Vi rejste med skolen og fik plads på hotel schuss i val t. Da vi opdager skimmelsvamp ringer vil til guiderne, som fortæller os at der ikke er noget at gøre. At leve med skimmelsvamp i en uge har slåe... Ver mais
A empresa respondeu
Beskidt lejlighed. Bus turen hjem var for at sige det mildt forfærdeligt, der var ikke mulighed for at tænde for aircondition. Der blev så varmt i bussen at forruden var så dugget at man ikke kunne... Ver mais
A empresa respondeu
Vi rejste med Skivenue til Val T med Allerød Gymnasium, og det var virkelig en god oplevelse fra start til slut. Turen var godt planlagt, og der var styr på både transport, indkvartering og lif... Ver mais
A empresa respondeu
Jeg og 3 andre stod for turen til Val Thorens på mit gymnasium. Og allerede efter første møde med Skivenue og Oliver, var vi sat godt ind i det og følte os trygge ved at sende gymnasiet afsted. En for... Ver mais
A empresa respondeu
SkiVenue leverer Danmarks bedste ungdomsrejser til de bedste destinationer i Alperne! Vi fokuserer på gode og trygge oplevelser i Alperne, hvor vi udover at tilbyde gode skioplevelser, også tilbyder sjove events for vores gæster. Vi har været med til alt fra store udendørs fester til skikonkurrencer, fodboldkampe i skistøvler og picnic i sneen. Det er kun fantasien der sætter grænser for hvad vi kan og vil arrangere. Vi laver både rejser for grupper som “blot” vil stå på ski, ligesom vi gerne laver helt skræddersyede grupperejser for skoler.
Kronprinsessegade 8, 2 sal, 1306, København K, Dinamarca
Respondeu a 100% das avaliações negativas
Normalmente responde dentro de 2 semanas
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Kæmpe fornøjelse at rejse med Skivenue. Folkene bag er kæmpe mennekser og skide søde. Hvis der opstår problemer er der altid løsninger at hente ved de søde guider. Jeg er fanme tilfreds. Skide godt arbejde og mange tak for de 2 gode skiferier jeg har haft med jer. Kæmpe anbefalning herfra!!!!

Fuldkommen fantastisk skirejsetilbud-bureau.
Ingen problemer, alt spiller og hvis der skulle opstå noget alligevel kan man bare stikke dem et kald og få det lyst på 2 sekunder.
Kæmpe anbefaling!

Resposta da Skivenue
Udsøgt fornøjelse, intet mindre simpelthen. Skivenue skabte en struktur og tryghed omkring alt det praktiske på den komplet ideelle måde. Man følte bestemt, at man var i sikre hænder, og havde man spørgsmål, blev de besvaret med det samme.
Den største anbefaling herfra!

Resposta da Skivenue
Fremragende rejseselskab med et yderst veletablerede personale og sans for detaljerne.
Jeg rejste med dem i forbindelse med en gymnasietur, og problemer opstod, men skivenue var hurtige til at sørge for at alle havde det godt.
Jeg havde givet den sjette stjerne hvis jeg kunne.

Resposta da Skivenue
Alt i alt en dejlig oplevelse at rejse med SkiVenue til Val T, der var styr på det hele fra før afgang til man var hjemlandet. Dejligt med fede arrangementer, også dem der nødvendigvis ikke indeholdte alkohol.
- Varm anbefalning at rejse med SkiVenue, og noget jeg vil gøre igen i fremtiden!!

Resposta da Skivenue
Be careful to book a trip with SkiVenue. My daughter has booked her ski trip to Val Thorens, arriving on the 18th of February 2023. When she arrived she was requested to deposit EUR 600. She got a room at Eskival. Except the room, she got mold, dirt, dust and probably bed bugs. She directly reached out to represent from SkiVenue, the same person who made her pay the deposit with a request to change the room. His answer was: "It's your problem. Do not bother me" and he left.
Yes you came and left. The mold and bugs stayed. You did not take the responsibility as you should, you did not offer a new fresh room.
As for deposit, Eskival confirmed they have refunded the funds the very same moment we checked out. What is the reason for you keeping the deposit 3 more weeks?

Resposta da Skivenue
Der var massere af sjove events i løbet af ugen, man kunne deltage i.
Vil sige meget variation af værelser selvom man betalte samme pris, vi boede meget småt, og uden dyner kun tæpper. Lidt ærgerligt når man samlingnede, med andre der havde luksus selv uden overpris.
Eventene var generelt gode, få gange der lige manglede lidt info, samt som andre nævne så at Google en lokation beskrevet med et ord giver flere søgemuligheder..

Resposta da Skivenue
Jeg er netop kommet hjem fra uni ugen i Val d’Isère med cbs, og på trods af manglende puddersne, har turen ikke skuffet! Tak til SkiVenue og især vores guide Christian for en lækker tur uden bekymringer!
Vi glæder os allerede til næste år - hvor vi dog, på trods af Christians fantastiske funfacts om området på turen frem, allesammen vælger at flyve i stedet for den heftige bustur :D

Resposta da Skivenue
Vi var i Val D i uge 5 og vil give turen 3/10, men Christian med K var en 10/10 guide der havde os hele vejen!

Resposta da Skivenue
Generelt så var turen planlagt og udført på en rigtig god måde. Til gengæld oplevede jeg mange forskelsbehandlinger fordi vi var så mange afsted. Nogle havde store værelser med ski in ski out, andre boede nærmest i kosteskabe. Desuden er det simpelthen ikke i orden, at køre med busser hvor aircondition ikke virker. Vi var nærmest ved at blive kvalt på busturen..

Resposta da Skivenue
Skivenue stod for DTU's årlige skitur, men selvom turen var en fin oplevelse, så var det meste af skivenues arrangementer og aftaler forbundet med problemer. Nøglerne var forsinket, mærkelig modtagelse hvor man "bare kan slå op på google maps", klub arrangement, hvor vi stod 1 time i køen uden rigtig at rykke, så vi tog hjem alligevel og generel meget sen og dårlig kommunikation vedrørende bolig, transport osv.

Resposta da Skivenue
Jeg har været med skivenue 2 gange nu på den årlige uni-skitur. Det er dejligt nemt at man "bare" skal betale 1 sted, og så er alt planlagt. MEN i år busturen derned startede allerede jævnt dårligt da der var en masse galt med bussen som gjorde at vi holdte 5 timer midt på den tyske motorvej pga. bl.a. manglende benzin (måske lidt ukompetente chauffører/busselskab). Lejligheden vi fik i La Daille (val d') var ikke i 100% stand, vi fandt en gammel kaffekop med noget muggent substans i køkkenet. Der var brune mærker op og ned af væggene flere steder og nogle skabslåger var i stykker.
Ved godt det er svært at finde god beboelse til alle, selve lejligheden lå også fint og det hele, men om ikke andet kan man vel godt forvente et rent sted at være. ;)
Ellers nogle fede arrangementer med Kesi og KATO, og god picnic mad. Jeg havde også af uvisse årsager fået betalt restbeløbet 2 gange, så skrev bare en hurtig mail også fik jeg det tilbage - mega nice :)

Resposta da Skivenue
Virkelig uprofessionelt bureau, hold jer langt væk. Min datter og hendes gymnasie har i efteråret bestilt og betalt en skirejse til Val T i uge 7. Med 3 uger til afrejse får de besked om at de ikke kan finde sengepladser til dem, men de kan tilbyde dem en rejse til en anden destination eller de kan få pengene tilbage (om 1 til 2 uger). De skal have svar fra de unge mennesker om hvad de vælger inden for få dage og skriver at de sidder klar til at svare på spørgsmål, de svarer så ikke.......

Resposta da Skivenue
Skivenue vælger simpelthen, at aflyse vores tur 14 dage inden vi skal afsted til Val T.
1. Ja vi har fået erstatning til bolig, men slet ikke nok, når de godt ved at alt er udsolgt, og koster op mod 25-30 tusinde. Derfor skal vi nu af med 1-2 tusinde oveni de 7 tusinde.
2. Vi har betalt første rate i oktober, og nu kommer de så og siger de har overbooket på hotellet. Hvem gør lige sådan noget. Det her har de godt vidst i noget tid, men de vælger simpelthen, at sige det 14 dage inden, så vi nærmest ingen muligheder har.
3. De giver os så den mulighed, at komme til Avoriaz, Istedet for at hjælpe os med, at finde boliger nede i Val T. Det kan simpelthen ikke passe, at de tror problemet er løst ved bare, at sende os et andet sted hen, der ligger 3 timer væk fra Val T, når planen i et halvt år ca. har været at vi skulle til Val T.
4. Ik bestil derfra, de har et rygte for generelt bare, at overbooke deres busser og hoteller, for derefter at aflyse turen eller lign.

Resposta da Skivenue
Aflyser rejsen med 3 uger til afrejse. Helt igennem latterligt, at man med 3 uger til rejse får beskeden om, at man ikke kan komme afsted. Der bliver givet mulighed for at selv finde en lejlighed, men det er selvsagt umuligt 3 uger før. Bestil ikke med dette rejsebureau, hvis du gerne vil være bare lidt sikker på at komme afsted som lovet....

Resposta da Skivenue
Skrald skrald skrald, hold jer væk. Aflyser
få uger før. Kæft nogen amatører

ALDRIG MERE SKIVENUE!
Planlagde min ferie gennem Skivenue, men det viste sig hurtigt at være en stor fejl. 2 uger inden afrejse modtog jeg en besked om, at min ferie var blevet aflyst på grund af "uforudsete omstændigheder". Jeg kontaktede straks kundeservice for at høre, hvor jeg blev mødt med en løgnagtig og arrogant tone som simpelthen er ucceptabel.
Jeg var meget skuffet over den manglende imødekommenhed og ansvarlighed fra Skivenue.
Jeg havde brugt en betydelig mængde tid og penge på at planlægge denne ferie, og at få den aflyst 2 uger før afrejse var utroligt frustrerende. Jeg følte mig helt magtesløs og som om jeg var blevet taget for nar.
Jeg vil aldrig anbefale Skivenue til nogen, og jeg vil aldrig bruge deres tjenester igen. Deres manglende evne til at håndtere en situation som denne, viser en klar mangel på professionalisme og omtanke for deres kunder. Jeg er meget utilfreds med min oplevelse med Skivenue og vil ikke tøve med at advare andre mod at bruge deres bureau.

Resposta da Skivenue
Kunne ikke tilbyde det produkt de annoncerede med. Hvis du vælger skivenue, er der en sandsynlighed for at din rejse destination bliver ændret til et sted der ikke matcher det samme, da de ikke har styr på logistikken. 2 uger inden vores rejse til Val-T kunne de ikke tilbyde senge pladser alligevel. Godt gået!?

Resposta da Skivenue
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.