Dejlig nemt at bestille fra SkønhedOgNegle. Kun super gode produkter at vælge imellem. Får altid virkelig gode deals, fordi jeg har tilmeldt mig nyhedsmails. Sødeste Bjørg udvælger selv alle produkter... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
Skønneste Bjørg yder altid Top service….og lidt til ❤️ En fornøjelse uanset det drejer sig om en online bestilling eller en behandling i klinikken. Så sød og imødekommende, altid.
Elsker alle deres produkter🤩 Man kan virkelig mærke at Bjørg selv har testet dem, og selv står 100% ved dem. Har aldrig købt noget jeg ikke var tilfreds med, også er det fantastisk og hurtigt service... Ver mais
A empresa respondeu
Jeg er ny kunde, og jeg må sige at jeg er mere end tilfreds. Jeg købte en vippe serum hos dem, og betalte hele 199 kr mindre end hvad den koster alle andre steder. Desuden kan man se alle ing... Ver mais
A empresa respondeu
Detalhes da empresa
- Manicure
- Fornecedor de Produtos de Beleza
- Revendedor de Produtos de Beleza
- Salão de Beleza
- Centro de bem-estar
Escrito pela empresa
Hos SkønhedOgNegle.dk koster fragten 49 kr. ved levering til en GLS Pakkeshop eller bestiller du for mere end 699,- kr. er fragten helt gratis. Levering på 1-4 hverdage. Alle vare er specielt udvalgt.
Informações de contato
Galoche Alle 9, st. tv., 4600, Køge, Dinamarca
- info@skoenhedognegle.dk
- skoenhedognegle.dk
Pede aos clientes que avaliem
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Man får de lækreste produkter og den…
Man får de lækreste produkter og den bedste service hos Bjørg/Skønhed og negle.

Fantastisk service
Fantastisk service, de dejligste produkter og Bjørg er fantastisk sød og hjælpsom.
De bedste anbefalinger herfra 🍀

Hurtig “betjening”
Dejlige sortiment! Dog lidt træls at når man prøver at logge in for at bestille sine vare, at den bliver ved med at logge ud, så man køber noget udenfor sit login, men ellers fin hjemmeside! De er hurtige til at pakke varen og sende den afsted, samt de lagde chokolade i min pakke! Køber kun vippeserum derfra!

Resposta da SkønhedOgNegle.dk
Altid god service og gode produkter
Altid god service og gode produkter! Og så modtager man pakken hurtigt

Resposta da SkønhedOgNegle.dk
Hvis jeg kunne give mere end 5 stjerner…
Hvis jeg kunne give mere end 5 stjerner havde jeg gjort det! Hos Bjørg får man ikke bare god kundeoplevelse man får altså lige det ekstra! Hun husker dig som kunde om du er stor kunde eller lille. Hun gør rigtig meget ud af at man får en god oplevelse og at man er tilfreds!

Super hurtig levering
Super hurtig levering. God service. Her vil jeg helt sikkert handle en anden gang.

Resposta da SkønhedOgNegle.dk
Altid fantastisk service og hurtig…
Altid fantastisk service og hurtig levering og de bedste produkter🤩

Altid lækre vare og hurtig levering
Altid lækre vare og hurtig levering
Bedste anbefaling herfra

Resposta da SkønhedOgNegle.dk
Lækre produkter til gode priser
Lækre produkter til gode priser - hurtig levering.

Hurtig og nem bestilling
Hurtig og nem bestilling. Ekstra god service. Alt var godt! Kan kun anbefale på det varmeste.

Lynlevering til Bornholm
Lynlevering til Bornholm, og et godt tilbud på et virkelig effektivt, grønt produkt som ellers er svært at finde gør mig yderst tilfreds med at være førstegangskunde. Jeg vil absolut købe dér igen.

Resposta da SkønhedOgNegle.dk
Jeg kan kun anbefale at købe varer hos…
Jeg kan kun anbefale at købe varer hos skønhed og negle. Altid fantastisk hurtig og venlig service. Jeg er meget tilfreds og handler kun mine serum produkter her.

Resposta da SkønhedOgNegle.dk
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.