Škoda København - en del af Semler Mobility Avaliações

O TrustScore é 4.5 de um total de 5

4,3

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Min bil skulle serviceres forud for et periodisk syn og jeg fik blandt andet at vide at gummibøsningerne på bærearmene var defekte og skulle udskiftes forud for syn. Jeg blev tilbudt en pris på repara... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Var inde med vores bil til reparaption .blev modtaget med et kæmpe smil af en ung dame med navn Amanda .super sød .man følte sig virkelig velkommende .skulle tale med en service rådgiver Uffe... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Tak for enormt god behandling! Min historie er der var desværre sket en fejl man havde ikke booket mig som vente kunde ved fejlsøgnings besøget. Derfor lavede man hurtigt noget om så jeg fik lov... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Det er helt ærgerligt, at vores bilkøb er afsluttet! Vi har nydt en fantastisk betjening hos Skoda København ifm. køb af ny elbil. Vi har mødt 120 % engagement og hurtighed i forhold til vores spør... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Concessionária

Escrito pela empresa

Velkommen til ŠKODA København Vi er autoriseret Škoda-forhandler og har erfaring med alle Škoda-modeller. For os er det vigtigt, at kunderne altid får en god oplevelse i vores forretning, når du besøger os og har din bil til service. Vores medarbejdere er alle Škoda-entusiaster og ved alt, der er værd at vide om Škodas forskellige modeller. Vi byder dig velkommen til vores Škoda-univers og ønsker dig god fornøjelse og på gensyn i vores forretning. Med venlig hilsen Škoda København

Informações de contato

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Sem histórico recente de pedidos de avaliações

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Todas as avaliações

1 avaliação nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Allan Schou er en fantastisk…

Allan Schou er en fantastisk salgskonsulent, faglig,tålmodig og venlig, vi besøgte kbh-skoda for to gange og vi havde en god oplevelse
Hver gang taler vi med ham, kan han tålmodigt svare på vores tvivl. Hver gang sent jeg ham en e-mail, kan han svare hurtigt og med en venlig attitude
han fortjener fem stjerner

4 de setembro de 2023

Hej Xiaoyan

Tusind tak for jeres flotte anmeldelse - den varmer!

Hvor er vi bare glade for at høre, at I har haft en god serviceoplevelse hos os eller rettere hos Allan, og at han har kunne imødekomme alle jeres forventninger!

Vi er ligeledes meget glade for at I, ligesom os, synes at Allan er en guttermand uden lige, og vi giver naturligvis straks rosen og skulderklappet videre til ham.

Vi ser frem til at byde jer velkommen igen en anden gang!

Rigtig god dag.

Emma
Škoda København

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Fantastisk salgsoplevelse fra start til…

Fantastisk salgsoplevelse fra start til slut. Blev betjent af Allan Schou. En meget vidende serviceminded og behagelig sælger.

8 de agosto de 2023

Hej Morten,

Tusind tak for din anmeldelse!

Det er en fornøjelse at se, at du har haft en rigtig dejlig oplevelse hos os sammen med Allan.

Stort tillykke med jeres nye bil - vi glæder os til at se jer igen.

Kompetent og behagelig vejledning

Skoda Kbh og ikke mindst Tobias har takket være grundig og tålmodig vejledning ud i elbils-markedet givet os en tryg start med vores nye Skoda Enyaq.

15 de junho de 2023

Hej Maria,

Mange tak for din anmeldelse!

Det er en fornøjelse at se, at I har haft en super oplevelse hos os sammen med Tobias og at I har fået en grundig indføring i jeres nye tilværelse som elbilsejere.

Stort tillykke med jeres ŠKODA ENYAQ!

Vi står altid til rådighed, skulle I have yderligere spørgsmål!

Simpelthen den bedste Service

Simpelthen den bedste Service !
Klart en varm anmeldes herfra!!!

3 de julho de 2023

Hej Betül,

Mange tak for din anmeldelse. Den sætter vi stor pris på.

Det glæder os meget, at du havde en god oplevelse hos os og er tilfreds med dit service. Vi ser frem til at byde dig velkommen igen næste gang.

På glædeligt gensyn!

Med venlig hilsen og ønsket om en god dag,
Mads,
SKODA København

Super fint oplevelse

Super fint - Allan var så godt og vi er meget glade for vores ny skoda

23 de junho de 2023

Hej Nikos,

Mange tak for din anmeldelse!

Det glæder os, at du har haft en rigtig god oplevelse og vi ser frem til at byde jer velkommen igen!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

blev inspireret til at købe en enyaq

blev inspireret til at købe en enyaq. ikke kun på grund af bilens kvaliteter, men også på grund af den super gode service, som Sophia udviste. alt blev vist og forklaret med stor kompetence

tak for det!

26 de maio de 2023

Hej,

Mange tak for din anmeldelse!

Det er simpelthen så dejligt at se, at du har haft en dejlig oplevelse hos os sammen med Sophia!

Tak for din tid og stort tillykke med din nye ENYAQ!

Vi glæder os til at se dig igen.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Vi besøgte forretningen 3 gange inkl…

Vi besøgte forretningen 3 gange inkl leveringsdagen. På alle tre dage var det Allan Schou, der betjente os. Og hver gang var det en god oplevelse. Vi følte os tilpas sammen med Allan Schou, og vi fik de oplysninger, der var nødvendige. Undervejs i processen betød Allans indsats utroligt meget for vores køb af en ny Kamiq lykkedes.

30 de maio de 2023

Hej,

Mange tak for din flotte anmeldelse!

Det er en stor fornøjelse at se, at I har haft en super oplevelse hos os sammen med Allan og at I endte ud med en dejlig KAMIQ.

Stort tillykke med bilen!

Vi glæder os til at se jer igen.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Škodas 2023 modeller koster væsentligt…

Škodas 2023 modeller koster væsentligt mere end da jeg leasede hos Škoda København. Men bilerne er faktisk også bedre og med langt mere udstyr og flere features. Og så er det høje serviceniveau stadig på plads. Også når en leverancen er forsinket - der bliver kommunikeret åbent, ærligt og til tiden.

24 de maio de 2023

Hej Søren,

Tak for din anmeldelse!

Det glæder os, at du har haft en god oplevelse hos os.
Nok kan der ske forsinkelser, men så vil vi gøre vores bedste for at gøre ventetiden så behagelig som muligt.

Tak for din tid og tak for din tillid!

Vi ser frem til at byde dig velkommen igen.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Top professionelt og præcis fejlsøgnin

Tak for enormt god behandling!
Min historie er der var desværre sket en fejl man havde ikke booket mig som vente kunde ved fejlsøgnings besøget. Derfor lavede man hurtigt noget om så jeg fik lov alligevel 👍🏼
Fejlen var periodisk, så mekanikeren tog sig tid til at lytte til min oplevelse, tanker osv omkring fejlen. Jeg afspillede optagede video for ham og han gav den et skud.
Der blev booket realistisk tid til skiftet af den del der fejlede (booket 1 time, bruge ca 50 minutter).
Alt andet var også en enormt behagelig oplevelse. Højt professionelt team resten af vejen rundt.
Generelt set, man følte sig virkelig velkommen 👍🏼

17 de maio de 2023

Hej Martin,

Mange tak for din anmeldelse!

Det er simpelthen så dejligt at se, at du har haft en god og snorlige oplevelse hos os.

Tak for lån af din tid - vi glæder os til at se dig igen.

Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Dårlig kommunikation, sjusket service

Jeg havde forventet en information om at min bil er klar til afhentning efter service. Da informationen ikke kom på forventet tidspunkt, har jeg ringet til værkstedetet og der blev lovet at nogen vil ringe tilbage med et status. Der kom ikke nogen opringning. Så har jeg forsøgt at få status via chat-funktion på virksomhedens hjemmeside. Der kom en chat besked “hej tak for din henvendelse:) jeg tjekker lige op på det øjeblik”… der kom hellere ikke nogen besked efterfølgende.

Efter et par timer i vente gik jeg der personligt for at finde ud at bilen er blevet klargjort, men info om det er aldrig nået frem til ejeren.

I servicerapporten stod der at alt lys på bilen virker, men det var ikke korrekt, så jeg blev nød til at vente på stedet i yderligere lille time indtil fejlen er rettet… den eneste god oplevelse var at damen i skranken var venlig og imødekommende og at lys-pæren blev udskiftet uden beregning.

Jeg tror ikke jeg kommer til at bruge services fra dette værksted igen.

12 de maio de 2023

Hej Amir,

Vi er rigtig ærgerlige over at læse om din oplevelse hos os.

Det tyder på, at kommunikationen er gået galt et sted og det er vi naturligvis kede af.

Vi er dog glade for, at din bil forlod vores værksted i god stand og at du har mødt en høflig betjening hos vores søde medarbejdere.

Vi håber, at du vil give os chancen igen for at vise dig, hvor gode vi kan være!

Ellers må du have en rigtig dejlig dag!

God service hele vejen igennem

God service hele vejen igennem
☺️ Tak til Allan !

3 de maio de 2023

Hej Sofie,

Tusind tak for din flotte anmeldelse af SKODA København og Allan.

Endnu en gang stort tillykke med din nye SKODA Enyaq:-)

Rigtig god dag og på gensyn.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Fantastisk oplevelse ved overdragelse…

Fantastisk oplevelse ved overdragelse af ny købt bil.
Fantastisk betjening og god gennemgang af de mange funktioner Skoda Enyaq IV her.
Tak til Allan for en god demonstration

25 de abril de 2023

Hej Kim,

Tusind tak for sin flotte anmeldelse af ŠKODA København & Allan:-)

Dejligt at i har haft en god oplevelse igennem hele processen.

Vi glæder os til at byde jer velkommen igen hos os og endnu en gang tillykke med jeres nye ŠKODA Enyaq:-)

God service ! :D og gøre ekstra for kunden

20 de abril de 2023

Hej Mohammed,

Tusind tak for din tilbagemelding, dejligt at du har haft en god oplevelse hos os:-)

Tillykke med din nye SKODA Kamiq:-)

Salgschef

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Ordentlig, hjælpsomt og kvalificeret betjening.

Vi har handlet ny bil en Skoda Kamiq med salgschef Allan Schou. Hvorfor vi valgte Allan Schou var, at vi tidligere har handlet biler med Allan Schou og altid er blevet behandlet ordentlig, hjælpsomt og fagligt kvalificeret. Hvilket vi også blev i denne forbindelse og derfor på det varmeste tildeler Allan 5 stjerner.

31 de março de 2023

Hej Sven,

Tusind tak for jeres flotte anmeldelse af Allan Schou & SKODA København. Det betyder alt for os, at vores kunder får gode oplevelser hos os :)

Professionel og hurtig hjælp

Professionel og hurtig hjælp. Fair med prisen.

19 de março de 2023

Hej Simon,

Tusind tak for din flotte anmeldelse, den sætter vi stor pris på :)

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Fra første øjeblik følte vi os i gode hænder!

Lige fra første øjeblik følte vi os velkomne og fik professionel rådgivning af smilende og servicemindede medarbejdere. Vi kom bare for at prøve en bil, men gik derfra og havde købt en. Alt det digitale papirarbejde og finansiering fungerede perfekt, og allerede tre dage efter var bilen klar til levering. Følte os på intet tidspunkt presset til mersalg, men fik en rigtig god handel med en sælger, der bare havde styr på det hele. Stor tak til Tobias og de øvrige medarbejdere for en super god oplevelse.

8 de março de 2023

Kære Henrik,

Tusind tak for din flotte anmeldelse os Tobias og SKODA København:-)

Dejligt at I havde en god oplevelse af at handle med Tobias:-)

Endnu en gang stort tillykke med jeres Nye SKODA.

Tak for fin service

Tak for fin service, hurtige svar, og reparation af min bil
Har haft fornøjelsen af at møde Alexander han var super fin og en fantastisk god betjening!
Hermed mine bedste anbefalinger til Skoda København

9 de março de 2023

Hej Mai,

Tusind tak for din anmeldelse af dit værkstedsbesøg hos SKODA København. Jeg bliver så glad når tingene lykkedes :)

En helt fantastisk oplevelse

En helt fantastisk oplevelse
Jeg talte med en person der hedder Casper Anker med rigtig behagelig person snak med.
Fik lavet service og fik støvsuge bilen og vasket den.
Du må få en ny bil igen🤩

8 de fevereiro de 2023

Hej René,

Hvor er det bare dejlig læsning, tusind tak. Jeg giver Casper Anker en high five når jeg ser ham. Altid skønt med en ren og støvsuget bil :)

Rigtig god dag og på gensyn.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Altid god service hos Jim og Skoda…

Altid god service hos Jim og Skoda Nørrebro - længder foran andre Skoda forhandlere i hovedstadsområdet! 👍

9 de março de 2023

Hej KN,

Tusind tak for din flotte anmeldelse af Jim & SKODA København. Fedt når tingene lykkedes :)

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Good follow up, honesty, and getting things done as promised

I have bought a new car from the store,
my pruchase was not a normal one, as i have a different status, therefore the process was abit different and it needed additional follow up.

the process was smooth and as described, I received the car as promised, it looks good and everything seems to be in shape so far.
I would like to thank Nicklas Rasmussen, from the team who leaded my purchase and got everything set up for me.
Thanks

22 de fevereiro de 2023

Hi Ali,

Thank you for your review. We are pleased to hear that you had a good experience.

We hope you will be happy with your new SKODA Fabia, and look forward to welcoming you again.

Best regards
Allan Schou

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais