Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Vi rejste med skolen og fik plads på hotel schuss i val t. Da vi opdager skimmelsvamp ringer vil til guiderne, som fortæller os at der ikke er noget at gøre. At leve med skimmelsvamp i en uge har slåe... Ver mais

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Beskidt lejlighed. Bus turen hjem var for at sige det mildt forfærdeligt, der var ikke mulighed for at tænde for aircondition. Der blev så varmt i bussen at forruden var så dugget at man ikke kunne... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Vi rejste med Skivenue til Val T med Allerød Gymnasium, og det var virkelig en god oplevelse fra start til slut. Turen var godt planlagt, og der var styr på både transport, indkvartering og lif... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jeg og 3 andre stod for turen til Val Thorens på mit gymnasium. Og allerede efter første møde med Skivenue og Oliver, var vi sat godt ind i det og følte os trygge ved at sende gymnasiet afsted. En for... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Férias de esqui

Escrito pela empresa

SkiVenue leverer Danmarks bedste ungdomsrejser til de bedste destinationer i Alperne! Vi fokuserer på gode og trygge oplevelser i Alperne, hvor vi udover at tilbyde gode skioplevelser, også tilbyder sjove events for vores gæster. Vi har været med til alt fra store udendørs fester til skikonkurrencer, fodboldkampe i skistøvler og picnic i sneen. Det er kun fantasien der sætter grænser for hvad vi kan og vil arrangere. Vi laver både rejser for grupper som “blot” vil stå på ski, ligesom vi gerne laver helt skræddersyede grupperejser for skoler.

Informações de contato

2 estrelas
1 estrela

Respondeu a 100% das avaliações negativas

Normalmente responde dentro de 2 semanas

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jeg havde en rigtig god oplevelse

Jeg havde en rigtig god oplevelse. Lasse var en fantastisk guide :-)

20 de março de 2025

Hej Sune,

Tak for din anmeldelse! Er glad for at I havde en god tur med gode guider også ;)

Skivenue // Lasse

Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Under all kritik att ungdomarna fick…

Under all kritik att ungdomarna fick driva runt och frysa från kl. 8.00 - 17.00 (!) på ankomstdagen!
Ja, dom fick tillgång till ett bagagerum, men därinne var det total kaos! Väskor blev nedtrampade och gick sönder (pga att ingen ansvarig var på plats och styrde upp det hela) samt att tillhörigheter blev stulna etc.
Ungdomarna fick försöka värma sig på (överfulla) caféer, men blev utslängda så fort dom druckit upp sin dryck.

15 de fevereiro de 2025

Hej Jenny,

Tack för din recension.

Det stämmer att incheckning sker kl. 17, och därför rekommenderar vi våra resenärer att spendera dagen i skidbacken. Det är självklart också möjligt att utforska staden och besöka olika caféer och restauranger. Vi beklagar verkligen om våra gäster inte kände sig välkomna där.

När det gäller bagageförvaringen finns vår personal på plats hela dagen, men vi är ledsna om det upplevdes som rörigt. Om några väskor har skadats är ni varmt välkomna att kontakta oss eller er försäkring för vidare hantering.

Hör gärna av dig om vi kan hjälpa till med något annat.

Repræsentant

Skivenue har været ideele at rejse med både ift. planlægning, kommunikation og udførelsen af selve rejsen til Val T for Aurehøj Gymnasium i uge 7. Meget tilfredse.

7 de fevereiro de 2025

Hej Nicoline,

Tak for din anmeldelse, jeg er glad for at I havde en god rejse i uge 7!

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Forfærdelig oplevelse med Skivenue – Uhygiejniske forhold og elendig service!

Jeg rejste med Skivenue til Val Thorens i uge 7 sammen med min skole, Niels Brock JTP, og oplevelsen var under al kritik. Allerede ved ankomsten var vores lejlighed decideret ulækker – støv overalt, beskidte senge, og nogle madrasser havde endda tispletter! Jeg og en anden medrejsende har støvallergi, og det var nærmest umuligt at opholde sig i lejligheden. Vi kontaktede Skivenue med det samme og sendte billeder, men selvom to medarbejdere kom forbi og lovede rengøring, skete der intet. Vi måtte selv købe rengøringsartikler for at kunne være der.

Eneste lyspunkt var jeres medarbejder Rosa, som var forstående og tog situationen seriøst – stor ros til hende! Desværre var resten af håndteringen elendig. Efter flere dage i det klamme rod blev halvdelen af os flyttet til en anden lejlighed – dog langt væk fra vores klassekammerater, hvilket ødelagde formålet med at rejse som en samlet klasse. Vi fik 500 kr. i kompensation, men det dækker på ingen måde de gener og udgifter, vi havde.

Hjemrejsen var endnu et kaos. Vi skulle mødes kl. 10:00, men blev 4 minutter før mødetidspunktet informeret om, at bussen var forsinket til kl. 12. I virkeligheden kørte vi først kl. 14! Under busturen løj chaufføren flere gange om pauserne – vi blev lovet et stop inden for 15 minutter, som først kom efter 1,5 time. Som om det ikke var nok, gik baglygterne i stykker, hvilket førte til endnu mere ventetid. Vi ankom til København kl. 17 i stedet for kl. 9, som planlagt – uden at få tilbudt mad, drikke eller nogen form for kompensation undervejs. Jeg måtte selv bruge mange penge på mad under turen.

Alt i alt en forfærdelig oplevelse, som ikke burde ske på en arrangeret rejse. Rosa skal have ros for at prøve at hjælpe os, men resten af Skivenue har svigtet totalt. Jeg kan på ingen måde anbefale at rejse med dem og håber, at de tager kundeservice og ansvar mere seriøst i fremtiden!

(Billeder af de uhygiejniske forhold i lejligheden haves også, men jeg kan ikke vedhæfte billederne. Men rejs ikke med skivenue deres lejligheder er meget uhygiejniske)

Hilsen Elias

14 de fevereiro de 2025

Hej Elias,

Tak for din anmeldelse, og tak for dialogen over mailen.

For at andre også forstår konteksten svarer jeg herinde også.

Vi er blevet enig på kompensation på i alt 750 DKK samt en ekstra lejlighed som kunne benyttes i løbet af ugen grundet rengøringsniveauet ikke var tilfredsstillende.

I forhold til hjemrejsen er vi kede af forsinkelsen som desværre sker på de travle dage i Alperne. Vi evaluerer internt så vores kommunikationsniveau forhåbentlig kan blive et nøk bedre. Angående kompensation på hjemrejser er man ikke kompensations-berettiget, ej heller hvis det overstiger 6 timer. Man er dog berettiget såfremt man lider et økonomisk tab grundet forsinkelsen (tabt arbejdsfortjeneste, parkering el. lign).

Jeg er glad for vi sammen kunne finde en kompensation og håber at I vil give os en chance mere i fremtiden til at levere det produkt vi ved vi har på overtallet af vores rejser.

FORFÆRDELIGT

FORFÆRDELIGT! Det mest uprofessionelle og løgnagtige bureau nogensinde. Jeg har betalt titusind kroner for at blive lovet at man kan blive lukket ind til koncert mellem 22-23. Jeg får så at vide, at jeg skal gå om bag en kilometer lang kø. Synes ærlig talt ikke det er i orden, når vi tidligere på aften får banket på døren, og får at vide at vi kan komme ind hurtigt i førnævnte tidsrum. DE HOLDER INTET AF HVAD DE LOVER. SPILD AF PENGE. HOLD JER VÆK!!!!

9 de fevereiro de 2025

Hej Mathilde,

Tak for din anmeldelse. Og tak for snakken på telefon.
Jeg er glad for din feedback på arrangementet i går og jeg er virkelig ked af at kø-systemet ikke fungerede.

Jeg håber at resten af ferien bliver mere smidig for jer :)

Kom igen

Skivenue – Hvor du betaler for en skiferie og får et realityshow

Når man booker en skiferie, forventer man som regel at få… en skiferie. Men hos Skivenue får du meget mere: spænding, drama og en konstant følelse af, at du deltager i et nyt afsnit af “F***, vi har booket hos de forkerte”.

Vi var 10 gutter, klar til en episk tur til Tignes. Vi havde betalt, pakket og glædet os. Alt var klappet og klart – troede vi. Men så, kort før afgang, smed Skivenue en game-changer: “Øh… der er faktisk ikke plads til jer alligevel”.

Heldigvis havde de en “fantastisk” løsning: en tur til Italien, hvor sne var en sjældenhed, og forholdene var ringere end en dansk bakke i marts. Perfekt, hvis vi havde bestilt en vinterferie og ikke en skiferie.

Men vent, der er mere! Rejsebeviset? Kommer selvfølgelig en dag for sent, bare for at holde os på tæerne. Bussen? Forkert model, så vores ski måtte stables sammen med bagagen, som om vi transporterede smuglersprit. Boligen? Ja, den måtte vi så selv finde, fordi hvorfor ikke tilføje lidt ekstra spænding til rejsen?

Alt i alt leverede Skivenue en oplevelse, vi sent vil glemme – ikke fordi den var god, men fordi vi stadig prøver at forstå, hvordan et rejsebureau kan være så uorganiseret.

Vores rating: 1 ud af 5 stjerner – 1 stjerne for at vi trods alt slap levende fra det.

24 de janeiro de 2025

Hej Oliver,

Tak for din anmeldelse. Jeg sætter stor pris på, når vores rejsende tager sig tid til at give en grundig og reflekteret feedback. Det giver os værdifuld indsigt og mulighed for at forbedre vores service.

Jeg vil dog gerne adressere nogle af de punkter, du nævner, da jeg oplever, at der er visse misforståelser.

For det første kan jeg ikke genkende beskrivelsen af os som et "realityshow" eller den karakteristik, du giver af vores virksomhed. Det stemmer ikke overens med vores værdier og den måde, vi driver vores forretning på.

Jeg anerkender, at vi var nødt til at tilbyde jer en opgradering til et hotel med halvpension samt fly til Sauze d’Oulx i Italien. Det var en løsning, vi foreslog for at sikre jer en god oplevelse, men vi gav jer naturligvis også muligheden for at få alle pengene retur. Selvom destinationen ikke er identisk med Tignes, bød den på masser af sne og ski-in/ski-out faciliteter, ligesom I havde ønsket.

I valgte at takke nej til dette tilbud og foretrak i stedet at rejse til Tignes med bus, mod kompensation for manglende indkvartering. Det havde vi fuld forståelse for og efterkom naturligvis jeres ønske. Jeg forstår, at dette medførte, at jeres rejsebevis blev sendt senere end planlagt, hvilket vi beklager.

Med hensyn til bussen kan jeg bekræfte, at den var af korrekt model, og der var tilstrækkelig plads til bagagen.

Hvis du har yderligere spørgsmål eller ønsker at drøfte sagen nærmere, er du meget velkommen til at kontakte mig direkte.

Det sku en ommer.

Skivenue – Når du bestiller en skiferie, men får en skuffelse

Vi var 10 mand stærk, klar til en fed tur til Tignes. Vi havde booket gennem Skivenue i god tid, så hvad kunne gå galt? Svaret: Alt.

Lige op til afrejse får vi en besked om, at “der desværre ikke er plads til jer alligevel”. Lidt en sjov detalje, når vi havde booket og betalt for det for længst. Men hey, no worries, for Skivenue havde en løsning! En “lige så fed” skitur til Italien, hvor der var cirka lige så meget sne som på en dansk græsplæne i april. Tak, men nej tak.

Rejsebeviset? Det fik vi selvfølgelig også – bare en dag for sent. Fordi hvem har brug for at vide, hvornår og hvordan de skal rejse, når man kan leve livet på kanten?

Bussen? Selvfølgelig var det den forkerte. Det er vel kun småting, at der ikke var plads til skiudstyret, så vi måtte blande det med bagagen og håbe, at vores støvler ikke lå i en anden landsdel, når vi ankom.

Trods Skivenues kreative håndtering af vores ferieplaner kom vi afsted – dog uden en bolig, fordi det måtte vi selv finde. Skivenue sendte os i bjergene uden et sted at bo, men vi er jo vikinger, så vi klarede den.

Hvis du er typen, der elsker uforudsigelighed, spontan boligsøgning i udlandet og en ferieoplevelse spækket med “overraskelser”, så book endelig gennem Skivenue. For alle os andre? Måske bare finde et selskab, der faktisk kan levere det, de lover.

Vores rating: 1 ud af 5 stjerner – én stjerne fordi vi trods alt kom afsted.

24 de janeiro de 2025

Hej Marcus,

Tak for din anmeldelse. Jeg sætter stor pris på, at du har taget dig tid til at give os en grundig tilbagemelding.

Først og fremmest vil jeg beklage, at jeres ferie ikke blev som planlagt. Det er korrekt, at vi desværre ikke kunne tilbyde jer den oprindelige bolig i Tignes i uge 5. Som kompensation tilbød vi en gratis opgradering fra bus til fly, samt fra lejlighed til hotel – endda et hotel med ski-in/ski-out-faciliteter.

Angående bemærkningen om manglende sne, er dette ikke korrekt. Vi har haft mange glade gæster i Italien, som har nydt masser af gode sneforhold.

Jeg er ked af, at du oplevede, at rejsebeviset kom en dag for sent. Årsagen var, at I skulle tage stilling til vores tilbud om en alternativ rejse til Italien, hvilket naturligvis skulle vendes i gruppen. Vi refunderede desuden indlogeringen, så I selv kunne finde en løsning, hvilket var efter jeres eget ønske. Jeg er glad for, at vi i sidste ende fandt den bedste løsning for jer.

I forhold til bussen forstår jeg ikke helt, hvorfor den skulle have været den forkerte. Du er meget velkommen til at kontakte mig direkte, så vi kan undersøge det nærmere. Der skal selvfølgelig være plads.

Vi tvinger ingen afsted uden indkvartering, og netop derfor tilbød vi opgraderingen til fly og hotel. Da I ønskede at rejse uden bolig gennem os, respekterede vi naturligvis dette, da det var den bedste løsning for jer.

Afslutningsvis vil jeg endnu en gang beklage jeres oplevelse. Det er vigtigt for mig at understrege, at dette ikke er normen for rejser med os.

Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

1. rate betaling ikke mulig at få retur 110 dage før rejsefrist, før deadline på 1. rate.

Hvis man melder sig til en tur, som tager afsted om 110 dage, burde man godt kunne få penge tilbage, samme dag som indbetaling, før fristen for indbetaling er nået, hvis man finder ud af at man ikke kan alligevel.

Betaler depositum før fristen (2000kr), og kunne desværre ikke komme alligevel, jeg skrev til deres servicemail, og fik en besked omkring at man ikke kunne få penge tilbage, hvis man træk sig mere end "før" 60 dage inden afrejse. Underlig politik.

Det er sikkert er ok rejseselskab, men denne oplevelse var en sikker skuffelse. (Har ikke rejst med dem før) Forstår ikke deres betingelser, og nu spekulerer jeg over, hvad de bruger mine 2000 kroner på.

7 de outubro de 2024

Hej Casper,

Vi sætter pris på når folk tager sig tid til at give os en grundig anmeldelse, dog ville vi selvfølgelig have ønsket at du kunne være med på ski med os .

For god ordens skyld - nu har vi jo også haft dialog på mail, men mere så alle, der kigger med, også er bekendt med det.
Det er korrekt at vores rejsebetingelser er, at hvis man afbestiller over 60 dage før afrejse, så mister man det indbetalte depositum.

Det står på angivet på vores gruppe-tilmedings-sider, vores hovedhjemmeside, kommer i bekræftelsen af tilmeldingen og man accepterer desuden dem også ved tilmelding.
Men som jeg skrev vil jeg gerne tage det med videre i vores interne evalueringer.

Vi har til gengæld valgt ikke at have et navneændrings-gebyr på tidspunktet som du afbooker, så dette er en udvej man kan benytte sig af hvis man ikke har en afbestillingsforsikring.
Det ved jeg andre rejsebureauer ikke tilbyder og det synes vi er god service :)

Super fed tur!

Jeg har rejst med Skivenue til Val Thorens i år og det er mange år siden, jeg har sidst har været på ski. Derfor var det en ren fornøjelse at alt var godt planlagt fra a til b 🙌 Både skiskolen, events, løbende information og lejligheden spillede 100%🎉
Vi ses næste år!

11 de abril de 2024

Hej Sofie,

Tak for din anmeldelse! Dejligt at høre at selvom det er længe siden din sidste skitur, så var det en tur som du virkelig nød til fulde! Vi glæder os også til næste år.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jeg har haft en virkelig god oplevelse

Jeg har haft en virkelig god oplevelse med at rejse med SkiVenue til Val d’Isere i år. Jeg synes at de havde tilrettelagt et meget underholdende program og det var fedt at arrangementerne var eksklusive, således at det kun var os der rejste med SkiVenue, som kunne deltage.
Desuden var SkiVenues guides meget rare og imødekommende.

28 de janeiro de 2024

Hej Asta,

Tak for din anmeldelse. Jeg er glad for at du havde en god tur med PF-skituren! Vores arrangementer er en stor del af turen, så alt hvad du skriver vil jeg gerne tage med videre til koordinatorerne der allerede er i gang med at planlægge 2025!

Mageløst!

Fremragende oplevelse at rejse med Skivenue. Der var styr på det hele med kompetente, erfarne guider og et godt informationsniveau.
Har mine varmeste anbefalinger.

Hej Gunilla,
Tak for din anmeldelse, det gør mig glad at læse at du havde tur der var til UG!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Fantatisk service fra start til slut!

Fantatisk service fra start til slut!

Jeg tog en tur til Val Thorens med 5 venner og vi havde en genial tur. Lasse var hjælpsom, serviceminded og altid hurtig til at svare.

Kan varmt anbefale at rejse med Skivenue!

30 de março de 2024

Hej Rasmus,

Tak for din anmeldelse. Så fedt at høre I havde en god tur, det gør os virkelig glade! Vi lægger stor vægt på servicen og det lyder heldigvis til at den var som vi sigtede efter ;-)

Håber vi ses igen!

Kanon god tur til val t!

Kanon god tur til val t!
Alt spillede bare og eventene er så fede!

30 de março de 2024

Hejsa,

Tak for din anmeldelse!

Fantastisk tur

Fantastisk tur! Godt planlagt af Oliver og Lasse. Der var styr på alt. Søde og hjælpsomme guider!
Vi vil godt med igen:)

Hej Marie,

Tak for din anmeldelse! Dejligt at Lasse og Oliver var godt til få planlagt det hele, er sikker på de gerne gør det igen! ;-)

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

“En Skiferie, der Ramte Plet!"

Jeg havde fornøjelsen af at opleve en fantastisk skiferie med Skivenue til Val Thorens, og lad mig bare sige, det var en tur for historiebøgerne! Fra start til slut overgik denne rejse mine forventninger og efterlod mig med minder for livet.

Først og fremmest må jeg rose Skivenue for deres professionelle håndtering af hele arrangementet. Fra bookingprocessen til selve turen blev jeg mødt med imødekommenhed og ekspertise, der gjorde hele oplevelsen gnidningsløs og behagelig. Det er altid rart at have en pålidelig rejsepartner, der tager sig af alle detaljerne, så man kan fokusere på det, der virkelig betyder noget: at have det sjovt på pisterne!

Når det kommer til selve destinationen, Val Thorens, kan jeg kun sige: wow! Dette skisted er som et vinterparadis fra en eventyrfortælling. Med sine spektakulære bjerglandskaber og uendelige skiløbsmuligheder fik jeg virkelig følelsen af at være på toppen af verden (eller i det mindste på toppen af de franske alper!).

Skivenue arrangerede alt fra indkvartering til liftkort, og jeg var meget tilfreds med kvaliteten af alt, hvad der blev tilbudt. Vores bolig var hyggelig, komfortabel og lå praktisk tæt på skiløjperne, hvilket gjorde det nemt at komme ud på eventyr hver dag.

Men det bedste ved denne skiferie var den gode stemning og det fællesskab, der blev opbygget blandt alle deltagerne. Fra at dele skieventyr på pisterne til hyggelige aftener med nye venner var der aldrig et kedeligt øjeblik. Jeg kan ærligt sige, at jeg forlod Val Thorens med ikke kun fantastiske minder, men også nye venskaber, der vil vare livet ud.

Så tak til Skivenue for at gøre min skiferie til Val Thorens til en sand drømmeoplevelse! Jeg vil helt sikkert vende tilbage og anbefale dette rejsebureau til alle, der leder efter den perfekte kombination af eventyr, komfort og fællesskab på deres næste skitur.

Hej Gustav,

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse! Det glæder os meget at høre, at din skiferie med Skivenue til Val Thorens var en sand drømmeoplevelse. Det er vores fornemmeste mål at sikre, at vores kunder får en gnidningsløs og behagelig oplevelse fra bookingprocessen til selve turen, og det er fantastisk at høre, at vi har levet op til dine forventninger på alle områder.

Val Thorens er virkelig en unik destination, og vi er glade for, at du nød de spektakulære bjerglandskaber og de uendelige skiløbsmuligheder. Det lyder som om, at du virkelig fik det bedste ud af din tid på pisterne og nød fællesskabet med dine medrejsende.

Vi sætter stor pris på din anbefaling og ser frem til at byde dig velkommen tilbage på endnu en uforglemmelig skiferie i fremtiden.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Det bliver nærmest ikke meget bedre for pengene

Sikke en klassetur som blev leveret! Lige fra flyverturen derned, byturene på Snesko, maden og hele vejen hjem igen.

Super guider + Picnic og pistevisning var totalt i top

Hej Andreas,

Tak for din anmeldelse. Det lyder virkelig som en tur i verdensklasse og jeg er glad for at vi kunne levere den! Håber ikke det er sidste gang vi ses på en skitur.

10/10 would recommend

Har netop været en tur i Val Thorens arrangeret af SkiVenue og kan kun sige 5 stjerner. Informationen fra start til slut har været god og da vejret drillede flyttede guiderne rundt på uge skemaet hvilket var helt perfekt. God service og kompetente guider - all in all en super tur

Hej Sally,

Tak for din anmeldelse. Er glad for at høre informationen var i top og at det faldt i god jord at rykke arrangementer i forhold til vejret! Håber vi ses igen.

Super godt arrengeret tur

Super godt arrengeret tur, hjælpsomme og søde guider! Vi tager en tur mere nære år 👍

Hej Andreas,

Tak for din anmeldelse! Er glad for alt gik som håbet ;-) Vi ses næste år.

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais