Superpositivt överraskad
Superpositivt överraskad! Först snabb leverans, sen paketet… lyxig yta och snygg puderrosa färg! Inuti fint välkomstkort och massa fint förpackningsmaterial.

Resposta da SKNLÛX
SKNLÛX är en noggrant kuraterad skönhetsdestination för dig som söker det bästa inom hudvård, makeup och K-beauty. Vår vision är att förena effektivitet, kvalitet och känsla i ett sortiment där varje produkt är utvald med omsorg, inte bara för vad den gör, utan hur den får dig att känna. Vi arbetar med välrenommerade varumärken och innovativa formuleringar, med särskilt fokus på koreansk hudvård där rena ingredienser, hudhälsa och resultat står i centrum. Hos oss hittar du produkter som är utvecklade för att stärka huden på djupet, oavsett om du vill återfukta, lugna, balansera eller ge huden ny lyster. För oss handlar skönhet inte om snabba lösningar, utan om långsiktiga ritualer. Därför strävar vi efter att erbjuda ett sortiment som känns genomtänkt, relevant och inspirerande. Vi väljer bort överflöd och fokuserar på det som verkligen gör skillnad. SKNLÛX är mer än en butik. Det är en plats där kvalitet möter känsla, där varje detalj är vald för att skapa en upplevelse som känns både exklusiv och personlig. Vårt mål är att du som kund alltid ska känna dig trygg i ditt val och inspirerad i din rutin. Vi tror på transparens, tydlig kommunikation och en upplevelse där kundens förtroende står i centrum. Därför arbetar vi kontinuerligt med att förbättra vårt erbjudande, vår service och vår leveransupplevelse, så att varje möte med SKNLÛX känns genomtänkt från första klick till färdig rutin.
Oxundavägen 15, 19446, Upplands Väsby , Suécia
Pede aos clientes que avaliem

Resposta da SKNLÛX
Jag är väldigt nöjd med detta företag! Produkterna håller hög kvalitet och lever verkligen upp till förväntningarna. Jag märkte snabbt resultat och de känns skonsamma mot huden.
Beställningsprocessen var enkel och leveransen gick snabbt utan problem. Kundservicen var också professionell och hjälpsam när jag hade en fråga.
Det är tydligt att företaget bryr sig om både kvalitet och kundupplevelse. Jag kommer definitivt att handla här igen och kan varmt rekommendera dem!

Resposta da SKNLÛX
Fin och tydlig hemsida med bra sortiment! Lätt att handla och mycket snabb leverans. Kommer absolut handla här igen!

Fantastisk kundupplevelse.
Snabb leverans och jag uppskattar den genomtänka inslagningen. Man har lagt ner omtanke och kärlek vid varje moment. Produkterna håller vad dem lovar och det är lätt att handla på sidan. Bra priser!
Rekommenderas verkligen 🫶

Resposta da SKNLÛX
Great products on the webpage that have carefully been selected from various Korean beauty brands.
I was very happy with the products I selected. They suited my skin type and I was guided by the webpage to find the products that suited my skin.
The delivery was on point. Received the package 2 days later. Very happy with the purchase.

Snabb & smidig leverans.
Produkterna stämde väl överens med beskrivningen.
Rekommenderas varmt!

Resposta da SKNLÛX
Jag är nöjd med mina sminkprodukter. Dem stämmer helt överens med vad företaget har skrivit i produktbeskrivningen.
Enkelt att navigera sig på deras hemsida.
Bra betalningsalternativ och produkterna hade en snabb leverans.