Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Vi rejste med skolen og fik plads på hotel schuss i val t. Da vi opdager skimmelsvamp ringer vil til guiderne, som fortæller os at der ikke er noget at gøre. At leve med skimmelsvamp i en uge har slåe... Ver mais

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Beskidt lejlighed. Bus turen hjem var for at sige det mildt forfærdeligt, der var ikke mulighed for at tænde for aircondition. Der blev så varmt i bussen at forruden var så dugget at man ikke kunne... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Vi rejste med Skivenue til Val T med Allerød Gymnasium, og det var virkelig en god oplevelse fra start til slut. Turen var godt planlagt, og der var styr på både transport, indkvartering og lif... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jeg og 3 andre stod for turen til Val Thorens på mit gymnasium. Og allerede efter første møde med Skivenue og Oliver, var vi sat godt ind i det og følte os trygge ved at sende gymnasiet afsted. En for... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Férias de esqui

Escrito pela empresa

SkiVenue leverer Danmarks bedste ungdomsrejser til de bedste destinationer i Alperne! Vi fokuserer på gode og trygge oplevelser i Alperne, hvor vi udover at tilbyde gode skioplevelser, også tilbyder sjove events for vores gæster. Vi har været med til alt fra store udendørs fester til skikonkurrencer, fodboldkampe i skistøvler og picnic i sneen. Det er kun fantasien der sætter grænser for hvad vi kan og vil arrangere. Vi laver både rejser for grupper som “blot” vil stå på ski, ligesom vi gerne laver helt skræddersyede grupperejser for skoler.

Informações de contato

2 estrelas
1 estrela

Respondeu a 100% das avaliações negativas

Normalmente responde dentro de 2 semanas

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Rigtig grineren tur

Skivenue havde arrangeret en rigtig god tur, med sjove events. Derudover fyrede de den af med os. Vi kunnet godt have brugt et større værelse til næste gang.

Hej Christoffer,

Tak for din anmeldelse. Jeg er glad for at I har hygget jer. Lejlighederne er desværre som de er. Og jeg kan se I har haft 27 kvm til 4 personer. Normalt skilter vi faktisk med 20-25 til 4 personer. Så det har været i den højere ende ;-)

Såfremt I vil opgradere jeres lejlighed har vi masser af muligheder for det. Det koster mere, men kan være det er aktuelt hvis det er pladsen der betyder en masse for jer.

Håber vi ses igen!

God skitur

God skitur, jepjep

5 de abril de 2023

Hej Mikkel,

Tak for din anmeldelse! Vi arbejder videre for bedre skiture ;-)

Ski Venue

Air condition virkede ikke i bussen på vej hjem sad i hvad der føles som 40 graders varme. ellers var turen god:D

6 de abril de 2023

Hejsa,

Tak for din anmeldelse! Det lyder ikke som verdens bedste oplevelse. Det tager jeg med videre til vores busselskaber :-)

Dejligt alt andet var godt på turen.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Rigtig god hjælp fra personalet ved…

Rigtig god hjælp fra personalet ved problemet med agenturer og hoteller. Derudover havde de et godt overblik over det hele og sammensatte en rigtig god tur

2 de abril de 2023

Hej Anton,

Tak for din anmeldelse. Dejligt at høre vores personalet har være sublime igennem ugen med information og program! :-)

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Det var en mega fed tur!!!!

Det var en mega fed tur!!! Og turen levede op og over alle vores forventninger!!!! Vi er klar til næste år!!!
Det fungerede vildt godt med eventprogram, mad, skileje, skiskole og værelserne✨

Hej Huan,

Tak for din anmeldelse - hvor er det dejligt at høre I har haft sådan en god tur med det hele medregnet. Vi ses helt sikkert igen!

VT Med Skivenue

Man var altid godt informeret og de er gode til at hjælpe hvis der sker problemer. Måden man fik sin lejlighed på var lidt forvirrende og kunne godt gøres bedre.

8 de abril de 2023

Hej Asger,

Tak for din anmeldelse og feedback. Hvis du har lyst til at uddybe processen, så må du meget gerne sende os en mail på hej@skivenue.dk - så kigger vi nærmere på det :-)

Ellers er jeg glad for at høre det gik godt på resten af turen!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

God skitur med fede guider

God skitur med søde guider

5 de abril de 2023

Hej Martin,

Tak for din anmeldelse. Dejligt det har været en god tur med søde guider!

Skide god tur

Skide god tur med en masse fede koncerter og aktiviteter i løbet af ugen

6 de abril de 2023

Hej Mathilde,

Tak for din anmeldelse. Så dejligt at høre det var en god uge med alt hvad det indebar!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Super fed tur og MEGA god service😊🙏…

Super fed tur og MEGA god service😊🙏 nu er det anden gang jeg har været afsted og det var en kæmpe fornøjelse begge gange.

9 de abril de 2023

Hej Bastian,

Tak for din anmeldelse! Dejligt at høre det har været en succes begge gange! Mon ikke vi skal finde en løsning på alle gode gange 3 så? ;-)

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Falsk reklame og dårlig service

Var afsted i påsken og havde købt et eventarmbånd til 500kr. Dette skulle give mig nogle fordele. Men tværtimod så blev maden på La Folie Douce 3 euro dyrere når jeg viste mit armbånd ved kassen. Armbåndet skulle også give gratis entre, hvilket var unødvendigt da ingen tjekkede om jeg bar armbåndet ved entreen. Bussen var forsinket med en time og vi fik ingen information og skulle blot stå og vente med alt vores bagage. Turen var i øvrigt meget dyr lejligheden, skiudstyret og transporten taget i betragtning.

1 de abril de 2023

Hej Rasmus,

Tak for din anmeldelse. Det er noget vi skal have undersøgt. Du må gerne sende os en uddybende mail på hej@skivenue.dk - så vil vi undersøge nærmere. Gerne med hvad du har bestilt og måske også en kvittering :-)

Armbåndet giver gratis entre på bl.a. Malaysia alle ugens dage. Vi har haft vagter i døren til at tjekke dem hver dag. Uden armbånd havde man ikke haft mulighed for at komme ind og se KESI og Jimilian.

Det er beklageligt at bussen bliver en time forsinket. Vi gør alt hvad vi kan for at de kommer afsted, så hurtigt som muligt. Jeg håber blot at I kom hjem til aftalt tid.

Vi prøver at sælge vores rejser til så attraktiv en pris som muligt da vi netop ved det er studerende vi sender afsted. Hvis man har mod på at arrangere turene uden om os, også selvom det kun er delelementer, så skal man være velkommen :-)

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Det var en pisse fed tur og der var…

Det var en pisse fed tur og der var bare styr på det glæder mig til næste år med langefar og resten af suspekt

1 de abril de 2023

Hej Jakob,

Tak for din anmeldelse. Jeg vidste slet ikke de kom næste år ;-) Så skal det nok blive fedt!

Styr på sikkerhed

Jeg var afsted med SKIVENUE i uge 14 til Val Thorens. Første dag blev jeg meget fuld på La Folie, hvorved SKIVENUE stod klar med det samme. De sad med mig i et par timer hvorefter jeg blev kørt ned i en “vogn” MED mine ski, telefon, taske, hjelm osv. Da jeg ankom i byen, kom jeg i en bil som kørte mig direkte hen til hotellet. Jeg følte mig super tryg og taknemlig for den hjælp jeg fik. Alt i alt har SKIVENUE virkelig styr på sikkerheden af de unge, hvilket jeg synes er det vigtigste.

2 de abril de 2023

Hej Asta,

Tak for din anmeldelse, jeg er glad for vores kompetente guider har fulgt dig hele vejen hjem. Det kan nemlig godt være noget af et projekt når promillen er lidt høj. Det er klart noget vi vil tage med fremover også. Håber vi ses i sneen igen en anden gang! ;-)

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Fik først vores værelse en uge inden vi…

Fik først vores værelse en uge inden vi tog afsted, og vi var nødt til selv at ringe og finde ud af det, de kontaktede os ikke. Vores bus gik i stykker på turen, og toiletterne i bussen virkede ikke. Vi måtte ikke forlade bussen som var så varm at folk fik det fysisk dårligt. Vi var desuden ikke blevet informeret ordenligt af skivenue ift. event armbånd. Generelt dårlig planlægning og mangel på information

Hej Selma,

Tak for din anmeldelse og deling af oplysninger så jeg kunne finde dig i vores system.

Ret skal være ret. Jeg kan se I kom ind på en lejlighed 15 dage før i skulle afsted - men det ændre ikke på at vi langt hellere vil have gæster indkvarteret før det.
Vi har meget svært for ikke at sige umuligt ved at ændre lejlighedernes størrelser dernede. Når I rejser +1000 afsted så er det et stort puslespil, der skal gå op. Vi har haft ekstraordinær meget efterspørgsel på 5/6 personers lejligheder. Som vi angiver ved tilmelding skal man som udgangspunkt være 4 personer. Men jeg er mega glad for det lykkedes for os ved jeres lejlighed at finde en 5/6 personers lejlighed i sidste ende ;-)

Du må meget gerne uddybe i en mail for mig, hvad I manglede af informationer i forhold til armbåndet, hvad vores dårlige planlægning består af og hvilke informationer I har manglet helt generelt. Så vil jeg undersøge det nærmere.

Ellers så håber jeg I trods for dette har haft en god skitur til Val Thorens og er klar på at give os en chance mere :-)

Mega fantastisk oplevelse!

Mega fantastisk oplevelse! fik virkelig alle pengene værd. Er bestemt tilbage næste år med samme virksomhed :)

Hej Ida,

Tusind tak for din anmeldelse! Vi glæder os til at sende jer afsted igen!

Fedeste skitur!!

Hej Silje,

Tak for din anmeldelse! Håber vi ses i sneen igen :D

Val Thorens skitur

Der var styr på hele turen og søde guider som er nemme at få fat på, samt hjælpe hvis der er problemer.

Hej Emil,

Tak for din anmeldelse. Dejligt at høre det gik godt og vores guider var behjælpelige med udfordringer på turen!

Aldrig igen!

Var afsted i uge 6 med 8 veninder.
Hele turen var helt igennem dårligt planlagt.
Manglende information fra guider, guider som ikke var tilstede under selv nødsituationer den ene dag på pisten.
Værelserne var forfærdelige. Der var ikke dyner nok. Radiatoren svigtede den ene aften, med -20grader udenfor.
Svaret fra vores guider “vi kan ikke gøre noget, i må vente til receptionen åbner kl 8:00 imorgen”.

Vi købte rejsen som en pakkeløsning, hvori vi blev lovet diverse rabatter på de forskellige diskoteker.
Ingen af disse aftaler gjaldt da vi stod med vores armbånd og viste billeder osv. af de aftaler der var blevet lovet.

Vi har haft en hel del at klage over, og denne klage sender vi til Skivenue ved hjemkomst, og svaret er at Skivenue IKKE vurderer at vi skal kompenseres.

Jeg rejser aldrig med jer igen, og jeg skal nok sørge for at sprede ordet i mit og i mine 8 veninders netværk.

6 de fevereiro de 2023

Luksus tur

Man finder ikke bedre guider;) alt i alt pisse godt, intet der

10 de fevereiro de 2023

Hej Eva,

Tak for din anmeldelse!

Dejligt du har sat pris på det! Håber vi ses igen.

Lasse / Skivenue

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais