Var til behandling hos Samira (ikke min første gang). Hun er altid fantastisk. Man føler sig i gode hænder, både under behandling og med råd til efter - og så er hun en charmerende kvinde, så tiden f... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
Denne gang var det negle behandling og fod massage. Fik super god og skøn behandling af ejeren på stedet Ana, super humør, smilende, nærværende og hun havde endda overskud til at guide en behandler... Ver mais
Oplevelsen kan kun betegnes som positiv. Fodbehandlingen har fortjent 5 stjerner, og det gælder selve opgaven; men også personen bag opgaven, SANDRA. Den praktiske del opleves uden usikkerhed, ingen... Ver mais
Fik en god og behagelig behandling, fuldt ud tilfreds med resultatet. God dialog mellem mig og behandleren Hun var god til at forklare og fortælle undervejs hvad hun lavede. Jeg vil helt sikker... Ver mais
Detalhes da empresa
Informações de contato
Enghavevej 9, 2. sal, 7100, Vejle, Dinamarca
- kontakt@skh-vejle.dk
- skoenhedshuset.dk
Pede aos clientes que avaliem
Não respondeu a avaliações negativas
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
God modtagelse
God modtagelse, god behandling, flotte omgivelser.
Venlig personale.
Jeg er meget tilfreds
god services
5 ud af 5 uden tvivl
5 ud af 5 uden tvivl
Vild lækker sted, sjove personale som efterhånden kender en fra man kommer ind ad døren. Det er min yndlingssted⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Alt var super
Rigtig god behandling
Rigtig god behandling, hurtig og god service. Kom til før tid og fik endda en ekstra behabdling. Sød elev
Meget en flink og venlig behandler.
God behandling
God behandling, det kan mærkes at personalet ønsker kunderne det bedste.
Dygtig og kompetent behandler
Altid dejligt at komme med til pigerne…
Altid dejligt at komme med til pigerne i skønhedshuset 🙏🙏❤️❤️
Jeg kan kun anbefale en fodbehandling…
Jeg kan kun anbefale en fodbehandling som blev udført professionelt af en elev det er første gang jeg har prøvet denne behandling men ikke sidste kan kun anbefale
Tryghed og afslapning under…
Tryghed og afslapning under behandlingen og et perfekt resultat 😊
Høj faglig ekspertise der udføres i…
Høj faglig ekspertise der udføres i velindrettet lokale der emmer af hygge og god betjening, samt godt humør
Dejlige behandlere og god stemning i…
Dejlige behandlere og god stemning i Skønhedshuset
Ualmindelig service 👌
Altid en god service 👌
Har lige været inde og få ordnet mine fødder og igen været begejstret for at gå der fra som gående på en sky😊
Hedi ordne mine fødder som er yderst vanskeligt på en blid måde og kom det hele med så er læreren kom var der ikke meget hun kunne sætte en finger på👍🏼
Og de ønskes alle en rigtig glædelig jul samt godt nytår glæder mig til at komme derind igen❤️
Et godt resultat!
Mine fødder blev ordnet og gjort fine
Mine fødder blev ordnet og gjort fine. En rigtig grundig omgang. “Foddamen” gjorde sig stor umage
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.