Skoda Højbjerg - en del af Semler Mobility Avaliações

O TrustScore é 4 de um total de 5

4,1

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Jeg ringer ind som kunde med en Skoda som har en gul motorlampe der lyser, hvor service bog skriver, kontakt værkstedet, hvilket jeg gør. Får fat i en medarbejder fra morgenen af 07.15, og forkl... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Kære Skoda Højbjerg Jeg vil gerne sende en stor tak for den gode behandling, jeg har fået i forbindelse med købet af min Skoda. Hele forløbet har været en rigtig god oplevelse, og jeg... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Min Enyaq skulle opdateres (planlagt), og de havde bilen inde over natten. Jeg fik en super god lånebil, fornemt. Rar og kompetent betjening ved skranken, og den korte snak med teknikeren ved overleve... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jeg har netop handlet ny bil med Lucas Nielsen. Fra a-z er jeg tilfreds. Venlig, smilende og professionel modtagelse forrige søndag, hvor vi handlede. Lucas tog udgangspunkt i det jeg ønskede hel... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Concessionária

Escrito pela empresa

Škoda Højbjerg er en del af Semler Mobility, som er Danmarks største bilforhandler. Vi kan hjælpe med nye biler, brugte biler, service og reparationer. Vi glæder os til at se dig.

Informações de contato

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Sem histórico recente de pedidos de avaliações

Respondeu a 100% das avaliações negativas

Normalmente responde dentro de 24 horas

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Todas as avaliações

5 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Katastrofal service :-(

Valgte Højbjerg fremfor normalt Risskov men det har jeg fortrudt.

Får en tid til skade og service, fint.

Møder op på den aftalte tid, men får lov til at stå udenfor i 45 minutter før det bliver min tur. Det virker som om, st INTET er klart. Der mangler udlejningsbiler, servicekort mv. Værkføren er frustreret og siger selv, at det her kaos holder han ikke til.

Langt om længe for jeg en lejebil og forventer at få en frisk bil 5 dage efter.

Jeg må dog selv rykke efter om den bliver klar. Får af vide at min elektriske sædeindstilling ikke virker - men at drt har den nu nok heller ikke gjort da jeg afleverede den🤷‍♂️

Men værst er det, at hele venstre baglygte (alle pærer) ikke lyser. Da jeg tænder bilen vælter advarslerne ind. Det må den som har kørt bilen ud af værkstedet have bemærket.

Jeg skriver en besked til dem inden lukketid men får ikke svar.

Nu kører jeg ud mandag morgen for at få tingene lavet, da jeg jo ikke kan køre i en bil med en sort venstre bagside.

Det er under ALT kritik og jeg er rasende og skuffet - og må på det kraftigste fraråde at benytte sig af dette værksted. De er pressede og har slet ikke styr på kvalitet og processer. Skammeligt.

26 de setembro de 2021

Hej Thomas

Tak for behagelig samtale i telefonen - vi lægger os selvfølgelig fladt ned i denne situation, og beklager meget det forløb, du har oplevet. Det er ikke sådan, vi ønsker, at vores kunder skal stå tilbage og tænke, og vi er i gang med at få optimeret vores processer, således at dette ikke gentager sig.

Som aftalt i telefonen, skal du være velkommen til at tage direkte kontakt til vores servicechef, Frank, hvis du en dag skulle få lyst til at give os en ny chance.

Indtil da kan vi kun ønske dig god vind på vejene, og forhåbentlig på gensyn.

Skøn oplevelse,

13 de setembro de 2021

Hej Hanne

Tak for din anmeldelse. Det er dejligt at læse, at du har haft en skøn oplevelse hos os. Vi ser frem til at byde velkommen igen en anden gang.

Fineste betjening af Jesper

Vi fik den fineste betjening af Jesper hos Skoda Højbjerg i forbindelse med køb af ny bil. Ærlig og reel sælger, som kan finde ud af at overholde det han lover. Og så stod bilen ovenikøbet klar til afhentning ikke mere end 1,5 døgn fra handlen. Meget behjælpelig ved overdragelse af bilen.
Det er ikke første gang vi handler hos dem, og det bliver nok heller ikke sidste.

19 de julho de 2021

Hej Jeanne

Mange tak for den flotte anmeldelse - vi er glade for, at I har haft en god oplevelse med køb og udlevering af bil. Vi bestræber os på, at processen er så overskuelig og behagelig som muligt.

Vi sætter stor pris på de fine ord, og vi glæder os til at kunne byde jer velkommen igen en anden gang.

Herfra ønsker vi rigtig god sommer, og et stort tillykke med den nye bil.

Ikke mere skoda.

Ikke mere skoda.
Efter knap to år kom der olie i koblingen. Trods første klage kom indenfor garantien ville skoda have 7000,- for udbedring.
Nu efter bilens 4. år er radioen gået i stykker. 6000,- for en ny.

1 de julho de 2021

Hej T. Jensen,

Vi er kede af at læse, at du ikke er tilfreds med din oplevelse i forbindelse med dine bildefekter.
Hvis du vil, er du velkommen til at sende os en mail på feedback@skoda.dk - her må du gerne skrive dine kontakt-/bilinfo og hvad du har oplevet på vores værksted. Så kan vi forhåbentlig nå til forsoning.

Ellers vil jeg ønske dig en rigtig god sommer!

Malte

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Fantastisk sted der giver en super rådgivning

Købte ny bil ude hos en fantastisk ung sælger, Atakan fra Skoda Højbjerg. Han var super dygtig til at rådgive mig i hvilken bil var bedst for mig. Leveringstiden blev overholdt og værkstedet var også super behjælpelige. Alt i alt en virkelig god oplevelse.

19 de abril de 2021

Kære Frederikke,

Mange tak for din dejlige anmeldelse. Det glæder os meget at læse, at du har haft en god og tilfredsstillende oplevelse i vores forretning under hele forløbet i forbindelse med købet af din nye bil.

Det er vores fineste opgave at sikre, at vores kunders behov bliver opfyldt på bedst mulige vis, og det glæder os derfor meget at læse dine rosende ord om Atakan.

Vi ønsker dig endnu en gang stort tillykke med din nye ŠKODA og glæder os til at tage imod dig næste gang du kigger forbi.

Service på højt plan!

Service på højt plan!
Kørte en tur i min okay nye CitiGo, hvor jeg hører en meget mærkelig lyd fra det ene forhjul. Ringer til Skoda Højbergs værksted, og får besked på, at jeg kan komme med det samme, så vi får kigget på det. Den meget rare Daniel, står klar da jeg kommer og for fikset problemet med det samme. Jeg kørte derfra igen inden for 20 minutter. De er altid så glade og imødekommende derude. Klar anbefaling at handle bil hos dem. Både inden, under og efter forløbet spiller det hele! :-)

14 de abril de 2021

Kære kunde,

Mange tak for din anmeldelse. Hvor er det dejligt at læse historier som din! Det er jo lige præcis derfor vi er her - for at gøre det nemt og bekvemt at være godt kørende i en bil der fungerer som den skal.

Vi sætter stor pris på at du deler din historie med os, og vi glæder os til at kunne hjælpe dig næste gang du skulle have behov for vores assistance.

Rigtig god dag.

Skuffet kunde

Har netop lavet service. Deres priser er altid 25% højere end man får hvis man siger man vil have rabat. Lidt åndssvagt man altid skal få et tilbud, så ringe og få rabat.
Samme gælder for deres “tilkøb” når de finder ekstra ting til service. Husk at sige i vil have rabatten!

Presser på for at skifte bremser før tid. God fidus, men dårlig service.
Indikere man mister noget dækning af vejhjælp hvis man ikke skifter bremserne (vel og mærke hvor de stadig virker. Har fået vurdering på de kan holde 5-10.000km før de behøver at blive skiftet)
Nogle er flinke nok i kunde service, men der er et par stykker med utrolig dårlig attitude.
Sætter ikke mine ben i den butik igen.

En kunde mindre

4 de março de 2021

Hej Rasmus,

Tak for din anmeldelse. Det ærgrer os naturligvis meget at du oplever vores service som skuffende.

Vi har læst din feedback omkring prismatch, og tager det med os på vores videre færd.

Når vi har bilen inde til service gennemgår vi en lang række kontrolpunkter, og identificerer de punkter der enten kan blive nødvendige at reparere i nær fremtid eller er nødvendige at reparere allerede nu. Det er ydermere vores erfaring, at flertallet af vores kunder ønsker at have deres bil på værksted så sjældent som muligt, og derfor opfordrer vi til udskiftning af bremser i din situation.

Vi er kede af at læse, at du oplever en dårlig attitude fra vores medarbejdere. Dette er naturligvis beklageligt, og skulle du have behov for yderligere dialog herom, er du velkommen til at kontakte os pr. mail på Feedback@skoda.dk.

Vi håber at høre fra dig, og ønsker dig en rigtig god dag.

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Kode til min radio - 500 kr. !!!

Skoda i Højbjerg vil have 500 kr. for at oplyse koden til min bilradio - seriøst?

Fik den i stedet hos: onlineradiocodes.co.uk for 150 kr.

Og så skulle jeg ikke booke tid og køre på værksted og fyldes med alt muligt ligegyldigt mekaniker ævl.

Kunde hos Skoda i Høbjerg bliver jeg aldrig.

SVAR TIL SKODA:
Jeg har oplyst jer både stelnummeret på bilen som radioen kommer fra, kan dokumenterer dette skrifteligt, samt jeg har radioens serienummer - hvordan kan dette ikke være nok.
Det er bare ikke god service :/

13 de outubro de 2020

Hej Martin,

Tak for din anmeldelse. Vi er kede af at du ikke er tilfreds med den oplyste pris på udlevering af koden til din bilradio, og derfor ikke ønsker at være kunde hos os.

Det er naturligvis forståeligt at du undrer dig over at kunne finde den hos en uautoriseret hjemmeside for en lavere pris. Vi vil dog gerne benytte chancen til at forklare grunden til vores prissætning. Grunden til at prisen er højere hos os, er at vi gennemgår en mindre proces når vi udleverer koden til radioen for blandt andet at sikre, at radioen tilhører bilen og ikke stammer fra en bil der har været indbrud i.

Vi sætter derfor en tester på bilen, udlæser radioens oplysninger og afstemmer at de passer til bilen og får koden udleveret af ŠKODA-fabrikken. Vi finder det derfor beklageligt, uanset prisen, at radiokoden kan findes på en hjemmeside der ikke kontrollerer om radioen hører til bilen.

Det er naturligvis altid op til dig selv hvordan du ønsker at gøre tingene, men vi vil altid opfordre til at benytte et autoriseret værksted til at udlevere koden, da du på den måde er sikker på at radioen tilhører bilen.

Virkelig dårlig service!

Virkelig dårlig service!! Vil fraråde at handle hos Skoda i Højbjerg!! De har ikke styr på deres ting og når man så har købt helt ny bil hos dem og fordi handlen har været igennem 3 salgs-personer så prøver de at give skylden på kunden trods for jeg har en udprintet aftale fra den første sælger... men næææh det er min fejl at jeg ikke har fået alt med som jeg ville have (som jeg faktisk troede jeg havde fået med eftersom vi havde lavet aftale og printet vores aftale ud (købs-aftale-kontrakt) og trods for en af deres ansatte sad med under købet og stadig siger at den 3. Sælger har lavet fejl) og vær lige ekstra opmærksom på hvis i skal have lavet noget ekstra udstyr då vær 100% på at de fortæller dig det rigtige og ikke “glemmer” at fortælle dig noget... nu har jeg så 2 forskellige regninger 🤦🏼‍♀️🤷‍♀️ Og tonede ruder med lysindfald 🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️ I stedet for de goder lave det ordenligt!!! Kan ik være rigtigt man bestiller tonede ruder og der så er skåret for lidt af foliet af så der er tydelig lys ind fra sol nogle steder i ruden langs kanterne!!! Nope det gider de heller ikke lave trods jeg har betale for det...

Forhandl aldrig med Jesper som er i salgsafdelingen i Skoda Højbjerg!!

Brug kim i steder hun er imødekommende og flink (hvis det endelig skal være)

Føj altså en dårlig service

11 de agosto de 2020

Kære Janni,

Jeg beklager meget din oplevelse med køb af ny bil nede hos os.

Vi vil naturligvis gerne følge op på sagen, så hvis du har mulighed for at sende mig en mail på feedback@skoda.dk vil jeg meget gerne gå i en dialog med dig, så vi kan få fulgt sagen til dørs.

Jeg ser frem til at høre fra dig så vi forhåbentlig kan finde en løsning.

Frederik, ŠKODA Højbjerg

Positiv oplevelse

Vi har handlet ny vogn hos dem og det var en super oplevelse, lige fra vi kom ind af døren og til vi hentede den nye vogn. Stor tak til Kim for hendes måde at tackle det hele på ligeledes en god oplevelse med de unge mennesker der servicerede os uden vi faktisk lagde mærke til dem

Bent Nielsen

22 de junho de 2020

Kære Bent,

Mange tak for din anmeldelse. Hvor er det dejligt at høre, at forløbet har været godt og tilfredsstillende i forbindelse med købet af jeres nye ŠKODA. Hvor er det dejligt at høre, at I har haft et godt og tilfredsstillende samarbejde med Kim, samt har følt jer godt behandlet af vores værtinder.

Vi håber at I bliver super glade for jeres nye ŠKODA - husk endelig at vi altid kan træffes på 87 380 380 hvis I skulle have brug for hjælp eller spørgsmål.

Endnu en gang tillykke med jeres nye ŠKODA, og rigtig god dag.

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Har desværre haft en dårlig oplevelse…

Har desværre haft en dårlig oplevelse forbindelse med reparation af min bil. Får at vide at jeg kan låne en lejebil kvit og frit uden problemer i en uge, som det vil tage at reparere skade på min bil. Efter 2 dage bliver jeg kimet ned og anklaget for ikke at levere lejebilen tilbage, selvom de sagde 1 uge som jeg så har planlagt efter. Derudover får jeg en faktura på forsikring af lejebil, som på intet tidspunkt blev nævnt. Kort sagt bliver der sagt det ene, men ikke handlet efter hvad der oprindeligt var aftalt.

25 de maio de 2020

Kære Nicolaj,

Mange tak for din anmeldelse. Selvom jeg er meget ærgerlig over at høre, at du har haft en dårlig oplevelse på vores skadecenter, sætter jeg stor pris på at høre fra dig. Det er nemlig den eneste måde vi kan forbedre os.

Jeg vil meget gerne undersøge nærmere hvorfor processen har været som den har i din sag, men har derfor behov for nogle informationer fra dig. Jeg håber derfor at du kan sende mig en mail på Feedback@skoda.dk og ridse forløbet kort op med det du har skrevet her samt dit registreringsnummer på bilen. Så kan jeg undersøge sagen med personalet.

Jeg beklager selvfølgelig meget, at der ikke er sket det du er blevet orienteret, og håber at høre fra dig, så vi kan få løst sagen.

Rigtig god dag.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Skoda Højbjerg kompetent og høj service

Skoda Højbjerg er en virksomhed med virkelig forstand på service og kvalitet. De har eksemplarisk personale med kompente medarbejder, der yder det bedste for kunderne.
Havde min bil til service derude, ingen problematik i form af at få aftalt hvad der skulle laves og hvad der blev gjort. Derudover så blev det gjort på utrolig kort tid! Vil klart anbefale dem til andre

15 de novembro de 2019

Kære Mikkel,

Tusind tak for din bedømmelse og de rosende ord - hvor er det fantastisk at læse!
Vi er så glade for at læse din opfattelse af vores forretning, da det lige præcis er denne opfattelse vi arbejder så hårdt hver dag for at alle vores kunder skal have. Vores største opgave er nemlig at sikre tilfredse kunder hver eneste dag, og vi bliver så glade hver eneste gang det lykkes.

Vi glæder os til at tage imod dig næste gang du har brug for vores hjælp, og ønsker dig en rigtig dejlig dag.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Haft bil til service for første gang

Haft bil til service for første gang. Hurtig betjening og godt humør 👍 God oplevelse herfra.

15 de novembro de 2019

Kære Anders,

Tusind tak for din dejlige anmeldelse med fem flotte stjerner og nogle skønne ord om din oplevelse hos os. Vi er så glade for at høre, at dit første service med bilen hos os har været positivt med godt humør og hurtig ekspedition. Vi arbejder hver dag med effektivitet og den gode kundeoplevelse i fokus, så det er så dejligt at høre, at det er lykkes os i dit tilfælde.

Vi glæder os til at tage imod dig næste gang du kigger forbi med bilen, og ønsker dig en rigtig dejlig dag.

Ikke aftalt reperation

Indlevere min bil for at få repareret en forsikringsdækket skade på forskærm og sidespejl. Jeg forlader værkstedet med den klare opfattelse at vi er enige om hvad taksatoren skal kikke på. To gange bliver jeg ringet op omkring reparationen og to gange er det min klare opfattelse at vi er enige om hvad der skal laves. Jeg henter bilen og tænker alt er i orden. Men ca. 8 måneder senere modtager jeg en opkrævning på reparation af den skade som de to opringninger drejede sig om og som ikke skulle repareres. Jeg forsøger at ringe til firmaet men ender i en (uendelig) telefon kø og to mails bliver ikke besvaret - det eneste jeg modtager er endnu en faktura denne gang pr. post.

31 de outubro de 2019

Kære kunde,

Tak for din anmeldelse og fordi du har taget dig tid til at gøre opmærksom på din situation over flere omgange.

Først og fremmest vil jeg meget gerne beklage vores manglende svar på dine henvendelser - det er naturligvis ikke i orden. Det må du virkelig undskylde!

Jeg vil meget gerne undersøge denne situation til bunds - jeg kan da godt se, at situationen virker noget forvirrende. Derfor håber jeg meget, at du vil sende mig en mail på Trustpilot@semlerretail.dk med dit registreringsnummer og et kort oprids af situationen. Så sørger jeg naturligvis for at undersøge situationen til bunds.

Jeg beklager forvirringen og glæder mig til at høre fra dig så vi kan finde en løsning.

Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Havde 2 skader der skulle laves hos…

Havde 2 skader der skulle laves hos Skoda Højbjerg. Da jeg kommer og afhenter bilen efter 3 dage er det kun den ene skade der er lavet.
Eneste kommentar er at det må jeg undskylde og at jeg kan få en ny tid :-( Nek tak tror jeg finder et andet værksted.

16 de outubro de 2019

Kære Christina,

Mange tak for din anmeldelse af dit besøg på vores skadescenter.

Vi er selvfølgelig rigtig kede af, at du har haft en utilfredsstillende oplevelse hos os, og vil rigtig gerne høre nærmere fra dig omkring forløbet.

Desværre kan vi ikke diskutere enkeltsager her på Trustpilots hjemmesider, og derfor håber jeg at du vil sende mig en mail med dit registreringsnummer og en kort beskrivelse af sagens forløb på mail til Trustpilot@semlerretail.dk - så vil jeg meget gerne undersøge sagens forløb nærmere med vores skadescenter, så vi forhåbentlig kan undgå en lignende situation en anden gang.

Jeg håber at høre fra dig, og ønsker dig en god dag.

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Man kunne ikke stole på værkstedet.

Man kunne ikke stole på Skoda Højbjergs værksted.
Vi ringede og aftalte tid for 60.000 km eftersyn/service og bad dem direkte om at skifte viskerblade, da de var yderst defekte. (Vi havde simpelthen ventet med at få skiftet, da bilen meget snart skulle til service)
Da vi kom hjem og gennemgik regningen, forundredes vi over, at der IKKE var påført viskerblade.
Og ganske rigtigt: De gamle sad endnu på bilen.
Men ALLIGEVEL var der flueben ved “Viskerblade: Kontroller for beskadigelse”. UDFØRT.
Og så tænker man: Hvad med de andre flueben?
Vores tillid til dette værksted er pist væk.
Det må dog indrømmes, at firmaet forsøgte at råde bod på den dårlige hændelse ved at tilbyde min kone, som er bilens ejer, gratis viskere m.m.

5 de abril de 2019
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Skoda ruster efter allerede 3 år!

Min kun 3,5 år gamle Skoda Octavia Combi er begyndt at ruste ved stop lyset på bagklappen, men rustgarantien gælder kun 3 år!
Skoda vil ikke dække reparationen, heller ikke via kulance.

22 de setembro de 2018
Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Har lige afhentet en Skoda Citigo i …

Har lige afhentet en Skoda Citigo i dag. Bilen er helt ok og som aftalt. Da
handlen blev indgået påpegede sælgeren at den bil der skulle tages i bytte havde rust i skærmen og det ville koste dem 2-3.000 at lave det.
Denne kommentar påvirkede naturligvis bytteprisen i negativ retning.
Ved afhentningen i dag påpegede jeg at der ikke var rust i skærmen sælgeren måtte ligeledes erkende at det var der ikke. Forventede naturligvis at det ville rykke på bytteprisen eller at der ville blive givet en eller anden kompensation, da den var fastsat ud fra falske forudsætninger - MEN nej - svaret var at der var indgået en aftale og den stod ikke til at ændre, men at jeg naturligvis kunne ophæve handlen mod at betale de omkostninger de har haft på nummerplader og klargøring. UTROLIG DÅRLIGE "KUNDESERVICE" og nej jeg handler ikke hos Skoda i Højbjerg igen - og vil naturligvis ikke anbefale andre at gøre det.

6 de fevereiro de 2018

rigtig god service

rigtig god service, perfekt arbejde der er udført, bilen var nyvasket ved afhentning, kan varmt anbefale værkstedet, kommer helt sikkert igen.

mvh Nicolai

18 de agosto de 2017

Uhørt ringe service

Så fik man da lige en på opleveren.. Min 3 år gamle Skoda Rapid gik her til morgen i et nødprogram. Jeg ringer til Skoda Højbjerg hvor bilen er købt og aftaler en tid til rep. En time senere bliver jeg ringet op af Skoda, der fortæller de ikke vil lave bilen, da de er bange for at de ikke kan leve op til mine forventninger....!!! det har jeg sgu alligevel aldrig oplevet. Det er åbenbart den service man kan forvente når garantien er udløbet.

21 de fevereiro de 2017
Avaliação não solicitada

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais