beste maar vooral gezondste versie van zichzelf wordt en staan daarom graag 7/7 voor je klaar. Via whatsapp op het nummer 0472971073 kan je ons altijd een berichtje sturen.
Keep up the positive vibe 💚💛💚💪
Gezonde groetjes, Véronique Team SkinnyLove

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Is een top bedrijf met een…

Is een top bedrijf met een persoonlijke begeleiding
Producten werken

30 de novembro de 2025

Resposta da Skinnylove

Super bedankt Viviane voor je positieve feedback en mooie score. De gezondheid van onze klanten primeert en daarom werken we uitsluitend met volledige natuurlijke ingrediënten én met de hoogste dosering. Ik stuur je nog een leuke getuigenis door om het weekend goed in te zetten.
Lieve en gezonde groetjes, Véronique Team SkinnyLove

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Mails correct ....levering snel....wel…

Mails correct ....levering snel....wel vrij dure kosten vervoer heb 54 euro betaald voor 1 flesje menopower...

27 de novembro de 2025

Resposta da Skinnylove

Dankjewel voor je fantastische score. Fijn dat je deel uitmaakt van onze gezonde SkinnyLove familie. Helaas kunnen wij omwille van de hoge transportkosten niet anders dan deze onder een bepaald bedrag doorrekenen. Wij gebruiken enkel natuurlijke ingrediënten van de zuiverste kwaliteit en in de hoogste dosering, daar zit het verschil😊
Lieve en gezonde groetjes, Véronique Team SkinnyLove

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Skinnylove heeft leven veranderd in…

Skinnylove heeft leven veranderd in positieve zin ❤️
7 op 7 coaching
Ben nu anderhalf jaar bezig en mijn gewicht is -19kilo maar dat niet alleen dankzij skinnylove kan ik terug rustig slapen door DormiSana , glucostop heeft cravings veel verminderd en leverdetox zorgt voor een gezonde lever en ook verbranding. AX1 keeps the pain away bij mijn fibromyalgie en zware rugklachten
Ben heel dankbaar 🙏🏻🙏🏻❤️❤️❤️

25 de novembro de 2025

Resposta da Skinnylove

Super Katrien dat je ons het hoogste cijfer geeft, en wauw Katrien, daar worden wij blij van. Jij begrijpt hoe belangrijk het is om gezond te zijn. Wij staan inderdaad 7/7 klaar om je te begeleiden in je gezondheidsreis en je advies te geven. Samen lukt ons dat💪
Fijn dat je lekker slaapt, je pijn weg is en je lichaam in betere shape is. 👏
Ik wens je alvast fijne feestdagen toe met heel veel warmte, liefde en vooral een goede gezondheid 💚💛💚

Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

Ik heb nog altijd veel honger

Ik heb nog altijd veel honger, misschien iets sneller genoeg. Nog altijd heel veel trek in zoetigheden en dat smaakt nog altijd even lekker. Mijn smaak is dus zeker niet veranderd.
Ze zeggen van "geen dieet", maar eigenlijk is dit wel nodig om resultaat te krijgen.
De klik om gezonder te eten is er wel doordat je met iets nieuws start.
Ik drink meer dan voordien, dus dat is wel positief.

17 de novembro de 2025

Resposta da Skinnylove

Dankjewel voor je uitgebreide feedback, dat waarderen we enorm.
GlucoStop werkt vooral op de drang naar zoet en op een stabiele bloedsuikerspiegel. Dat effect voel je normaal gezien vanaf de eerste druppels.

Honger is iets anders dan “snackdrang” — en daarom is de juiste inname heel belangrijk:
👉 3×20 druppels vóór de maaltijden, of
👉 2×30 druppels als dat praktischer is.
Je mag ook 3 *30 druppels doen.
Veel klanten merken dat hun smaak naar zoet daarna geleidelijk afneemt, maar dat gaat niet altijd vanaf dag één — zeker niet als je jarenlang gewend bent aan zoet.

Wat wél positief is: je drinkt meer water en je maakt al een gezonde klik. Dat helpt precies om betere resultaten te krijgen.

Als je wil, kijken we graag even persoonlijk mee zodat je het maximum uit GlucoStop haalt.
Mail ons gerust op info@skinnylove.be of via WhatsApp op +32 472 97 10 73.

Vele gezonde groeten,
Alain

Werkt echt

Snelle levering, goede begeleiding en producten die echt werken.

25 de novembro de 2025

Resposta da Skinnylove

Hey Saar, super thx voor je 5 sterren review! Dat doet echt goed. Vele lieve gezonde groeten, Alain en het ganse SkinnyLove Team

De levering was goed

5 de novembro de 2025

Resposta da Skinnylove

Hartelijk bedankt Marina! Als je eender welke vraag hebt, stuur deze gewoon via WhatsApp op 0032472971073 - Vele gezonde groeten, Alain

Goede communicatie

Goede communicatie
Snel en vlot bediening
Heel vriendelijk 👌🏻👌🏻
I love it !! 💕💕💕
❤️❤️❤️

13 de novembro de 2025

Resposta da Skinnylove

Hartelijk bedankt Alicia voor alle hartjes en deze hele mooie 5 sterren review 💚💛 Vele gezonde groeten, Alain Indria

Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

8jaar geleden 40kg afgevallen...

8jaar geleden 40kg afgevallen.... Nu recent nog eens opnieuw geprobeerd na een herval en geen gram eraf, ni met de shake, ni met de toastjes ni met de glucosedruppels niks slaagt precies meer aan....

6 de novembro de 2025

Resposta da Skinnylove

Dank je Marianne, met Alain hier. Als ik dit lees dan kan ik mij maar 1 scenario voorstellen : je neemt nu nieuwe medicatie waar je enorm van bijkomt. En dan gaat alles trager. Ik neem zo contact op met je. Vele lieve gezonde groeten, Alain Indria

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

De soepen zijn lekker en de druppels…

De soepen zijn lekker en de druppels helpen wel. Nu volgende week als ik mijn pakket heb gehaald zien dat het ook werkt voor mijn fibromyalgie.

12 de novembro de 2025

Resposta da Skinnylove

Hartelijk bedankt Claire voor de 5 sterren review! Ja, de GlucoStop is een HIT en AX1 voor mensen met fibromyalgie is een echte lifesaver. Kijk even naar de volgende video van Suzanne https://youtu.be/os1dgPPhnfA?si=aZ5EpIAq17aDnms2
Vele gezonde groeten, Alain Indria

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Geeft een goede boost om wat kilo's te verliezen en vol te houden.

Goed en gezond product is het enige dat werkt om extra kilo's kwijt te raken en om vol te houden werkt echt.

12 de novembro de 2025

Resposta da Skinnylove

Hoi Hilde, fijn om te horen dat je zo tevreden bent en ons vijf sterren geeft.
Je ziet inderdaad dat de producten zijn werk doen. Weet dat je altijd bij ons terecht kan voor gratis advies, tips & tricks of gewoon een leuke babbel. Samen gaan we ervoor, op naar een betere en gezondere versie van onszelf. Yes we can 💪

Heerlijke,eerlijke producten!

4 de novembro de 2025

Dag Sonja, wat een lief en positief berichtje. Daarvoor doen we het 💚💛💚
Al onze producten zijn inderdaad volledig natuurlijk. Wij willen dat iedereen zich goed voelt omdat de gezondheid van onze klanten topprioriteit is.
Bedankt voor je fantastische score en om je bevindingen te delen.
Keep up the positive vibe ✨

Steeds goede raad

Zeer tevreden
Bij problemen staan ze steeds paraat

3 de novembro de 2025

Resposta da Skinnylove

Hartelijk bedankt Annemie 🙏 We doen ons best voor elk van onze klanten, en dat al sinds 1972. Vele gezonde groeten, Alain Indria

TOP producten.

TOP producten.
opvolging wanneer nodig,
duidelijke handleidingen doseringen ,ingrediënten,etc.
DOET WAT HET BELOOFT

7 de novembro de 2025

Resposta da Skinnylove

Wat een mooie, lieve review. Hartelijk bedankt Lindsay. Vele gezonde groeten, Alain en het ganse SkinnyLove Team

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Helpt om minder te snoepen en verminderd het hongergevoel

Het helpt inderdaad om minder te eten en snoepen. Dus dat is wel goed.
Ben sinds maandag bezig en ben 2kg kwijt nu.

16 de novembro de 2025

Resposta da Skinnylove

Dankjewel voor je mooie review, Carolien!
Wat geweldig om te lezen dat je na amper 6 dagen al 2 kg kwijt bent — dat is echt een fantastisch resultaat.
GlucoStop werkt onmiddellijk op je bloedsuikerspiegel en cravings, en je voelt duidelijk hoe snel dat effect zich vertaalt in minder eten en meer controle.
Heel fijn dat je dit zo mooi ervaart. We zijn een familiebedrijf sinds 1972 en zulke mooie feedback betekent enorm veel voor ons.

Vele gezonde groeten,
Alain Indria

Altijd snelle levering

Altijd snelle levering, heel goede service en heel lekkere producten die echt hun werk doen!
Sinds de glucostop geen drang meer naar suiker!

27 de outubro de 2025

Resposta da Skinnylove

Dankjewel voor deze prachtige review!
We zijn blij te horen dat onze snelle levering en service je zo goed bevallen — en vooral dat GlucoStop onmiddellijk helpt tegen de drang naar suiker. Dat zegt iedereen, wel één probleem de productie kunnen bijhouden,...
Als familiebedrijf sinds 1972 doen we dit met veel liefde, en jouw vertrouwen betekent echt veel voor ons.
Altijd welkom, en geniet verder van je SkinnyLove-momenten
Vele gezonde grtz, Alain Indria

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Ik geloofde er eigenlijk niet in maar wou toch eens proberen.

Ik geloofde er eigenlijk niet in, maar wou toch proberen, omdat ik meer en meer begonnen wegen, wat slecht voor mijn rug en knieprothesen. Ik neem gewoon iedere avond een grote tas heet water met twee maatlepeltjes poeder erin. Het ruikt goed, en smaakt nog goed ook, en ja na 3 weken ben ik toch wel 3 kilootjes afgevallen. Ik twee potten bijbesteld en ben benieuwd naar het resultaat binnen 2 enkele maanden.

21 de outubro de 2025

Resposta da Skinnylove

Dag Isabelle, wat fijn om te horen dat onze producten al resultaat geven. Het is inderdaad superbelangrijk om zorg te dragen voor je lichaam. Fijn dat je begrijpt dat je gezondheid op de eerste plaats komt. Weet dat je altijd bij ons terecht kan voor al je gezondheidsvragen 7/7. Het enige wat je daarvoor hoeft te doen is een Whatsappje sturen naar 0472/971073
Ons team kan je dan gratis coaching geven👍
Ik stuur je alvast lieve groetjes en nog een leuk filmpje om je extra te motiveren.
Véronique Team SkinnyLove

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

mijn lichaam voelt zich een stuk beter…

mijn lichaam voelt zich een stuk beter met skinny love lever detox

27 de outubro de 2025

Resposta da Skinnylove

Hallo, ik wil je bedanken voor de mooie woorden en het doet me plezier dat je voelt dat onze leverdetox zijn werk doet.
Gezondheid is de belangrijkste factor en daarom dat we ook sterk inzetten om met onze producten iedereen hierbij te ondersteunen.
Ik wens je nog een prachtig weekend toe, geniet van het zonnetje ☀️
Gezonde groetjes, Véronique Team SkinnyLove