Skin of fashion Avaliações

O TrustScore é 5 de um total de 5

4,9

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jeg oplever altid en meget personlig og utrolig imødekommende kundeservice. Jeg er en fast kunde der altid vender tilbage. De største anbefalinger fra mig. Vh Lene Hansen

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jeg går regelmæssigt hos de sødeste og skønneste piger hos skin of fashion. Sidst jeg kom ind var jeg så plaget af helvedes ild og blev tilbudt at prøve fullbody beauty angel. Udover det var 20 mi... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Er så positivt overrasket! Udover at varen blev sendt ca 1 time efter bestilling (endda en fredag) Så modtog jeg pakken allerede lørdag. Til min store overraskelse modtog jeg udover det bestilte, o... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Sublim kundeservice. Wow I er hurtige til at sende bestillinger afsted 😊 Jeg bestilte inden kl 9 og havde det samme dag om eftermiddagen.  Modtog desværre en udtørret fiber mascara og filmer og skri... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Salão de Beleza
  2. Fornecedor de Produtos de Beleza
  3. Loja de Cosméticos
  4. Centro de Saúde e Beleza
  5. Clínica de Dermatologia

Informação fornecida por fontes externas variadas

Nyd en kop kaffe, og lad dig forkæle hos Skin of Fashion. Vi er en af Aalborgs ældste skønhedsklinikker og tilbyder bl.a. ansigtsbehandlinger og manicure.

Informações de contato

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Sem histórico de pedidos de avaliações

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Todas as avaliações

21 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Er "fast" negle kunde hos SOF

Er "fast" negle kunde hos SOF, og får også Beauty angel lys, elsker at komme i klinikken, det er altid en positiv oplevelse.
Tak til alle de dygtige medarbejdere i Skin of Fashion ❤️

24 de maio de 2022
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Fantastisk produkt og vidunderlig…

Fantastisk produkt og vidunderlig service! For første gang i mit liv, kan jeg nu nøjes med, at vaske mit hår hver 4. dag! Før jeg begyndte at bruge deres hårprodukter, virkede mit hår ofte “fedtet” allerede på 2. dagen, det er helt slut nu :-)
Derudover er der hurtig levering og der bliver svaret hurtigt på mail og/eller tlf., hvis man kontakter dem for spørgsmål.
- Derudover er deres produkter “svanemærket” mm., hvilket er meget vigtigt for mig, da jeg er blevet opereret flere gange for hjernekræft og har ofte sår og ar i hovedbunden, som skal behandles skånsomt (hvilket de også leverer creme/salmer til og kan rådgive mig herom).
Min største anbefaling herfra!

28 de dezembro de 2021

God og hurtig levering

God og hurtig levering. Venlig service over telefon. Fik pakken dagen efter. Og i øvrigt fik jeg nogle gaver med (2 ansigtsmasker og olie). Tak!

24 de dezembro de 2021
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jeg bestilte noget olie fra deres…

Jeg bestilte noget olie fra deres hjemmeside, men fik kort tid efter et opkald fra Skin Of Fashion, om at leveringstiden ville være lidt længere. Få dage efter modtager jeg min olie direkte fra leverandøren, og modtager efterfølgende OGSÅ en pakke fra Skin Of Fashion med et lille kort, hvor de undskylder for forsinkelsen og har vedlagt forskellige prøver og en ansigtsmaske. Det er god service!

28 de março de 2021

Virkelig imponerede

Virkelig imponerede service! Pakken var her dagen efter jeg bestilte, og derudover var der en lille prøve og et net med. Det er her jeg kommer til at købe mine is clinical produkter fremover :-) desuden har de også gode priser!

10 de março de 2021
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

God service, hurtig levering og de bedste priser

Det er først nu jeg er stødt på skin of fashion, men jeg er helt klart blevet en fast kunde fordi de ligger som den virksomhed der har bedst priser på is clinical.
Derudover har de hurtig levering og pakker så fint ind, jeg fik endda et par prøver med og et net.
Jeg synes i øvrigt det er så smart at sende de prøver med. Et af produkterne har jeg overvejet, og på grund af dem havde jeg muligheden for at prøve det. Så nu skal det produkt med i min næste bestilling 😄

6 de março de 2021
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Ekstrem hurtig og god service 😍

Jeg er meget glad og tilfreds med den service, jeg har fået hos Skin of fashion. Leveringen af min ordre skete indenfor en dag og så var der desuden en lille gave vedlagt i pakken. Meget tilfreds og absolut ikke sidste gang jeg handler der!

5 de março de 2021
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Er så positivt overrasket!

Er så positivt overrasket!
Til min store overraskelse modtog jeg udover det bestilte, også 2 små gaver i form af en mulepose og en CND Negleolie :D jeg handlede hos Skin og fashion fordi varen var 80kr billiger end alle andre forhandlere. alt i alt, super oplevelse her handler jeg 100% igen!

1 de março de 2021

Hurtig levering - høj service

Hurtig levering - høj service 😍
Fik mit produkt hurtigt! Samt en personlig hilsen og en lille pleje til neglene, liiige hvad man kunne bruge.
Tusinde tak for en fin oplevelse
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

13 de janeiro de 2021

Fantastisk service i webshoppen

Fantastisk service i webshoppen.
Jeg købte et 'Save my Face' pudesæt hos Skin of Fashion og modtog meget hurtigt pakken samt en lækker sheetmask som lille gave. Jeg vil i den grad anbefale shoppen.

30 de dezembro de 2020

Vidunderligt sted

Jeg har efterhånden fået lavet ALT hvad pigerne hos Skinoffashion tilbyder; ansigtsbehandlinger, bryn, vipper, negle, sugaring. Hver gang, går jeg derfra med en vidunderlig fornemmelse af velvære og jeg oplever virkelig at de gør deres ypperste for at man sendes ud af døren med den gode fornemmelse. De sælger også de mest vidunderlige produkter og de tilbyder en virkelig imponerende kundeservice. Jeg har nu gået fast hos dem de sidste 3 år og jeg kunne ikke drømme om at gå andre steder hen.

2 de novembro de 2020

DE BEDSTE PENGE JEG NOGENSINDE HAR BRUGT

Efter at have brugt flere tusinde kroner på diverse hudpleje, forskellige kosttilskud og efter at have brugt en meget udtørrende creme fra lægen, så har jeg endelig fundet noget der virker!!

For et år siden begyndte jeg pludselig at få mange urenheder i mit ansigt. Det har givet mig mange ar, og jeg følte, at jeg var nødt til at tage makeup på hver gang, at jeg skulle noget. Jeg besluttede mig derfor at søge professionel hjælp, og her faldt valget på Skin of Fashion. Jeg fik en tid hos Maria til en ansigtsbehandling. Vi fik en god snak omkring min hud, og vi fik lagt en plan for hvilke behandlinger, jeg skulle have. Allerede efter første gang kunne jeg mærke stor forskel på min hud.

Nu har jeg fået min 5. Behandling, og det er de bedste penge jeg nogensinde har brugt. Mine ar er blevet meget mindre synlige, min hud har fået mere glød, og er blevet så blød.
Udover behandlingerne fik jeg en god professionel vejledning til hvilke produkter, lige præcis min hud havde brug for. Jeg har fået meget færre urenheder og meget flottere hud ved at følge vejledningen. Jeg kan derfor give min varmeste anbefaling til klinikken og min behandler Maria.

27 de agosto de 2020

Super behandling

Har været til en fire & ice behandling hos Maria - dette har været absolut en fantastisk oplevelse. Dybt professionelt miljø på klinikken samt en behandling som giver virkelig positive resultater !
Kan varm anbefale Skin of Fashion i Aalborg.

15 de agosto de 2020

Esta empresa é sua?

Criar uma conta gratuita

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais