Świetna obsługa pod względem dobraniem odpowiednich opon szybka wysyłka.OponyYokohama Advan Fleva V701 215/45 R17 bardzo ciche na suchej nawierzchni bardzo dobrze się trzymają na mokrej jeszcze nie s... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
Opony dobrze opisane na stronie sklepu, do wglądu wszystkie parametry + opinie użytkowników, bezproblemowo zamówione i opłacone a na następny dzień już był u mnie kurier z dostawą.
Kupiłem opony zimowe YOKOHAMA i muszę powiedzieć że są perfekcyjne ciche jak na zimówki dobre na oblodzony asfalt i mają atrakcyjny wygląd Cena jaką zapłaciłem w SklepOpon była bardzo dobra strona też... Ver mais
Zamówienie zrobione 10.05. przyszły 21.05 Opony przyszły całe w błocie, porysowane, ze zdartym bieżnikiem. Ogólnie jakby były używane do testów kaskaderskich w puszczy białowieskiej. Opony z de... Ver mais
Detalhes da empresa
Escrito pela empresa
Sklepopon.com to jeden z największych sklepów internetowych z oponami w Europie Środkowo-Wschodniej, z siedzibą w Krakowie. Firma działa od 1994 roku (korzenie sięgają lat 80.), oferując szeroki wybór opon samochodowych, motocyklowych i 4x4 – od premium po ekonomiczne, z szybką dostawą i montażem.
Informações de contato
Cementowa 10, 31-983, Kraków, Polônia
- 123760930
- bok@sklepopon.com
- sklepopon.com
Não respondeu a avaliações negativas
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Nie mam żadnych zastrzeżeń
Nie mam żadnych zastrzeżeń. Na plus że opony tutaj były najtaniej i jako jeden z nielicznych sklepów w ogóle je mieli; Nokian season proof2
Elegancko
Opony szybko dostarczone, wszystko zgodne z opisem. Jak pomyliłem adres to też pomogli wyprostować ;)
Gwarancja nie istnieje
W opisie opon Nexen jest gwarancji "6 lat od daty zakupu". W karcie gwarancyjnej jest już tylko "5 lat od daty zakupu" Na stronie kłamią o gwarancji. Bardzo trudny kontakt z supportem. Dałbym 0/5
Wszystko super
Wszystko super. Duzo taniej niz u konkurencji, szeroki wybor. Mozna zamowic telefonicznie i odebrac w Krakowie
....
Moje doświadczenie z tą firmą było delikatnie ujmując rozczarowujące. Oferują produkty, których faktycznie nie posiadają na stanie, terminy realizacji są wyssane z palce. Kontakt z obsługą klienta pozostawia wiele do życzenia - brak zaangażowania, ignorowanie i unikanie odpowiedzialności sprawiają, że trudno mówić tu o profesjonalizmie.
Obsługa niekompetentna
Obsługa niekompetentna, niemiła i nie stworzona pod klienta.
Sprzedają towar, którego nie posiadają, a póżniej próbuja sprzedać opony starszego rocznika w tej samej cenie co nowszy rocznik, pomimo posiadania na stronie oferty ze starszym rocznikiem w zdecydowanie niższej kwocie.
Terminy dostawy nie odpowiadają rzeczywistości.
Wybrałem sklepopon z uwagi na czas…
Wybrałem sklepopon z uwagi na czas dostawy. Niestety w dniu w którym opony miały być już u mnie w zamówieniu wyświetlały się jako przygotowane do nadania. Zadzwoniłem i usłyszałem że nie mogą nic zrobić i muszę czekać.
Gdyby zdobyli sie wcześniej na informację ze będzie opóźnienie uniknąłbym dodatkowych kosztów i stresu spowodowanych koniecznością przeorganizowania bardzo ważnego wyjazdu.
-5/5
Idealny przykład jak nie realizować zamówień i zniechęcić do siebie klientów.
Polecam omijać szerokim łukiem, nie brakuje konkurencji której w jakikolwiek sposób zależy na zadowoleniu klienta. Tutaj nie ma co na to liczyć.
Nie polecam. Kupiłem komplet opon zimowych . Przyjechały krzywe i pofalowane. Zrobiłem reklamacje i wysłałem zdjęcie. Pan z obsługi stwierdził że reklamacje odrzuca bo to stało się w transporcie i nie ma problemu z tymi oponami. Wulkanizator stwierdził że to szrot i te opony nadają się na śmietnik. Zrobiłem reklamacje drugi raz. Przyjechał Kurier i opony odebrał. Czekałem bezskutecznie na odpowiedź co dzieje się z tymi oponami. Po około tygodniu zadzwoniłem z pytaniem jak wygląda sprawa reklamacji. Pan stwierdził najpierw że odrzucona bo opony skrzywily się w transporcie. Wytłumaczyłem panu że po drugiej reklamacji kurier opony zabrał. Po chwili stwierdził że faktycznie opony nadają się do reklamacji i że zwrócą środki na konto. Niestety musiałem drugi raz zadzwonić po kolejnych kilku dniach z zapytaniem kiedy mogę spodziewać się środków na koncie. Dopiero po tym telefonie otrzymałem zwrot. Suma dukaty opony kupiłem na innym znanym serwisie. przyszły ładne okrągłe i zapakowane
Totalnie nie polecam,zamówiłem opony…
Totalnie nie polecam,zamówiłem opony które miały przyjść po dwóch dniach,czekałem kilka dni po terminie i czekałem na jakikolwiek kontakt a tu cisza,w końcu stwierdziłem,ze zadzwonię zapytam o co chodzi i nagle sie okazało,ze nie dostarcza opon pod wskazany adres,pytam dlaczego na co dostaje odpowiedź,ze pod podanym adresem jest sklep zabka i nie mogą,okej dziwne skoro zaproponowaliście,ze zostawić pod miejsce pracy.. przekierowałem paczkę na moje mieszkanie a kurier kilkukrotne odmówił dostarczenia paczki do dzis nie wiem dlaczego,gdy do niego dzwoniłem nie odbierał,także nie polecam..sa strony bardziej fachowe..
Z pełnym przekonaniem polecam SklepOpon! Obsługa klienta na najwyższym poziomie – szybka reakcja, rzetelna analiza zgłoszenia oraz wyjątkowo profesjonalne i życzliwe podejście. Mimo że reklamacja była wymagająca, sklep zachował się wzorowo i zaproponował rozwiązanie całkowicie satysfakcjonujące.
Takie firmy budują zaufanie i pokazują, że naprawdę dbają o swoich klientów. Jestem bardzo zadowolony z obsługi i już wiem, że w sezonie letnim ponownie zamówię u nich opony. Z czystym sumieniem polecam wszystkim, którzy cenią sobie uczciwość i wysoką jakość obsługi.
Kłamstwo ws. roku produkcj
Zamówiłem opony zimowe reklamowane jako wyprodukowane w 2024. Przyszły z kodem DOT wskazującym na rok 2022. Sklep przeprosił, powiedział że taka pomyłka i cześć. Ostatecznie jest to oszustwo, ale nie mam siły kopać się z koniem.
Dodatkowo, jedna z opon po miesiącu napęczniała. Reklamacja odrzucona z sugestią uszkodzenia powstałego w trakcie montażu.
Opony marki premium przyszły kiepskiej…
Opony marki premium przyszły kiepskiej jakości, za zwrot obciążyli mnie kosztami przesyłki kurierskiej. Za zwrotem funduszy czekałem ponad tydzień, z całego serca nie polecam tego sklepu, szkoda czasu i nerwów.
SZKODA ŻE NIE MA OCENY PÓL GWUAZDKI
sZKODA ŻE NIE MA OCENY PÓL GWUAZDKI, TO CO SKLEP REPREZENTUJE W KWESTII REKLAMACJI TO JAKIŚ żart, zwrocilem opony rekomendowane przez sprzedawcę a na prze;ew czekalem prawie 2 tygodnie, kiedy dostalem przelew nastepnego dnia dostalem drugi na tą samą kwotę, po rozmowie z konsultantką nie dostalem ani slowa podziekowania, odeslalem kwotę i tyle. Nie polecam firmy
Wszystko w porządku ,wczoraj zamówiłam…
Wszystko w porządku ,wczoraj zamówiłam opony, dziś już była dostawa, pełen profesjonalizm ,bardzo miła obsługa ,Pan Kacper J. udzielił bardzo wyczerpującej odpowiedzi na wszystkie pytania. Nie rozumiem skąd tyle złych opinii? konkurencja...?
W 2025 19tego listopada (początek…
W 2025 19tego listopada (początek sezonu, wszyscy zmieniają opony) zdecydowałem się na zakup w sklepopon.com, płatność zrobiłem około godziny 14:00 i kurier był następnego dnia z kompletem opon. To mi uratowało wyjazd na weekend więc za tak szybką obsługę 5 gwiazdek bez wątpienia. Polecam.
Nie polecam!!!
Nie polecam!. Nie wiem skąd te pozytywy, za to że super kontakt z firmą, że szybkie terminowe dostawy? Absolutnie się z tym nie zgadzam. Opony zakupione 12.10 dostawa miała być do 3 dni roboczych, zamówienie niedosyć, że zostało rozbite na 2 przesyłki to jeszcze 2-ą otrzymałam dopiero po kilku interwencjach telefonicznych po 5 dniach. Mechanika do przekładki musiałam odwołać bo opon brak. Kurier przychodzi tylko do południa więc trzeba było kombinować jak to odebrać a urlop nie jest z gumy. Opony zakupiłam z rocznika 2024, natomiast 1 otrzymałam jedną z 2023roku. Uważam takie postępowanie za kpinę z klienta. Oczywiście reakcja ze strony sklepu o co chodzi, przecież nic się nie stało - zaproponowano rekompensatę za straty, w wysokości kwoty za którą firma musiała by zapłacić kurierowi za transport. Odradzam. Proszę się 2 x zastanowić przed wyborem tej firmy. Ja zdecydowanie następnym razem skorzystam z oferty innej firmy.
Ocena dotyczy całego sklepu
Ocena dotyczy całego sklepu, a nie tylko pojedynczego zamówienia. Opony zamówiłem, chcąc pozostać lojalnym, ponieważ w ramach podpisanej współpracy z firmą nie mogłem odebrać należnych opon – z przyczyn, które według uzyskanych informacji leżały po stronie sklepopon.com. Firma nie odpowiadała na e-maile ani nie oddzwaniała w ustalonych terminach, mimo że współpracowałem z nią jako partner reklamowy. Wadliwe, w mojej ocenie, opony przekazane w ramach współpracy nie zostały wymienione mimo takiej obietnicy, a skierowano mnie na standardową ścieżkę reklamacyjną, mimo wcześniejszych zapewnień przedstawiciela sklepu o możliwości ich zwrotu. Po zmianie opiekuna współpraca uległa wyraźnemu pogorszeniu – jako partner reklamowy czułem się pomijany i pozbawiony rozliczenia współpracy.
Dramat jeżeli chodzi o całokształt
Dramat jeżeli chodzi o całokształt. Reklamacja odrzucona bez podania konkretnych aspektów parametrów pomiarowych opony. Ślepo wierzenie maszynie i braku logicznego myślenia. Zakupione opony Nokian nowe z przebiegiem 40 km po wielokrotnym wyważaniu i testach dalej od 100km/h wpadają w drgania i przenoszą ten efekt na kierownice. Założenie innych 4 letnich zużytych opon rozwiązuje problem. Zakupiłem nowe innej marki oczywiście wszystko ok na nokianach dramat. Sklepopon.com twierdzi przesyłając zrzut z maszyny że jest wszystko ok. Wystarczy przyjrzeć się parametrom i zdobyć trochę wiedzy i może dostrzeże się problem.
Reasumując NIE POLECAM !! LEPIEJ KUPIĆ GDZIE INDZIEJ
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.