Skin of fashion Avaliações

O TrustScore é 5 de um total de 5

4,9

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jeg går regelmæssigt hos de sødeste og skønneste piger hos skin of fashion. Sidst jeg kom ind var jeg så plaget af helvedes ild og blev tilbudt at prøve fullbody beauty angel. Udover det var 20 mi... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Er så positivt overrasket! Udover at varen blev sendt ca 1 time efter bestilling (endda en fredag) Så modtog jeg pakken allerede lørdag. Til min store overraskelse modtog jeg udover det bestilte, o... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Super service, udover det sædvanlige. Jeg skulle bruge en solcreme og tilmeldte mig nyhedsbrevet da jeg på den måde kunne spare 20 % Jeg kunne bare ikke få de 20 % til at trække fra i kurven. Jeg... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Salão de Beleza
  2. Fornecedor de Produtos de Beleza
  3. Loja de Cosméticos
  4. Centro de Saúde e Beleza
  5. Clínica de Dermatologia

Informação fornecida por fontes externas variadas

Nyd en kop kaffe, og lad dig forkæle hos Skin of Fashion. Vi er en af Aalborgs ældste skønhedsklinikker og tilbyder bl.a. ansigtsbehandlinger og manicure.

Informações de contato

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Sem histórico de pedidos de avaliações

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Todas as avaliações

19 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Ny dygtig elev

Skulle ind for at have beauty angel full body og sidde i Pelvic, da jeg var færdig i Pelvic blev jeg spurgt om jeg lige ville have farver bryn og vipper af deres nye elev Jakobina, det tilbud sagde jeg bestemt ikke nej til.
Hold nu op så dygtig hun allerede er, meget omhyggelig og omsorgsfuld. Jeg er så glad for mine nye friske bryn og vipper.
Jakobina får bestemt mine varmeste anbefalinger.

22 de abril de 2025
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jeg går regelmæssigt hos de sødeste og…

Jeg går regelmæssigt hos de sødeste og skønneste piger hos skin of fashion.
Udover det var 20 min i himlen, hjalp det mærkbart på mine smerter og får mine bedste anbefalinger.
Alle mulige stjerner til dette produkt og de venlige mennesker der findes i skin of fashion♥️

20 de fevereiro de 2025
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Virkelig godt team, og hjemmeside

Har handlet der før med en altid god oplevelse. Igår får jeg igen, hvor min flaske med balsam er smadret. Sender billed og tekst til teamet. Næste morgen kl 6 har jeg svar, ig de sender en ny varer. Jeg er kun blevet gladere for at handle her, og gør det gerne igen og igen, for bedere service fået ikke. Tak for jer

4 de dezembro de 2024
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Verdensklasse oplevelse med dette…

Verdensklasse oplevelse med dette fantastiske skønheds univers i Aalborg! Fra det øjeblik jeg trådte ind, blev jeg mødt af det bedste personale, som virkelig kender deres fag. De er altid nærværende og gør deres ypperste for at møde hver kunde på en helt fantastisk måde.

Det, der virkelig sætter dette sted apart, er deres engagement i at bruge kun de bedste produkter. Man mærker straks kvaliteten, og det giver en tryghed, når man ved, at man får det allerbedste. Personalet vejleder altid ud over det sædvanlige, og deres viden og passion smitter helt klart af på oplevelsen.

Jeg har besluttet, at jeg aldrig skal andre steder for skønhedsbehandlinger eller produkter - dette sted er uden tvivl verdensklasse i deres fag. De er altid hjælpsomme og giver den bedste service, man kunne ønske sig. Jeg kan varmt anbefale dette skønheds univers til alle, der ønsker en uovertruffen oplevelse. Tak for alt, I gør! 🌟

27 de setembro de 2024

Ansigtsbehandling er fantastisk!

Jeg fik en grundbehandling og jeg synes virkelig man fik utrolig meget værdi for pengene! Det var så lækkert og virkelig en kæmpe anbefaling herfra. Trine gjorde et fantastisk arbejde og var god til at forklare imens samt komme med gode råd.

10 de setembro de 2024

Sublim kundeservice

Sublim kundeservice. Wow I er hurtige til at sende bestillinger afsted 😊 Jeg bestilte inden kl 9 og havde det samme dag om eftermiddagen.
Modtog desværre en udtørret fiber mascara og filmer og skriver til jer og I sender fluks en nu - simpelthen fantastisk sted. Jeg er fan

7 de março de 2024

Er ny kunde hos SOF

Er ny kunde hos SOF.
Er voksbehandlet og begge gange af de sødeste, venlige og serviceminded behandlere. Møder en dejlig ro i behandlerrum. Desuden gøres der stor indsats for at finde tid i kalender trods jeg selv er i dårlig tid 👌🏻🤩

11 de janeiro de 2024
Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Lang ekspeditionstid

Lang ekspeditionstid. Ved ikke hvorfor der er mulighed for noter, når de ikke bliver læst alligevel. Synes varernes priser er for høje i forhold til kvaliteten. Sjusket indpakning. Har dog tidligere bestilt derfra hvor det var hurtig levering og meget bedre indpakning. Er ret skuffet denne gang.

30 de março de 2023

Hurtig service

Jeg bestilte, en halvtime efter var den pakket og sendt afsted.Jeg modtog min pakke dagen efter.Det er hurtig service, samt de bedste priser.

23 de janeiro de 2023
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Bedste service og bedste produkter

Min pakke var forsinket grundet leverandøren. Jeg var blevet en smule utålmodig. Men skønne, skønne Maria fra SKIN OF FASHION kom personligt med min pakke. Jeg vil bare sige tusinde tusinde tak for den bedste service! Det er jeg SÅ taknemlig for. Det findes sjældent

5 de agosto de 2022

Er "fast" negle kunde hos SOF

Er "fast" negle kunde hos SOF, og får også Beauty angel lys, elsker at komme i klinikken, det er altid en positiv oplevelse.
Tak til alle de dygtige medarbejdere i Skin of Fashion ❤️

24 de maio de 2022
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Fantastisk produkt og vidunderlig…

Fantastisk produkt og vidunderlig service! For første gang i mit liv, kan jeg nu nøjes med, at vaske mit hår hver 4. dag! Før jeg begyndte at bruge deres hårprodukter, virkede mit hår ofte “fedtet” allerede på 2. dagen, det er helt slut nu :-)
Derudover er der hurtig levering og der bliver svaret hurtigt på mail og/eller tlf., hvis man kontakter dem for spørgsmål.
- Derudover er deres produkter “svanemærket” mm., hvilket er meget vigtigt for mig, da jeg er blevet opereret flere gange for hjernekræft og har ofte sår og ar i hovedbunden, som skal behandles skånsomt (hvilket de også leverer creme/salmer til og kan rådgive mig herom).
Min største anbefaling herfra!

28 de dezembro de 2021

Esta empresa é sua?

Criar uma conta gratuita

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais