Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Virkelig hurtig levering. En lille hynde til baby kælk var gået i stykker, jeg sendte 2 billeder med en beskrivelse, dagen efter lander en pakke hos mig, med en ny hynde. Super dejlig nemt! Ikke nog... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jeg har fået en super god service hos ski tema Jan. Langt udover normal procedure. Varerne kom hurtigt og bytning ingen problemer. Desværre blev retur pakken afleveret forkert sted ( min fejl), m... Ver mais

A empresa respondeu

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Er det måske en fusker side!?? Bestilte 2 stk. "Stiga Pacer 2-Personers Kælk" tirsdag d.6/1-26. På hjemmesiden stod der 1-3 dages levering. Jeg fik straks en "ordrebekræftelse" og en ma... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Helt igennem gedigen service! Bestilte mig en skaljakke i november til første skiferie med familien i Januar. Varene blev leveret hurtigt. På ferien oplevede jeg dog en defekt lynlås i brystlommen.... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Loja de esportes de inverno

Escrito pela empresa

Alt til Ski, snowboard og langrend

Informações de contato

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Não respondeu a avaliações negativas

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Tak til Skiteam for gode råd og…

Tak til Skiteam for gode råd og vejledning.
Troede at Trustpilot var til bedømmelse af firma og deres måde at betjene kunder , men ser at at det også bruges til private "angreb ", det burde ikke foreligger offentligt.

14 de fevereiro de 2025
Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Rodet butik og mange vare uden…

Rodet butik og mange vare uden prismærker. Det virker til at prisen er efter hvem der kommer ind i butikken

24 de janeiro de 2025

Resposta de Skitema.com

Vi beklager hvis butikken har virket rodet - vi har virkelig haft travlt her i januar og februar - prisen på varerne står på vores hjemmeside

Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

Forfærdelig webshop - god fysisk butik.

Forfærdelig webshop og der svares ikke på mails. Bestilte noget udstyr som åbenbart var udsolgt og har forespurgt på nogle varer over mail hvor man aldrig får svar.
Til gengæld er der rigtig god service i selve butikken og der er gode priser.
Så undgå webshoppen, men besøg butikken.

29 de janeiro de 2025

🤩overskud🙏🏻

🤩overskud🙏🏻
Mega god betjening. Hurtigt. Effektivt.
Selv ved fejlbestilling fra egen side🤗
Handler det igen💰

20 de janeiro de 2025

Resposta de Skitema.com

Tusind tak for de venlige ord - det glæder os i denne kolde tid :-)

Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

Intet svar på e-mail/SMS og tilbagebetaling af købesummen forsinkes

Efter lang tid frem og tilbage fik jeg mine penge tilbage. Jeg fik at vide, at der var meget at lave i løbet af sæsonen, og at hverken mails eller sms'er havde fået den nødvendige opmærksomhed. Jeg ændrer min vurdering til 3 stjerner.

Jeg bestilte en skijakke og skibukser fra Skitema, som hurtigt blev leveret til Tyskland. Desværre passede begge varer ikke, så jeg meddelte mit afbud på mail og sendte varerne tilbage til Skitema. Ifølge sporing ankom varerne der den 14. januar og jeg forespurgte via e-mail den 21. januar og via SMS den 25. januar. Til dato har jeg hverken modtaget svar eller tilbagebetaling af købesummen. Sådan behandler man ikke kunder.

27 de janeiro de 2025

Resposta de Skitema.com

Hej Christian. Jeg kan se vi har tilbagebetalt beløbet 30.01.2025. Desværre har vi været udfordret med sygdom blandt personalet - og januar måned har været meget travlt - men vi undskylder naturligvis hvis du ikke har fået svar på mail og sms. mvh Betty - Skitema

Arnaque totale

Arnaque totale. Le produit n’a pas été livré et le SAV est injoignable. En même temps, à ce prix là il aurait fallu se méfier…

25 de janeiro de 2025

Resposta de Skitema.com

Nous avons besoin d’obtenir votre nom et votre numéro de commande pour pouvoir vous aider. Nous ne voyons pas que vous avez déjà envoyé un message sur notre adresse e-mail et il nous manque votre adresse e-mail. Cordialement, Skitema

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Meget flot service - ud over det sædvanlige

Virkelig en meget flot service og vejledning fra Skitema.
Skulle købe langrendsski/støvler til hele familien. Var fysisk i butikken. Stort udvalg og alle størrelser hjemme. Rigtig gode pakkeløsninger. Super vejledning om indstilling, smøring og vedligeholdelse af skiene. Meget behagelig vejledning der giver sig tid - var der næsten en time efter lukketid for at få indstillet og færdiggjort skiene.
Kan kun anbefale Skitema.

25 de janeiro de 2025

Resposta de Skitema.com

Tusind tak for de venlige ord - det glæder os i denne kolde tid :-)

Non è mai arrivato

Non è mai arrivato

14 de janeiro de 2025

Resposta de Skitema.com

Hello Lisa. The day after we get this message, we investigated the matter. As I am informed, you had entered the wrong zip code and therefore your package was returned to us. We send the package again (without taking extra expenses) and have 2 times written an email about you received the package and everything was ok, but have not heard back from you. Best regards, Betty

sublim service

jeg havde bestilt nogle ski til min dreng, og de var så venlige, at yde den ekstra service, at spørge ind til alt vedr. bindingerne. samt lige gav nogle ekstra supplerne ord på mit køb, som bekræftede at jeg ikke handler andre steder.
Tak for den kæmpe service

19 de novembro de 2024
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Ganske ringe service og manglende svar…

Ganske ringe service og manglende svar på korrespondancer. Kan kun frarådes!

4 de junho de 2024

Resposta de Skitema.com

Hej. Hvis der er tale om en reklamation på et Stiga Foamboard har jeg d. 2. / 4. skrevet følgende mail til dig:

Hej K****

Undskyld den lange ventetid på svar angående din reklamation.

Chefen har kigget på skaderne og har i den forbindelse snakket med producenten.
Han er kommet frem til i samarbejde med dem at de skader der er på den ikke går ind under en reklamation da det er sket ved hård / forkert brug.
Der sad græs i kanterne der hvor den er gået i stykker så der har ikke være sne nok da den er blevet brugt.

Selvom det er sket på kort tid kan vi ikke forsvare en reklamation da der ikke er tale om en fabriksfejl men normalt slid af produktet.

Jeg beklager meget at der er gået så lang tid før vi har svaret på din henvendelse. Dette skyldes travlhed og underbemanding.
Det har også været en svær sag at vurdere og det er ikke noget vi før har oplevet ved almen brug.

Jeg kan sende den tilbage så i kan forsøge at reparerer den hvis dette ønskes?

God dag til dig.

MVH
Skitema.com

Dine mails efterfølgende er havnet i vores spam mappe af en eller anden grund.

Vi prøver så vidt muligt at yde den bedste service overfor vores kunder.

Vi beklager igen at der ikke er blevet taget ordentlig hånd om din sag.

Jeg kan forstå at bordet er blevet sendt retur til dig.

MVH Skitema.

Très Bien

Envoi Rapide. Produit conforme à la description. Tout est parfait. Merci.

7 de maio de 2024

Resposta de Skitema.com

Merci pour votre belle critique, nous en sommes très heureux.

Købet blev gennemført problemløst

Købet blev gennemført problemløst som forventet.

11 de março de 2024

Hej.
Tak for din anmeldelse. Det betyder meget for os at alt var som forventet. Vi arbejder meget på at alle vores kunder skal have den bedst mulige oplevelse når de handler hos os.
Endnu en gang tak for den fine anmeldelse.
MVH
Skitema

Sublim (bytte)service

Har købt skøjter til min datter i julegave tilbage i 2021. Skøjterne var for små, så fik dem byttet til et større par i starten af 2022. Skøjtesæsonen var desværre forbi, og kom ej tilbage i 2022/2023 sæsonen, så skøjterne kom først i brug i 2024. Det viste sig, at det var 2 venstreskøjter. Velvidende, at vi var meget sent ude (for sent), tog jeg fat i skitema.com, for at høre om de havde en højreskøjte. Det viste sig at være en pakkefejl fra producenten. Skitema.com valgte at bytte skøjterne til et par nye, her 2 år efter, hvilket må siges at være en service ud over hvad det måtte kunne forventes. Kan klart anbefale butikken. Nu venter vi bare på at der kommer is på den lokale sø igen…..det bliver næste sæson⛸️

27 de fevereiro de 2024

Hej Paw
Vi siger mange tak for din fine anmeldelse! Det betyder utroligt meget for os at vores kunder er tilfredse og vi arbejder meget på at yde den bedst mulige service. Det er altid ærgerligt at finde fejl på det man har købt og i skal selvfølgelig så vidt muligt altid have det i har betalt for så selvfølgelig kan vi hjælpe i sådan en situation. Det er meget sjældent at det sker at der er to venstre i en helt ny kasse med skøjter.

Jeg er glad for at i er tilfredse og jeg håber at der kommer lidt frost så i kan få dem prøvet!

Igen mange tak!

MVH Skitema.

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais