Virkelig hurtig levering. En lille hynde til baby kælk var gået i stykker, jeg sendte 2 billeder med en beskrivelse, dagen efter lander en pakke hos mig, med en ny hynde. Super dejlig nemt! Ikke nog... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
Jeg har fået en super god service hos ski tema Jan. Langt udover normal procedure. Varerne kom hurtigt og bytning ingen problemer. Desværre blev retur pakken afleveret forkert sted ( min fejl), m... Ver mais
A empresa respondeu
Er det måske en fusker side!?? Bestilte 2 stk. "Stiga Pacer 2-Personers Kælk" tirsdag d.6/1-26. På hjemmesiden stod der 1-3 dages levering. Jeg fik straks en "ordrebekræftelse" og en ma... Ver mais
Helt igennem gedigen service! Bestilte mig en skaljakke i november til første skiferie med familien i Januar. Varene blev leveret hurtigt. På ferien oplevede jeg dog en defekt lynlås i brystlommen.... Ver mais
Detalhes da empresa
Escrito pela empresa
Alt til Ski, snowboard og langrend
Informações de contato
Skivevej 144, 7500, Holstebro, Dinamarca
- 26219744
- jm@skitema.com
- skitema.com
Não respondeu a avaliações negativas
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Mangelfuld levering
Mangelfuld levering. Ved efterfølgende henvendelse på mail, fik man følgende `Jeg prøver at kontakte Jan :-)` svar, og herefter ingen respons.
Bestilte to par skøjter for en uge…
Bestilte to par skøjter for en uge siden, hvor der stod at levering ville ske inden for 3-5 hverdage, men modtog hverken ordrebekræftelse, bekræftelse på afsending og her 6 dage senere, har jeg heller ingen skøjter. Kan ikke få fat hverken på telefon og de svarer heller ikke mail. Til gengæld er beløbet allerede trukket.. Så er ikke voldsomt imponeret over kundeservicen. Må jo bare håbe at de kommer inden isen er smeltet :(
Bestilte 2 par langrends ski for en uge…
Bestilte 2 par langrends ski for en uge siden. Efter 4 dage (der annonces med dag til dag levering) prøver jeg at ringe flere gange men ingen tager den og telefonsvarer er løbet fuld. Ser på hjemmeside de skriver at der kan gå op til en uge pga travlhed. Får efter 7 dage en mail med at ordren er animeret !. Det er en virksomhed der har styr på tingende.
Vi bestilte en skipakke 4-2 med få…
Vi bestilte en skipakke 4-2 med få dages leveringstid. Ventede og ventede, men der kom ikke nogen ski. Forsøgte at ringe, Men den ene telefon blev ikke taget. Den anden var nedlagt. Og nu, 8 dage efter får vi så mail om at ordren er annuleret, fordi de ikke kan levere de ski de har lovet. Så nu har vi spildt 8 dage med fremragende skiføre, og skal til at begynde forfra, fordi de lover mere end de kan holde. De får kun 2 stjerner fordi de i det mindste ikke har hævet pengene.
Ingen levering og ingen svar
Da ordre ikke kom fandt jeg ud af, at den var i restordre ved at logge på. E-mails og telefonopkald blev ikke besvaret. Efterfølgende blev ordren annulleret med besked om leverandørproblemer.
Klar besked og besvarelse af beskeder ville have gjort meget for min oplevelse.
Laaang leveringstid på skøjter uge 6 2021
Vi har bestilt skøjter til familien for 5 dage siden.
De stod til levering 1-3 dage, men er ikke kommet endnu.
Når vi ringer tager de ikke telefonen - vi får i stedet en tlf. svarer der er fyldt op, så vi ikke kan lægge besked.
Meget dårlig oplevelse
Jeg bestiller 2 par skøjter onsdag og modtager en ordrebekræftelse. Skitema lover at afsende pakker indenfor 1-3 dage. Da der er gået 4 hverdage prøver jeg at kontakte dem. Det er umuligt. Ingen svar på email eller telefon. 9 dage efter bestillingen modtager jeg en mail om at min ordre er annulleret. Jeg vil ikke anbefale Skitema.
Jeg bestilte 2 par skøjter i fredags…
Jeg bestilte 2 par skøjter i fredags hvor der stod 1-3 dages levering. Har ingen modtaget endnu. Ringede til dem i går på det nummer der er på hjemmesiden og kom igennem men fik at vide at det var Kjeld jeg skulle snakke med... Måtte bede om hans nummer to gange før de gav mig det... Kjeld tog ikke telefonen. Har prøvet at ringe til Kjeld igen i dag men nu går den direkte på telefonsvarer... Jeg har lagt en besked om at jeg gerne vil kende status på min ordre men har INTET hørt fra ham.😠😠😠😠
Super behandling med personlig service
Super behandling med personlig service. Trods særlig belastning, når sneen er kommet til DK - er der høj bestræbelse på én-til-én kundeservice. Og i øvrigt fine priser...
Bestilte lørdag 1-3 dages levering...
Bestilte lørdag 1-3 dages levering.... onsdag intet hørt. Skrevet 2 gange og spurgt til levering. Bestilte skøjter andet sted og skrev derfor og annullerede ordren, hvorefter de svarede helt ok?? Underligt firma
The 1-3 day delivery is not avaliable at the moment
I ordered some items on Sunday, and they hadn't been shipped (my money had not even been taken from my account yet). No one answered the phone numbers they give but I finally manage to get an email reply today.
I needed the item for this coming weekend so I ended up deleting my order since they could not deliver by this week.
Maybe it would have been nice to just receive an email stating that they were busier than usual when I bought the item so I would have known what to expect
Varer bestilt tirsdag uge 5 leveret…
Varer bestilt tirsdag uge 5 leveret tirsdag uge 6 trods der står at det vil tage 1-3 dage det kan gøres bedre
Forsinket levering og ingen mulighed for at ringe!
Der er nu gået over en uge siden jeg bestilte mine varer (2 kælke) og jeg har endnu ikke modtaget dem endnu. Jeg har forsøgt at ringe i 2 dage nu uden at telefonen blev taget.
Ikke modtaget min bestilling
Da jeg bestilte varen stod der at den ville blive leveret indenfor 1-3 dage, nu er der gået 5 dage og har endnu ikke modtaget noget ?
Hurtig levering. Bestilte onsdag aften, og pakken kunne hentes om fredagen.
Ikke så gode kvalitetsprodukter
Jeg købte en kælk der gik i stykker første gang den blev prøvet på en bakke, så kvaliteten er ikke god. Duer kun til at blive trukket rundt på fladt terræn. Jeg havde forventet bedre kvalitet fra en skihshop, derfor jeg valgte den til at starte med.
Var heldig at kunne købe en kælk 😉…
Var heldig at kunne købe en kælk 😉 onsdag og fik den fredag eftermiddag 👏
TILFREDS
Jeg har haft en rigtig god oplevelse ved at handle hos jer.
Fine varer. Hurtig service
Super god service og hurtig levering…
Super god service og hurtig levering hilsen Jørn c Sønderborg
Fin service hurtig levering
Havde en god købsoplevelse. Bukserne var udsolgte men vi fik opgraderet til et alternativ uden merpris.
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.