Veja o que dizem as avaliações
21 febr.2022 Kinders ski’s en snowboard gehuurd, en super tevreden! Kwaliteit erg goed, en erg goed personeel en service! Kon gratis evt omruilen voor andere maat of model ,maar was niet nodig want... Ver mais
Detalhes da empresa
De naam zegt het eigenlijk al; wij maken jouw ski trip compleet. Bij ons kan je terecht voor topkwaliteit ski’s, snowboards en toebehoren. En wat maakt huren bij Skiverhuur Winterberg extra fijn? We spreken je eigen taal.
Informações de contato
Remmeswiese 30, 59955 , Winterberg, Alemanha
- +49 2981 820668
- info@skiverhuur-winterberg.nl
- skiverhuur-winterberg.nl
Respondeu a 100% das avaliações negativas
Normalmente responde dentro de 24 horas
Klantgericht en behulpzaam
Zeer klantgerichte, deskundige en vriendelijke eigenaar en medewerkers, die ook vloeiend Nederlands en Duits spreken.
Voor mij als Nederlander prettig en vertrouwd.
Wakeboard set gehuurd
Ik heb de afgelopen dagen hier mijn snowboard met boots en helm gehuurd. Erg vriendelijk geholpen door de Nederlandse eigenaar. De volgende dag de laarzen weer droog. Helm was nieuw en boots en board waren zgan.
Het is ongeveer 400 meter lopen naar P6. Daar is ook direct een blauwe piste om er even inkomen.
Volgende keer huur ik er weer
Prima adres voor je ski’s
Al 3 keer de ski uitrusting gehuurd.
Prima spullen, vriendelijke mensen
Zeer onbeleefde uitbater.

Resposta da Skiverhuur Winterberg
Vriendelijk personeel en nemen de tijd…
Vriendelijk personeel en nemen de tijd voor het juiste materiaal aan te meten. Aanrader. En niet ver van de piste,
Advies perfect op maat
Zeer kundige verhuurders met veel ervaring. Advies is gebaseerd op het gebied waardoor je perfect materiaal krijgt om goed te kunnen skiën.
Goed materiaal, goede prijs, vriendelijke mensen
Reserveren online ging prima, kleine aanpassing op de reservering was geen probleem.
Vriendelijke mensen en goed geholpen. Degelijke materiaal voor ons gezin met 4 kinderen. Een aanrader! We komen hier graag terug.
Wat een leuke mensen
Wat een leuke mensen ! Geduldig vriendelijk , behulpzaam. We huurden voor 3 dagen voor 4 personen inclusief les , voor ons was het de eerste ski ervaring . Jack eigenaar en lesgever stelde ons direct op ons gemak , en kijk na 3 dagen zijn we de piste afgegaan zonder problemen . Ik zou zeggen wil je een zorgeloze skivakantie boek dan zeker hier je lessen , en huur materiaal . Dankjewel Jack . Volgend jaar komen we terug . En jammer genoeg kan ik geen 6 sterren geven 😉
Wij kunnen deze skiverhuur aanraden
Wij kunnen deze skiverhuur aanraden. Goed passend materiaal voor een nette prijs. Je wordt echt goed geholpen hier. Eigenaar spreekt Nederlands.
Jack and the team are great and very…
Jack and the team are great and very friendly. Good equipment and great service. I would recommend them to anyone renting Ski / Snowboard equipment.
Een aanrader
Vriendelijk personeel, Hier wordt je goed geholpen, goed materiaal zeker een aanrader.
Goed geholpen door het personeel.
Goed geholpen door het personeel.
Het gehuurde materiaal was goed en schoon.
Dat alles voor een mooie prijs
Fijne skiverhuur
Fijne plek om skispullen te huren. Behulpzaam personeel en dicht bij de piste :)
Nederlands sprekend
Een kleine wandeling naar de piste, maar ontzettend goed geholpen. Ondanks de drukte namen ze de tijd voor je. Fijn dat je geholpen werd in het Nederlands.
All in skiverhuur
Ruim aanbod, goede service! Aardig en behulpzaam personeel. Absolute aanrader.
Aanbeveling voor groepen/families/gezinnen/stellen
Wij waren met een groep van 9 meiden een weekend naar Winterberg en hebben onze materialen gehuurd bij Skiverhuur Winterberg. Top service en vriendelijk personeel. Wij stonden met de groep binnen 30 minuten weer buiten met onze materialen. Heel erg aan te raden.
Zeer behulpzaam en denken goed mee
Goed geholpen met het uitzoeken van de ski benodigdheden
Goede latten / slechte afterservice
skilatten en stokken in orde, onze botten waren nog nat bij afhalen.. na de eerste dag waren we eentje gaan drinken in de Brabander, helaas nam iemand mijn ski's mee - maar liet de zijne achter.. deze ben ik terug gaan binnenbrengen, maar ik moest wel € 180,- voor de mijne betalen! Ze weigerden de mensen waarvan ik de ski's teruggebracht had te contacteren zodat we alles recht konden zetten (waarschijnlijk bij hen dus ook nog eens € 180,- claimen).. heel jammer, onrechtvaardig, frustrerend! Dit alles werd heel onprofessioneel gebracht

Resposta da Skiverhuur Winterberg
Super god og lokal skileje med venlig…
Super god og lokal skileje med venlig betjening.
Jeg og mine drenge lejede et fuld sæt skiudstyr, og fik god lokal service i rolige rammer til en rigtig fair pris.
Alt passede og fungerede som det skulle.
Butikken ligger med kort afstand til P6, som er gratis parkering (kom før kl. 9 for at få plads).
Kan kun anbefales.
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.